- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:34 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
-
bozont
veterán
-
akerbis
aktív tag
Köszönöm! Nevet hol lehet módosítani? Mert nekem a Steam acc nevet állította be és az csupa kis betű.
Különben nekem, aki igazából BF-et csak Bad Campany 2-őt nyomtam, ez a rész tetszik legjobban amellett. A 4-be már nehéz kezdőként becsatlakozni, a V-ben nekem szarul hordanak a fegyverek a 2042 meg már döcögős a gépemen. Ez az 1 hangulatban és kivitelezésben is igazi profi munka. Jók a pályák, sosem látott fegyverekkel lehet nyomulni, jó a balance minden téren és igazi csapatmunkát lehet benne művelni pub servereken is. Legalábbis ha a tankos nem csak öncélúan használja a cuccot.
-
free_jack
tag
-
free_jack
tag
-
gyulazsolti
senior tag
-
gyulazsolti
senior tag
Akkor rosszul fogalmaztam.
Amit letudok tölteni, az egy .exe lesz, ami onnatól az enyém és bármikor feltudom telepíteni a PC-re?
Ha újra kellene telepíteni a windowst, azért kérdezem.
Regisztrálnom kell az Origin-re?
Csak itthon single módban akarok, ha van rá időm.
Olyan ez mintha a lemezt venném meg a boltban?
Ezt dobta az oldal, ez jó vásárlás lenne? [link]
Jelzem, nem vagyok nagy játékos, csak ez megtetszet, és csak az eredeti játékot lehet magyarítani. A magyarítás, már le van töltve.Elnézést, de nem vagyok jártas ebben a témában.
-
nincsnév007
addikt
most minden igaz, megoldódott. Úgy hogy újra letöltöttem újra a "premiumot" csak kurva érdekes mert pont dlc-s mapokon játszottam. Akkor beléptem a bf4-be és ott írta hogy nincsenek letöltve a dlc-k. Elképzelésem sincs hogy hogy történhetett mert kb mióta megvan a ps4 azóta egyszer nem volt letörölve a játék.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
-
voodoo98
addikt
-
-FreaK-
veterán
Oksa, alább akkor pár dolog/ötlet ami segíthet.
#Peacekeeper
Belly of the Beast Dogtag
A legkönnyebben megszerezhető dogtag, de vagy ötször próbáltam meg és nem sikerült, nem szólalt meg a hang effekt és nem jelent meg a kapcsoló az utolsó szobron.
Amikor a bal oldali szobor fejét lőttem le, akkor onnan alóla úgy látszott, hogy sikeresen lerobbant a feje, el is tűnt.
Amikor viszont a jobb szélső szobornál állva visszanéztem a bal szélső szoborra, láttam, hogy még ott van a fejének egy darabja, ami közvetlen a szobor alól nem látszódott. Lelőttem innen, és utána már működött tovább, jött a hang effekt és megjelent a kapcsoló. Egy grafikai hiba lehetett.Angel Sighting Dogtag
Elsőre elrontottam a kód bevitelt, mert nem vettem észre, hogy a jobb szélső lámpát törmelék takarja (csak 4et láttam), ez is grafikai hiba lehet, mert nem minden szögből takarta. Limpet charge-ot használtam a robbantásra. Talán a második próbára már nem volt takarva a jobb szélső lámpa/kapcsoló. Mielőtt lefekszel a készülékhez ellenőrizd, hogy minden megvan-e
"A Beginning" Dogtag
- A Morse kód fejtésre lévő linkek nem működnek (pont mialatt csináltam, került át egy másik host-hoz), itt az aktuális: Morse Code Translator
- Több módszert is kipróbáltam a morse kód visszafejtéshez, de ami a legjobban bevált az az Audacity program használatával a kód kinézése és manuális begépelése a fenti oldalra, ez volt a leggyorsabb. Én az AMD driverben lévő felvevőt használtam, a program az ffmpeg dekóder (link a Jackfrags videó leírásában) telepítése után simán be tudja tölteni a rögzített videó fájlt, aztán a pár beállítást elvégezve simán látható a kód.
- A játék megjegyzi, hogy éppen hol tartasz a folyamatban, bármikor tudod folytatni. Én kb. egy hét alatt csináltam végig, ahogy volt időm/kedvem foglalkozni vele.
