- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:34 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabimabli
csendes tag
Mondjuk az kicsit meglep, hogy azon az FX-6300on így megy még a játék, de ez amiatt is lehetséges, mert több maggal és szállal rendelkezik mint az a bizonyos i5, és az újféle Dice (illetve Ubi) játékoknál ez számít, nem az egy magos sebesség, amiben az FX borzasztó volt már a maga idejében is.
Én csak arról tudok beszámolni, amit videókban láttam, olvastam illetve tapasztaltam. 2 mag 4 szálas i3-al a béta még futott oké módon, a trial nyáron már nem. Azóta proci cserével és gpu cserével sokkal jobb a teljesítmény, bár a beállítási opciók zöme nem ront a frameken szinte semennyit. Majd ha lesz egyszer +8 gb ramom, meglátjuk hogy az javít-e.

-
Hopkins95
addikt
Pedig egyértelműen a RAM lesz a gond, hogy 1x8 GB, tehát nem dual channelben fut. Az gyakorlatilag majdnem felezi a frameratet. Én a heléyben aprón keresnék egy másik 8 gigás sticket, bepattintatnám és kész.
Egyéb:
Más is tapasztal rubber bandinget? Ez tavalyelőtt volt nagy probléma, de most megint előjön néha. Ha előjön, akkor pedig az egész meccsen csinálja. Olyannyira, hogy nem tudom megjavítani a járművet. Közben hiába lesem a pinget, az normális(40-60) értéken marad. -
zzola
titán
-
zzola
titán
Mint írtam, az e-penisz növelő kis buz*ik sznájperpistáznak. 4 spawn-ból 4 sniper kill. Persze ha mindig a kezdőre spawnolok, akkor no problem. De azé ne ma'.
Egyszóval jól szétb*szták ezt a játékot is...Persze lehet jó skilles játékosnak lenni, behasalunk a sarokba support fegyverrel és csak lövünk!
Hurrá, de jó játék! -
zzola
titán
-
zzola
titán
Miért a spot hiánya most jó?
Az összes kispöcsű epénisznövelő bu*i sniperezik!
Nincs killcam, mi sem könnyebb ennél?
Szét van b*szva a játék a recon cast miatt!
Nem lehet kettőt lépni, hogy egy kispöcsű ne lőjjön le..Bug meg annyi van, hogy a két kezem nem elég a számontartásra...na ja, fosbájt..
-
fornettisuti
veterán
-
stuszivadasz
csendes tag
-
Snooker
senior tag
-
zzola
titán
-
mcmike
őstag
-
zzola
titán
-
voodoo98
addikt
Vannak erre már reddit posztok:
link1
link2Az első azt írja le, hogy akkor vannak nagy stutterek, amikor lelő valakit, na nálam is így vannak!
SZerk.:
óóó édes Istenem:

After every single hit, not just kills: linkCalling it now, it's caused by the tracking for the new assignments, since it doesn't happen in unranked, spectator or singleplayer.
-
pucz
senior tag
-
Gery9112
őstag
-
zakarmihaly
tag
-
Aventador91
őstag
-
Németh Péter
őstag
-
Németh Péter
őstag
-
blue01song
aktív tag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
nincsnév007
addikt
-
voodoo98
addikt
Fény bug nálam is van, de csak Achi Baba-n.
Viszont a 50-52 helyett 42-44-es pingem! Sose volt ennyi. Még kb. 1 éve láttam néha 41-44-et. Nagyon ritkán.
Átvihették a szervereket vagy csak nálam lett vmiért nagyon jó a ping?(#32716) feco70
Grat! 121 majdnem meg van.
Viszont láttam egy gyereket 16.30 körül 130-as szinttel!
Tuti nem csaló volt.(#32706) Źşë'
Már megválaszolták, de:
Januárban jön még 2 map. Utána tavasszal valamikor a 4. dlc, de lehet azt is 2 felé veszik. Nyújták mint a rétestésztát.
Jövő decemberben meg jön az új BF. Addig ki kéne ennek tartania vhogy!
-
Źşë'
addikt
-
voodoo98
addikt
Igazából én is! BO1-et is szerettem. WW2 lenne az igazi, de ahogy sokan írták redditen: "nem nagyon különbözne" a WW1-től egy átlag user-nek. Ezt majd később veszik elő. Talán BF2020.
DE semmiképpen ne future legyen (SWBF1-2 "lefedi"), modern-ből meg volt sok "mostanában" (BFBC2, BF3, BF4, BFH sorozatban), viszont a BF2022 lehetne a BFBC3.
Ez még távoli jövő, de a tervező asztalon ezek már biztosan eldöntöttek. Mintha Westie mondta volna, hogy 2022 vagy 2024-ig meg vannak a részek, hogy mik lesznek. -
voodoo98
addikt
Jah! Nincs! Lehet, csak oltás volt.
De állítólag ezeket a hinteket adta még:
- nem WW1 előtti időszak lesz (ezt mondjuk gondoltam
)
- határozottan nem WW2, állítólag
- és historical esemény lesz, tehát WW2 és napjaink között valamikor+1
Nagyon azt mondja mindenki, hogy Cold War lesz (elképzelt + létező háborúk).Forrás: link
Egyik hsz:
Take this for what it's worth, but I was watching a live stream from his YouTube channel yesterday, and he dropped some hints:
- The time period won't be before WW1
- It will be based on historical events
- It won't be WW2
This basically means the time period for BF 2018 will be between 1945 and the present day. Well, since it's backed by history, it has to be the Cold War. But will it be a specific war within the Cold War like... The Vietnam War, The Korean War, or the Afghan War?
We will have to find out tonight! I'm so excited. -
SkyS1gn
félisten
-
voodoo98
addikt
-
whitezo88
nagyúr
-
LeRoy18
aktív tag
-
gergo5991
őstag
-
Gery9112
őstag
-
Németh Péter
őstag
-
zzola
titán
-
Zso Ro
senior tag
-
Gery9112
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Rico45
őstag
-
Aventador91
őstag
-
nincsnév007
addikt
-
guftabi96
addikt
Szép, meg érdekes, de nekem nem igazán indul be a nyálelválasztásom ezektől az éjszakai mapoktól.
Én Bf4-ben is utáltam az éjszakai Zavodot. Miért jó az, hogy nem látok semmit?
Itt is a sötétebb helyeken idegesített,hogy nem látom, hogy mi van körülötte.
Én a havas pályákra sokkal inkább kíváncsi vagyok. -
prokxy
veterán
-
Olympos
senior tag
-
Carasc0
őstag
-
Pubszon
veterán
-
Góliát
őstag
-
Carasc0
őstag
-
Carlos Padre
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
Én csak azt tolom, a rövid respawn miatt. ( meg néha galambozok)
van valami tipp, mire kell figyelni? Én foglalok, közben rakom le a távirányítású bombákat, majd megyek következőre. Igazából arra szoktam figyelni, hogy azt foglaljam és védjem, amilyen squadban vagyok. Vannak viszont utasítások, amiket kiír, hogy menj ide, meg oda. Azokra mennyire érdemes figyelni?
-
stickles
tag
-
=HG=
addikt
-
SkyS1gn
félisten
-
Snooker
senior tag
-
Snooker
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Eredeti játékok OFF topik
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fogyjunk le!
- Macska topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Na majd holnap!