Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz v!ct0y #77297 üzenetére
Gondolom ez nem lepett meg!
Only in Battlefield 4!(#77298) eugabesz
Ez a story nekem olyan urban legendnek tűnik! Egyébként én-ha lenne-a saját szerveremen csalnék!
Mielőtt valaki bekóstolna a fenti mondatért, nincsen előítéletem és senkit sem csalóztam le!(#77296) bucketb0b
EA ügyfélszolgálat egy lutri! Nemrég beszámoltam róla, hogy egyik accról áttettek 2 játékot egy másikra. Nemrég próbálkoztam egy másik fiókkal is, ott pedig azonnal elutasítottak azzal a szöveggel, hogy nem tudják áttenni a kért játékot, konkrétan a BF4-ről volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
válasz CptAdamica #77302 üzenetére
Mindenki azt kapja,amit megérdemel...s ez szerintem igaz rám is ,másra is...
Olympos: Elég mereven elzárkózott az állásfoglalástól,odadobta a labdát a másik félnek...sem bizonyítani,sem megcáfolni nem akarta a fájlok eredményét a pb-s admin,ezzel a kör bezárult én meg így jártam...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Sósperec
tag
válasz spanglee001 #77306 üzenetére
Élsimításra már nem futja
-
nagyúr
-
Sósperec
tag
válasz FollowTheORI #77308 üzenetére
-
fornettisuti
veterán
hivatalos megjelenes elotti win7, win8, win10 betak, mind volt fenn eles hasznalatra a jatekos gepemen, egyszersem volt gond bf multi alatt, pedig csak pb-s ellenorzott szerverekre jarok.
kellett ott lennie, pl.: autohotkey-nek vagy hasonlonak futnia legalabb, amiert bunti lett.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Anfänger
őstag
E-penis növelésnek,mert az enyém kicsi DE vékony!
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
stoon
addikt
hát ez a type-95-b1 nem ér egy kalap sz@rt sem lassú nagy a szórása és keveset is sebez
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
MODERÁTOR
válasz Sebestyen01 #77299 üzenetére
Ööö az RTM a végleges, kiadásra megjelölt verzió nem?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
fornettisuti
veterán
nagyon jo fegyver, cq l-re valo-tokeletes, nagyobb tavolsagra, mint a sar-21.
jah, kozelre sok oromod nem lesz vele.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
stoon
addikt
válasz fornettisuti #77322 üzenetére
örömöm semmi nincs vele csak kínlódás! 510 és felejtős!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
válasz DeadMeat #77320 üzenetére
Akkor legyen igazad innentől többet nem is használom olyan fos nem is értem miért ment vele ennyire eddig amúgy a két ak tényleg jó de pl a g36c miben jobb nála? Az acw-r meg akkorát rúg vissza hogy alig lehet megfogni ha egy kicsit távolabbi célt akarsz lőni. Kétségtelen hogy közelre kiváló de itt ki is merül.
[ Szerkesztve ]
-
taknyí
senior tag
Sziasztok!
Tudtok jó áron premiumot ajánlani?Nem vagyok jó ember, de nem is a legrosszabb!
-
Olympos
aktív tag
válasz bucketb0b #77296 üzenetére
Olvasgattam fórumokat és sokaknak volt baja a PB-vel Windows váltáskor, nem csak Windows 7+ > Windows 10 esetében.
Egyébként a GGC nem program.
A BF4-nél csak két csaló szűrő program létezik: a gépeden és a játék szerveren egyaránt futó PB és a Fairfight. (Az utóbbit annyira nem ismerem, szerintem az csak a szerveren fut.)
A PB tud csak bannolni és azt, hogy az illető volt e már az adott szerveren vagy bármely más szerveren bannolnva nem jegyzi meg. Erre van ott a GGC, PBBAN, stb. adatbázisok.
-> Az admin állítja be a PB programot a szerverén - ha akarja -, hogy a bannolt személyek azonosítóját felküldi a GGC adatbázisba vagy sem, így azok többé sem oda, sem más GGC-vel kapcsolatba álló PB felügyelt szerverre ne tudjanak belépni.Ha admin csalna, akkor kikapcsolná a PB-t - mert egy kattintás -, vagy legalább levenné a streamelést...
...de szerintem nincs olyan admin (vagy kevesebb mint 1%), aki szervert saját csalásaira használná fel.
Ha van ilyen, akkor ott a PB ki van kapcsolva, arra a szerverre meg nem megy ép eszű ember és a Battlelog Browser-ben is lehet rá szűrni. -
Zedz
addikt
Sziasztok,
Ha G2A.com-on vásárlom meg a játékot, abból lehet bármiféle probléma? Nem enged fel szerverekre, kirúghatnak érte, ilyesmi?
-
dokee78
félisten
Mi a különbség?
ban
tempban
permbanTegnap volt egy tag állandóan C4-ezett.
Egyszer írtam csak a "C4 noob"-ot,már ki is kickeltek "bad language" miatt. -
zzola
titán
Originen illetve bolti vásárláson kívül (bár már utóbbinál is volt rá példa) bárhol veszed is, bannolhatják a kulcsot...ugye sokan emlékeznek, amikor g2a-rol vásárolt steam kulcsokat bannoltak! Bár ez bármelyik webshopos vásárlásnál előfordulhat! Ha veszel is onnan, olyantól vegyél, akinek több ezer/tízezer eladás van...
-
dokee78
félisten
válasz Sebestyen01 #77337 üzenetére
Kick azzal tesznek ki nem?
-
nagyúr
Alapvetően attől függ ki az első aki szerezte a láncban és ő hogyan szerezte.
Lehet nagyon megbízható is valaki, ha épp olyan forrástól vesz aki lopott, elveszik.
De nyilván ha valaki eladott 100k+ dolgot és 100% pozitív, azzal elég kicsi az esély. De sosem nulla.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #77344 üzenetére
+1!
-
Zedz
addikt
válasz FollowTheORI #77344 üzenetére
Lehet akkor megérné megvenni Originen a prémiumot, és nem lenne ilyen gond.
-
pucz
senior tag
Adja ez a dupla XP wikend!
Van, hogy egy map alatt 1-2 szintet is lépek. Okadja a pontot esznelkul, meg a packokat.
Az anti air craftot kimaxoltam egy map alatt. Nagyon kemény.
Viszont az update óta Kissé nehézkes a szerverre valo feljutas, azt vettem észre. Meg már a bongeszobol sem enged kilépni. Jó, van memória. Csak, na megszoktam!
-
pucz
senior tag
válasz yodamester10 #77348 üzenetére
Én úgy mond nem rég kezdtem. Nem játszok évek óta. Nekem így izgalmas.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz #19784448 #77325 üzenetére
Azt használsz, amit akarsz. Én csak leírtam a véleményem a fegyverrol. Hogy miért tudsz vele érvényesülni? A supressor miatt. Sokat segít ha nem lőnek vissza és van időd megölni mire észreveszi honnan lőnek rá. Vedd le és meglátod mennyire is jó valójában. Miben jobb a g36? Reload pl. Amugy ez is,az is egy kalap kaki. Nekem személy szerint az acw-r a favorit, nincs gondom a recoiljaval. Valóban nem távolsági fegyver, de tudod nem kell olyanra rálőni akit nem tudsz befejezni. Ha meg meg is arra ott az rpg vagy a deagle. 😉
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Pico 4 + powerbank tartó + 2arcpárna + 1 arcpárna keret, dobozában.
- Keresek LG VELVET
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest