Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz CsonkaImo #71652 üzenetére
Most akkor megmerjem venni skroy-tól? Az imént írtam neki. Meg tudom majd venni 12-13k-ért a dobozost is, de ha van lehetőség, kockázat mentesen spórolni, akkor...
(#71657) kovy29 azt látom, nem attól félek, hogy nem ad kulcsot, hanem hogy azzal mi lesz egy hónap vagy egy év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
válasz Bjørgersson #71654 üzenetére
Nem volt eddig negatív tapasztalatom velük *kopp* *kopp* *kopp*
-
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #71657 üzenetére
Ok. Mi tortenik akkor, ha valami tortenik a kulccsal? Pontjaim, unlockok egy uj BF4 beszerzeset kovetoen mindent nullarol indit?
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz FollowTheORI #71653 üzenetére
És ezt te honnan tudhatod ha vásárolsz? Neked kell szívni vele.
-
nagyúr
válasz CsonkaImo #71660 üzenetére
Sehonnan, ha nem hivatalos helyről veszed... na de én nem is ezt mondtam, csak hogy a 3. személytől vett nem egyenlő a lopottal, és azért mert 3. személytől veszed még nem veszik el.
Az hogy lopott e vagy sem... más téma.
És csak a lopottat veszik el.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #71661 üzenetére
Megveszem a neten valahol a kulcsot, vagy akár tőle. Írtátok fent, hogy probléma esetben valami törlés következik. Ha ezek után beballagok egy boltba egy másik BF4-ért, akkor az addig elért eredményeim elvesznek, vagy onnan folytatódik?
-
Bjørgersson
félisten
válasz #59070464 #71663 üzenetére
Originről nem szoktak kódot törölni, emiatt nem kell aggódni. G2A-vel volt korábban gond, de az Far Cry 4 volt Uplay-jel.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
addikt
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #71664 üzenetére
-
addikt
Na ez lol most nézem, hogy a 3/4 -e eltűnt a loadoutomnak ....
Remek lesz visszaállítgatni felére nem emlékszem.
Tegnap meg jo volt pedig az is patch után volt.Ez most bug vagy ficsor akar lenni
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
válasz ImpersonatoR #71665 üzenetére
lenyegeben csak felteszel +1 bf4-et, ebben a cte-ben tesztelik az ujitasokat, amik vagy bekerulnek a rendes verzioba vagy nem.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
@rglaaf
veterán
válasz ImpersonatoR #71667 üzenetére
van lehetőség a battlelogon a loadout mentésére elég régóta
PSN:BiZzare_0 ️
-
fuvi
senior tag
válasz ImpersonatoR #71665 üzenetére
Battlefield 4 Spring Patch Netcode Changes
ebben arról beszél a csóka h remélhetőleg nyáron (summer patch)
vhol meg mintha azt olvastam volna h 120Hz-es lehet nem is lesz sose, csak 60as de erre hivatkozást most nem találok[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
tom_tol
addikt
válasz ImpersonatoR #71671 üzenetére
Nem mintha a jelenlegi nem béta állapotban lenne
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #71645 üzenetére
Livekodok az tutira megbízható. Iceakos top eladó itt aprón. Én kb. 50k-t költöttem már el nála.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Hooper
őstag
mivan ezzel a tetvedék DICE-al h ennyire utálják az attack helit.... eddg is lepkefing volt de mostmár csóri TV hatótávolságát és reload-ját is visszavették... gyűlölöm. AA és a kismocsokheli meg kőkemény.... nevetséges
-
-
SkyS1gn
félisten
CMP theme, illetve az első színek, textúrák is megjelennek.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
törölt tag
64-bites Chrome-al mukodik valakinek a Battlelog? Hiaba telepitem a plugint alola. IE-re kenyszerultem megoldas hianyaban.
-
SkyS1gn
félisten
válasz daveoff #71685 üzenetére
Tegnap jött volna, de ma fog:
"COMMUNITY MAP PROJECT UPDATE
A milestone has been reached – we now have some initial color/textures on the map and further improvements to the objective areas!
We are still fleshing out the tone and theme of the map however, the next major release will most probably focus on gameplay (first cover pass)."A teljes map majd ha készlesznek, de az nem most lesz még szerintem, de jó irányba haladnak, nekem tetszik.
-
zzola
titán
válasz Snip3r_HUN #71687 üzenetére
Sniper assault fegyverrel, ez hogy? Hát nem szégyelled magadat?
-
prokxy
veterán
Ha Burst-móddal használod, akkor miért nem Angled Grip van fent?
Nekem 6 killem van vele!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
SkyS1gn
félisten
Lehet egy idegzeted ha Metron tolod...
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #71694 üzenetére
Még nem járműveztem a naaaagy tavaszi patch óta, ezek szerint számítsak rá, h tankban szar a thermal, ha meg repkedni akarok akkor pedig kisheli vagy attackjet? Miért kellett ezekhez hozzányúlni????
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
törölt tag
válasz tom_tol #71684 üzenetére
NPAPI engedélyezve, böngésző újraindítva. battlelog-web-plugins_2.7.0_160_R2 kétszer is telepítve. Chrome utána is újraindítva. Gép is újraindítva. Vagy azt írja ki Battlelog-ban a kis sárga lefelé mutató nyílra, hogy plugin installing (amikor szerintem ez nem így van) vagy később böngészőt újraindítva update availabe. Hányszor kell ugyanazt feltelepíteni?
(#71683) Zolar nálad hogy sikerült Chrome alól indítani a játékot?
Szerk.:
Utána olvastam, hogy mi ez a NPAPI. Inkább (vissza) kikapcsolom és használom IE-ből a log-t.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #71699 üzenetére
Okok,thermal zavodon, shanghai-on és dawnbreakeren, roguen kell, golmudon kb. semmi értelme ha van értelmes Ts-es gunnered.
Ma jövök 8 körül konzervdobozolni, leszel?
#71697) NewmanHD: nekem ugyanez volt, pár ki-belépés és restart megoldotta, azóta csak a figyelmeztetés van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creality Hyper PLA színes filament (bontatlan tekercsek)
- Xiaomi 4K-s Garis tv
- TP-LINK TL-SG1016D 16 portos gigabites asztali/rackbe szerelhető switch
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iWatch Series 2 - Aluminium, 38 mm, szinte karcmentes, új akku -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest