Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz kisza25 #76149 üzenetére
Tegnap az volt az egyetlen jó pillanat TCE-n. Egyébként semmit nem adott be, volt olyan hogy 2 tárból nem tudtam lelőni valakit. Átmentem másik szerverre, ott meg lőttem egy 2-es K/D-t, míg TCE-n az 1-et se súroltam, alúról sem. Persze nem a K/D a lényeg, de idegtépő, amikor senkit nem tudok lelőni, és semmit nem tudok tenni ez ellen.
(#76150) Konzolplayer
Senki nem mondta, hogy PC-n IQ teszthez van kötve a játék joga, de kezdetnek mondjuk a korhatár betartatása is megtenné. Később jöhetne az IQ teszt is
Minden esetre a konzolos gyilokfilmek továbbra is nagyon darabossak nekem, már ami a mozgást illeti.
Látom közben eltünt a hsz
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Brugo77
csendes tag
válasz viking_arc #76077 üzenetére
valami vedelem kell a csiter "szarok" ellen
http://battlelog.battlefield.com/bf4/en/servers/show/pc/f637af03-92a7-429a-bc15-083dbb198bf3/IRAM-clan-Hungary/
-
laposonly11
senior tag
Röpke 3 óra alatt már másodszorra szaladok bele abba a bugba, hogy lespawnolok de sem mozdulni nem tudok, sem lőni és csak várhatom hogy kinyírjanak!
Ordo est anima rerum.
-
zzola
titán
válasz Prosector #76157 üzenetére
Nem hallottam még róluk!
Más!Ezt hogyan lehet beállítani, hogy a játékos szintje látszódjon?
Más!
Új!!! Zodiac Mission: Virgo!
Jump into any Battlefield 4 multiplayer mode and map and score 20 Kills with any Personal Defense Weapon. This mission is active between August 18, 2015 9AM PT and August 24, 2015 2AM PT.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Á,ha nem nyomjátok a Baserapet kikaptatok volna!
Bár,ha nem tiltott a TCE szerveren akkor "ez van"!Már azt hittem agybajt kapok.
Robbantanám C4-el a lopott AA-t,erre anyám bejön odanézek el is csapott az AA.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nektek volt már olyan hogy csak úgy random kaptatok arany battlepack-et?
-
v!ct0y
veterán
2 lövéssel szemből egy tankot ki lehet szedni? 400m kb
-
v!ct0y
veterán
válasz Snip3r_HUN #76174 üzenetére
Csak mert kettőt kaptam szemből és a csávó jött felém. Első találat után maradt 47hp-m a tankon.
-
sensejke
aktív tag
válasz viking_arc #76173 üzenetére
Nem baj, de ez vicc kategoria.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
pohár
félisten
válasz kriszpontaz #76144 üzenetére
hát persze, mert akkora nagy királyság ilyen videókat gyártani... azért logikátlan faszságokat ne beszéljünk már
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
guftabi96
addikt
válasz Prosector #76157 üzenetére
Biztos van, olyan ami le van zsírozva előre, de sokszor benne van a videókban az is, amikor nem jött valami össze.
Ráadásul ha jól emlékszem Chanak és Azzynak is elég gyatra pl a kill death ratiojuk. El tudom képzelni, hogy néhány nem megrendezett jelenet hány halál után jön össze.
Mondjuk nekem mindegy, bírom mindkettőt, főleg Azzy-t
Már a skót akcentus miatt megéri végignézni pár videót.#KeepFightingMichael
-
fornettisuti
veterán
válasz guftabi96 #76181 üzenetére
foleg, hogy azzynak az artikulalatlan angoljabol csak annyit erteni, hogy "nüb"
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
guftabi96
addikt
válasz v!ct0y #76175 üzenetére
nekem is volt már ilyen nem egyszer, hogy golmudon összetalálkoztunk egy tankkal. Nyomom az X-et, közben lövök, el is találom, ő is eltalál, megint eltalálom, ő is eltalál és ki is fel is robban a tank. Én meg ülök remegő szemhéjjal a monitor előtt, hogy ez most mi a búbánatos f@sz volt.
Mondjuk a kedvencem még mindig az volt, amikor 100-as tankkal megyek, egyszer csak berobban és killed in action...#KeepFightingMichael
-
Gyula84
veterán
válasz Snip3r_HUN #76109 üzenetére
én elég gyorsan táraztam
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
zzola
titán
Tegnap egész jó volt a TCE szerver, nem tapasztaltam ping ingadozást!
-
kisza25
félisten
nekem a ping eddig sem ingadozott soha
látszik mostanában locker only vagyok[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kriszpontaz
veterán
válasz #35434496 #76193 üzenetére
Elvileg az USA most akarja leselejtezni az Abhrams tankjait, mivel már túl régi modell, és a gázturbinát sem gyártja már a kutya sem, a felújításuk meg egy valag pénz. De jó lesz nekünk . Kapunk egy halom lestrapált tankot.
(#76196) csa33ee: tisztára vissza a jövőbe .Jól ki leszünk segítve 4 Abhrams tankkal :
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #76197 üzenetére
Akkor szar az egész!
-
CsonkaImo
addikt
Többet ér mint a jelenlegi üzemképes T-72-es állomány. Igaz az oroszok ellen valóban kevés.
-
iMaverick
addikt
A cikket is olvassátok már el! A tankokat idehozzák és váltott amerikai személyzettel lesznek itt. Szerintem nem "adják" nekünk, így nem is kerül pénzbe... Az meg külön haszon, hogy a tatai laktanya egy részét a saját pénzükön felújítják.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- Demon's Souls topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest