Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
dergander
üzenetére
Nem, ez nem túlzás, 5 másodpercet nem volt lenn, ahogy elindult a kör már következő pillanatban hullott is le. Jóformán ellenséges repülő sem érhet oda ennyi idő alatt.
Most vagy valami hack ez, vagy valami bug. Mert nem csak ma láttam ilyet, igazából amióta a DLC-s patch kijött, azóta lehet ezzel találkozni.
-
Laraxior
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Az a gond, hogy arra mindenhonnan rálátni, mindenhol elérhető, míg a vonat, meg a tank meg csak adott helyekről a térképen. Hasonló rossz még a hajó is, bár ott azért a parthoz kell menni, hogy lőni lehessen.
-
dergander
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Szerintem az túlzás,de ha nagyon rá áll a csapat,meg a repcsik + lövegek(Monte Grappa) Akkor 1 perc alatt kihullik.
-
laceszgamer
addikt
Azt mivel csinálják, hogy a zeppelint 5 másodpercen belül szétkapják? Láttam már többször is, de például az előbb operation ban is mindkétszer szétkapták 5 másodpercen belül.
-
TTomax
félisten
DX11,gyorsabb is meg kevesebb a lag is jóval.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A többség itt DX11-ben, vagy DX12-ben játszik? Az utóbbi időben DX12-ben toltam, a kezdethez képest egész jól néz már ki, nem nagyon láttam hibákat.
@jety91: Én toltam már fel 1440p-ból (100) 150%-ra, ami ugye 2160p-t eredményez, és látszik, hogy élesebb a kép. Persze el is kajálja a vga-t.
-
Laraxior
titán
-
Askformore
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez szerintem procifüggő, mert ahogy elérem a 70%-os kihasználtságot, már esik is az FPS. Vsync nélkül átlag 80fps itt is megvan, viszont így vsync nélkül a procim van, hogy 90%-on megy egy durvább mapon conquesten, és olyankor így is beesik 50-re.. vagy én már nem tudom mit higgyek, egy hónapja sz@rakodok vele, hogy jó legyen.
-
-
Olympos
senior tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Mi nem hajtja ki???

...Józsibá a malacokat hétfő reggel másnaposan lehet nem hajtja ki....de egy i7 4770K bármelyik GTX 1080 kártyát kihajtja még SLI-ben is.
Nekem is i7 4790K procim van és GTX 1080.
Ha felveszem res. scale 200%-ra, ha hagyom 100%-on...mindegy: GPU 100%-on pörög a CPU meg közben pulcsit köt, annyira unatkozik.GPU 100%-on pörög...MINDIG.
Ja nem...bocs: van hogy leesik 99%-ra egy pillanatra. "Biztos" CPU limit.
Megyek is veszek egy i8-837248327468327K processzort 576ezer forintért.... -
-
voodoo98
addikt
Kib. nagy rakás szar ez a battlepack rendszer, most már én is azt mondom!

Ma is játszottam 6 kört! 1 db-ot nem adott! Tegnap se! Szombaton 1-et kb. 12 körből! Tehát kb. 30 körből adott 1-et! Az utolsó 30-ból 1-et!

Másnak nincs ez?Matematikailag 8-10-et kellett volna kapnom ennyi idő alatt!
Szerk: Viszont lehet, hogy szarul számoltam az arányokat. Reddit-en fórumban azt írják, hogy 64-ből kap 12 battlepacket és nem 32-ből. Akkor az arány sokkal szarabb: 18-19%. 30-ból akkor is többet kellett volna adni, és péntekig adott rendesen, azóta nem.
-
Aventador91
őstag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
nekem is 970 volt a 1070 előtt, és teljesen jó volt az is. egy 1080Ti-t én is el tudnék viselni
minimum másfélszer több fps mint a 1070-el. -
Carasc0
őstag
válasz
jety91
üzenetére
Mondasz valamit, bár az 1080 nem most jelent meg, és a Ti megjelenésével már most kezd csökkenni az ára. Az biztos hogy sok a bukó, bár később a mostani kártyám is kevesebbet fog érni ha úgy vesszük.

VOLTA megjelenésével én is már a Ti-vel szemeznék. Nem akarok most még cserélni, de elképzeltem a BF1-et 1080-al na.

To all:
Annyira nem tapsolok hogy a Bf1-et 970-en tolom. Mint írtam Scale 150%-re kell állítani és máris kevéske szegény. A legtöbb teszt 100%-os scale-n mér. Úgy persze nekem is szaladna 70-80fps-el... 200% lenne az igazi nekem. 970 ott már kakukk...De persze igény kérdése minden.
laceszgamer: Én meg örök zöld párti maradok. Persze nem "csak" a játékok miatt.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
arra várhatsz, mikor megint csak az átmatricázásra futotta a budgetból

-
PeeterssoN
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nekem ultrán 82 van átlag (gtx 970) . De visszavettem hogy normálisan kihasználjam a 144hz- es moncsit.
-
Aventador91
őstag
válasz
Askformore
üzenetére
Bf1-ben még egy gtx970-el is több fps van mint rx 480 4gb-tal

-
pohár
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
ó, mire kijön az előbbi, utóbbi ára lentebb megy, még jobb vétel lesz a Ti
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Carasc0
üzenetére
Itt egy teszt a 3 CPU-ról: AMD Ryzen 7 1800X vs. i7 5960x vs. i7 6800K 1080 GTX-el nyomatták.
-
jety91
őstag
válasz
Carasc0
üzenetére
Jobban jarsz ha varsz addig es akkor veszel egy 1080 vagy 1080ti. En rx470-el jatszok ultran FHD-ban fix 60 FPS-el es stabilan tartja is azt ha bezarom a chromeot (csak 8GB RAM-om van sajnos es az elfogy a BF1 mellett).
Sosem ertettem miert jo a megjeleneskor venni top vidkarit. Iszonyatosan sok a buko rajta (penz + driver gondok).
-
pohár
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
nem bolt, CHS
(nagyker-disztri)de ha esetleg meg akarod venni, akkor a szervizbe át tudjuk hozni, és ott eladni egy minimális haszonnal (a szervizben melózok)
-
demmer123
őstag
Gondolom 6600k 4,4ghz és 1070 kártyával full ultran meglesz FHD a 60 fps fix nem?
-
Pubszon
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Más az igényünk. Nekem a GTX1060-al is meg van a stabil FPS, de fast syncel játszok, így 90-120 között van.
-
laceszgamer
addikt
Miért feltétel, hogy folyamatosan 100%-on menjen minden?
Nálam proci tuning nélkül 70-90% körül mozog, bár játékmódtól is függ eléggé a VGA-k pedig 60 és 100 között mozognak folyamatosan.
Stabil 60 FPS megvan 64-es CQ-ban is, innentől meg az se zavarna ha csak 10%-on menne a proci és a VGA-k is.

-
Carasc0
őstag
Huu emberek most felcsigáztatok. Nekem most egy i7 2600 van egy GTX 970 VGA mellett és most építek Kaby Lake rendszert. Az ihletet nekem is a BF1 adta. Akkor ezek szerint az i7 7700k + GTX 1080 páros a legjobb befektetés? Bár a kérdés inkább a VGA vonatkozásában értendő!

VGa cserén azért nem gondolkodtam mert eddig úgy állapodtam meg magamba, hogy megvárom a VOLTA-t. Gondolom az jövőre jön, gondolom nem lesz olcsó. Ebből csak az adódik hogy ár/érték arányban jobban járok-e egy 970 --> 1080 vagy inkább már VOLTA?
-
prokxy
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
A GPU nekem szinte mindig 99%-on megy, nem nagyon értem én ezt a CPU limitet, mintha egy i3-as menne a gépembe, azért egy 4770K még nem egy ősi darab...7-es szériára már nem váltok, megvárom az év végét és megduplázom!

Nem gondolom azt, hogy a 1080-nal CPU limitem lenne egy BF1 játék alatt...de ez nem jelenti azt, h ne lenne, viszont semmi nem utal rá.Kérdésedre válasz, nálam 1600-on mennek a RAM-ok fixen.
Néztem teszteket hasonló konfiggal, csak a CPU volt más, max ilyen 5 FPS volt a különbség az i7 7700K javára, ami valljuk be, kb mérési hiba!
De könnyen pontot teszünk majd a végére, mert Dévnek a konfigjával összehasonlítom a sajátom ugyanott, stb és kiderül a limit vagy sem.

(#22740) FollowTheORI: majd holnap gyere fel TS-re és megdumázzuk, h mit mire állítottál be!

(#22742) Pubszon: idézem: "néha 90", ami azt jelenti, hogy az esetek 90%-ában max 80%-on megy a CPU, de átlag 60-80.

(#22746) FollowTheORI: +1
-
voodoo98
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
A processzor mellett az is szerepet játszik, hogy milyen memória van a gépben és hány hz-es. Anno véletlenül 1333-on mentek a DDR3-as ramok (16gb) és miután felraktam 1866-ra, érezhetően jobb volt. Nem azt mondom, hogy 2x annyi fps, stb. Hanem azt, hogy nem esett le annyira a gpu usage. Ez 4790k volt. Utána váltottam 6700k-ra DDR4 3200mhz-es ramokra és még jobb lett! Csak nagyon ritkán esik le úgy a gpu usage, mint a korábban linkelt videómban és jellemzően csak 1-2 pályán bizonyos helyeken. Ez így elfogadható.
A lényeg tényleg az, hogy a gpu mindig csövön menjen! -
-
N@idia
őstag
-
Pubszon
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
ha le is esik a kihasználtság, akkor sem a proci miatt...
Az már egy 7700K. De ha nincs beállítva FPS korlát ami limitáljon, akkor valószínű, hogy nálad is a CPU limitál nagyon ritkán. Ha 70%-os kihasználtságot látsz, akkor az már maxon megy a fent leírtak miatt.
Ez egy ilyen játék, brutál nagy CPU igénnyel. Például a stabil 144FPS-t semmivel nem lehetne hozni MP alatt.
-
Pubszon
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tehát nincs CPU limit de mégis van CPU limit?

BF4 esetén is ugyan ez a helyzet, 1080p-be nem hajtja ki, 1440p-be jobb, 4k-ba meg végig maxon megy.
És ez csak egy 1080, nem pedig 1080Ti vagy 1070 SLI.prokxy: Ha a 90% elég, akkor elég. Nekem elég lenne, de van olyan akinek ez kevés.

De próbáld ki, vedd le mediumra a grafikát és monitorozd a GPU kihasználtságot.
Csinálok ma én is egy tesztet, leveszem lowra a grafikát, megnézve hogy mikor lesz CPU limit. Igaz valamivel gyengébb a gépem, de nem sokkal.daveoff: A CPU sosem fog 100%-on menni, mert az API lefoglal valamennyit és ha az nem megy 100-on akkor te sem fogsz 100%-os kihasználtságot látni. Csak ilyen 70-80% körülit, ami meg már CPU limit.

Itt jól látszik, hogy 70%-on brutális CPU limit van, a GPU 50%-on van.
AMD FX8350-el. -
-
prokxy
veterán
-
válasz
Pubszon
üzenetére
Ez nem a proci miatt van, 60-80% ingadozik a proci, bőven van még tartalék ott... de jó, akkor vegyetek 6-8 magos intelt... nekem mindegy.

Shadowplay nem is az FPSből kell levegyen, átlag... szerinted miért demozta az AMD a ryzent a streameléshez, stb... nyilván nem azért mert "nullát vesz le" a valamiből.

-
Pubszon
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Saját tapasztalatból (is) mondom. A ShadowPlay meg kb semmit nem vesz le az FPS-ből.
Nem nézem végig a 2 és fél órás videót, de nem is kell, bárhova tekersz maximum pár másodperc múlva látod is hogy a GPU kihasználtság 90% alatt, de van hogy 80% alatt van. Például.
GTX970-el végig maxon megy.
De kérdezd meg voodoo98-at, nála 1440p-ben sem 100%-os, nemhogy 1080p-ben.De próbáld ki! Vedd le a grafikát medium/highra, akkor lesz annyi FPS-ed mint egy GTX1080-al lenne és meglátod hogy nem fog a GTX980 sem maxon menni.

-
válasz
Pubszon
üzenetére
Hol nem hajtja ki? Ne viccelj már... arra gondolsz mikor néha beesik a spawn képernyőn?
Ugyanmár.
Mellesleg streamel is mellette... szerintem proxy nem fog.
(#22731) TTomax
Az, de Steve egyszer elmondta hogy úgy mér és olyan helyen ahol nagy a CPU terhelés (sok AI krakter, sok robbanás, esemény, stb). Ennél több multiban sem mérhető sokkal... szóval nem annyira irreleváns az a mérés, mint gondolod.
-
Pubszon
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Multiba nem fogja kihajtani a 1080-at a CPU.

Főleg mikor hevesen megy a csata 64 fős szerveren.
Ebbe a videóba látod is.
De ki tudod próbálni most is hogy mennyire hajtja ki, hogy ha lejjebb veszed a grafikát.
-
prokxy
veterán
válasz
TTomax
üzenetére
Persze, de Dév-vel beszéltem és ezt a 20-25 FPS-t megerősítette a multiban, hiszen TS-en fent voltunk.

A nagyságrendi dolgok viszont sztem helytállóak!
zola: majd talán kövi életemben, addig lesznek is olyan szinten!: D
nejad: igen, kompromisszum, józan paraszti ész is ezt sugallja, de nem.
Ezt van aki megérti, van aki nem. 
-
prokxy
veterán
Hát igen, csak az ember elgondolkozik, ha van egy 1070-ese hogy melyikre váltson:

Látni, hogy a 1080 kb +25 FPS, míg a Ti 50, viszont egy használt 1080 az 165-170e, és +100e az a +25FPS a 1080Ti-re. Ennyit viszont nem ér, NEKEM fullhd-ra PG248Q-hoz... Szóval sztem eladom a 1070-et 120 körül, belepótolok egy 50-est és jön a 1080!

Persze ez mind saját elképelés.
Ha nagyon OFF, akkor Dév szólj kérlek, de még sztem határon belül vagyunk!

-
prokxy
veterán
Kösz Srácok a választ, félek, hogy 300k lesz a Ti és az nagyon nem éri meg...elkezdek 1080-ra vadászni akkor...
Bár megnézem, hogy most mennyi pluszt ad a 1080 a 1070-hez képest, ugyanúgy MSI Gaming X...20-30%? -
voodoo98
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Abszolút aktuális, sőt! Gsync-kel pl nem is megy a GTX1000-es széria SLI-ben rendesen, 1080-at próbáltam SLI. Rosszabb volt két kártyával, mint eggyel!
Ha mindenképpen váltanál, de ne ti-ra, akkor vegyél egy sima GTX1080-at használtan hardveraprón. SLI nem ajánlott microstuttering miatt sem.Korábban nekem voltak kellemes tapasztalataim SLI-vel, de akkor még csak 60hz-es TN panelen toltam.
-
prokxy
veterán
Srácok, lassan érkeznek a custom hűtős 1080Ti-k, de qrva drága lesz, szóval lehet jobban járnék, ha vennék még egy 1070-es gaming X-et a jelenlegi mellé. Kérdés, játszik valaki SLI-vel? Tapasztalat?

szerk: Régebben voltak a 2 kártyás rendszerekből adódó hülyeségek, most ez aktuális még?
-
Aventador91
őstag
újabb szöszi tolja liveban a bf1-et
[link] -
Frod
addikt
Kb 1,5 hónap után játszottam kicsit, a lovason gyengítettek valamit? Ma párszor volt szabad ló így azzal mentem, de sokszor meglepően hamar ledarált egy sima assault.
+ végre sikerült 170 óra után először a dreadnaught-ba ülni fao-n, öcsém, ez tényleg free kill
az első két lövésből össze is jött valami 12 kill. -
voodoo98
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Na az van, hogy letoltam ma legalább 10-12 64 fős CQ-t a DLC mapokon. És amióta játszok a játékkal olyan nap nem volt, hogy legalább 1 battlepacket ne adott volna. Na ma nem adott egyet sem, dacára annak, hogy előre sorolja azokat, akik aznap nem kaptak. Mellekésen jegyzem meg, tegnap is hasonló mennyiséget játszottam és 1 db-t adott! Pénteken is nagyon keveset (asszem 2-t). Megint basztattak valamit a játékon vagy, mi?

(#22705) nagybá
Ez hihetetlen számomra! Mert úgy van, hogy 32 főből 12 kap, azaz 37,5% az esélyed, hogy kapsz! -
voodoo98
addikt
válasz
STC Speed
üzenetére
Amit én csináltam:
- lehetőleg dupla xp-s squad-ban lenni
- a dupla xpket nem scrappelni, hanem megtartani és ellőni, ha nincs másnak
- 64 fős CQ, és foglalni a pontokat keményen
- esetleg csak 1 fegyverrel lenni, mert 100 killenként ad 5000xp-es service star-t
- a neked kézreeső / könnyű medálokat megcsinálni
- ha van premium, akkor fort de vaux only mapon foglalni a pontokat
- nem árt ha nyertes csapatban vagy (1,25x és 1,5x-ös szorzó a pontokra)
- ribbonok is jól adnak
- medic-kel segíteni a többieket: healelni és reviveolni, elég jól ad
- amikor dupla xp event van/lesz, akkor minél többet tolni! 4-6x-os xp boostot is lehet csinálni -
STC Speed
őstag
Szint lépésekre van tippetek?
k/d m elég jó,próbálok sok pontot foglalni squadba is, van még valami tipp?
Mondjuk heti 8 órát játszom kb lehet kevés
-
whitezo88
nagyúr
válasz
voodoo98
üzenetére
Nekem jol jott a napokban, ossze is gyult egy 450esre tegnap es volt benne 1911 lego skin abban. Ha sokat kapsz kisebb esellyel ad utana ha regen kaptal akkor meg tobb esellyel.
Btw meg is tudtam ezzel hogy a tanker es pilot kasztoknak is automatikusan rarakja a 1911 skint az alap helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elvileg részletesebb lenne tőle a cucc, mert a felbontással mahinál,több képkockát számol mint amennyi kéne, aminek én nem látom sok értelmét, talán cpu limitnél lenne de majd más megmondja aki okosabb

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(nagyker-disztri)

Bár megnézem, hogy most mennyi pluszt ad a 1080 a 1070-hez képest, ugyanúgy MSI Gaming X...20-30%?