- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
fantom922
üzenetére
Közel se vitatkozásnak szántam. Csak elmondtam a véleményem.
Nem tudom, hogy mi bajod azzal, hogy kiterjesztjük a csatát 4-5-6 akár 20 lapra is. Erről szól a játék, ha én elkezdem ölni a dancerét, ő hív valamit, amivel meg tudja fogni az én egységemet, így előrelátóan olyat hívok le, amivel az ellenfél főlé tudok kerekedni.A többi írásodra nem is válaszolok, mert semmi értelme. Oink a drakere és menjek rá a dancerre? Mivan ha elfut a dancerrel, míg a drake ki nem jön az oinkból? De ha sikerülne is megölni a dancert, ott tartunk, hogy neki van egy drakeje ami ellen semmit se tudok csinálni a maulerrel, mert elbasztam az összes energymet.
Murder3: Még jó, hogy semmi közöd se a firehöz, se a naturehöz.
Egy eruption nem tudja megölni a swarmot (30-40% hp-ja marad), de ha nem hívott le mellé semmi mást akkor mehet a heal, nem kerülök vele hátrányba, mert ő is ellőtt egy eruptot és valószínűleg gyüjt a kövire. Ha íjászokat hívott mehet a cc, nem sokat fognak zavarni. Ha drake, akkor oink és át lehet venni, innentől kezdve megvan oldva a dancer counterje is.ui: Az a meglátásom, hogy nagyon dobálóztok a powerrel és nem néztek a dolgok mögé. Próbáljatok belegondolni, hogy ő mit hívna az én taktikámra, és ezzel számolva tevékenykedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest