Hirdetés
Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Steam meg lehet majd venni a Battlefield 3?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
Serpiko
addikt
válasz Neoteric #561 üzenetére
Kár pedig jó lenne, ha steamen tolnák ki a cuccot. Videokarim van nem rég vettem most nem cserélném el. Veszek egy videokarit a kupont kiveszem a kártyát neked adom.
Gergosz2: Sajnálom ha nem lesz.
(#565) whatever: Megvan a BFBC2, van origin accountom vagy most mi van nemértem.
[ Szerkesztve ]
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
-
Serpiko
addikt
Steam vettem a Mohát akkor kapok vagy sem?
-
Serpiko
addikt
-
-
Serpiko
addikt
válasz BandiHUN #705 üzenetére
Lehet így fogom csinálni és előrendelés lesz a vége főleg ha így lemondható a dolog. Steam miért is mert egyszóval Steam buzi vagyok ennyi az egész minden játékom steames ami van. Ja tudom a dobozost az steamworksös az regizhető steambe.
-
Serpiko
addikt
válasz BandiHUN #709 üzenetére
Nekem csak 46 játékom van, de mindig jól meggondolom mit vegyek meg nem szoktam elkapkodni. Próbálom a számomra legmegfelelőbb játékot megvenni az ártól függetlenül.
Lehet valami olcsó és jó illetve drága és jó gém. Na ezt jól megaszondtam eme késői órán.A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz BandiHUN #711 üzenetére
Így igaz sok nagyon az 50 euro, de néha nálam becsúszik egy kettő ilyen is sajnos. Ez azért van mert függő vagyok és nem tudok kigyógyulni belőle. Tényleg boltban olcsóbb mint a steam 50 euro és valóban a polcra is jó dísznek.
Ja és amit megveszek azt rongyosra is játszom ám.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Mikor jön a béta?
-
Serpiko
addikt
válasz polonic #1363 üzenetére
Akkor nem veszem meg a játékot sajna, pedig cool gém lesz. Azért bízok benne megjelenés után pár hónap esetleg fél év és felnyomják steamre. Majd beszélek Gabe nagybácsimmal ez ügyben.
-
Serpiko
addikt
válasz polonic #1366 üzenetére
Még a megjelenésig van kis időm agyalni rajta aztán ki tudja szerintem nem fogom tudni megállni, hogy ne vegyem meg mert az összes haver ezt fogja tolni.
(#1367) v!ct0y : +1
ui: Steam buzi vagyok, de ezt már itt tudja mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Tényleg ez el is felejtettem akkor ez lesz a megoldás köszönöm. Nem adtam így még steamhez semmit mivel minden gémem steames. Most meg lesz törve ez a hagyomány éppen itt az ideje már.
-
Serpiko
addikt
válasz Neil Watts #1372 üzenetére
Ott sajna.
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mikrotik routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest