- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Lol egész napi meló után úgy kivok fáradva, hogy rendesen besírtam deathuson húlió ármándesz de la rozá csília rodrigguezén.
Fectom: Neked annyit, hogyha egy nap alatt akarsz fórum nagyúr lenni akkó keress más topikot, mert, hogy a játékban eltöltött időd száma másodpercekben mérhető az biztos.
Azt ajánlanám amit én csináltam volt régebb, béütöm googlebe hogy battleforge,nyelvet magyarra ha angolul nem tudsz és olvasgassál, én is kb 2 hétig olvasgattam fórumot meg mindent s csak azután kezdtem el játszani.Ja és,hogyha valamit leírtál és beküldted, és még vlmi eszedbe jut, akkor Kedves FIgyelmedbe Ajánlanám hszed végén a szerkesztés opció igénybevételét.
UI. Na onset te gyorsabban írsz látom, én is ezt írtam le kb.
Bf pontot pedig reszelésből ( re sell, újraeládásból szerezhetsz).
Pl veszel egy lapot 2 bfp ért eladod 3 ért és veszek 3 ért jobb lapot és még drágábban eladod....Ja és ha venni akarsz akkor azt dombornyomott bankkátyával, vagy dobozos verzió vásárlással tudsz szerezni,bővebben itt tudhatsz meg erről dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Gitáros topic
- Gyúrósok ide!
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Motoros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- További aktív témák...
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest