Hirdetés
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
póló+1000ft-os MW3 bón.Azt egyébkén nem tudom,DLC jár-e,nem írják,mivel több a Limited.Betám elvileg lesz,mert van az EA-tól digital deluxe limited MOH-om,bár kód nem tudom,mikor lesz,gondolom majd küldik.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Szerintem rendeld meg....max visszamondod,mielőtt megjelenik ténylegesen,mit veszítesz? A digitális vásárlás csodája,hogy nem kötelez semmire a futárnak átadásig lemondható minden indoklás nélkül+addigra rég túl leszel a bétán,és úgyis felhívnak a postázás előtt,tényleg kell-e...
Egyébként miért kell a steam?Bármi nem steames gém is betehető,és akkor ugyanúgy eléred játék közben a felületet,stb,sőt screenshotot is csinálhatsz,nekem a Cry2 updateres exéje van betéve,teljesen működik,kivéve hogy nem számol időt a Steam,ha azzal játszok....de ennyi baj legyen Aminek meg van Steam acsija,az regizhető a dobozos is,aminek meg nincs,annál úgysem tudsz többet csinálni,ha onnan van,mintha csak hozzáadnád.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Serpiko
addikt
válasz BandiHUN #705 üzenetére
Lehet így fogom csinálni és előrendelés lesz a vége főleg ha így lemondható a dolog. Steam miért is mert egyszóval Steam buzi vagyok ennyi az egész minden játékom steames ami van. Ja tudom a dobozost az steamworksös az regizhető steambe.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
BandiHUN
veterán
nekem is van 142 játékom...
De mellette sok nincs regizve,főleg a régebbiekkel nem foglalkoztam,amikhez úgyis megvannak a patchek,stb...Egyébként pl.a BC2-nél jó poén volt,hogy a Steamen vett gémet az ember átviheti az EA-hoz,és akkor megszabadul a steam nyűgétől(igenis számított ez gyengébb procinál,mert a tetű steam képes egy tunningolt prociból is lekapni ám 20-30%-ot gém közben...bár a helyzeten javít a steam.exe prioritásának levétele minimumra),simán le lehet szedni az eadm-el(originnel) a kóddal.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Serpiko
addikt
válasz BandiHUN #709 üzenetére
Nekem csak 46 játékom van, de mindig jól meggondolom mit vegyek meg nem szoktam elkapkodni. Próbálom a számomra legmegfelelőbb játékot megvenni az ártól függetlenül.
Lehet valami olcsó és jó illetve drága és jó gém. Na ezt jól megaszondtam eme késői órán.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
BandiHUN
veterán
én is akciós dolgokat vadászok általában...nem top1 játékból van ennyi,de jellemzően sok jobb van,persze van,ami az akciók miatt jött,még akár fel se tettem,de pl.a boltban 4-5x ennyi lenne.Megjelenő gémet nem veszek sose itt,az 50€ azért eléggé sok,ha a bolti árainkat nézzük,és a polcon is jó látni a teljes cod-bf-fear,stb.szériát.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Serpiko
addikt
válasz BandiHUN #711 üzenetére
Így igaz sok nagyon az 50 euro, de néha nálam becsúszik egy kettő ilyen is sajnos. Ez azért van mert függő vagyok és nem tudok kigyógyulni belőle. Tényleg boltban olcsóbb mint a steam 50 euro és valóban a polcra is jó dísznek.
Ja és amit megveszek azt rongyosra is játszom ám.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
McCartman
őstag
576 kbyteot hanyagolnám a helyetekben.
Kapsz egy 1000 Ftos kupont MW3ra , ezért egy ezressel drágábban adják mint a cdgalaxisnál.Amúgy se értem az üzletpolitikájukat , az a fajta játékos aki Bf kedvelő minek venne arcade lövöldévé silányuló Codot..
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
BandiHUN
veterán
válasz McCartman #713 üzenetére
pl.azért,amiért én is...mert mikor mivel van kedve játszani.Sőt ott van nekem is pl.a Borderlands is,ami egy harmadikféle,kalandos-szintlépős coop fps,és mégis szeretem Nem csak egyféle gémet szeretnek az emberek,nem mindig vágyik az ember a hatlamas mapra,taktikára,csapatmunkára,hanem épp lazán csak lövöldözne egyet szinte kötetlenül,és hiába szidják sokan,a Cod-széria a legjobb ebben a műfajban.Ráadásul pl. BF-ben meg se tudod csinálni,hogy most csak felmész némi öncélú hentelésre...
-
aAron_
őstag
What is your ikigai?
-
McCartman
őstag
válasz BandiHUN #714 üzenetére
Attól tartok teret engednek ennek is az új részben , épp azért , hogy cod játékosokat is elszipkázzanak. Az 'Operation Metro' map a látottak alapján egy-az-egyben cod játékmenet , cső-hent , járművek nélkül.
Akkor fogalmazzunk úgy , szerintem a Bf közösség többségét nem szórakoztatja.
Ugye mindenki magából indul ki , nálam mw2vel leírta magát a széria.[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
BandiHUN
veterán
válasz McCartman #716 üzenetére
az MW2 nálam is...bár az én gondom a sok csaló és hekkelt host volt,amúgy elvoltam azzal is.De az az egyedüli rész,amit simán eladtam volna,ha nem lenne steames...szégyenteli dolog,hogy az ember 3 hónap után feladjon egy ilyen címet teljesen...Bezzeg a BO ki fog szolgálni az új CoD-ig hentügyben,mint ahogy a WoW is ilyen volt nekem..
-
BandiHUN
veterán
Ha neked nem jön be/nincs meg,qvafelesleges erre bármit is írnom...nem?
Egyébként a BC:Vietnam is ingyen volt úgy tudom...és csak engem b...sztak át,amikor pénzt kellett adni érte...[ Szerkesztve ]
-
bognar110
őstag
Hűűű de jó lenne előrendelni De még várok vele.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz bognar110 #721 üzenetére
Rendeld meg nyugodtan,mert akárhol teszed,előtte mielőtt kivinnék,felhívnak telefonon+még előtte le is mondhatod kérdés nélkül.Viszont ha kell,akkor tutira lesz,legrosszabb esetben ha tényleg hiány lesz és nem kell,még valamelyik PH-s cimbinek is átpasszolhatod
Szóval nem veszíthetsz semmit.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
McCartman
őstag
Katt és láss csodát.
[ Szerkesztve ]
-
-
polonic
félisten
válasz BandiHUN #727 üzenetére
Tegnap nem jött be, ma már jó.
Miért kéne pereskedni? Ha az activison képtelen volt lefoglalni a domaint, utána már bánhatja. Ezt megtették jó előre mások, nem az mw3 céllal.Meg, ha jól tudom, a hivatalos oldal a callofduty.com és ott mindig az aktuális rész látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Neró
őstag
Itt van ez is.
| www.diablohungary.hu
-
BandiHUN
veterán
Mi értelme van ennek...bár ezek rávilágítanak,hogy baj van...remélem lesz játék azért,én nem akarok amúgysen dönteni a 2 "3-as" között,mert mindkttőt van miért szeretni,megérik az árukat,polcon a helyük...elvileg.Bár a cod-ról még derülhetnek ki nem tetsző dolgok...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
pont ez a lényeg....hogy ilyen egyáltalán megtörténhet.Ahogy mondták máshol,"Mostanára már a csapból is Call of Duty-nak kellene folynia"...
Szerintem ezértis csinálják.Értelmes ember úgyis tudja,hogy ezek nem konkurens játékok,a külföldi fanoknak meg nem is pénz beszerezni mindkettőt.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Bati0501
őstag
válasz BandiHUN #727 üzenetére
Most már nekem is jó,gondolom a honlappal csináltak vmit akkor,azért nem lehetett csatlakozni.
Amúgy én azt hittem,h valami tök új dolgok lesz a honlapon,azért van ott a csoda szócska,de sajna nem.A két gameplay videó már rég nyilvános.Nekem a "csoda" a bfbc2 gameplay videói voltak.A 3. késes videóra gondolok.
-
onereborn
tag
-
BandiHUN
veterán
válasz fasirTTT #739 üzenetére
Rendeld inkább előre,ahol lehet,mert nem jár semmiféle kötelezettséggel a postára adásig...ami kábé 1 nappal a megjelenés előtt lesz,és akkoris felhívnak majd...szóval le is mondhatod nyugodtan.
Ez kellemes következménye a netes kereskedelem törvényeinek....Viszont ezzel bebiztosítod magad,hogy jut gém...biztos sokan lesznek rá majd.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
McCartman
őstag
nem értem miért kell ezt a facebook vonalat erőltetni mindenhol.
bár valakit biztos lázba hoz , nem én vagyok a célközönség nagyon úgy tűnik.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
BandiHUN
veterán
válasz McCartman #745 üzenetére
Nem a két szép szemedről szól,hanem csak simán az infószerzésről...és még csak nem is arra kíváncsiak,hogy megy neked majd a BF3
sok embernek eszébe sem jut,mekkora értéket képvisel pár kattintás,pár ismerős,pár Like.Jó eséllyel fejlett világ(net otthon,stb) szokásait,kapcsolatait,rokonait már sikeresen feltérképezték...és ugye megy már a különféle,pl.androidos rendszerekkel magának a mozgásodnak a rögzítése is...és ezt mindenki önként,dalolva szolgáltatja ugye annak ellenére,hogy az utcán talán egy idegennek be se mutatkozna,főleg nem adná meg az adatait...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
szacsee
nagyúr
válasz BandiHUN #746 üzenetére
Na igen, steam miatt csináltam én is FB profilt, le is csesztek azóta a barátaim, hogy miért nem vagyok online soha, hát írtam egy kis szösszenetet, hogy megértsék.
Viszont ha FB hozzáféréshez kötik a BF3-at akkor lesz sok kamu FB profil.
Viszont a Co-op miatt lehet benevezek majd rá. -
McCartman
őstag
válasz BandiHUN #746 üzenetére
'önként,dalolva ' erre értettem , hogy sokakat lázba hoz. konkrétan szinte nem is netezhetsz úgy , hogy bele ne fuss minden hírnél,képnél,videónál,receptnél egy nyomorult fb like hivatkozásba.
bizony , az információ nagy kincs.pl. fogalmam sincs , hogy találtak meg a reader's digestosok a nyereményjátékos szrságukkal amikkel elárasztották a postaládát , mikor kb. csak az okmányiroda tudja a címet.
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest