Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
-
R3laX
addikt
Most komolyan még mindig nincs chat? Ez globális, vagy csak az EU "béke tagállamokat" érinti? Igornak persze ordít a háttérben a tévé.
-
R3laX
addikt
Na és be is adott egy jó kört, jó banaszban voltak a csapatok. CQ Iberian Offensive:
-
R3laX
addikt
válasz
Pro!Petya
üzenetére
A häboru a hibas
. Sajnos mint az emberiség 90%-a, csak az én. Statom sem azért raktam be, hogy menőzzek, mert nem is túl nagy szám
.... Magamhoz képest örülök hogy összehoztam. Jó is lett az Arc Riders, de az arról is szól, hogy teljesen kiszámíthatatlan az egész. Ott csak te vagy + haverok, és nem egy közös célért tennél mint itt. Itt jobban kijön a demotiváltság.#9829 BandiHUN: Nálam is hiába van 15-16-os ping, a netcode-on is lehetne még fércelgetni. A modern multik átka is kísért, mikor már rég befutottam a fal mögé és még kilőnek. A Quake Champions-t is ezért hagytam ott. Amúgy tök fun nem adom fel, leköt engem is, mert classic FPS-es aktív, közben a fizika sem műanyag, mint mondjuk egy COD-ban. Megmaradt valamilyen szinten a tömeg gyorsulás, amit tök jól ki lehet használni akcióban. Van egy kis konzolos korlát, de most pont eltalálták.
-
R3laX
addikt
válasz
Lendova
üzenetére
Komoly az a szint/óra, ott valóban HC megy grat! Igen én is ezen tudok fennakadni, hogy sokszor már a kör elején kiderül, hogy nem is akarnak nagyon kockáztatni a playerek. Gyorsan odaérni a foglalópontra, vagy amikor a 4. support fut el mellettem, mert fél gyorsan feléleszteni, mert jaj lelövik, vagy maguk elé dobják a táskát, amit így is megköszönök
, na akkor keresek egy másik szervert.Ja és amikor annyira retteg, hogy 20 másodpercig nem segít, majd nagy nehezen ráveszi magát, na akkor lövik agyon
. Ez olyan, mint amikor a kereszteződésnél az utolsó pillanatig nem mer elindulni a sofőr, majd kivárja az utolsó pillanatot mire odaérsz és akkor csatt. -
R3laX
addikt
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ha hülyülni, lazulni akarok elmegyek Arc Riders-ezni, nem legózom a sarokban botkormánnyal
. Meg így azért néha nyer is a csapat, de jaa nekem sincs már kedvem így 40 évesen úgy pörögni, mint 2000-ben Q3-ban. Ritkán kapcsolok rá, mint anno. Toljátok a Woke PUBG módot, ha kirándulni szeretnétek, ott lehet sunyulni és könnyebb
.szerk.: De amúgy tényleg nyugtató az Arc Riders, érdemes felváltva tolni
. Nekem bevált. -
R3laX
addikt
Nálam már egyáltalán nem megy a chat, másnál is ilyen? Tök jó, mert a kisgyerekek hisztije meg így is megy, én meg annyit nem tudok beírni hogy HF
...Pf, azért megszenvedtem a 2.0K/D-ért én is rendesen. NVO Assault most egész jól adja hangtompítóval: [link]
-
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
Műanyagos, tényleg a "legjobb COD" lett, ami kár. Mind1 toljuk, legalább van valami látványos pörgős kicsit woke multi...

#6400 CJ4567:
Tényleg nem bántanám a konzolosokat, de elkülöníteném és nem arra építenék fel egy FPS-t. Tudom manapság a kemény orosz és ukrán húszonévesek "keménykednek", de kéne egy határ. De! amúgy én egy külön faj vagyok amúgy
, mert amíg mások szét cod2-zték magukat én addig is quake-eztem. -
R3laX
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Ugyanez, átmentünk nagyon konzol specifikusba szerintem. Rendben hogy megjelentek a Challange-ek az elmúlt pár évben, ami jó a hobbi játékosoknak, mert jól lehet velük fejlődni. Én személyszerint nem szeretem, mert elrontja a spontán harcot és csak stresszel feleslegesen. Nem azzal a fegyverrel lősz ami pont feküdne, vagy rá lennél fókuszálva.
Érdekes a hitreg az biztos. Most végre lenne player a crossplay Off-hoz, mégis kapjuk a botkormányos konzolt is. Pörögnöd kell 400%-on. Jó öreg 1942 release date, amikor még a konzol tervben sem volt FPS-re
. -
R3laX
addikt
Aim Assisst amúgy kikapcsolható PC-n, vagy már marad ilyen fortnite-os botkormányos ruszki katonás butított fejre tartós katona? Elnézést, 10x rakott be egy trágya meccsbe
. Mindent húzzak le 0-ra?Néha tényleg hihetetlen, hogy milyen fegyverekkel adja be 0.015sec alatt a killt, úgy hogy 16 pingem van optikán. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Köszi!
. Pörchatalom.
. Tényleg behalt, semmit nem tudok már írni. Megpróbálom akkor majd újrarakni.

HF, HF
. Nekem bevált.

FollowTheORI
IntelKiller7