- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
fantom922
üzenetére
Közel se vitatkozásnak szántam. Csak elmondtam a véleményem.
Nem tudom, hogy mi bajod azzal, hogy kiterjesztjük a csatát 4-5-6 akár 20 lapra is. Erről szól a játék, ha én elkezdem ölni a dancerét, ő hív valamit, amivel meg tudja fogni az én egységemet, így előrelátóan olyat hívok le, amivel az ellenfél főlé tudok kerekedni.A többi írásodra nem is válaszolok, mert semmi értelme. Oink a drakere és menjek rá a dancerre? Mivan ha elfut a dancerrel, míg a drake ki nem jön az oinkból? De ha sikerülne is megölni a dancert, ott tartunk, hogy neki van egy drakeje ami ellen semmit se tudok csinálni a maulerrel, mert elbasztam az összes energymet.
Murder3: Még jó, hogy semmi közöd se a firehöz, se a naturehöz.
Egy eruption nem tudja megölni a swarmot (30-40% hp-ja marad), de ha nem hívott le mellé semmi mást akkor mehet a heal, nem kerülök vele hátrányba, mert ő is ellőtt egy eruptot és valószínűleg gyüjt a kövire. Ha íjászokat hívott mehet a cc, nem sokat fognak zavarni. Ha drake, akkor oink és át lehet venni, innentől kezdve megvan oldva a dancer counterje is.ui: Az a meglátásom, hogy nagyon dobálóztok a powerrel és nem néztek a dolgok mögé. Próbáljatok belegondolni, hogy ő mit hívna az én taktikámra, és ezzel számolva tevékenykedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Gaming notebook topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest