Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Arra tipp, hogy miért van az, hogy 100 alá nem esik be gyakorlatilag az FPS, de ha v-syncet bekapcsolom, akkor sokszor leesik 57-58 ra és akkor szaggat a játék, erőforrás van mellette
Végül is arra vagyok kíváncsi, hogy ez ilyen mindenkinek, vagy én tudnék még valamit vele varázsolni, mert bármit állítottam in game-ben semmi nem használt
-
bandi0000
nagyúr
valaki használja itt az EA accest BF1-re? Meg kapja a játék az összes DLC-t? Rögtön megkapja vagy várni kell rá X időt?
-
bandi0000
nagyúr
van valami lényege ennek a max képkockának a beállításokban?
Mert az idegesít, hogy ha V-sync on van, akkor is beesik az fps, vagyis megakad, hiába van erőforrás, monitorozom közben, tehát a VGA is 70%-on megy kb és a cpu is 60-70%-on, akkor ha az fps leesett kb 57-re...
viszont mikor ezt a max képkocka számot levittem a monitor frissítésére, akkor úgy vettem észre, hogy nem esett le, de viszont tört a kép

-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
ennyire nincs szerver PC-n dél előtt vagy én vagyok a béna hogy egyet se talál? szerverkeresőbe minden filtert kiszedtem , írta alul hogy 100+ szervert talált, de mikor rányomtam, akkor egyet se hozott be
-
bandi0000
nagyúr
válasz
@rglaaf
üzenetére
sírunk csak, mást nem lehet, annyiból jó ez, hogy annyira jó sose lesz a támogatása, mint pc-n, mert a kontrollert képezi le az egérre, nyilván lesz előny, de nem akkora mint adott esetben
mi értelme lenne csalást használni? Tilos is, meg az miért jó, ennyi erővel a gép magától megvívhatná +-os stattal a multikat, míg te tv-zel, aztán önelégülten néznéd hogy de jól játszottam ma is? Egyáltalán nem értem azokat akik ezen élnek, nem ők a jók, hanem a programok, amik előnybe juttatják
-
bandi0000
nagyúr
SLI sose ment normálisan
Igazából meg sok esetben a win10 is bekavarhat, + user error is van bőven szerintem, nagyon sok területen veszem észre, hogy sok embernek gondja van az adott eszközzel, nekem meg pl semmi, de értek is hozzá
A Bf széria mindig is jól volt optimalizálva, COD meg évek óta nem változtatott motort, de pl a Ubisoft cég minden játéka problémás, minden platformon, egyszerűen betarthatatlanok az 1 éves határ idők, ezért vannak a day1 patchek
Sok embernek elege van abból, hogy elég sokan csalnak az FPS-ben,mert valamiért erre gerjed, makróznak, és sokba kerül, mert tescos 2k-s egérrel nem lehet játszani, vagyis nem könnyű, a másiknak meg ott a halál pontos 20k-s egér,4k felbontásban 140 fps, stb
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
ezzel nincs baj, csak itt ugye nincs RPG meg társai, hogy kilövöldözhesd, azt ha elintézik a lövegeket a pályán vagy ha pont középen repked akkor nem igen lehet kiszedni
Mindenesetre ma én is leszek úgy néz ki PC-n
hol szoktatok játszani? -
bandi0000
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
de nem repülhet mindenki...
az is nevetséges, hogy a prők elütnek repülővel, ez már azért ink megalázásra megy
-
bandi0000
nagyúr
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
írd a chat-be hogy a repülősök ne bántsanak, és akkor nem fognak

-
bandi0000
nagyúr
válasz
Balazs9011
üzenetére
ahelyett h szét offoljátok, add annak aki első pv-t írja neked, vagy dobd ki a lemezt

-
bandi0000
nagyúr
Használ valaki Logi G502 őt BF-re? azt mondják h túl nehéz, nem tudom h hátrány lenne e ez
-
bandi0000
nagyúr
mi a franc van ps en a szerverekkel? conquestet alig talál nekem csak egy maréknyit a frissítés óta
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
nrm sajnos, nem is emlékszek, de asszem a görgője ment szét, jah igen az
pedig nem is játszottam csak netezgettem -
bandi0000
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
hamarabb megy tönkre , gagyi szar, az enyém kb 2 hetet bírt, bezzeg az A4Tech, az már van 3 éve meg van, de az is csak azért, mert skót vagyok 10k+-t kiadni egy normális egérért

-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
2 az nagyon casual, nem annyira mint a battlefront, de egy bf1 azért nehezebb, mármint az ölés, fegyverek terén
-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
bele lehet jönni
én masszív BF1 után megnéztem a TF2 öt, ugri bugri repülnek falon másznak azt szarrá lőttek, annyira felbasztam magam h le is töröltem
mondjuk most 3 napja az pörög 
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ezt te se gondoltad komolyan
akkor kb az lenne mint most pc-n, sokkal kevesebben játszanának azokon a szervereken -
bandi0000
nagyúr
szóval nem mondtam azt, hogy nem jobb egy egér, de ez is csak akkor ha hozzászoksz, és ott van az a tényező, hogy pl én tescos egérrel nyomom te meg egy 50k-s logi-val, akkor hiába lennénk egy szinten, te akkor is előnyben lennél, másik dolog az, hogy a konzolosok nem akarnak lemondani a kontrollerről, tehát ha full jó támogatást kapna az egér konzolon, a konzolosok 90%-a nem váltana egérre, viszont kurva mérges lenne, hogy az egeresek szana szét szivatják őket, mert sokkal casuálabb egérrel játszani
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
nekem BF4-nél volt hasonló, hogy mentem autóval, és felnéztem az égre és megláttam egy repülőt, és arra gondoltam hogy rpg...

-
bandi0000
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
De az se normális hogy nem lehet őket kiszedni, mert ha kilövik a földi lövegeket akkor már nehéz őket leszedni, pláne az is nevetséges h el tudnak "ütni" a repülővel, enyhén idegtépő
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
arra várhatsz, mikor megint csak az átmatricázásra futotta a budgetból

-
bandi0000
nagyúr
tegnap tiszta ideg voltam, mert kifogtam 2 repülőst, aki nagyon jól nyomta, egyszer el is ütött a rohadék, de nem tudom mivel lehet kinyírni, vagyis pár pályán nincs ez a légvédelmi löveges cucc, vagy minek csúfolják, akkor hogyan? egy lehetőséget láttam, valamelyik autón van gépfegyver, de azzal körülményes lelőni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
megjelenés után nem lesz feloldva automatikusan?
-
bandi0000
nagyúr
ps4-sek, van valami szerver ahova szoktatok járni vagy csak random amelyik szimpatikus? jó lenne nem csak "ismeretlenekkel" játszani
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Carasc0
üzenetére
The PS4 version runs at 900p, while on Xbox One this was lowered to 720p. However, in Battlefield 1 both consoles now operate using a dynamic framebuffer, adjusting rendering resolution according to load. The baseline resolution comes in at around 1000p on PS4, dropping down to 900p, with pixel counts adjusting up and down in smaller increments. By comparison, resolution on Xbox One stabilises at 900p, falling to 720p in demanding scenes.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
whiteman0524
üzenetére
ezt hívják random osztásnak...
-
bandi0000
nagyúr
tudom hogy takarodjak át az egeres fórumba, de ott elég sokat voltam, és a végén sose vettem egeret

lényegében, ott megadják hogy x-y egérnek mennyi a max DPI amin még pontos, és ha azon felül igénylem én még a sebességet, akkor in game-ben ha húzom akkor nem lesz pontatlanabb?
-
bandi0000
nagyúr
am mindenki profi egeret használ? ilyen kínai lézeres egérrel ne is nagyon próbálkozzak? tavaly nekiálltam a 4-nek, de annyira gáz voltam, persze zömében konzolon nyomulok/nyomultam, nyilván azért hozzá kéne szokni, mennyit befolyásol az egér?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szukjozsef
üzenetére
névre, beírod hogy hun azt csók, leg bf4 nél voltak magyar szerverek de gondolom itt is vagy lesz
ha ez nem jött be, akkor itt összebeszélsz a prő játékosokkal, bár azok mivel nap/24 órát nyomják, így kicsinálnak és elveszik az életkedvedet is majd

-
bandi0000
nagyúr
válasz
szukjozsef
üzenetére
team speak?

szerverkeresőbe biztos rá tudsz keresni a magyar szerverekre
-
bandi0000
nagyúr
válasz
giornalista
üzenetére
ezt vágom, csak azt nem hogy elvileg tölthető? vagy tartalmazta a patch, tehát most keressek frissítést hozzá vagy csak nézzem meg elérhető e?
-
bandi0000
nagyúr
konzolon végül is hogy van ez az új DLC? szuper mega ultimate edition rendelők megkapják 2 héttel megjelenés előtt nem? Vagy aljas módon tartalmazta ezt a téli patch?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Van itt valaki, aki esetleg LGA2011-be fektetett és azzal játszik?
Csak nézegettem a yotubot és egy I7-et eléggé leterhel 70-80% között, kíváncsi vagyok hogy pl 12-16 szál esetén tud e annyival többet mint amennyivel drágább -
bandi0000
nagyúr
Nem gondoltam vna h itt ilyen kemény gyerekek vannak

És kinrk vette az anyukája a gépet?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
lehet kicsit eltúloztam, na mind1 is,majd kitalálom min maradok
de addig tuti megtartom a kártyát míg nem indul a nyílt béta
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Tudom h van, de akkor is körülményesebb egérrel ágyba, de lehet only asztalnál lesz fps azt kész

spanglee001: áhh, már értem
olyan mint aki 200fps el játszik 60hz en 
Zolar: ezt megértem, tuti jobb, de ultrán 144 fpst nem olcsó összehozni, egy freesync es moncsira beruházok majd sztem
Én csak a ps4 élményt szeretném hozni ágyból, pc graffal

-
bandi0000
nagyúr
Most megy a belső vívódásom hogy mit tartsak, konzolt vagy pc-t, nyilván egyik se kér enni, de nem engedi meg az agyam h olyan dolodba legyen pénzem amit nem használok

Bár nem tudom miért jó a 144hz? Nekem a 60 is elég, és ne fikázzatok de megpróbálok pc-n is kontrollerrel játszani mert azért kényelmesebb ágyból

-
bandi0000
nagyúr
játszik valaki 970-el FHD-ban?
-
bandi0000
nagyúr
jó de hol vagy mit tudnak ezek csalni? vannak progik amit felraknak és akkor pl ráhúzza a keresztet a fejére? vagy lát a fal mögül?
-
bandi0000
nagyúr
Most hogy megy a BF nél ez a család dolog? Mrmint egy ideje konzolos vagyok de lehet nem sokáig, és BF4 be vannak csalók? Azt tudom h lehet makrózni az egeret de a többi ellen nem véd valamilyen szinten a játék?
-
bandi0000
nagyúr
ilyenkor az alfa után a teljes verziónál mire kell számítani?
Csökken a hardver igény+szebb lesz
Szebb lesz+nő a hardver igény
Ugyan ilyen lesz
?
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)