- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel
üzenetére
Nem vitatkozni jöttem, de ha ez kell?

Enforcer semmit nem ér, ha rootsolod
ha már további lehívásokról van szó. Én 1 firedancerről olvastam csak. Mire roots véget ér megette a dancert a mauler
Oink csak azért kellett, hogy addig se lőjje a wellt míg odaér mauler....és már megint hív ezt hív azt. Még egyszer 1 firedancerről van szó
...de jó csináljunk több lehívást. Draket? Oink
és dancernek annyi. Van egy DO-d aki épp az ellen wellje felé tart. Persze lehet mindig lehívni újakat, de akkor ott tartunk, hogy már rég nem a firedancerről van szó 
Parasite. Könyörgöm mindent okosan kell használni. Ezt speciel több dancer esetében.
Razuel te már 3-4-5 lap lehozásáról beszélsz. A kérdés az volt mi jó dancer ellen. Ha több lapot hívunk le már más kérdést kell feltenni

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest