- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Ha tényleg nature-nature-frost-ot szeretnél, akkor treespirit nélkül egy ehhez hasonló paklit tudnék ajánlani (bár nem értem, ha már t2-ig nature vagy, akkor a fire, de még a shadow is jobb szerintem t3-ra, mint a frost, a pure nature-ről meg nem is beszélek - persze a pure nature-höz kellenek drágább lapok is):
t1: swiftclaw, shaman, dryad (kék), windweavers, ensnaring roots, hurricane, surge of light
t2: energy parasite, burrower, deep one (zöld), parasite swarm, ghostspears/spikeroot, mauler, breeding grounds, shrine of memory, curse of oink; mindemellett kell egy spirit hunters, parasite, vagy envenom, játékstílusodtól függően.
t3: fathom lord, silverwind lancers, swamp drakeNagyjából én egy ilyesmi paklit ajánlanék. A kék dryad csak egy opció, anélkül is megvagy a nature-rel t1-en, de azért sokat jelent az a -25% sebzés, ha ott harcba keveredsz.
Az elején azért írtam, hogy a fire t3 jobb lenne, mert oda betehetnél egy sun reaver-t a silverwind helyére, hiszen a mauler az egy tökéletes L-counter, így a silverwind fölöslegessé válik. Ha t3-ra shadow-t raknál, akkor a t2-őt egy-két lappal megkurtítanám és helyükre beraknám a soulshatter-t plusz a nasty surprise-t, mert a fathom-ot nagyon csúnyán lehet robbantgatni. Ha van treespirited, akkor akár teljesen fel is lehet fordítani a paklit, mert annyira jól lehet arra is építeni (persze ahhoz, hogy használható legyen, legalább 1 alapnak és egy charge-nak kell lennie, ami nem olcsó mulatság).Pure fire, ez így nem túl pontos, pl. akarsz t1-en rusholni sunderer-rel, vagy sem? Mert az plusz 2-3 kártyát jelent a pakliban. De ár alapján legalább 2000 bfp, ha a drágább lapokból csak fél charge van (2 dancer: 800, 2 jugg: 1200 és akkor még a scythe fiends-ről, meg a giant slayer-ekről szó sem volt). De az biztos, hogy egy full charge-os pure fire pakli legalább 5-6k bfp, és akkor még nem is számoltam a lehetséges promo lapokkal. Ha ezek után is érdekel a pure fire, akkor arra is tudok írni 1-2 variációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest