- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
-
aizen92
addikt
-
Eagl3
veterán
-
lofagi
addikt
Van már 100-as is, szerintem nem is egy :]
Ez volt már? INDEX hír
Amúgy rájöttem mi van itt a háttérben! Egy folyamatos beta tesztelés! Mikor kijön az összes DLC akkor lesz kész a program, addigra elmúlnak a betegségek, megszületik a balance, talán persze. Szóval kitartás, mire kijön mind, addigra tuti végeznek a hibák orvoslásával is!
Csak most már elérkeztünk oda, hogy fizetni is kell ahhoz, hogy belépj a "beta" fázisba! :] -
Laraxior
titán
-
Whysperer
addikt
-
sittes79
addikt
-
bombibmw
veterán

Azért nem,de az már durva,hogy egy sarkon lőnek le úgy,hogy a golyó átviszi a két falat átlósan,meg hátranézek senki,aztán egy pillanattal később már megdöfnek.
De alapvetően nagyon tetszik a játék,meg a feeling is,de úgy érzem,le kell tennem egy kis időre,mert szétverem a gépet,pedig nem vagyok egy ideges típus és nem is ő tehet róla.
Ráadásul nekem nincsenek akadások,fagyások,csak a csalókat kaptam meg én.
-
haly
őstag
Ki az a barom, aki ilyet megvesz? Már a BF3-ban sem értettem. Hát pont ez a jó a játékban, hogy annyi feloldható, megszerezhető cucc van benne. Na persze az se jobb, ha összejön 4-5 ember, és közösen megcsinálják egymásnak az assignmenteket.

Pocak89: Az adatlapodon lévő konfiggal vágsz neki a dolognak?
-
ForRedGlory
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
csaba951
veterán
-
Olympos
senior tag
Akkor pont úgy járnék a BF4-el is, mint a BF3-al, ha megrendelném pre-orderbe:
Tegyük fel:
1. Megveszem a BF4-et pre-orderbe kb. 18k HUF-ért.2. Ősszel kidobják a Prémium membershipet, amit ha megveszel az alap BF3 mellé, akkor kb. pár ezerrel (3-4k szerintem) lesz drágább, mint BF4 preorder, de ebben már minden benne lesz.
3. Kijön az első DLC és boldog is lehetnék, hogy van hozzá jogom, de mivel nem vagyok Prémiumos, csak Prémium Expansion Pack tulajdonos a Premium Memberek hamarabb léphetnek fel rá, mint én.
4. Kijön a második DLC, de már vakarom a tököm, hogy mi legyen, nincs jogom hozzá. Prémium membeship megvétele esetén falba verem a fejem, hogy akkor az első DLC-ért kétszer fizetek, de ha külön megveszem a második DLC-t, akkor meg már rosszabbul járok.
Ha aztán meg külön a 3. a 4... stb. DLC-t is külön, akkor meg nagyon rosszul.Tiszta kibaszás így a preorder vagyis a Prémium Expansion Pack, mert arra kényszerít, hogy valamiért kétszer fizessél vagy ha nem kétszer, akkor meg többet.....
-
Olympos
senior tag
-
Olympos
senior tag
-
Olympos
senior tag
-
Olympos
senior tag
Ok.
Ha így volt a Bf3-nál is, tehát a BF3-nál is volt Premium Expansion Pack nevezetű csomag, amely csak egy adott DLC-t tartalmazott, akkor nem vitatkozom tovább.
Ez esetben leteszek arról, hogy előrendeljem, mert így semmi értelme nincs, sőt, ahelyett, hogy olcsóbb lenne, akár drágább is lehet a launch napján.
(...pedig a mai fizuból akartam megvenni.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- LEGO klub
- Synology NAS
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lejött az 1 giga pöccs és meg is halt minden?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)