Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
-
daveoff
veterán
válasz Snip3r_HUN #71941 üzenetére
Valami jó kis fragmovie is jöhetne az új fegyverekkel....
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #71953 üzenetére
Esetleg egy metro AT mine only fragmovie.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz daveoff #71952 üzenetére
Áh annak már vége, anyag lenne hozzá, de kedv már nem nagyon. 2-3 kört lenyomok, esetleg egy fegyó 500-asra kipörget, de naggyából ennyi. Járműves harc is pihen, inkább csak gyalog tevékenykedem...
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
lofagi
addikt
válasz Snip3r_HUN #71955 üzenetére
De azt 24/7-ben
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
@rglaaf
veterán
ez most hogy??? defivel kisütötte tankot? gif
PSN:BiZzare_0 ️
-
ingalls
senior tag
válasz Snip3r_HUN #71958 üzenetére
Számomra az hihetetlen, hogy ezt valaki képes kikísérletezni. Normális körülmények között mit keresne valaki defivel egy tank lövegtornyán?!?!
Véletlenül hogy jöhet ilyen össze? Honnan jön az ötlet? -
törölt tag
Hali! Ez mit jelent a beállításokban? "uniform soldier aiming"
-
dokee78
félisten
De jó érzés segíteni a csapattagokon.
Egy Jet üldözte az Attack helinket, pechére alacsonyan szállt.
Vagy az alcám miatt vagy csak nem figyelt,de telibe vertem a T-90-el leadott lövéssel.Jött is a "thank you"!
-
stoon
addikt
van egy only shanghájos pálya , no levolutionnel ott tele a tető ott csináltam meg a commancs 500 killt!
(#71963) dokee78: volt vár több ilyen lövésem , bár a bf3 ban több volt de ha bizzare-t kérdzenéd tuti többet tudna mesélni! ő és liqvidátor egy antiair-t90-ek!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
sensejke
aktív tag
Végre egy értelmes döntés DICE részéről: [link]
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
csa33ee
aktív tag
válasz sensejke #71966 üzenetére
Hát, nem tartom túl jó ötletnek, ugyanis ha helivel leugranak a tetőre, leraknak egy spawn beacon-t attól kezdve be vannak védve.Ugye lentről más gyalog nem tud feljönni, szárazföldi járművel meg nem lehet lebontani a tetőt.Szerintem totál meg fog nőni a sniperek és légvédelmi rakétás engi-k száma, csak bírja a tető súlya.
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
pohár
félisten
válasz guftabi96 #71970 üzenetére
szerintem az épület teteje out of zone, vagy ha spawn beacont raknak le, akkor nem repkednek, hanem a földre spawnol mindenki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
guftabi96
addikt
Én valami ilyesmi megoldásra számítok
Bár fogalmam sincs, hogy ez még működik-e egyáltalán. De nem is szoktam TDM-ezni. Ha azt akarok, akkor is inkább felmegyek Locker vagy Metro onlyra. Ott úgy is csak darálás van.#KeepFightingMichael
-
iMaverick
addikt
válasz sensejke #71966 üzenetére
Szerintem meg inkább az "élethűséget" kellene növelni: lehessen sz@rrá lőni az épületet. Majd "lejön" a kis kemper. (Mondjuk most hazabeszélek. )
Ez a darus dolog is vicces: odamegy egy recon vagy support némi C4-gyel, és még bámulni is szép volna, ahogy eldől a daru. (Mondjuk egy hardcore szerveren nem kis anyázás lenne, amikor agyonütne egy csomó csapattársat. Ilyen ez a popszakma. )
Persze ez csak az én véleményem.
szerk: vagy akkor mondok mást: hogy ne lehessen az egész pályát szétlőni, akkor csinálják meg úgy, hogy maguk a játékosok tudják lezárni ezeket a fejjárókat! Teszem azt legyen ott a létra mellett valami szelep, amit szétlőve folyamatosan ömlik a gáz és ilyen áthatolhatatlan tűzfalat csináljon. A darunak meg lehessen lerobbantani a létráját.
Így ha a kemperek szívóznak, akkor a többiek "bosszúból" megszívatják őket. "Most menjél vissza kis pajtás.")
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
sensejke
aktív tag
válasz guftabi96 #71973 üzenetére
Ezzel lehetséges lesz felmenni, de pl. egy 32-es TDM-en elég gyorsnak kell lenni ehhez, mert hamarabb lövik le mint, hogy felérjen.
(#71974) iMaverick: TDM-ennem lehet ledönteni a darut, de az épületek porig rombolásának én is örülnék.
[ Szerkesztve ]
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
Gyula84
veterán
se origin se battelog nem megy másnak?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
dokee78
félisten
Mennyire utálom a lerombolt épületek alatt kempelő majmokat.
Abban mi a jó?
De még úgy kempel,hogy kihasználja bugot,hogy hiába lövök tankkal bele nem pusztul el.
Sokat kellet forgolódni,mire HMG-vel ki tudtam szedni,erre a társa hátulról felC4-ezett.Lancang Dam E pont
-
Snip3r_HUN
addikt
Reggelire egy kis metro Battlereport
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #71984 üzenetére
Jó étvágyad volt. Milyen csúzlit használtál?
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #71986 üzenetére
Egyáltalán van olyan csúzli ami neked nem feszik? Tényleg ti használtok az ilyen darálós pályákon hangtompítót?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz #35434496 #71987 üzenetére
Biztos lesz majd fegyver amit utálok.
A hangtompítós kérdésre: megint csak metroval tudnám példázni, ha beszorul a csapat és nem tudunk kitörni, akkor jön a smoke-flir-hangtompító trió, nagyrészt sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Snip3r_HUN #71988 üzenetére
Èrtem ès köszi. Ezt majd èn is kipróbálom.
-
nagyúr
-
ingalls
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
Azt a betyárját, hogy adta az AN 94 hőoptikával. Ezt már szeretem. Kacsavadászat volt.
(#71994) players111 : Nem hát!
[ Szerkesztve ]
-
ingalls
senior tag
Igen, én sem. Azelőtt sosem láttam játékban ilyen irányzékot (ti. BC2-vel kezdtem a pályát, addig volt életem), és a 3-ban kipróbáltam, olyan menőnek tűnt. Még civilként azt hittem, jó valamire. De a 3-ban, hacsak nem csipáztál, a sima red dot-on kívül bármi mást használni irracionális volt - mint kiderült.
Itt a 4-ben viszont pl Lockeren ki -vagy benézéskor hatalmas taktikai fölény, mert látsz, tudsz lőni és még spot-tal segíted a társaidat is.[ Szerkesztve ]
-
breakout123
aktív tag
Megint van új community mission.
Origin: malysztor
-
spanglee001
addikt
válasz breakout123 #71998 üzenetére
magyarul is tessék leírni plízzz
szerk jah 10 revive ez még nekem is ment csak lusta voltam olvasni[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
SkyS1gn
félisten
válasz breakout123 #71998 üzenetére
Ilyet nemkéne missionbe foglalni hogy csinálják az emberek, alapból jönnie kéne.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest