Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Bjørgersson
félisten
-
tom_tol
addikt
válasz Bjørgersson #72706 üzenetére
Nem értelek benneteket. Nekem csak írjanak vadi új pályákat, ha a régi kell majd játszom bf3-at.
-
Bjørgersson
félisten
válasz tom_tol #72707 üzenetére
Ok, akkor jatsszal mar legy szives a Battlefield 2-vel Dragon Valleyn egy 64-es eredeti szerveren.
Uj palyakat meg inkabb ne keszitsenek, a 4 palyainak nagy resze is egy kalap szar szerintem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
tom_tol
addikt
válasz Bjørgersson #72709 üzenetére
Na ná, mert régen minden jobb volt. Ez korral jön, velem is előfordul.
-
Bjørgersson
félisten
-
addikt
válasz kisza25 #72711 üzenetére
Akkor neked borzasztóan szomorú gyerekkorod lehetett, mert mi ezt 5 Ft-ból meg tudtuk csinálni, oszt még gyakran a vasárnapi gyerekmatinéra is sikerült néha belógni, ha meg nem, akkor vettünk jegyet 50 fillérért.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
Honfitársainkról egy kis adalék. Hajózunk kisza-val,kinyír ügyesen egy ellenséges hajót én javítok neki,írom chatbe, hogy " ha Horthy élne ezért tuti ellentengernagynak tüntetne ki." reakció saját oldalról: "kussolj rohad zsidó ". Hát nem emeljük a színvonalát pár szervernek az tuti.
-
addikt
válasz kisza25 #72718 üzenetére
Nem akarlak tovább elkeseríteni, de a fagylalt is 50 fillér/gombóc volt akkoriban, persze igaz az is, hogy nagy választékról nem beszélhettünk.(csoki, vanilía, puncs, oszt jónapot)
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
pohár
félisten
válasz #16729600 #72719 üzenetére
még jó, hogy rajtunk kívül a kutya nem érti, hogy mit beszélnek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Bjørgersson
félisten
Ennek a szaros slamnek nem kellene felrobbanni, ha ráfosom egy enemy LAV-ra, az meg elindul?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #72725 üzenetére
kibiztosítottad?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #72727 üzenetére
ma hajóval mentem át felette 3x és nem robbant
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
AAtt1la
aktív tag
válasz Bjørgersson #72727 üzenetére
Hanyagság
Amúgy milyen szar lett a slam,oké nem volt az rendben,hogy 3 darab kicsinál 1 tankot,főleg hogy milyen nehéz észrevenni,de most már 6 sem elég belőle.Még szerencse,hogy nem nagyon használok aknákat,de az ultimate enginél jól jött volna. -
Bjørgersson
félisten
válasz AAtt1la #72729 üzenetére
...
Az ultimate engi assingment mondjuk azt hiszem pont nem fogadja el, csak az m15-öt. Mintha még pont itt a topikban mondták volna.
-
zzola
titán
Kovy most hogy te lettél itt a főnök, a "Battlefield 4 PH!-s játékosnévsor és magyar szerverlista"-t nem szeretnéd rendbe tenni??
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nem, nincs semmi közöm, jogosultságom ahhoz a bejegyzéshez. Továbbra is r-chee dolga lenne, csak ő tudja szerkeszteni vagy inkább törölni, ha már úgyse foglalkozik vele.
-
fornettisuti
veterán
válasz AAtt1la #72729 üzenetére
teljesen rendben volt hogy 3 pukkantson tankot. mar kell meg egy raketa is bele. m15-be is belemennek, ha utra dobod az meg beszippantja igy ott alig lathato, ha nem spotolja senki. en elultetem oket, altalabsn kihajt es lesz termes
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
AAtt1la
aktív tag
válasz fornettisuti #72734 üzenetére
Beszippantja?
Én ha járművel megyek folyamatosan spotolom magam előtt az utat,nem is emlékszem mikor futottam utoljára aknára.Az m15 messziről virít,betonon még spotolni sem kell.Slam meg így kb.annyit ér mint az AA akna,ha kevés a hp-je valaminek akkor talán kicsinálja. -
odorgg
addikt
válasz Bjørgersson #72737 üzenetére
A képemet
Origin szerint fenn a game, BL szerint nincs fenn.
Zolar
Erről van szó itt is.
[ Szerkesztve ]
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Bjørgersson
félisten
-
odorgg
addikt
válasz Bjørgersson #72741 üzenetére
Az nem plugin, hanem szintén egy figyelmeztetés, hogy nincs telepítve a game.
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #72741 üzenetére
Ott nem a plug-in van...
-
Bjørgersson
félisten
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #72744 üzenetére
Én már mindkettőt eljátszottam, de változatlan a helyzet...
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #72746 üzenetére
Már újra is indítottam! Tudhattam volna, hogy egy rakás fos az egész, kár vesztegetni erre a foschra az időmet!
-
odorgg
addikt
válasz Bjørgersson #72744 üzenetére
Megvót-nemjó!
Akkor most kapcsolja ki mindenki légyszi a gépét, hátha úgy jó lesz!
-
odorgg
addikt
válasz Bjørgersson #72749 üzenetére
Lelkisegélyszolgálat is megvolt. Így, vagy úgy, de ma gyilkolni fogok
Lehet most szentelt vizet kéne önteni az alaplapraOrigin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple notebookok
- Autós topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest