Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
csak 1 kört mentem úgy (medium), de akkor már kevés volt az FPS, ha 80 alá beeset már darabosnak tűnik a GAME, ezért vettem le ezt is LOW-ra, így 80-130 FPS helyzettől függően, legtöbbször 90-110
(#5523) Tesla93: ja tuning nélkül 106% is volt
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
addikt
Hát mondjuk a bf4 jobban hasonlít a bf3-ra, mint a bf1 a battlefront-ra.
Jól írta san01, annyi a közös a két játékban hogy ugyan az a motor hajtja, aztán ennyi.
Jaj, meg ez a sivatagos pálya hasonlít egy battlefrontos sivatagos pályára, de a kettőben annyi a közös hogy sivatag.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
addikt
-
majnkopf
tag
Engem nem zavar ez a téma, ti kattogtok rajta.. mindenki azt gondol a játékról amit akar felőlem.
(#6580) san01: hud, mozgás, félig meddig hős rendszer. áh semmiben igazad van.. a bfront egy elő bf1 volt amit kiadtak a SW hype miatt, de eközben le is tesztelték a bf1 alapját. áh nincs köze hozzá, legalább ne lennél már ennyire elvakult komolyan mondom. vedd meg a 26ezres deluxe editiont csak ne akard már bizonygatni, hogy jó vétel volt meg nincs hasonlóság, mert besírok.
(#6583) Tesla93 : ráhánytál a hányásra akkor most jól sejtem?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
voodoo98
addikt
Szerintem is! Tegnap elég gyorsan meg lett az 50 kill vele, adta eléggé! Meg is lepődtem.
Most két új medálom is van, az egyik az az, hogy lőni kell az 5 új fegyóval 20-20-at, de ugye előtte ki kell lockolni!
Medálokat tolja még valaki?
kis infó: 5 új medál jött! A részfeladatok 5000xp, a teljes medál 25000xp lett! (szerintem akár 10-50e is lehetett volna, mert vannak kib. nehéz medálok) Nagyon kevés volt az 1000-5000xp.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
voodoo98
addikt
Írtam már korábban, hogy ezek rajongók által gyártott képek. Tehát ilyen pályák max a DICE-nál vannak próbaképpen (developerek lekapcsolják a napot saját maguknak, de nem hozzák nyilvánosságra). Korábban írták, hogy nem csak annyiból áll, hogy lekapcsolom az adott pályán a napot, meg kell oldani egy csomó világítást is. Elképzelhető, hogy lesznek ilyen DLC-s vagy inegyenes pályák, de a DICE erről még nem mondott semmit. Szóval úgy néz ki, hogy egyelőre nem lesz. Legalábbis nem mostanában.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
LeRoy18
aktív tag
eddig a legdurvább, amin igazán felhuztam a szemoldokom?
a leglehetetlenebb takarás mögul kilőnek?
megszoktam, remélem periszkopos puskával lőtt az orvlövészde
30 nagyobb egyenlő viszonyit 1 volt, pontosan 1
kill/death arányszám a végelszámolásnál, felháboritó, a legfelháritobb eset[ Szerkesztve ]
-
voodoo98
addikt
Van valami ilyesmi érzés bennem is, de a CTE-s emlékeim szerint a marksman egész jó.
De még mindig a SMLE és főleg a M1903-as marksman a kedvenc.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Vili. Tehát broderless fullscreen = keret nélküli, teljes képernyő méretű nem teljes képernyő.
Kösz.
Gondolom itt az asztali beállításokat veszi alapul a monitor, és ezért nem jelenti a hibát a 1080i-ről. Kérdés, hogy a játék eközben 1080p vagy 1080i.
---
Nem voltam képes a játékon belül megjeleníttetni az FPS értékeket külső program nélkül. Valami olyasmit írt, hogy válasszak a listából parancsot. Megtettem, de azokat sem fogadta el. Tehetek ezért még valamit?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mert nincs más friss ami nekem bejönne
Meg ha már fizettem érte akkor csak játszok veleNegatív vélemény is vélemény, az meg hogy valami megint nem jó miért sírás
Mert van még hibaEgyik kedvencem hogy mindenfajta kicsi tereptárgyba megakadok nem lép fel rá, és van ám hogy elsőre nem is ugrója át, vagy mikkor a lövészárokból nem sikerül kimászni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
-
addikt
A meccs eleji balance problémákat kéne megoldaniuk.
Elvileg az autobalance az a belépőképernyőn végzi el a dolgát. Ezzel az a gond ,hogy a pálya betöltése után is jópáran kiszoktak lépni. Na és persze utána is a játék egyenlőtlenül kezdi el feltölteni a csapatokat. Hiába van mondjuk egy kezdeti 14v20. Ez marhára nem jelenti azt ,hogy a játék majd a 14-es oldalt kezdi csak feltölteni.
Operations-ben ha egy teljes meccsnek vége, akkor én pl az esetek majdnem felében nem tudok kilépni a quit-re kattintva(bug). Ilyenkor megvárom míg betöltődik a kövi map és utána tudok csak kilépni.
A szar team így-úgyis maradjon szar?
Igen. Inkább minthogy a jó játékosok legyenek azzal megszívatva ,hogy átdobálják őket. Nem hiszem ,hogy ecsetelnem kéne ,hogy mennyire lenne fair az ,hogy folyamatosan az ember foglalja/védi a zászlókat, segíti a csapattársakat aztán azt veszi észre ,hogy átkerült a vesztes csapatba ahol az emberek 40% mondjuk Scout aki a spawn-on kempel. Ezen felül van pár medic aki nem éleszt, van pár support aki a mortar és crossbow kombót favorizálja. Jah és ne felejtsük el az überpró tank-vezetőt aki a mortar truck-al kempel egy domb mögött és marha büszke magára amiért 60-0 a statja. Persze azt nem veszi észre ,hogy nagy szerepet vállal abban ,hogy a csapata kikap.
Annak a játékosnak kéne átkerülnie aki mondjuk 20-25 perces játék után is csak 5-6K pontot szerzett. Ez a pontmennyiség OP-ban azt jelenti ,hogy bizony a zászlók közelébe se ment és nem segítette a csapatát semmilyen módon.
Félreértés ne essék, én se vagyok valami überpró, a lövéspontosságom kb átlagos lehet. Viszont amiatt ,hogy segítem a csapatomat már ezáltal is az esetek többségében a 64-es szerverem mondjuk a top10-ben benne vagyok. Megnéztem a statomat az összes meccsem hatodán vagyok MVP. Ez mind CQ vagy OP. És újra hangsúlyoznám ,hogy közel se vagyok pontos lövész. PTFO.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest