Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Tudom hogy biztos többen próbáltátok a settings állítgatásokat, de érdekes pár dolog mennyire kicsit módosul másnál meg mekkora fps ugrások vannak. Lőttem pár képet: [link]
1-4. kép: 1680x1050, 100% scale, Minden high, HBAO. No AA, medium, high, TAA. a med-high közt én semmit se vettem észre játékban sem, első és utolsónál van nagy észrevehetőség, TAAnál jópár fps minusz is. 5-6. kép első Ultra másik High preset, elég jelentős változás fpsben, minőségben alig észrevehető, inkább a TAA húzza le nekem itt. A res scale kis mértékű változtatása is érezhető fps változást mutat. A fák távol maxon is trágyán néznek ki pl.
Ki milyen tweak trükköket ajánl? Akinek nem high end gépe van mint itt páraknak.
-
melega
őstag
Most toltam ki a játékot jöhet a multiplayer.
-
-
-
demmer123
őstag
Szerintetek várható hamarosan a szokásos Premium Edition változat?Többi Battlefield sorozatokba mindig megjelent alapjáték+premium változat 10-15-ezerért.
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sajnos nem lehet...ez volt az első felvetésem.
-
-
prokxy
veterán
NAGYON OFF /
Srácok, akar venni vki Logi cuccot 20-30e Ft értékben? El kéne költenem, de nekem nem kell semmi...Logi honlapról kellene választani, leboltoljuk, aztán küldöm postán.
Gariban van intézve a G430-as fülesem, de mondták, h válasszak vmit helyette hasonló árban, akár ugyanazt. De nekem G933 lesz, szóval így jártam :/
/
OFF VÉGE!
-
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
CTE-ben már elérhető! Azt nem tudom, hogy ki kell lockolni vagy egyből használhatóak. Este megnézem.
-
oneal1
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
jaaa értem!

akkor oké, köszi!
-
-
R3laX
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Aha, igen én is ezt találtam köszi a helpet azért
. -
inf3rno
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Király, köszi! Pont egy tizest akartam rászánni.

-
-
jety91
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
valtoztattak picit a recoilon szerintem, de ez csak igy erzesre mondom. Nekem osszessegeben picit nehezebbnek tunik a celzas veluk, de ez nem feltetlen baj.
-
voodoo98
addikt
válasz
oneal1
üzenetére
Csak is ládákból lehet szerezni! Van egy bizonyos halmaz, amiből adni fog. Ha nincs benne Hellriegel, akkor inkább tartogasd a pontokat akkora, amikor lesz. Hetente van új halmaz (Revision).
Új fegyverekkel gameplay
Az új Hellriegel szerintem elég OP!
-
oneal1
senior tag
sziasztok
Hellriegel-re hogy lehet skint szerezni?
-
voodoo98
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Köszi!

Annyit még hozzá, hogy a dupla xp boostokat inkább bescrappeltem 98-99-es szintig, mert kellett inkább a járműskinek. Viszont 99 és 100 között felhasználtam max 3-4-et! Utána kb. egyet használtam fel.
(persze igyekeztem olyan, hogy squad-ba menni, ahol van dupla xp boost!) -
bandi0000
nagyúr
tegnap tiszta ideg voltam, mert kifogtam 2 repülőst, aki nagyon jól nyomta, egyszer el is ütött a rohadék, de nem tudom mivel lehet kinyírni, vagyis pár pályán nincs ez a légvédelmi löveges cucc, vagy minek csúfolják, akkor hogyan? egy lehetőséget láttam, valamelyik autón van gépfegyver, de azzal körülményes lelőni
-
voodoo98
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Az van, hogy nagyon sok idő elment a medálokkal meg a codex-ekkel. Ha valaki a 100-as szinte-re megy, akkor lehet ez kevesebb is. Plusz megcsináltam minden osztályból a rank10-et is (assault, support, tanker, pilot, stb.). És ez is vitte az időt bőven. Lóval meg pilottal viszonylag sokáig tartott felhúzni 10-re.

-
prokxy
veterán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Jó bizony ez az M1907 Sweeper!
Érdekes, de nekem az új 1907-esek nem jöttek be, erős, de annyira lassú, hogy fájdalom vele lőni! 
Amit még használok, mondjuk távolabbra az a Selbstlader m1916 marksman, pl. FAO-n.
Mondragon-ra mondják még h jó, de nekem az vhogy nem jött be. -
PeeterssoN
őstag
Basszus ez a medic Sweeper SL ?
vagy mi nagyon faja közelharcban! Kár hogy hiába ölök vele nem számolja el az új fegyverek feloldására! Így gondolom csak a premiumosok tudják feloldani 28 ig. -
inf3rno
nagyúr
Tudnátok ajánlani valami olcsósított vagy akciós verziót, ami nem átverés? 60 Euro nekem sok egy játékért... 30-al jobban kibékülnék.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pont az a jó a BF-ben a gyenge fegyverekkel, hogy kihívás velük ölni.
-
dergander
addikt
Az miért van hogy az új medic fegyonak ugyanolyan a damage-e mint a mondragon vagy sebs. Mégis 2 hitből öl a többinek 3 kell. A diagrammon meg lehet nézni hogy egyforma. Furcsa kicsit.

-
jety91
őstag
Hát srácok nem tudom ki próbálta most ki a CTE-t, de iszonyatosan durvák lettek a scout fegyverek, főleg a Martini Henry Sniper. Hangokon, illetve az animációkon is változtattak picit, le a kalappal a DICE-osok előtt.
Ja és minden ultrán fix 60FPS-el fut a CTE amiensen, ami eddig nagyon ritka volt.
-
Olympos
senior tag
válasz
N@idia
üzenetére
Köszönöm!

Hát...eddig azt hittem, hogy tényleg van vmi cpu limit a "régebbi" prociknál, de az új kártyával semmi mikor-makro lagg. vaj simán fut a játék. nem hittem, hogy ennyit számít.
ddr3 8gb ram bőven elég neki és a mostani proci is. már a kép is szép, n@idia-nak hála.
a proci leterheltsége semmit nem nőtt/csökkent rx 480 és gtx 1080 között. ugyanúgy 100%-ra pörgeti mindkét kártya leterheltségét.
mem használat sem. gpu vram használat sem.
csak a nyomorék gpu lapka, ami miatt akadásmentes lett a játék, pedig az rx 480 is szuper kártya.ja...az is fura, hogy az operations elején futó intro sem szaggat már. (ez mi, hogy egy 30fps-es intro szaggat egy rx 480 kártyán, egy gtx 1080-as kártyánál pedig nem?????)
-
N@idia
őstag
válasz
Olympos
üzenetére
Szerintem semmi különbség nincs a két kártya között grafikában ugyan annak kell lennie
Ez pont olyan, hogy sima PS4-en nem olyan szép, de PS4 Pro gépen sokkal szebb nekem volt sima gépem és most van pro, de ugyan az a grafika egy fokkal nem lett szebb pro gépen csak jobban fut valamivel 
-
LeRoy18
aktív tag
eddig a legdurvább, amin igazán felhuztam a szemoldokom?
a leglehetetlenebb takarás mögul kilőnek?
megszoktam, remélem periszkopos puskával lőtt az orvlövészde
30 nagyobb egyenlő viszonyit 1 volt, pontosan 1
kill/death arányszám a végelszámolásnál, felháboritó, a legfelháritobb eset -
Olympos
senior tag
Váltott vki a BF1 alatt AMD-ről nVidia-ra?
Első benyomásra - hiába ugrásszerű FPS növekedés van - a táj, kép nem annyira szép, mintha butítva lenne nVidia-n a grafika. (...gondolom ez lehetetlen.)
(A res. scale 150% és 200%-ra tolta az nVidia optimalizáló, de mintha az effektek, táj, színek nem lennének annyira szépek.) -
edari
őstag
Na találkoztam életem első csalójával.
Back to basics-ben, akármilyen fegyvert előtudott venni, és 1 lövés csak max 20 hp-t vett le tőle. -
LeRoy18
aktív tag
válasz
Askformore
üzenetére
kör vagy negyzet jelenik meg a felső gui sávon az elfoglalt/saját pontokat jelző részen?
csak hülyulok, nálam minden ok(30-60) -
Askformore
senior tag
Nézzétek már meg légyszi, hogyha például az Empire's edge pályán conquestben felmentek a várba, mondjuk a D-re, vagy a Ballroom Blitzen ahogy bementek az udvarról a C-re, nincs-e hirtelen jelentős, látható fps drop!
-
PsycHo88
senior tag
Jah értem !
-
PsycHo88
senior tag
Hol van ilyen server ahogy quad xp van ?

-
LeRoy18
aktív tag
sziasztok!
They Shall Not Pass, a 5GB> frissités.telepítés után mikor válnak elérhetővé mindenki számára dlc extra szolgáltatásai? -
voodoo98
addikt
110 done!

-
Gyula84
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére

-
Aventador91
őstag
válasz
tom_tol
üzenetére
rosszul csinálod. csak az számít bele, hogy kör elején tankba spawnolsz, kiszállsz, beülsz, kiszállsz, felköpsz egyet és aláállsz, alt+f4, vársz egy napot, és ugyanabba a tankba kell visszamenni amit előző nap otthagytál, és így kell 25 kill, de csak a headshot számít ágyúval. 800m távolságról, mindezt egy körön belül, a behemót megérkeztéig.
-
tom_tol
addikt
Van egy medál aminek az utolsó lépcsője, "get 25 kills as a french republic tanker". Ha jól értem, akkor nem elég, hogy alig lehet tankba ülni, még szálljak is ki belőle és úgy öljek 25- öt ? Vagy rosszul értem ?
-
Zso Ro
senior tag
válasz
prokxy
üzenetére
Hát én sajnos egyedül játszom(gyerek miatt TS kizárva),így nincs kitől tanulni,magamtól jövök rá néhány dologra,használható helyre,vagy lehetőségre.Mivel nem vagyok szívbajos,sniperrel is berohanok a közepébe,legalább 1-2 embert elvigyek magammal,ezért a KD arányom 1 körül van,hiába ölök relatív sokat.Pontokban rendszeresen elöl vagyok a csapatmunka révén.Szóval én így fejlődgetek.
Egyébként tetszenek a hangok a játékban,de azért elég gagyi,hogy míg COD-ban hallottam honnan fut az emberke(7.1-es füles) addig itt totál máshova pozícionálja.
(#22497) LaciCRM
Grat.Mennyi idődbe telt?
(#22502) Frod
Abban egyetértünk,hogy nekem sem kell minden fegyver minden variánsa.A szarabbik verziót meghagyom másnak.

-
dergander
addikt
Mennyi lett most a max lvl? Már láttam 108-as szintet is,én mondjuk elsőre 120-ra tippelek de lehet rosszak a megérzéseim.
-
Frod
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Tudom, hogy mi micsoda, de pl nekem nincs szükségem egy variánsnál többre az esetek nagy részében.

Például Autoloader-ből csak az extended van meg, M1907(?)-ből csak a sweeper, egyszerűen nem kell több. Azért van meg minden variánsból legalább egy, hogy a codex miatt a 10 kill meglegyen minden típussal, de csak a bejáratott fegyvereket használom úgyis.
Pl support a kedvenc kasztom de három elsődleges untig elég neki, minek nyissam ki mind a 20at, csak zavarna fegyverváltásnál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DonDennis
senior tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Azokat pont emiatt különböző feladatokért kapod meg pl ölj 50-t ezzel és azzal
-
voodoo98
addikt
Warboundot érdemes elkölteni, ugyanis 70 valahányas szintig pont annyit kapsz, amennyit el tudsz költeni. Tehát 70valahány felett, amikor már nem kapsz többet és elköltöd az összeset, akkor mindened meg lesz és 0 warbound-od lesz. Nem összetévesztendő a scrappal, amiből ládát vehetsz!
(#22505) etejedu
DLC fegyvereket (illetve az újonnan jövő ingyesen fegyvereket) nem warbound-ért kell meg venni, hanem mindegyikhez két feltételt kell teljesíteni. Pl.: Új Hellriegel-hez: 300 kill a régivel + 25 kill a tankmine-nal! -
Frod
addikt
válasz
dergander
üzenetére
Én veled értek egyet, 70-es vagyok, de magam sem értem hogyan, mert a fórumtársakhoz képest egy halál csöves 1.00-ás körül k/d arányom van, és kb 40% a win/lose

Szóval a lényeg, hogy tartalékba van ~5000 warbound gyűjtve, elsődleges fegyverből egy variáns mindenből ki van nyitva, de a többségéből csak egy, a többi nem érdekel - minden más megvéve. Az xp boost számomra is csak alapanyag-törésre van, én sem látom értelmét fejlődni a "semmiért". (De persze megértem azokat akiknek cél a 100, de én a fentebb említett szar statjaim miatt úgysem érem el soha) -
voodoo98
addikt
Írtam már korábban, hogy ezek rajongók által gyártott képek. Tehát ilyen pályák max a DICE-nál vannak próbaképpen (developerek lekapcsolják a napot saját maguknak, de nem hozzák nyilvánosságra). Korábban írták, hogy nem csak annyiból áll, hogy lekapcsolom az adott pályán a napot, meg kell oldani egy csomó világítást is. Elképzelhető, hogy lesznek ilyen DLC-s vagy inegyenes pályák, de a DICE erről még nem mondott semmit. Szóval úgy néz ki, hogy egyelőre nem lesz. Legalábbis nem mostanában.

Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Érdekes, de nekem az új 1907-esek nem jöttek be, erős, de annyira lassú, hogy fájdalom vele lőni!
vagy mi nagyon faja közelharcban! Kár hogy hiába ölök vele nem számolja el az új fegyverek feloldására! Így gondolom csak a premiumosok tudják feloldani 28 ig.

Az igen!
Ez pont olyan, hogy sima PS4-en nem olyan szép, de PS4 Pro gépen sokkal szebb nekem volt sima gépem és most van pro, de ugyan az a grafika egy fokkal nem lett szebb pro gépen csak jobban fut valamivel