- Egyszer nem jelent meg a jel, hiába mentem oda a helyszínre, csak annyit kellett csinálni, hogy vissza menni egy mcom állomáshoz és újra meghallgatni a legutóbbi morse adást, ezt nem kell még egyszer vissza fejteni, ugyan az mint korábban, de így már megjelent a jel és tudtam folytatni.
- a legvégén szerintem mindegy melyik szélmalomhoz mész (én kettőre is felmásztam mert nem vettem észre hogy közvetlen a kezdőn is van egy
), bármelyiken jön a galamb.
- A közlekedésre a fejhallgató megkereséséhez lovat használj (én a Ballroom mapra mentem mindig vissza), mert ha kocsival mész, akkor miután kiszálltál belőle, hogy oda menj az mcom állomáshoz, egy kis idő múlva felrobban ami bezavar a morse adásba, konkrétan kitakar a jelből.
A lóval is vigyázz, mert ha nagyon eltávolodsz tőle, hajlamos meghalni és akkor sétálhatsz. Amennyire lehet menj oda a fejhallgató pont közelébe."An Escalation" M1917 skin
- a házban lévő kapcsoló előtt lévő szekrény felrobbantására lehetőleg ne limpet charge-ot használj, mert lerombolja szinte az egész házat és rombolhatatlan deszkák lesznek a kapcsoló előtt, amik mögé be kell kúszni. Sima gránát jobb.
- a végén a világító toronyban amikor be kell "ütni" a kódot kicsit nehéz megmondani egy kapcsoló előtt állva hogy éppen melyik, ezért én úgy csináltam hogy telefonnal lefényképeztem a képet amin be van jelölve, hogy melyik kapcsoló melyik, lementem mindig az aljára és onnan vissza számoltam, hogy melyik kapcsoló kell éppen. Persze van amelyiket könnyű azonosítani."A Conflict" Dogtag
Ez a legnehezebb mind közül. A legfontosabb, de rajtad kívül álló dolog, hogy ne jöjjön be senki a szerverre míg csinálod, engem 3x szívattak, majd a negyedikre sikerült, de úgy hogy egyszerre léptünk be egy másik sráccal, aki szintén ezt csinálta volna, de átadta az elsőbbséget.
- érdemes supportként, limpet charge-al a german oldalon kezdeni. Mielőtt nekiállsz kilőni a fényforrásokat, limpettel robbansd le végig a köztes falakat mindenhol, így simán átlátható lesz az épület, végig se kell menni, hogy megnézd melyik lámpa ég majd.
- ha van több szerver is, érdemes olyat választani, ahol éppen köd van. Könnyebben lesz látható, hogy melyik lámpa aktiválódott, illetve az csempés feladatnál is könnyebben látható, hogy melyik világít.
- a második, lámpa aktiválós feladathoz a BF1 EE discord csatorna programját használtam, ez a legjobb. 7x kell aktiválni az 1es lámpát, majd minden egyes aktiválásnál beírni a programba, hogy melyik aktiválódott (vesszővel elválasztva), majd a végén a solve gombot megnyomva írja, hogy melyiket kell megnyomni a befejezéshez.
- A harmadik, legnehezebb feladathoz szintén a BF1 EE discord csatorna Google doc's toolját használtam.
- A földön a 8x8-as csempe mátrix ablak felőli sarkában ládák vannak, ezt ne limpettel robbantsd szét, mert bontja a falat is az ablaknál, a bevilágító fénytől meg alig látni mikor halványan világít fel egy csempe. Én csak szétlőttem fegyverrel.
- Amikor megjelentek a homokzsákok, állj háttal a középső oszlopnak, úgy hogy mindig pont a közepénél legyél, és menj végig így mind a 4 oldalon és jelöld be a fenti táblázatban hogy hol vannak a zsákok.
- a végén ellenőrizd hogy biztos annyit jelöltél-e mind ahány homokzsák van. A homokzsákok száma változhat, nekem 3x 11db volt, a 4. alkalommal 12db. Ha valamelyik helyzetével bizonytalan vagy, rakj egy kérdőjelet a táblázatban, a végén ha nem sikerül, majd ezeket kell megpróbálni. Néha nehéz megállapítani, hogy hol van egy zsák, én biztos voltam benne, hogy elrontottam, de a végén elsőre sikerült.
- Most jön az excel tool-ban alul a második fül, a melyik kapcsoló melyik sor/oszlop rész. Nem nehéz, csak idő kell hozzá.
- Próbálgasd végig a kapcsoló kombinációkat, mondjuk úgy kezdve hogy 1-2, 2-3, 3-4 stb..- ami nekem a legtöbbet segített a 4. próba során, hogy amikor felvillant egy csempe, akkor azt miután beírtam a táblázatba rögtön ki is kapcsoltam. Mikor már sok van, nehéz lesz fejben tartani, hogy éppen melyik volt az új felkapcsolás, mi égett már és mi nem, ráadásul a
végén csak annak kell égnie ahol a zsákok vannak, így ki kell kapcsolni egy csomót amúgy is.- bent a padlón, az excelben lévő kép alapján egy pisztoly lövéssel jelöld be a 8x8-as mátrix négy sarkát, így könnyebb lesz azonosítani. Én úgy csináltam hogy számoltam hogy az egyik saroktól hányadik balra/jobbra, le/fel.
- amikor egy kombinációra nem villan fel egyik csempe sem, az csak annyit jelent, hogy mind a két kapcsoló azonos sorban, vagy oszlopban van. Ilyenkor néz egy olyan kombinációt ahol az egyik kapcsolóról már tudod hogy melyik sor/oszlop, az másik meg az előbbi sikertelen kombináció egyik kapcsolója.
- a lényeg, hogy beazonosítsd mindegyik sort/oszlopot, utána a táblázatban alul a harmadik fülön látod, hogy melyikeket kell aktiválni.Peacekeeper unlock
- Mikor a kapcsolók után bemész a bejáraton, az M1917 legyen a kezedben, mert lent már nem tudsz váltani! Én elsőre pisztollyal mentem be, persze hogy nem sikerült.
- Mielőtt leesel egy csapóajtón már nézd meg az irányt, hogy merre fog kelleni menni, ha lent vársz jöhetnek a méreg felhők és hamarabb elkezdenek sebezni.
- Én itt telefonnal csináltam egy képet valamelyik írott guide-ról, így nem kellett alt-tabolni, a kapcsolóknál sem, meg lent a barlangban sem. -
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Okés. Mondjuk nagy kár lenne érte, mert azóta sem láttam üres Albion mapot, illetve egyszer volt egy teszt szerver, egy játékossal, bementem, a srác a torony alatt feküdt, valszeg épp dekódolta a morzét

Olyan volt neked hogy a Beginning alatt hiába néztél egy jelet, nem szólalt meg a hang?
-
-FreaK-
veterán
Köszi, igen láttam, az alapján megyek :)
A The Beginning dogtag-nél, megjegyzi a játék hogy melyiket csináltad már meg a sorban? Azt ugye tudja mindig hogy hanyadikat csinálod mert annak megfelelő színnel villog az mcom állomás. De mi van akkor ha közben kilépsz a játékból?
Tegnap ballroom-on kezdtem, megfejtettem a morse-t, monte grappa jött volna, de nem volt üres szerver. Ki is léptem utána.
Kezdetem majd vajon elölről vagy folytathatom innen?Elég nagy cumi lesz ha nem szabad kilépni a játékból, olyan nincs hogy minden mapra találsz szervert belátható időn belül.
-
sixpak
nagyúr
-
free_jack
tag
-
Csaber
senior tag
-
Gyula84
veterán
-
Madn!ght
addikt
-
hhenry
őstag
-
hhenry
őstag
-
whwywho
csendes tag
Játékon belül:Soldier menü / Vehicles almenü.
Első blikkre igen, másodikra már nem javaslom.
Ha a részletes lebontásra, statisztikai kimutatásokra vagy kiváncsi, companion megoldást ajánlom helyette.
Letölthető mobil applikációként és elérhető a hivatalos weboldalon is.Viszont ha igazán kiváncsi vagy a teljesitményedre, összehasonlitva más játékosokkal
third party bevonását tanácsolom, például https://battlefieldtracker.com -
szabimabli
csendes tag
-
Hopkins95
addikt
Nem, mert pl. a Kingdom Come: Deliverance játéknak semmi gondja vele. Annál nem tapasztaltam összeomlást. Szerintem a játéknak van vele baja...de ma megnézem, hátha javították vagy megjavult, mert pl. tavaly volt egy frissítés, miután az AMD Ryzen SMT miatt crashelt a játék, ha letiltottam, akkor működött. Azt elég hamar kijavították.
-
muszurkefal
aktív tag
-
go_trabi_go
csendes tag
csak játékpisztolyok, denix replikák, házi használatra szánt falidiszek
elég élethu kiadások, a csőben nincs piros muanyag dugasz
usában nem mernék velük egy gépkocsi légtérben tartózkodni a közuti járöri igazoltatás során, annyi szentna hol is tartottam
vezetékes vs vezetéknélküli egér
a logitech g pro mellé rendeltem egy razer bungee v2-t, összehasonlitási alapként -
Bjørgersson
félisten
-
wolfman
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
Tegla80
addikt
Regi a telom es nemtom megnyitni,szval mi is volt ez?
Jatszani jatszottam az nap,de nem jelzett semmi extrat,h lenne.... par napja van francia op.camp amit szeretek is oszt ennyi.(bar azt sem jelezte,h lenne csak feltunt a "csillag" palyavalasztasnal)
Amugy jol lehalt a topik miota megy a bfv.... mar En is azon vagyok ,h befizetek a hulyesegre.
-
zzola
titán
-
Dtomka
veterán
-
ULPIUS
őstag
-
Tegla80
addikt
-
Snooker
senior tag
-
sixpak
nagyúr
-
D1Rect
félisten
-
voodoo98
addikt
-
voodoo98
addikt
-
zzola
titán
-
Źşë'
addikt
-
Aventador91
őstag
-
voodoo98
addikt
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
bul07
nagyúr
-
zzola
titán
-
F e Z o
veterán
-
zzola
titán
-
Mr.Csizmás
titán
-
ULPIUS
őstag
-
ULPIUS
őstag
-
Mappa
addikt
-
ULPIUS
őstag
-
voodoo98
addikt
-
Snooker
senior tag
-
sixpak
nagyúr
-
juve600
nagyúr
-
zzola
titán
-
Dtomka
veterán
-
Tegla80
addikt
Ez semmi extra.

Amugy veheto a hetiek kozul egy "Amos Wilder" nevu skin az M1917MG Low Weight-ra.Az volt idaig is a jatekban?
Plusz ps4en nalam update volt reggel....utana kikapcs es most ujra beleptem,oszt kaptam "25 ultimate revision Granted Through DICE" ladat.
Ez mi is? Van errol infod?
Kozben szerkesztetted.....latom Te is kaptal.

-
zzola
titán
-
prokxy
veterán
-
Madn!ght
addikt
-
Tegla80
addikt
Igy van,gyogyitani kell(et) 100-at..... viszont tegnap este nekem is 2napot irt meg ra mikor kileptem 6x/100nal,h majd holnap befejezem mert nincs meg meg.Amit persze akkor e szerint mar nem fejezek be mert jol belevarialtak....viszont igy mar annyira nem is izgat,mert ma 25 jarmuvet kellene kinyirnom a rakhoz ,ami a melo utani max 2-3 oraban ugysem menne..... meg 1nap alatt sem. Szval huzzak a repajukra oket.

-
Źşë'
addikt
-
EczkE
veterán
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
Gery9112
őstag
-
Aventador91
őstag
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
Gerzsi
tag
-
Tegla80
addikt
-
Gery9112
őstag
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
-
zzola
titán
-
steele80
senior tag
-
Gery9112
őstag
-
nincsnév007
addikt
-
nincsnév007
addikt
-
IntelKiller7
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
-
IntelKiller7
nagyúr
-
prokxy
veterán
Én azért a többiekkel még belenézek a BF1-be, sztem ma este.
Viszont jön az új TR, Pókember, van még mit pótolni a PS4-en és PC-n is, a BF1 csak töltelék lesz nov 9-ig.btw: ma éjjel 1:17-kor kaptam levelet, hogy a BFV open beta aktív és hogy ne felejtsek el részt venni rajta!

-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Star Citizen
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), bármelyiken jön a galamb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)