Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
Jah, akkor nem csak én vagyok ilyen "cipőben". Megértem, ha 1ből nincs ideje vele foglalkozni gondolom meló..stb. De annyi ideje lehetne, hogy válaszol...Mind1, csak gondoltam gyarapítom a ph forum BF4 es játékosállományt. ezek szerint nem?!
(#52950) regener
Nekem megegyezik, és nem vagyok klántag. Még a BF4 profilomat is belinkeltem.
Commentet?Nem pü-t kell írni?Nem érzem, hogy türelmetlen voltam, de 1x talán felkerülők .[ Szerkesztve ]
-
-
wolf13
őstag
Szánalom...
először
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'iW0LF' (for 99999 minutes) ... Player iW0LF kicked by ACI LiveSecure [Admin Decision]
aztán másodszor
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'iW0LF' (for 99996 minutes) ... Prior Kick/Ban
-
stoon
addikt
már csak 2 ribbon kell a bomber medálhoz , de alig jutok be abba a sza.ba sokszor
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
gali777
őstag
Mit jelent az, ha valakinek egy koponya van a neve mellett a scoreboardon?
-
gali777
őstag
Aham.. kösz a válaszokat, kb most láttam ilyet először Mondjuk 8x haltam a körben és biztos, hogy nem 5x ölt meg az a gyerek, de mindegy, lehet csak bug volt ebben a csodálatos játékban
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #52962 üzenetére
Igen, valószínű nagyon elfoglalt ember lehet... komolytalan.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
mivan akkor ha visszaraktam HDD-re bf4-et, rámegyek hogy letöltés, azaz ellenőrizze,. le de kiírja hogy nincs elég hely?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #52967 üzenetére
megtelt a HDD-d
amúgy előbb kellett volna letöltést indítani, aztán megállítani, oda bemásolni, mert most mikor rámész a letöltésre új mappát csinálna neki és ezek szerint annyi helyed már nincs a HDD-n, hogy még 1x letölthesse
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
@rglaaf
veterán
teganp tévedésből felmentünk egy HC szerverre tankozni nagy királyság de legalább tudom hogy a baráti aknára se szabad rámenni
PSN:BiZzare_0 ️
-
Enton
addikt
válasz SkyS1gn #52967 üzenetére
Én ezt a multhéten eljátszottam. SSD 64GB partíció, BF4 50GB. .
Először visszamásoltam originnek az alaprészt, majd DLC-nként a kiegészítéseket origin letöltésvezérlőben nézve éppen melyiket tölti lefele, azt megszakítod/pausézod aztán rámásol majd letöltés folytatása.
Majd utána pedig jöhetet a regedites DLC aktiválás.
De nem volt nagy varázslat megcsinálni.(#52971) Zolar:
Azért claymore veszélyesebb ilyen téren, oké tankba LAV-ba 3-4is belehalnak, de mikor még tudatlanul átfutnál a csapattárs csapdáján, ott néha lehet szidkokat szórni, a szivroham mellett.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz @rglaaf #52974 üzenetére
mindig a a kifogás
ez akkor jó, ha pakolják rád, kinyírod tankból, vagy kiugorva és aztán szeded le,
de volt olyan is, hogy se gránátom se rpg-m nem volt már és éppen gyalog voltam és felszedtem, hogy csapattárs ne menjen rá, ilyen vagyokEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #52976 üzenetére
én is kb 800óra után jöttem rá véletlenül mondjuk itt nem attól kell félned, hogy felrobban amíg hatástalanítod (felszeded) hanem, hogy egy fck sniper tuti kiszed amíg szedegeted
ha felszeded nem lesz nálad, legalábbis, ha hegesztővel vagy akkor biztos nem,
gondolom csak engeererrel, ha tankkal megyek, akkor csak azzal vagyok, szóval nem tudom a választ[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #52978 üzenetére
Te ponthuszár
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #52978 üzenetére
ezért írtam ezt:
ez akkor jó, ha pakolják rád, kinyírod tankból, vagy kiugorva és aztán szeded le,
de volt olyan is, hogy se gránátom se rpg-m nem volt már és éppen gyalog voltam és felszedtem, hogy csapattárs ne menjen rá, ilyen vagyok na meg ha a tankodról lerobbantod, akkor a tankod is oda[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #52981 üzenetére
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz Snip3r_HUN #52982 üzenetére
Igen, így szoktam én is téesen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
regener
veterán
Ahoz ottvannak a 25%-os boostok, nem egyértelmű?
-
kisza25
félisten
se gránátom se rpg-m nem volt már tudol te olvasni?
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #52985 üzenetére
Azokat meghagyom a commander módra.
(#52986) kisza25: Mintha nem lenne legalább ötféle pisztoly amivel szét lehet lőni.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #52987 üzenetére
Pedig commanderként igencsak összelehet szedni a 40k pontot egy hosszabb meccs alatt, az mellé a 200% igenis durva...
-
-
stoon
addikt
válasz Bjørgersson #52989 üzenetére
ez így van , ha nincs legalább egy csapat aki azt is teszi amire utasítom, az enemy győz!
bírom amikor még semmit sem csinált de már kér mindent!
mert hát ha nem dolgozik nem tudok adni semmit, csak ezt elfelejtik !
már csak a csingilingi assigment-ből az 50 tiketes vagy alatti győzelem hiányzik!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #52987 üzenetére
OMG jól van barátságunkat korlátozzuk a köszönésre. Szia
szóval aki még nem tudná a slam-et fel is lehet venni
full totál off:ma volt 2db hívásom ismeretlen számról, abban a pillanatban, hogy felvettem egy sipoló hang volt és ennyi, a dologban az érdekes, hogy az egyik a privát telefonomra jött, a másik a cégesre kb 2percen belül, senki sem tudja mindkettőt (csak fater meg barátnőm, de ők mellettem ültek ebédnél), sehol nem szerepel a két szám közösen, mi a fck lehetett ez valakinek valami ötlet ui. kezdhetek félni?[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Lehetséges,hogy valami történt a netkodal?Valahogy a patch előtt daráltam most meg van mikor 1 tár nem elég.
-
regener
veterán
válasz yodamester10 #52992 üzenetére
Igen, valami olyasmi hogy a DLC és a patch elrontott mindent ami már kezdett javulni.
(#52994) Snip3r_HUN
Nem hogy a patch előtt, hanem vagy fél éve...[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Mivel közben megjelent ugye a Dragon's Teeth... az meg még a patch előtt kész volt, így visszahozta magával a netkód hibákat is.
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #52995 üzenetére
-
kisza25
félisten
ja legutóbbi DLC óta egy trágya megint
kovy29: [link][ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #52994 üzenetére
azt valaki próbálta, hogy utolsó 2dlc-t leszedi a gépről aztán utolsó előtti vissza, meg javítások vissza akkor nem állt helyre a netcod?
-
Laraxior
titán
Vettem egy SSD-t a notiba, és egyből beindult a BF4 is
igaz csak lowon, de a single része nagyon is játszható...most joinolok egy 64es mapra"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest