- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:34 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Azért mi szoktunk jókat szórakozni rajta, még ha van mellette mérgelődés is.

Viszont nincs még egy ilyen FPS a piacon, nézz csak szét...ha lenne vmi konkurencia, már lehet átmentem volna, de egyelőre ez bejön, elvagyok vele, tetszik, persze néha szétbasz az ideg, mikor egy küszöbön felakad a katona és emiatt pusztulok meg!

Konzol a fő, ezt tudjuk, ő helyükben és is azt helyezném előtérbe, elég a számokat megnézni, nekik is a haszonszerzés a céljuk, mint más cégeknek, a módját most hagyjuk.

Nem sok csalóval találkozom a közel 500 órámban, néha van pár, de akkor leave server és van másik bőven, premiumos már kevésbé, de az is akad.
Sok dolgot én is sajnálok, a régi server browser, custom server-ek, sorolhatnám, de egységesíteni akartak, én már megbarátkoztam vele...anno a 3-ban akkora felháborodás volt a böngészős miatt, hogyha most visszaolvasnánk 2011 októberi hozzászólásokat, fognánk a fejünket kb...most meg a GUI miatt megy a sírás, semmise jó nekünk!

A BF2-re már (ha az lesz a címe) f@sza lesz, ahogy a 4-ben is üdvözöltük a visszatérő böngészős, de továbbfejlesztett felületet.BF motorja pedig az egyik legjobban skálázható cucc, meg lehet nézni egy Wildlands-ot, FC Primal-t és társait, hogy ott mennyi az FPS ugyanazon konfiggal és ehhez képest hogy néz ki, fel is értékeled a BF1-et!
Nem védeni akarom, de először a 3, majd a 4 és most az 1 esetében van/volt az, h egyes szitukban még nekem most is tátva marad a szám, h a játék milyen vizuális és hanghatást ad át.
Visszatérve a 4-hez pedig csak mosolygok, h erre a grafikára vertük a nyálunkat, h milyen szép??? LOLA játékmenet pedig olyan amilyen, sokak szerint casual, mások szerint nehéz, ez mind-mind megvolt az előző BF-eknél is, emlékszünk az MBT LAW-ra, IGLA-ra??? Na, sztem nem is folytatom...

Elég is tényleg, WallofText lett!

-
STC Speed
őstag
Szia!
Köszönöm, hogy szánsz rám időt!
Igen míg játszok max 10perc de van lagg,tehát futok és egy helyben megáll a katonám.2x táraz stb.
A Spring patch óta van ez a hiba egyébént.
Amikor nem volt se lagg se disconnect,szinte könnyű volt szerver top 1 ben végeznem,annyira megszoktam a "rosszat"Indítottam már az EA nál is case-t illetve most a UPC nél is.
-
STC Speed
őstag
Teszteltem a disconnect hibámat UPC-m van, esetleg más upc áldozat is megpingelné a WINMTR alkalmazással ezt a két ip-t?
31.204.143.68
31.204.143.90Olympos!
Itt vannak csomagvesztéseim az utvonalon (kb minden 3. percben jelentkezik, és a játékban is 3 perc után disconnectel a játék.
Szerinted érdemes megkeresnem a UPC-t?
Itt vannak a teszt képeim:

-
STC Speed
őstag
2 hónapja disconnectem van, 10 mp játék után, gondoltam kipróbálom a leírásod (amit hálásan köszönök),
Futtatom a shark programot, és nincs disconnect, hát mondom ilyen nincs, 2. szerver, ott sincs DC.
Ez milyen anomália????
Egyelőre így nem tudtam IP-t kinyerni, este újrapróbálom
[pont olyan mint amikor valaki elviszi az autóját szerelőhöz,hogy nehezen indul, és a szerelőnél meg pöcc röff]

-
STC Speed
őstag
-
daveoff
veterán
nekem most a frissítés után már pálya betöltés közben bedobja a DC-t, vagy pálya betöltés után egy percen belül, lol....
szarok én már az egészre, egy percet nem foglalkozok vele az biztos. ha jön valami patch, akkor rápróbálok, mint most, aztán ennyi. most pl még rosszabb lett, konkrétan játszhatatlan, ennyire szar még nem volt. na mindegy, nem is érdekel, csak gondoltam megosztom....

-
prokxy
veterán
-
syler123
veterán
-
LeRoy18
aktív tag
miért? mibe is vagyok szerelmes, jómagam se tudom már
ww1
mert sose lesz még egy ww1-es játék, ami ekkora felhajtást kap
filmbuzi is vagyok, jön talán még a wonder woman film, talán kicsit fellendíti a méltánytalanul háttérbe szoritott melözöttségetés megint jön a századjára lerágott csont? ww2
call of duty uj trailert hányan látták már
talán az ujszulottek még nem, akiknek a a ryan közlegény megmentése vagy a moha sem jelent semmit -
Gigi01
őstag
-
prokxy
veterán
-
voodoo98
addikt
Korábban volt ez téma itt (vagy lehet máshol, de olvastam). Valahogy át lehet verni és megy a régivel is. Egyik bf1 update-ben jött be. Egyébként ha nincs gond az új driverrel, akkor teljes mindegy milyen van fenn. A probléma akkor van, ha az új driver elb*sz vmit.
Én is csak az új vga miatt váltottam driver-t. De vissza is váltottam (illetve korábbihoz közelire), remélem jó lesz megint. Bár ezt viszonylag sokat kell tesztelni még, de tegnap este egész jónak tűnt.
-
voodoo98
addikt

Válasz rövid és már prokxy is leírta: 144hz, ez valami eszméletlen. Anno sikerült kirpóbálnom a gta5-öt 970SLI-vel 4k-n 28"-en. Kib. jól néz ki a 4k ilyen PPI mellett, de a 144hz még jobb. Ezért nem veszek még pár évig 4k-s monitort, mert nem tudom legalább 100hz-en hajtani.
100% rescale-t ugyanemiatt használom. Nyilván 100 alá nem megyek, de azt néztem, hogy 125%-on elég szép a kép, felette már nem látok lényegi változást 1440p-n 27"-en.
150% és felette rescale, meg azért nincs "CPU limit", mert a VGA-nak van elég dolga, nem jut el az egész odáig, hogy "cpu limit" legyen.Egyébként nagyjából egyetértek azzal, hogy ez nem a klasszikus CPU limit, hanem engine (esetleg nvidia driver) sajátosság, amit erőből meg lehet oldani (értsd: erősebb cpu és/vagy ram).
-
prokxy
veterán
1440p-ben ultra-n nincs meg a 144 fps, de gsync-es a monitor, szóval nem lenne gáz.
Nálam igencsak szembeötlő volt a váltás 60Hz-ről, többet nem szeretnék arra visszatérni.
Joker: jogos, azzal legalább adná! Mostanában a csipa néha nagyon jól megy, de pl. mai nap, pffffffff, ha megy a stream, jött volna a dislike rendesen!

-
prokxy
veterán
-
voodoo98
addikt
Nekem az, hogy nincs 99%-on gpu usage (100-ig nem megy fel soha). Nyilván, ha leesik 95-99% közé az nem annyira zavaró. Amikor 90 alá esik azt már érezni is. 10%.
Ritkán van a CPU mag/szál 100%-on, inkább 90 és felette ilyenkor is.(#23714) prokxy
Engem is zavar, hogy nem megy maxon. Meg az is, hogy jócskán bereccen még gsync mellett is.BREAKING:
Spring Update dropping tomorrow!
Holnap update!
-
FollowTheORI
nagyúr
Szerintem ezzel kár ennyit pörögnötök... egyrészt a BF1 szálkezelése szerintem nem egyenletes azért ugrál összevissza... vagy javítják vagy nem.
(Valószínűleg valami low level apis összvérmegoldás miatt, hogy jó legyen DX11 meg 12 alatt is / egyik sem lett emiatt igazi /, ami még messze nincs kiforrva/csiszolva... szvsz nem javítják, max a kövekező játékban, a következő motorverzióban jobb lesz.)A másik meg hogy az NV driverben van valami CPU trükközés, ez a Ryzen teszteknél elő is jött egy két játéknál. Megmagyarázhatatlan különbségek vannak. Szóval az NV driver is tuti valami CPU függő turpisságo(ka)t is tartalmaz, ez 100%.
Ráadásul minnél gyorsabb a GPU, annál inkább számít.És innentől kvázi már minden számíthat, milyen gyors a ram, a PCI Express busz mennyire terhelt, cache sebessége, mérete... órajelek...
Szóval lehet ezen pörögni, de a legjobb, ha kikapcsolod ezt a hülye CPU meg GPU kihasználtság mutatót és szépen játszol nyugodtan.

Észre sem veszed, hogy milyen procid van... és jó lesz a 4770K is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-----------------------------------------
Ma este nem hiszem leszek, csak 22 körül érek haza és szerintem lesz még csomó dolgom/"házifeladatom" is.
De majd kiderül.Kéne egy BF1 kupa inkább hétvégéken...

Valaki szervezhetne...
-
prokxy
veterán
Én azt mondom, amit tapasztaltam: 4770K-val nem volt 90-95% felett a VGA usage, újítással már igen ugyanott, ugyanazzal a beállítással. Az, h most ez CPU limit volt vagy a bolygók állása és a RAM órajele+a CPU terheltségéből fakadó tehetetlenségi mutató, na ezt nem tudom, de a helyzet javult és én ennek örülök!

Én sem akartam elhinni, de más játékban ilyet én nem tapasztaltam, hiszen wildlands-ozom is és ott gyönyörűen ment a VGA 99%-on CPU meg 60-70 körül és a setup ugyanúgy ultra+ugyanaz a konfig...szóavl ez vmi BF1 bohózat lesz!

kriszpontaz: addig nem is néztem, amíg nem vettem meg a PG248Q-t, h megvan-e az FPS. Aztán daveOff mondja, h neki van 150 FPS-e, nekem meg volt 130, ugyanott, ugyanúgy, mondom mi a tök? VGA ugyanaz, graf setup ugyanaz, ami más volt az a ram+cpu+lap, mondom ennyit dobna rajta a 7700K és 3200-as ramok? Nem pont ennyit, de sokat...
Nekem azóta sem megy az MSI AB, nem érdekel, akkor ezt kiderítettem, hiszen már zavart, h vmi nem ok, ott a 200e-s VGA és baszik menni maxon, ééérted?! Különben meg gyere már gémelni!!!!
-
voodoo98
addikt
VGA: nincs tuning, G1 gaming GTX 1080
CPU: 6700k, 4.5ghz-en járatva, 70-74fok kb. így, 4ghz-en érezhető a dadogás nagyon! (nekem!)
RAM: DDR4 3200mhz Gskill ripjaws, nincs tuning, 2x8gb.Grafikai beállítások:
1440p (2560x1440) Gsync-es monitor, bf1 ultra, kb 74-75-ös fov, sweetfx-et is használok, de csak a lumasharpent kapcsolom be (ez nem nagyon van hatással rá szerintem). 100% rescale.Pályák: csak multiban
- St. Quentin Scar, F-ről E-felé sétálva, ahogy a videómban is. De ne a játék elején, hanem inkább közepe-vége felé, amikor már eléggé szét van lőve a map.
- Amiens, ez is iszonyat cpu zabáló, itt már nagyon sokszor látok 100% cpu usage-ot. fps is kevesebb érzem is, mostanában a DLC mapokon tolom , ott jellemzően 100fps meg van, itt csak 80-90.
- Többen panaszkodnak az Empire Edgre is, de nekem ott nincs gondom.CPU belső életet nem tudom, de az biztos, hogy 4790k-val sokkal jobban előjött a videómon látható low gpu usage, mint 6700k-val. Gondolom 7700k-val még kevésbé.
Tudok ezzel együtt élni, de nem tudom mennyire lesz ez probléma egy erősebb vga-val (1080ti mondjuk). Ez majd kiderül akkor.
-
prokxy
veterán
Gyere fel TS-re és elmesélem!

Az biztos, h ultra, 100 res scale, fhd, 90-es fov, 200-ra limitálva az fps, monte grappa A-hoz közeli bázis, és futva C felé. Nem ment maxon a vga, csak pillanatokra és nem csak nekem nem!

A proci nem ment 100-on, inkább 80-90%. Az, h mit tud, szimplán totl más a kettő, meg ugye 1600-as ramok CL9 vs 3000 CL15, stb..

-
prokxy
veterán
BF1 alatt nem ment maxon a 1080, ha hiszed, ha nem...nem gondolom, h ezt bizonyítanom kellene, ha nem elég a szavam, akkor sry.

Minden más játéknál megy maxon a VGA, de a BF1 annyira prociigényes, h a VGA-ra már kevesebb erőforrrás jut és nem megy maxon, örültem, ha 90% fölé megy a kártya, ez 7700K-val 95 lett, de ami rengeteget változott az a min. FPS, na az jóval több.
-
kriszpontaz
veterán
-
inf3rno
nagyúr
-
LeRoy18
aktív tag
-
Kami11
őstag
Igen, megjelenik!
abridabri: Igen ez a hibajelenség, de nem csak BF1 alatt, hanem BF4-nél is. A gépcsere előtt viszont egyáltalán nem volt ilyen! Jó, néha belagolt ez is az is, de ez az esztelen "csúszkálás" nem volt. Elengedem a billentyű gombját és még megy tovább a karakter. Ez így játszhatatlan számomra.

-
Dave567
veterán
Pénzt nem érdemelnek az biztos, adtam esélyt a 3. 4. Battlefrontnak is, mind ugyan az, egy rakás hulladék.
De amíg fizetnek érte, addig adják a szemetet rendesen, nem baj, hála istennek, hogy benyelik az emberek.Ezt az ingyenes DLC-ket kiadják, mekkora sirályak, ezt meg el kell felejteni, én is ingyen adnám ha úgy el csesznék játékokat, muszáj rá szedni az embereket, hogy fizessenek a termékért.
-
Olympos
senior tag
...amely szerintem a videóban alkalmazott DDR4-es memória nagyon magas késleltetésének köszönhető.
(Sok esetben, főleg játéknál fontosabb a gyors elérés, mint a magas adatátviteli sebesség. Utóbbinak előnye szervergépekben erősen megmutatkozik, de - mint látható - hátránya is van.
Ezért nehéz összehasonlítani az új i7-6xxx procik DDR4 memóriával felvértezett tudását a régebbi i7-4xxx procikkal, amely DDR3.ig támogat.) -
giornalista
senior tag
amikor véletlenül valami jót csinál a DICE, ne basztassuk már
a Premium Friends tök jó. te borozást látsz benne, én azt, hogy fel tudom vinni a DLC mapokra azokat a szerencsésebb haverjaimat, akik nem adtak pénzt a Premiumért, funolni, játszani.miért baj, amikor valaki többet kap, mint amennyit eredetileg ígértek neki?
-
laceszgamer
addikt
A lényeg nem jött át: Ingyen van nem? Kerül ez bárkinek egy fillérjébe is? Nem.
Ha még fizetni kéne ezért, akkor megérteném a felháborodást, így nem.Innentől meg nem mindegy, hogy csendben teszik be a dolgokat, vagy épp adnak neki egy reklámot?
Az, meg hogy épp nem adnak azért semmit, mert " reklámozol " szerintem a legtöbb embert hidegen hagyja, ha most simán csak ingyen hétvége lenne DLC-s serverekre akkor mi lenne?
-
guftabi96
addikt
A Giant's Shadow-t is így kommunikálták. (ezt már nem kívánom kifejteni, többször megtettem).
Nekem, ami a bajom ezzel az egész premiummal, hogy egyrészt drága (főleg ezért a játékért), másrészt szétszakítja a játékosokat.
Szvsz el kellene felejteni ezt az egész premiumot, legyen minden dlc ingyen, és csinálják azt, amit a CSGO is csinál: itt vannak a skinek, ládák, lehessen őket pénzért venni, legyenek nagyon ritka (és drága) skinek. Csináljanak ebből pénzt. A fegyvereket, pályákat meg adják ingyen. Még egyszer: ez az én véleményem. -
inf3rno
nagyúr
Ezekben a játékokban nincs fél-egy évnél több, hamar bele lehet unni, de legalább jól néznek ki. Én amivel annak idején kezdtem a multit, az még most 10+ év után is komolyabb játék élményt nyújt, mint mondjuk a BF4, bár néha ebben is elbohóckodunk komolyabb játékosokkal. A lejtmenetnek részben az is az oka, amit fentebb írtak, hogy pénz kell a cégnek, ezért elhasználható szoftvert írnak, valszeg szándékosan.
-
laceszgamer
addikt
Kell ezért most fizetni vagy nem? Nem.
Egy ingyenes event, amivel biztos, hogy céljuk az is, hogy több játékost vegyenek rá a DLC vásárlásra, de szerintem hátránya ebből senkinek semmi sem származik.Tényleg vicces néha, hogy emberek mindenért tudnak panaszkodni. Ha meg semmi ilyesmi nem lenne, akkor biztos azért lenne a sírás, hogy ez sincs.
Legtöbb mostani játékosnak ami ebből hasznos az a dupla XP és a ládikó amit adnak. Ebben most mégis mi a rossz?
-
Aventador91
őstag
-
Carasc0
őstag
Annak ellenére hogy sztem klassz ki game, egyetértek veled. Ami régen alap volt, most már pénzforrás. Még ezt is elfogadnám, ha nem dobnának be olyan etető reklámokat mellé, aminek természetesnek kéne lennie és nem csodának. Ez tényleg nem jó.
És ez azóta van, mióta bevezették a mikrotranzakciókat. Régen valóban tök más volt. Csak annyi volt külön kellett fizetni egy Expansion Pack-ért és kész. Igaz a patch-eken kívül más kmini bővítmények nem jöttek ki egy játékhoz.A fejlesztők mondjuk azt mondanék erre, ha reklamálnánk hogy: "Ingyen nem fejlesztünk senkinek". Pénz pénz pénz minden.
De ami érdekes, hogy ezt 100% hogy a DICE is tudja, mégis megéri nekik csinálni. (meg sok más nagy játékkiadónak) Ezek szerint nincs akkora felháborodás, hogy változtatniuk kéne a játékfejlesztési és menedzsmentpolitikájukon?

Nekem a kedvenc ilyen pénzlehúzási vicc kategóriám az a Starcraft 2-ben van. Megjelentek az Announcerek ugyebár, ami megváltoztatja a játék közbeni action hangokat. Ezeket a hangokat is pénzért cserébe tudod használni. Na ez már nálam is a "Haggyuk már" kategória.
World of Tanks-nél egyszerűbb a pénzbevételi forrás. Jönnek a jó kis troll prémium tankok amiért fizess. Az alaptankok cserébe semmit nem érnek, és a veterán játékosok meg lebontják a falat mérgükben hogy sokan fizetős tankokkal árasztják el a pályákat és no skill. Igaz a Wargamings-et ez nem sokat érdekli. Hát ilyen ez.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
sixpak
nagyúr
-
Olympos
senior tag
-
N@idia
őstag
Szerintem semmi különbség nincs a két kártya között grafikában ugyan annak kell lennie
Ez pont olyan, hogy sima PS4-en nem olyan szép, de PS4 Pro gépen sokkal szebb nekem volt sima gépem és most van pro, de ugyan az a grafika egy fokkal nem lett szebb pro gépen csak jobban fut valamivel 
-
raubisoda
senior tag
-
nagybá
senior tag
-
Carasc0
őstag
-
Pro!Petya
addikt
-
sixpak
nagyúr
Egyetértek, minden nevetséges hiba eltörpül amellett, amit a szerverekkel műveltek.
Mindent megbocsájtanék a játéknak, ha lennének normális szerverek, sőt tovább megyek, ha lenne battlelog.
A topikgazda problémái is ebből adódnak, az előző részekben nem volt disconnected soha....milyen érdekes.
És lehet itt csűrni-csavarni a dolgokat, de ennek a játéknak a legközelebbi rokona a szégyenteljes, mindenféle hangulatnak híján lévő Battlefront.
Ott kezdődött a konzolosodás... -
zzola
titán
-
Carasc0
őstag
-
GRaul
őstag
-
DonDennis
senior tag
-
GRaul
őstag
-
Vadernagyúr
senior tag
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
Videókat nézve nagyon sok a különbség a 2 kártya között (970 vs 1070). TV-n szeretném majd játszani a játékot. Nem is az UHD a lényeg, hanem azon kívül ha legalább 150% scale lehetne és átlag 70 fps akkor már megérte. Le vett a lábamról ez a game, és szeretném minél jobban élvezni a benne rejlő lehetőségeket. FoV értéket most emeltem meg 75-re. Nem is tudtam hogy ilyen is van benne. Nagyon állatul néz ki. Motion Blurt levettem 25%-ra 50-ről. Weapon izé beállítás OFF.
Igen amúgy 1920*1080 ULTRA (Automataként ezt lőtte be mikor reseteltem a video beállításokat.)
Szóval 1070-el biztosan még többet tudnék kihozni belőle.
Egyébként nekem is adott a Prem Pass által 10 ládát.

-
Carasc0
őstag
-
abridabri
veterán
"Komolyan kérdem: van vmi haszon abból, hogy a normál bugok mellett még a CTE-vel is foglalkozol? Mi abban a jó? Van ebből előnye azon kívül, hogy hamarabb játszik egy új pályával?"
Semmi elonyod nincs, csak segited a gyartot ingyen , pusztan jofejsegbol.
Igy nem kell teszteloket fizetniuk ,es igy nem turistaosztalyon kell utazniuk Hawaiira nyaralni, hanem business classon is mehetnek.
Nem minden a haszon ,allatmenhelyen se fizetesert dolgoznak az onkentesek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
-
Carasc0
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
A nagyobbik része szerintem a real-time játékmenet monitorozása... jó oké... lehet hívni azt is valamilyen szinten statisztikának, de én nem mondanám annak.
Meg persze, ha megjelöl valami eseményt és utána többször előfordul... nem feltétlen még aznap, de figyel jobban rá, az már nevezhető statisztikai alapon működésnek is, amikor már gyanú van.Programot nem néz, de program által játékmenetbe okozott real-time irregularitásokat vagy eltéréseket már néz(het).
De azt hogy önmagában lősz egy jobb K/D-t, meg ilyesmi biztos nem nézni csalásnak és nem vág ki érte... mint ahogy a kolléga is beírta a statját, és semmi ilyesmi nincs benne. Ez kevés hozzá.
Más kérdés hogy játszik e úgy, vagy használ e valami programot ami "túl pontossá" teszi, vagy ilyesmi... szóval érted.
Túl gyors mozgás, cél lekövetés, line of sight-al ellentétes dolgok/cselekmények... stb stb.Egyébként már csak ezért is érdemes kitartani és ütni a vasat picit, mert lehetnek olyan szituk amiket nem csak csalással lehet megvalósítani játékmenetileg.
-
@rglaaf
veterán
Server Side Anti Cheat & Middleware nem néz ez semmit a gépeden
Battlefield 1 - FairFight [ False Positive Ban ] ebbe pl én nem látok semmi gyanusat
-
FollowTheORI
nagyúr
-
jsk
senior tag
Megvettem decemberben hozzá a premium pass-t, mert tetszik ez a játék. Kicsit visszahozta az első multis játékom (BF1942) hangulatát. Mivel most már nem játszhatok a játékkal, így hiába fizettem ki a PP-t.
guftabi96: Most írtam nekik levelet. Holnapra összeszedem magam és írok majd pár helyre (reddit,fb, stb.), de azt hiszem az csak a lelkemnek tesz majd jót. Sokat nem várok tőle.
-
DonDennis
senior tag
Nekem volt anno Logitech g7 amikor komolyan CS-tem és mindig vittem LAN-ra egy Razer diamondback 3g-t is. Mind2 be volt dugva ha a Logi lemerül eldobom és gyorsan rányúlok a másikra, emlékszem 2009-s Becup-n volt, hogy 2 vs 1 be lemerült eldobtam a picsába és a másikkal lőttem le az ellent. Csapattársak kifeküdtek a sírástól
. Btw azóta nem vettem már vezeték nélküli egeret, engem az állandó töltögetés meg merülés jobban zavar mint egy kábel az asztalon. -
mate182
tag
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JOGOS!

Értelek. De akkor is. Nekem már nem kellenek kábelek
Csúnya is helyet is foglal. Szép letisztult, azt szeretem. Persze ez csak az én véleményem és a te véleményeddel sincs az ég világon semmi baj.Nem vagyunk egyformák, ízlések és pofonok! és jól van ez így !

-
Carasc0
őstag
-
jety91
őstag
"a legnagyobb ellenségünk - szerintem - az a csaló, aki ésszel csal"
Igen, így van de ezekkel sosem lehetett semmit sem kezdeni
Még az olimpián is próbálnak folyamatosan valahogyan csalni, ezt az emberi tényezőt sosem fogod tudni kizárni 100%-ban.A PB-t egyébként meg cseszheted, ha semmit sem fog meg. Én minden eddigi BF-hez találtam 5perc alatt WH-t, amit a PB nem szűrt ki, de látod te is találtál a BF1-hez is ugyanúgy. Idővel ezeket is szűrik persze, de mindig lesz olyan csalás amit nem fog szűrni egy anticheat program sem sajnos.
VAC is ugyanolyan fos egyébként, volt is régebben egy cikk erről, hogy egy gyerek hogy buktatta le a sok idiótát CS:GO-ban.
FF-el is vannak gondok még, de azt is lehet finomítani a beérkezett adatok alapján.
De hogy ON is legyek:
Hol lehet érdemi infót olvasni a hétvégi ingyenességről?
-
jety91
őstag
Jah es ezzel rendszeresen vissza is eltek a paint mesterek
Imadtam mikor kikapott valaki waron, utana meg jott a kep, hogy csaltunk, mert berajzolt egy celkeresztet a kep kozepere pirossal
Hidd el egyik megoldas sem jobb, de meg mindig az FF-re szavazok, mert az legalabb megfogja a feltunoen csalokat, igy kevesebb a siras is. -
daveoff
veterán
-
SkyS1gn
félisten
-
prokxy
veterán
Azért ez komoly...Argonne Forest-en játszottam egy sráccal, konkrétan folyamatosan kikerülte az enemyket és tudta, h honnan jönnek, pedig 1000%, h nem voltak spotolva és nem is láthatta, csinált is egy 50-4-es statot. Ilyen cuccal nem nehéz, kb. mint az operation sector elfoglalásakor, mikor bejelöli a védőket...
-
Źşë'
addikt
mondjuk nem értem hogy a killcam miért ennyire gagyi... pl miért nincs replay, ill 1st person spectate... aki nem fér be a szerverre hadd spectáljon már... ezek mind régi, jól bevált dolgok, úgy mint a dedikált szerveres megoldás... ami konozolon van, az elég pc-re is - rohadtul sajnálom hogy ennyire fejletlenek a devek és a megoldásaik... nem tudom a szerver menedzsment mennyire lehet fejlett, ha ezek ilyenek..
szép shotok, tényleg nagyon durva a grafika, csípem az időjárás változást, remekül megoldották
milyen gépen fut a game? -
jety91
őstag
Azért kellett aktiválni mert a PB lószarra sem jó. Annó cod2-ben is vígan tolta mindenki a VH-t nightcupokon, aztán meg ment utána a sírás ha kiderült egy jól bekonfigolt szerveren és kidobta az illetőt a PB... Csalások voltak és lesznek is, nem tudsz vele mit kezdeni. Még mindig jobb mint ami BF3-ban volt, ott szinte minden második körben aimbotos hülyegyerek rohangált a konténeres pályán.
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
-
Źşë'
addikt
-
Carasc0
őstag
-
Olympos
senior tag
-
tom_tol
