Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Megyek megevnni BF1-et a kérdésem az hogy szokott lenni ilyen TS es összeröffenős PH játszogatás? Ha igen akkor csatlakoznék
MOD:
PC-n játszom
-
zzola
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem/nekünk is tetszik, azért vagyunk jelen a topicban!

-
l.skywalker
titán
Köszi, akkor megkérdezem ott is, csak én úgy vagyok vele, hogy először mindig a játék topic, azután hardver.
Amúgy nagyon tetszik ez az egész. A felépítése, a menete - minden. Mondjuk tegnap vacakolt kicsit a szerver volt pár méretes lag, de az is lehet, hogy az én kapcsolatom szakadozott. Mostanában hülyéskedik az is
-
zzola
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
BP-ot random módon kap az ember, logika nincsen benne.
A drágább packokban értékes(eb) dolgok lehetnek, de nem 100%!
A skin csak optikai tuning.
Squad boost szerint a squad opcióban érhető el, de erre lehet hamatabb kapnál választ az XO topicban... -
Newyorker
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi! Amíg nincs lagg nem zavar az a pici képecske

-
l.skywalker
titán
sziasztok. Xbox One-on játszok kb. 1 hete a trial verzióval. Alakul az arzenálom, de nem igazán értem, hogy a Battlepack-ok hogyan jönnek. Mindig csak akkor kapok, ha nyertes csatában veszek részt ill. vásárolhatok ha elég pénzem összegyűlik? Ez utóbbi esetében melyiket érdemes? A legolcsóbbat is vagy inkább várjak míg lesz pénz a legdrágábbra? Ill. kaptam már egy valag fegyver skint. Ez tényleg csak annyi, hogy más kinézetet kap a fegyverem? Mert ha igen, inkább eladom

És még egy utolsó kérdés. Xone-on a squad boost-ot hogyan kell felhasználni?
-
válasz
Newyorker
üzenetére
Igen, pl a torrent ilyen... vagy bármi más ami terheli a hálózatot a játékkal párhuzamosan egy időben.
Pl családtag videot streamel ami megfogja a rendelkezésre álló sávszélességet (többek között)... stb.
Vagy ha olyan a hálózat leosztása szolgáltatói oldalon akkor akár a szomszéd/környék is beleszólhat.
-
Newyorker
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
De lagg abszolút nincs, akkor gondolom ezzel nem kell foglalkozni! Ps4 egyébként, bár gondolom ez mindegy! Torrent lehet?
-
-
Newyorker
addikt
Ott oldalt az a kis high latency sárga ikonka mit jelent? Folyamatosan világít szinte? Piros viszont sose lesz!
-
Gyula84
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
annál a szennynél is rosszabb mi az akkor

-
@rglaaf
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
biztos erre gondolt :D
-
adly77
tag
Sziasztok
Premium pass-t csak originen tudok venni ? -
juve600
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
pedig nálad lehet a gond

hogy lehet erre a filmre azt mondani hogy nem jó ?
több ezer statiszta,kapott egy csomó díjat,ebben még nem makettek között forgatták a filmet,a színeszek meg fantasztikusak,persze nem mai hiper-szuper akciófilm,de gondolom a történelmi háttérrel tisztában vagy,hol miről szól -
prokxy
veterán
Srácok, megy a TV-ben ez az arábiai laurensz, vki említette, h ez jó film, na vele sem mennék el moziba.
Nem tudtam 15 percet figyelni, mert vagy tevegelnek 3 percig egyfolytában vagy csak ordibálnak össze-vissza, most megint tevegelnek, deizgi, gyáááá!

Zene az kifejezetten b@ssza a fülem!
szerk: Bocs, de a BF1-nek ugye van ehhez a témához elég sok köze, bátorkodtam ezt bírni!

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Gainka
őstag
Hali, rx 460-gtx 1050 ti tulajoktól szeretnék kérni infót, milyen beállítással van meg a 60 fps.

kisza 1050ti-s eredményét már meg találtam.
-
dergander
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Elég kamu a gyerek,közelről nozoom fejes,rángat mint állat mikor lő.
A statja is csodás,[link]
Ha annyira Pro lenne hogy mindenkit kilő a repcsiből,meg mindenkit lelő akkor nem ilyen k/d ratio-ja lenne.
-
Evome
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Semmi különbség a 2 verzió között erre céloztam. Mivel a barátomnak is letöltötte ugyan azt a tartalmat amit nekem.

-
Aventador91
őstag
múltkor kilőtt bomberből egy sniper, bejelölt originen friendnek, most meg elküldte a montage videóját xD
[link] 2:37 -
whitezo88
nagyúr
jó erre joinolni [link]
jött a vonat, élt 3 percet.
-
Evome
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
a barátom akinek nincs Pass-a ugyan annyit szedett le mint én. Szóval Szerintem nicns semmi különbség méretben a pass-os meg a sima változat között
-
Don't Panic
őstag
Hello!
Hány GB-a full premium pass?
köszi.
-
A.C.E.
aktív tag
Most lőttek le 200 méterről pisztollyal, VATTAFAKKKK??? -
voodoo98
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Lehet, akkor én néztem be valamit. BF4-ből biztosan sikerült nekem simából és origin access bf4 premiumból összerakni, de akkor itt valószínűleg nem lehetséges. Tehát csak az Ultimate, aki megvette egyben.
(#23448) Evome
Április 19-én, kedden fogjuk megkapni! Elvileg mindent jól csináltatok. -
Evome
senior tag
Tudjátok hogy működik ez a húsvéti dögcédula dolog ?
Barátommal beléptem party-ba, majd lenyomtunk legalább 10 Team DM-et. Lett jó pár win, de a dögcédula még mindig nincs beoldva. Ezt majd az event után kapom meg ? -
raubisoda
senior tag
Nem tudja valaki megfejteni,hogy mi a baja ennek a sz@r BF1-nek? Beröffentem és hibaüzenettel elköszön.
BF1 működése leállt bla bla bla....semmi konkrétum.

-
CHaooSS
őstag
Hali
Most lett meg BF1 és olyan bajom van, hogy Dx12 nem nagyon akar működni.. utána olvastam és állítgattam is, de csak annyit értem el vele, hogy nem indulásnál fagy ki, hanem csak akkor, ha rámegyek a multiplayerre..
Köszi a segítséget előre is

-
tom_tol
addikt
Valaki írta, hogy az új win-el laggol. Nem tudom eldönteni, hogy a netem sicc vagy tényleg a win csinálja, mindenesetre nagyon rossz.
-
voodoo98
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Nekem sikerült összerakni a bf4-et Originben! Volt egy ilyen menüpont. Meg volt a sima verzió plusz az Origin Access-szel adta a premiumot és úgy összeraktam. Nyilván miután elvesztettem az access-et 1 hónap után, ez lekerült róla.
megj.: most ugye úgy van, hogy meg van az alap és meg van az összes DLC (mert ingyen volt, egyesével bekattintottam), de ez nem azt jelenti, hogy meg lenne a premium is. Szerintem ezért nem tudom összerakni!
-
LLKobe
veterán
Én tegnap feltettem a Windows -ra a creators update-et, azóta mikrolaggol a játék, és folyamatosan rinyál hogy kevés a memória 2GB-ra állított virtuális memóriával. Eddig semmi gond nem volt vele. Az átlag 110fps megvak de gyakran akadozik. Kapná be a Microsoft...
-
zakarmihaly
tag
kösz srácok minden oké! kicsit hamarabb pánikoltam mint olvastam. ez a videó segített:
https://www.youtube.com/watch?v=3OEDqxyM5hE
amúgy a DDU-s kört már lefutottam, meg telepítettem pár drivert a CPU használat miatt is. most már semmi sem pörög 100%on, meg kb 70 fokos a kártya : ]
most már tükörsimán fut 60fpsel ultrán (bocs nem akarom nagyon a mellemet verni, meg PC masterracezni, de ez így van rendjén
) -
prokxy
veterán
válasz
zakarmihaly
üzenetére
DDU-val clean, restart, új driver fel (+hotfix ha van), telepít, restart, MSI AB be, power limit maxra, aztán unigine heaven-nel megnézni, h mit produkál, hőfok CPU/GPU, kihasználtság, stb, aztán BF1 újra és írj, h mi történt!

szerk: 1 után vki jön gémelni?
-
Ellia
addikt
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Azzal viszont nem kéne gondnak lenni, "hasonló" erejű konfiggal játszom (adatlapom) és nálam szépen fut, lényegében közel ultra beállításokkal.
-
zzola
titán
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Milyen processzorod van?
-
Ellia
addikt
válasz
zakarmihaly
üzenetére
Milyen processzorod van mellé? Lehet nem a GPU kevés. Na meg minden beállítással ezt csinálja?
-
zakarmihaly
tag
sziasztok!
imádom a játékot, de egyszerűen rosszul fut. nem tudja tartani az fpst stabil 60-on és szerintem ez rohadt idegesítő. ami igazán furcsa, hogy a régi 2gb-os r9 270x-emen elég jól futott, ott nem volt ilyen gond, most meg az rx 470 4gb-al ezt csinálja. nem tudjátok mit lehet ezzel kezdeni? a legújabb driver van fent. nézegettem MSI afterburnerrel és a GPU használatom 0% meg 100% között ugrál folyamatosan, ezt sem igazán értem. már win reinstallon is gondolkozom már lassan, bár nem tudom az segítene e.
köszi:misi -
prokxy
veterán
Voltam egy ideig, láttad...jokerrel voltam egy csapatban, de olyan unalmas volt, így átálltam enemybe, mert nagyon ment neki a repcsivel és legalább szereztem neki is egy kis izgalmat!

