Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Ha a DICE boltjából rendeled sem olcsóbb. [link] Sőt erre még rájön a szállítási költség ami onnan sokkal többe kerül. 6000HUF meg nem olyan sok egy pólóért. Vettem én már 8000 és 10000-ért is. De azok 5éve nem koptak még meg.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Gyufaaa
veterán
-
Laraxior
titán
tök szupi Sniper fegyveren az irnv nem red dot, hanem rendes scope
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz Gyufaaa #29004 üzenetére
Vannak akik ennél többet is elisznak+elcigiznek egy hétvégén. Én egyiket sem teszem így jut ilyesmire. Ez a legutóbbi beruházásom. Az előző 6évig kihúzta és csak azért cseréltem le mert a motorozás miatt megkopott már.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megvan az első roadkill-em. Vadászgéppel Firestormon, fennt a levegőben, lőttem, majd áthajtottam egy helikopteren.
Az eredmény duble kill, roadkill, és egy gőzölgő roncs:
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
repülőre sem rossz a rocket pod...ma lett meg,repültem is pár próbakört vele,simán disabledre tesz egy tankot,mégha a fele mellémegy is...hátrány,hogy a hőkövető ugrik,repülők ellen csak gépágyú.Bár ez utóbbi nem annyira vészes,már mindenki infracsalival szaladgál,inkább beijeszteni jó/ha ketten vagytok,de a gépágyúval inkább lehet észrevétlenül valakire ráállni.
Mondjuk vicces volt caspianon a civis szerón,hogy ÉN spotoltam a kib.ellent a repülőből vaktában,hogy legyen könnyebb lőni,nevetséges,hogy ennyire nem nyomják még tankra se
Irtózatosan öncélúan megy a game.Nomeg ütődöttek...a brigád fele squad nélkül nyomja,az ember 2 fős squadban végignyomja az egészet úgy,hogy a kutya nem lép be,teli szerón...vicc.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BandiHUN #29011 üzenetére
Hőkövetőt már rég levettem repcsiről, sok értelme már nincs, csalival mindig kikerülik, max néha jön be a találat. A gépágyú viszont jó, simán ki lehet vele szedni repcsit is meg helit is.
Tankok ellen meg a rocket pod, majd utána hirtelen golyózápor és már robbant is a tank.
Másik témához. Valamelyik reggel korán voltam fenn egyedül publicon, én, azaz egyedül ÉN voltam squadban egy másik sráccal minden más squad üres volt. 64es szerveren.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
SzlobiG
félisten
Kezdek megint játszani a gémmel kb egy hetet szüneteltettem (batman miatt) meg előtte se sokat toltam mivel kidobált, de routerbe kikapcsoltam az upnp-t és most már gond nélkül megy.
Az előbb sikerült is összehozni egy jó nagy score bombát.
-
válasz #21346560 #29010 üzenetére
A talpán van XD csak vicc
Nem vagyok ekkora fanatikus, de a BF3 kifejezetten tetszik. BC2 is nagyon bejött de abból nem volt ilyesmi. Még egy Deus EX-es pólóra fogok benevezni majd, ha jobb lesz az anyagi helyzet.
-
Laraxior
titán
6-ért Crysis 2 poló?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
törölt tag
Ha már olyan sokat vitáztatok az irnv-n....
És mint sokan megmondták, nem a testhőt "láttatja" (mivel az a thermal optic és azt szerintem eltalálták) hanem a fényt erősíti fel.... tök jól lehet látni... -
csibe1
addikt
Találtam pár Battlefield 3 háttérképet:
CaspianItt meg egy egész galéria,
akár ezekből is lehetne polóra nyomatni párat." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
kinghaxor
senior tag
válasz #21346560 #29018 üzenetére
Ami a játékban van az inkább ehhez hasonló fegyverre szerelhető változatban. Egy éjjellátó rendszer hőkereső optikával. [link]
(#29020) csibe1
Jól össze vannak gyűjtve a képek, csak azt az egyet sajnálom, hogy nincs olyan kép ahol csak a katona van mindenféle csicsa nélkül egy sima fekete háttéren, ahogy az egyik póló fajtán láttam. A többi a sok sallangal nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
[link] Na az ilyen köröket szeretem. A Squad is jól összeállt.
Persze a chat-en a jó magyar színvonal is megvolt
-
whiteman0524
aktív tag
Lehet hogy hülye kérdés, de a battlelogon a katona képe az mitől függ? Úgy értem hogy nekem még mindig az alap van, mint amikor kezdtem, az a sötét bőrű assault. De láttam hogy van akinek már ilyen spéci fekete ruhás.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz whiteman0524 #29031 üzenetére
Edit profile-nál tudod módosítani a katona képét.
Ahol a clan tagot kell beírni, kis képre katt és beugrik a választósdi. -
válasz ADAM1337 #29030 üzenetére
Na igen. Ezért is szoktam ritkán Magyar vonatkozású szerverre menni, de most Soma választott szervert
Remélem a patchben jól fogják módosítani a chat ablakot, bár nekem az is jó lenne ha kapnánk opciót, hogy melyik üzeneteket akarjuk látni(all/team/squad).
Itt is nagyon látszódott, hogy mennyivel jobban pörögnek a pontok ha a Squad és a Leader is tudja mit kell csinálni.
-
nagyúr
Üdv emberek.
Most hogy visszajött garból a vga-m, szívesen részt vennék egy kis multiba néha-néha.Aki akar megtalál/felvehet Shkiz0 néven.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Baloghjanos
tag
Kezdek ismerkedni a játékal eddig minden oké vele első battlefield amit megvettem eredetibe pcre nem bántam meg. még 1 kérdésem lenne sensitivity beálitási problémám lennének itt consolba vagy valahogy számokal megadot sensit nem lehet bealitani csak ugy lehet ahogy gyárilag kézel csikokal ,??? mert eddig elég nagy codos multal rendelkezem. ott mindig ilyen 0.015 vagy 0.025 sensivel játszotam probáltam itt gamen belül álitgatni de sose olyan pontos amire kéne ha valaki tud ebbe segiteni létci irja le
Origin :ScArFaaaaCe
"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"
-
Baloghjanos
tag
válasz Baloghjanos #29037 üzenetére
hát vicc ez a játék délutan 2-3 orás szenvedés után reg edit stb tm kitőrlése után ment a játék most hajnalba felkelek inditanam a játékot és semmi nem indul ugyan ugy mi ez a szar??? ez már hihetetlen .,.......................
"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"
-
xLt`
tag
válasz Baloghjanos #29038 üzenetére
Fogsz is vele szórakozni. Még nem az igazi. Én a senzit konfigba állítottam be.
Keress olyat a dokukban hogy bf3/settings/PROF_SAVE_profile. ezt jegyzettömbbel nyisd meg így kintről tudod állítani a senzit, ha megadott értékkel akarsz játszani.
Üdv -
Colos1
őstag
válasz Baloghjanos #29038 üzenetére
Az alábbi hibák tapasztalhatóak a játékban, ezek "normálisak"
- indításkor leáll bf3.exe hibával - ez általában az első indításnál esik meg, nekem patch óta ritkább, és nem mindig az első indításnál jelentkezik. (A következő patch állítólag javítja)
- A fenti hiba után egyszer-kétszer csatlakozási hibára panaszkodik.
- Előfordul, hogy nem tölt semmit, csak fekete képernyőt látsz. - ilyenkor leállítod és újra indítod, akkor már jó.
- játék közben zöld villogás - nekem patch óta nincs, de ez lehet hogy csak véletlen (A következő patch állítólag javítja)
- Játék közben amikor újraszületnél, nem reagál az egérre. Ilyenkor a billentyűzettel értelemszerűen irányítható.
Egyelőre ennyi jut eszembe, de van még ott, ahonnan ezek jöttek
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Cybertrone
veterán
válasz Colos1 #29040 üzenetére
Nalam:
-zöld villongások a peccs óta meg a legújabb driver óta nincsenek!
-bf3exe ritkan all le... Egy heten egyszer kétszer !
-a tobbi hibát vagy nem veszem észre vagy nincs.
-nagy ritkan eltunik menüben az eger de Esc nyomkodas megoldja.
Kb ennyi anomaliaval találkozom , viszont a game stabile!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
medvezsolt
senior tag
válasz SzlobiG #29013 üzenetére
hehe. Nálam még tart a kötelező Batman szünet
Majd mostmár én is újra játszogatok, de szerintem még Batman bácsi iránti függőségem nem fog múlni egy darabig.... (Muszály kimaxoljam 100% mindenestül. Meg végig tolni Hardon is)[ Szerkesztve ]
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Cybertrone
veterán
válasz Lethal Gene #29043 üzenetére
Jol mondod!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Erdei88
veterán
válasz Cybertrone #29041 üzenetére
Nálam is hasonló, alig van hibám. Mások meg játszani sem tudnak.
Egyetlen zavaró bug, hogy néha rosszul indítja a játékot, vagy én csinálok rosszul valamit, de játékban ott az asztal kurzolja, és ha kattintok leteszi ablakba, vagy a tálcára, 2x-3x megcsinálja és megjavul. Illetve map váltásnál is
-
madgie
titán
válasz medvezsolt #29042 üzenetére
100% kemény dió lesz, végigtolás után is csinálom a mellékküldetéseket ezerrel, így már majdnem 50%-nál tartok
-
eugabesz
őstag
Én mostanában rákaptam az ikonjára a játéknak...semmit sem indítok el,csak rányomok a bf3 ikonra,elsőre indul.Hogy miért,ne kérdezzétek.
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Pierre75
senior tag
-
törölt tag
válasz boogie84 #29034 üzenetére
(#29043) Lethal Gene Ezek szerint a tankon levő cucc szinte tökéletesen adja a valóságot szerintem. Az irnv meg tényleg össze van kutyulva ezzel...
(#29025) Edem05 Már-már cheat gyanúsan jól...
(#29041) Cybertrone Úgy vettem észre a BF3.exe crach szerverfüggő...
Ha pár favorit szerverre megyek fel soha nem fekszik meg, de van hogy felmegyek egyre és minden mapváltáskor kifagy...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest