Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:29:17

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16014) Razuel válasza fantom922 (#16007) üzenetére


Razuel
aktív tag

Közel se vitatkozásnak szántam. Csak elmondtam a véleményem.
Nem tudom, hogy mi bajod azzal, hogy kiterjesztjük a csatát 4-5-6 akár 20 lapra is. Erről szól a játék, ha én elkezdem ölni a dancerét, ő hív valamit, amivel meg tudja fogni az én egységemet, így előrelátóan olyat hívok le, amivel az ellenfél főlé tudok kerekedni.

A többi írásodra nem is válaszolok, mert semmi értelme. Oink a drakere és menjek rá a dancerre? Mivan ha elfut a dancerrel, míg a drake ki nem jön az oinkból? De ha sikerülne is megölni a dancert, ott tartunk, hogy neki van egy drakeje ami ellen semmit se tudok csinálni a maulerrel, mert elbasztam az összes energymet.

Murder3: Még jó, hogy semmi közöd se a firehöz, se a naturehöz.
Egy eruption nem tudja megölni a swarmot (30-40% hp-ja marad), de ha nem hívott le mellé semmi mást akkor mehet a heal, nem kerülök vele hátrányba, mert ő is ellőtt egy eruptot és valószínűleg gyüjt a kövire. Ha íjászokat hívott mehet a cc, nem sokat fognak zavarni. Ha drake, akkor oink és át lehet venni, innentől kezdve megvan oldva a dancer counterje is.

ui: Az a meglátásom, hogy nagyon dobálóztok a powerrel és nem néztek a dolgok mögé. Próbáljatok belegondolni, hogy ő mit hívna az én taktikámra, és ezzel számolva tevékenykedni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Skylords Reborn (BattleForge) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.