Amúgy próbáltam utána a snipert húzni, 33-as szintű, de annyira szar vele menni, 1v1-ben sokszor alulmaradtam az automatico, shoti és társai ellen, elment a kedvem tőle. Más kaszt meg nem érdekel most.

-
hunspirit
csendes tag
Üdv. Lenne egy olyan gondom, hogy a they shall not pass-os patch óta van egy furcsa bugom. Úgy néz ki, hogy miközben célozni próbálok (ADS) távcsöves fegyverekkel nem veszi egyből a szeméhez a távcsőt, hanem ugrál a hip fire és az ads között kb 2 másodpercig. Találkozott már valaki ilyennel? Ha igen hogy lehet fixálni, mert rohadt idegesítő ...
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Ps4-en is van CTE? -
S1M0N
senior tag
válasz
LeRoy18
üzenetére
Legyilkolhatjuk egymást online tízmilliárdszor is, attól még nagyon messze vagyunk a valódi háborús élménytől, szerencsére.
Vannak olyan statisztikák is, hogy a kilőtt golyók nagy része nem talált embert, mert sokan csak vaktában lövöldöztek.
Ezért is jó, hogy ez csak egy játék, mert a valóságban 90%-unk összeszarná magát, köztük én is, kevés olyan van, aki harcmezőre született, és bírná a gyomra azokat a dolgokat, amikről hallana lehetett. Nem csoda, hogy sokan egész hátralévő életükben lelki nyomorékként tengődtek, már ha nem lettek öngyilkosok.
-
raubisoda
senior tag
Mikor lesz stream? Én má gyúrtam rá...😆 ...whisky bomba. Bummm....😅😅😅
-
LeRoy18
aktív tag
mai filmélményem, friss feliratos filmtalálat a ww1 témában
Frantz (2016)
[link]
hátország, francia és német családok szemszögéből nézve a háború lezárása után, 1919. oda-vissza kapok, frissek még a sebek, hogyan élték meg szeretetteik elveszését, romantikus összekötő szállal de művészfilm, fekete-fehérből szivárvány lesz
fps nézetből kiindulva pacifista volt a főhős a frontról hazküldőtt levél szerint, sose töltötte meg a fegyverét olvastam ilyen statisztikákat, hogy pl a vietnámi hábúrúban az amcsi katonák hány százaléka lett volna képes kioltani egy emberi életet. mit tudom én hogy valósitották meg, mindig a levegőbe, fejmagasság főle lőttek akció közben stb.
vagy pl kivégzőosztag esete, ami lehet csak az városi legenda? értem ezalatt, hogy vaktöltény is kerül valamilyen arányban az éles tölténye közémire akarok kilyukadni? írtó jó játék a viruális embervadászat szimulátor
-
bul07
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
Ne is mond
Meg engem még a köd tud kiborítani
Van hogy olyan sűrű hogy gyalogosként nem láttok semmit, van hogy bele futok az ellenségbe és csak az orrom előtt látom meg
Ha meg repülővel megyek ép halál, egyszerűen nem lehet megállapítani hogy merre van a felfele , nem hogy gyalogosokat vagy tankokat meglátniVan hogy ott tartok hogy jön a köd és lépek a szerverről
Legyen egy kis pára hogy a csipások ne lássanak el messzire, de mások játékélményét ne tegyék már tönkre
-
Ezt a szuronyos támadást aki kitalálta...van, hogy teljes tárat engedek bele, miközben fut felém üvöltve, de semmi.

Gyakorlatilag az F gomb megnyomásával minimum 500hp-t szed magára, vicc.... -
Ellia
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én szeretem a medicet, de kicsit ráuntam. Amúgy szerintem tök jó közepes hatótávolságú snipert lehet belőle csinálni. Remélem kap a kövi dlc-ben valami normális automatát, mert jó lenne, ha több lenne.
-
prokxy
veterán
válasz
LLKobe
üzenetére
Esélyed nincs közelharcban vele, ha jön egy gyorsabb fegyver, mire belelősz 3-at, addig véged. Nekem most lett 50-es a kaszt, de sztem a büdös életben elő nem veszem döbbet!

Support, assault azt csá!
Amúgy igen, ha összejön a siker, akkor persze, örülök én is, de amikor jön egy Bar vagy egy automatico, akkor pötyögtethetek én...de egyébként mapfüggő, van ahol én is szeretek medicezni, de Vaux-on tolom mostanában és hát ott meg vagyok lőve vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung kuponkunyeráló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)