addikt
-
Extreme1974
csendes tag
-
SkyS1gn
félisten
-
dergander
addikt
Nekem eddigi tapasztalataim szerint akkor jött a köd vagy homokvihar...random...mikor nagyon sok volt a sniper. Persze véletlen egybeesés is lehet. De ha mégse így lenne,akkor simán be lehetne vezetni.
A másik dolog,ha kempel egy adott játékos,lófittyet nem fejlődik. Szóval lehet fasza statja ha kap érte 4-5000expet. -
voodoo98
addikt
Igen. 6700k az első videó 4.6-on a másik 4.5-on. Teljesítmény nem nagyon változik, de a hőfokok annál inkább. Így 4.5-ön járatom.
A gpu usage, az a MSI AB szerinti gpu usage. A cpu usage pedig átlagolás szerintem.ui.: itt St. Quentin videó, ahol a gpu usage leesik 99 alá, fps pedig 80-ig is, de úgy vettem észre, hogy ez csak akkor van, amikor vmennyire már le van rombolva a pálya.
-
voodoo98
addikt
-
TPeti
tag
-
F e Z o
veterán
-
voodoo98
addikt
Klasszikus értelemben vett fps drop nekem is ritkán van. Olyan van, hogy Saint Quentinen pl.: F-től E felé gyalogolva, amikor belátod az egész pályát, akkor leesik egy kicsit az fps usage. 90-95%-ra is akár. (Ha tudok csinálok videót). 4790k-val volt 80% alá is beesett. Ritkán fordul elő. Élhető így.
Nálad a 8gb ram miatt vannak az első 1 percben droppok szerintem. Ha teheted, akkor próbáld ki 16-tal.Config: 6700k 4.5ghz, GTX1080, 1440p, ultra, gsync, 16gb DDR4 3200mhz
(#19527) Olympos
GPU D3D usage sosincs 100%-on (99%), tehát nem hajtja ki a géped (cpu, lap, ram, stb.) a vgadat az adott felbontáson és grafikai beállításon. Erre mondják, h "cpu limit". De nem ez a lényeg, hanem az, hogy nem megy maxon a gpu, persze nincs messze tőle, csak pár %. Gázabb lenne, ha 70-90%-on tekerné csak.(#19529) Stunts666
Fent, olvashatod. Néha látok Saint Quentinen 85% koruli gpu usage-ot is, de csak néhány pillanatra. Általában 99% (max) meg van. -
Bib
addikt
-
voodoo98
addikt
-
törölt tag
Remekül összefoglaltad miért nem fogják a csitereket megfogni.
Ha már mindképpen banlolni akarnak csalókat csinálnák inkább ésszel, de az nem sok jutott a kedves fejlesztőknek.
Nézzek meg egyes fegyverek pontosságot amit már ugye nem lehet. Vicc az egész. Ez csak egy szar reklám fogás, de nem fognak senkit bannolni -
bul07
nagyúr
-
M@rdel
őstag
-
R3laX
addikt
-
Land
veterán
-
bivalyolo
őstag
-
SkyS1gn
félisten
-
sixpak
nagyúr
-
Dave567
veterán
-
Dtomka
veterán
-
boogie84
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Witcher topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem védeni akarom, de először a 3, majd a 4 és most az 1 esetében van/volt az, h egyes szitukban még nekem most is tátva marad a szám, h a játék milyen vizuális és hanghatást ad át.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És ez azóta van, mióta bevezették a mikrotranzakciókat. Régen valóban tök más volt. Csak annyi volt külön kellett fizetni egy Expansion Pack-ért és kész. Igaz a patch-eken kívül más kmini bővítmények nem jöttek ki egy játékhoz.