Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave567
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
bf3/4 ugyan ez a szar volt, 6 előtt játszottam egy BF3 nostral-t, tdm persze, m16-al voltam, elvileg az volt a legjobb, az enemy meg a másik AK, pont ugyan ez a szitu, direkt rám pályázott, megjelentem, sorozom, felém se nézet, úgy lőttem, fél fordulat, és már feküdtem is...
De végig lehet nézni a FOSBUTLET, miatt hova lett a Medal of Honor is..... BUG halmaz a egész MOTOR... -
válasz
CJ4567
üzenetére
Nem is 2015-ben kezdtem BF-ezni ráadásul a BF4 2013-as
hát akkor védjed őket mi vagy te az ügyvédjük...
régen elég sokat foglalkoztam a tickrattel nekem nem kell megmagyarázni hogy fillérbaszók mind a legszarabb legolcsóbb gépeken a lehető legtöbb klienst futtatják aztán még régen pénzt is kellett fizetni saját zsebből a bérlésért a marketing az jó volt teljesen mást hazudtak de neked úgy látom lehetett is én akkoriban a szar szerveket felmondtam
-
-
hát oké de a codban megszokhattuk hogy elég pontos értékeket ad vertikális szórás ami mindig egyszerűbb csak le kell nyomni noproblem de a horizontális ami probléma jobbra balra esélytelen visszafogni
bár nyilván itt nem kötik az orrunkra sajnos meg látni hogy teljesen random van amikor könnyen eltalálsz bármivel messzire mert dobja a gép
-
Sz. Géza
senior tag
Semmi nem változik?!
Nekem változik a hangulatom, attól függően, hogy egy okos társakkal megpakolt squaddal letolunk egy kört és még nyerünk is, vagy szemben azzal amikor egy rakat hülyével van megáldva a csapatom és csak felbosszantom magam miattuk, alkalomadtán ki is lépek menet közben. -
Gainka
őstag
Végeredményben jobb is hogy az, én már nem leszek kütyüszakértő nem is voltam soha az, ki miben jó.

Mi mire van hatással azt figyelem mikor mit rakok a fegyverre persze.
Amit észrevettem több esetben, mozgásrol jut eszembe, azt igertek csuszás ugrás közben utánra nehezitik a célzást, ehez kepest sokszor löttek be ugorva pattogva.Bf 4 kemeny volt jah nem veletlen emlegettem én is itt soksok Bf 5 után visszamentem metrozni jo időre lekötött ujból. Most futás guggolva is halad csuszik előre ugrik, ja tényleg, még be se illesztettem a skillbe ezt a vetődést.
-
Azért efelől vannak kétségeim, ha a youtuberek többségét elnézem, akik tizedmásodperc alatt csak fejeseket osztogatnak bárki bárhol van. Még belassítva se látom a videót kire lőtt egyáltalán. Meg a sok jumpslider codos majom amivel tele van minden cqb map... Én meg aki tényleg casual egy órát játszok hétvégén, csak esek kelek, és/vagy kempelősebb stílusba vagyok kényszerítve, ha nem akarom állandóan ezeken felbaszni magam.
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Csak az nem mindegy hogy milyen az arány, és jelenleg ebben a BF-ben az én érzésem szerint olyan 70-75%-ra a gylogos oldalra van billinve a játék, és a maradék minden más.
Egy igazi BF-be kb egálba kellenne lenni.(vagy inkább 55-60% gyalogos)Legyen mindenkinek jó. De most nem így van.
Repülni vicc, ha már kettő gyalogos van másik oldalon aki vadászik a légi cuccokra akkor gyalogosokra támdani esélytelen. Max lehet kergetni az ellenséges repülő izzéket.
Páncélosok, ha nem hátulról lődöz valaki akkor két pillanat alatt vége. Rakéták tömkelege indul meg a járművek ellen, és van olyan amivel elég csak felé lőnni ráhúzza, még úgyis hogy nem lát rá csak felé lő. És akkor ott van a akna, boldog boldogtalan dobálja, mindenki midenhová.
Fedezékbe vonulva javítani se tudja aki vezeti(kiszálni javítani hát persze).Én már azt láttom hogy nagyon nem visszik a járműveket, csak a kezdők.

Simán futnak ell az ott lévő tank mellet, eszük be se jut beülni. -
BandiHUN
veterán
Én úgy vettem észre, hogy az kellett, hogy a falat lőjem, ahol kikacsintgatnak, skiper előtt a földet, arra pikkpakk meglett. Random álldogáló, látszó emberre nem volt suppression. Logikus is, azon pánikolsz be, hogy potyog körülötted a vakolat. Mondjuk én sokat RPKM-eztem, az biztosan jó falat bontani is, van ilyen extra penetration vagy mi lőszer.
-
BandiHUN
veterán
Azzal vagyok gondban főleg, hogy hiába célzok fejre, egyszerűen 10-ből 8 miss, 1 meg testshot. Persze, a sniperekre szinte semmi nincs, mert ahhoz kill kéne. Nagyon túl van tolva alapból a szórás+persze csomó kontrolleres, aki izeg-mozog, mert arra aktiválódik az assist, na, annak beadja.
Random álló embert körbelövöm
Mondjuk viszont hipfire meg bead olyanokat... dehát 150m...
Annyira meg nem szeretek sniperezni, hogy élvezzem a 2 hites közeli killeket. Drón, claymore szeretős, csak főleg rendes fegyverrel azélt lehet reconkodni. -
Nagyon nem hihető ez az érvelés kifejtettem miért.Még a streamerek nagyrésze is bevallottan cronuszen apexsim-el csal de ezek közül is kevesen érik el azt a szintet.
Meg azért mert én is tudok úgy játszani és tudom a miértjét.
A helis csávóra meg mi a válasz honnan tudta kit kell kereseni? rajtam volt a tábla nem? névvel együtt

másik biztos tipp aki nem hiszi járjon utánna:
jól elbujsz és mindig kiszednek a wh-s arcok aki nem csal észre se vesz -
BandiHUN
veterán
Az orosz úgy is beszélt+neki tényleg akadozott, mikor megpusztultam és figyeltem... kínai passz, squadtárs volt, tette a dolgát.
Nincs bajom az "idegenekkel", eddig, csak alapvetően a szerveren is meglátszik, minimum abban, hogy a nagyobb pingűeket nem lehet ellőni, csak elé célozva. -
Dtomka
veterán
A jó kis metro map de jó lenne a BF6-ban is. Vagy egy locker.
A kedvenc mapon jelenleg a Siege of Kairo mert a Strike at karkand és a grand Bazaar mapok feelingjét adja.
"Vagy kibanolt az admin, mert le merted lőni"
Jaja, ... bosszantó. Bannolja a csítereket, de esélyes, hogy vmi kis láma volt az admin. -
bul07
nagyúr
Viszont ott lehetett választani hogy ki milyen szerverre megy.
Ha felment valaki egy szerverre elfogadta az ott lévő szabályokat.
Ha nem tetszett valami szabály nem volt muszáj ott játszani.Más volt a rendszer , nem ilyen random bedobálós, hogy sose tudsz távoli ismerősökkel játszani.
Régen egy szerveren volt sok törzs játékos bázis és mikkor belépet az ember névről látta hogy kivel játszik. Most meg ....... -
R3laX
addikt
-
-
Gainka
őstag
Igen, sejtettem a topikjából kiolvasva ugy értelmezem hogy a pbo (na erre nem emlekszem pontosan) illettve elengedni a wattokat nem hoz tul sokat a konyhára, viszont sokkal jobban melegszik stb, a tuninghoz én nem értek akkor marad igy 65w beallitason. Talán ez a legmegterhelőbb game most, Bf1 fix 120 fps kb 40%-on tekerte a 9600x-et igy emlekezetbol.
Nem soká megjön a 9060xt aztán csata.
-
Pacy
aktív tag
Az nagyon sajnálatos akkor számomra. Próbáltam már több féle beállítást vagy Bluetoothos fülhallgatót de semmi különbséget nem vettem észre. Mintha az egész audió hiányozna. Ha olyan pályán vagyok ahol van repülő akkor az meg amúgy is elnyom szinte minden más hangot. Nagyon zavaró . De leginkább az hogy tényleg sehogy nem tudok reagálni a közelben lévő enemyre. A közeli harcokat rendre elveszítem miatta.
-
Barell
őstag
Természetesen nem. High-ra van állítva minden, vram masszívan a helyén 10Gb alatt. Most visszaraktam az utolsó hivatalos drivert az elvileg bf re szánt béta helyett, valamivel jobb lett, de még mindig nem az igazi. Minden más (fortnite, cs2, gta, silent hill f stb.) nagyon sima de ez valahogy nem tud az lenni annak ellenére sem hogy minden szám rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Random álló embert körbelövöm
Annyira meg nem szeretek sniperezni, hogy élvezzem a 2 hites közeli killeket. Drón, claymore szeretős, csak főleg rendes fegyverrel azélt lehet reconkodni.

Öregszem
FollowTheORI
IntelKiller7