Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fantom922

aktív tag

válasz phanzetomox #17613 üzenetére

Igen, szerintem is, sajnos :( És a helyek számának növelése valamelyest javítana a helyzeten, mert akkor már tényleg számítana mit hozol le counternek egy lapra válaszul. Most nincs sok választásod.

Engem ami a legjobban zavar, hogy kihoztak sok új lapot, de a balance-ra nem figyeltek sajnos. Pont ezért vannak op összeállítások. Nem akarok kiemelni egy színt sem, mert szerintem mindenhol ez a helyzet. Egyszerűen a pénzre utaztak és nem figyeltek a balance-ra. Arra mentek, hogy minél erősebb lapokat hozzanak ki és sokan vegyék. Majd úgyis nerfelik. Aztán persze már nem nagyon akarnak hozzányúlni, mi meg szenvedünk és próbálunk újabb felállásokat összerakni, de mikor egy hasonló szintű ellenfélre találunk akinek op összeállítása van persze kiszívunk. Azt gondolom nem az egyes lapok az op lapok, hanem a deck összeállítás lehet az op. Az egyes lapok balanceolására odafigyeltek, de hogy deck összeállításban nem próbálták őket az tuti. Do-val, Reaverrel, Church-el, Grigorival, Silverrel sem lenne semmi gond, ha a mellettük lévő lapok nem tennék annyira erőssé őket.

Talán az lett volna jó megoldás, hogy ne lettek volna dual orbok. Ha sadót választasz ne tehess bele más színből és fordítva. Viszont ebben az esetben sokkal több lap kell, hogy a változatosságot megőrizzük... még mindig nem tom... vagy fölöslegesen koptatom az újam? :D

Új hozzászólás Aktív témák