Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ne aggódj, ez másnál is szokott így lenni, ilyenkor vissza kell fogni az embernek magát, h ne vágja be a gép plexi oldalát!

-
l.skywalker
titán
Én folyamatosan meghalok. Már szellemként több időt töltök a fokin pályákon. Tegnap este is, mondom veszek új fegyvert, küldöm neki izomból. Join a legbiztonságosabb bázisra: TANK! Re-join: KÉZIGRÁNÁT! Re-join tankba be: 40 mp után felrobbant, még körül se néztem. Ez Amiens volt.
Következő pálya a sivatag. Na mondom jóvan, akkor tolom nyusziba sniperrel. Join. Befekszek egy jó kis helyre. Zoom. Látom bakker, hogy a szembe lévő sziklán 3 enemy glass csillog, mint az olimpiai megnyitón a vakuk bakker. Még el sem vettem a kukkert, márt 3 lövés jött felém...
Így jobb híján bedobtam magam valahova és hülyegyerek módjára lőttem mindenre vagy késsel hadonászva mentem körbe-körbe.
Így sikerült 2 szintet lépnem, de pénzt alig szedtem össze.
-
prokxy
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Több időt nem is pazarlok ezekre a dolgokra, főleg úgy, h ugyanazon kártyával, ugyanazon beállítással néztük az fps-eke miközben felmentünk egy szerverre, h kinek-mit produkál, durva volt a különbség, sőt, sztem ha azt mondom neki, h a ram órajele, időzítse is számított, akkor sztem padlótfog a srác, de ez van, nekem megérte váltani!

-
voodoo98
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Hagyjad! Nem érti meg!

Nekem videóm is van róla, hogy nem megy mindig 99%-on a gpu, főleg Amiens-en és St. Quentin Scar-on 1440p-ben. (Amiens-en volt, hogy 78fps-re esett, amíg más pályán 100 fölött van, itt a gpu nem tudott maxon tekerni! Hogy mennyin ment már nem tudom, de max 80-85%-on.)
4790k-t nekem megérte leváltani 6700k-ra. Viszont több mint valószínű, hogy emiatt már 7700k-t nem fogok venni. 1080ti-jal majd meglátom mennyi lesz.
Havernak 6800k van (6 magos), azt kéne pár órát tesztelnem. -
Aventador91
őstag
ha a csaj szakítani akar, küld el neki üzenetben ezt a dalszöveget hogy ne aludjon nyugodtan
ki akarom próbálni 
Nem bánok semmit, pedig tudom jól,
hogy a vágy szétfeszít,
hogy késemet a szívedbe döfjem, és
lássam a szemedben utánad mehetek
ott vár ránk az örök szerelem
tűzben égünk és élvezzük, mert vétkeztünk,
de már te sem bánod, hogy megtettük
ez a végzetünk! -
Aventador91
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
én is csak így vállalnám be
ezt azoknak küldöm akik... mindenkinek
[kép]Źşë': annyit szoktál halni hogy már 10mp-ként hozzáad a játék egy halált a statodhoz
tudod mint a gyerek a suliban aki évekig mindenből 5ös és a végén a tanárok már nem kérnek tőle semmit hanem alapból írják az 5-ösöket -
Źşë'
addikt
kör elején, mikor még mindenki redyzik, van mikor a k/d - 0-1 és nem is áll be nullára, mikor elkezdődik a kör gyakorlatilag 1 halállal kezdek, ez wtf
találkozott már valaki ezzel?! -
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Tőlem mehet este, facecamom nincs, de ha lenne sem használnám, mert néha a csajszi csak egy szál bugyiban flangál és azt mégsem kéne közkincsé tenni!

-
prokxy
veterán
válasz
Olympos
üzenetére
BF1 alatt nem ment maxon a 1080, ha hiszed, ha nem...nem gondolom, h ezt bizonyítanom kellene, ha nem elég a szavam, akkor sry.

Minden más játéknál megy maxon a VGA, de a BF1 annyira prociigényes, h a VGA-ra már kevesebb erőforrrás jut és nem megy maxon, örültem, ha 90% fölé megy a kártya, ez 7700K-val 95 lett, de ami rengeteget változott az a min. FPS, na az jóval több.
-
Olympos
senior tag
válasz
voodoo98
üzenetére
ez az
hintsétek a hülyeséget. 
komolyan mondom elmennék portásnak az Intel-hez, mert ezek nem csinálnak semmit, de dől a lé.
a játékosok egymást butítják és váltanak több százezres procikat, azok meg röhögnek, hogy pörög a business."i7 4770K nem hajt ki egy GTX 1080-at" LOL!

a másik meg 6700K-ról akar váltani 7700K-ra
ez még jobb 
menjetek már be egy komolyabb Intel GTX 1080 fórumra...fél perc múlva bannolnak, ha ilyeneket irkáltok.
-
anubis6
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam, ide is bedobom, hátha van valakinek ötlete, mert én már kezdem feladni.
Kezdjük ott, hogy win7el semmi probléma nem volt,1x-1x előjött, de egy játék újraindítás azonnal megoldotta.
(A crossfire-ről már nem is álmodom, azt az egyik bf1 patch elcseszte, bár fable3-ra optimalizált beállításokkal még az is működött)Most mióta felraktam a win10et, a játék belép a menübe, a háttér mozog, a zene szól, de semmire nem tudok rányomni, mintha maga a kezelőfelület fagyott volna ki. Ha valakinek belépek a játékába a spanok közül, eljut a csapatválasztó képernyőig, látszik, hogy megy a csata a háttérben, de semmire nem reagál, se skip se csapatválasztás, semmi nem működik. Shift+F1-re előjön ugyan az origin menü, de ott se tudok rányomni semmire.
Amit próbáltam:Új és régi videókártya driverek, persze legyalulva is rendesen (most épp minden a legfrissebb, még biost is frissítettem)
winreinstall (persze játék mód meg ilyenek változtatásával is próbálkoztam)
gamereinstall
profil fájlok törlése
user.cfg-ben a prancsok összes permutációja (dx12 kikapcsolás, overlay eltávolítás, egyebek)
origin hivatalos és beta verzióinak telepítése (többször is)
origin kikapcsolása játékon belül
minden más alkalmazás kilővea konfig meg egy i7, asus maximus IX, 16G ram 3000-en, amd 5870 (tudom, ezt írnátok problémának, de tökéletesen futott vele) amiből 2 is van, crossfireben és simán is próbáltam 1 kártyával
Köszi előre is az ötleteket, mert nekem már úgy tűnik mindennel próbálkoztam, talán az új vga-ig lesz még valami megoldás

-
prokxy
veterán
válasz
raubisoda
üzenetére
Ez egy teljesen jó masina, medium-high-ra tökéletes! Érted, nézd meg az adatlapom, aztán bf1.exe hiba, pedig IT-s vagyok, fel tudok rakni dolgokat én is, stb és szívtam vele, nem tudom, h minek a függvénye, régebben virágbolti win-nel semmi gond nem volt, most eredeti, csak szoptam vele.
Tegnap D3-aztam este, szól közben a YT-ról a zene, egyszer csak kidobja, h újraindítás és semmit nem lehetett tenni. Már nem hardcore-zok, de ha emiatt meghalt volna a karim, hááát, nem lettem volna boldog. És igen, be van állítva az aktív időszak, csak úgy gondolta, h az office-t felfrissíti és kell egy restart neki, megtette...

-
whitezo88
nagyúr
Haja kihullik az embernek mire meglesz a 20 hs mp18 opticallal. Es ez meg talan nem is a legrosszabb, csak teljesen random. Rohangalo embernek beadja a szembe hasalo emberre meg nem. Most lett meg az elso service star es 8/20. Annyira gyenge a tobbihez kepest ez a fegyver hogy na. Semmi ertelme celozva loni ha szor mint az allat. Meg ugye amigy egy sniperrel egy loves a fejes itt pont be kell makolni a legutolso golyora. Brr. Remelem megeri, mert meg mindig az automatico trench a legjobb smg szerintem, sokkal pontosabb csipobol mint ez celozva es gyorsabban is lo. Gondolom direkt fos fegyverekhez kotik ezeket ha mar senki se jatssza. Lasd LG Suppressive ami a masik hulladek fegyo de ahhoz legalabb csak oles kell.
-
-
zzola
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kitartás! Most kezdtél konzolon játszani?
-
l.skywalker
titán
Nagy kínlódva elértem konzolon (Xbox One) a level10-et. péntek este beleraktam pár órát, hát eszméletlen gyenge vagyok. 11 órám van benne és még hétköznap nem is vagyok olyan vészesen rossz (valahogy akkor az én szintemhez közelebb álló emberek játszanak), de péntek éjjel játszottam vagy 5 menetet és bakker csúzlival 800 méterről szedtek le a profik

-
voodoo98
addikt
válasz
chalee
üzenetére
Próbáld meg downclockolni a vga-t. Tehát vegyél vissza kb. 100mhz-t. Nekem a 560ti-nál volt ilyesmi gond a bf3-mal.
egyéb ötletek (valszeg voltak már):
- vga driver legújabb van? ha igen próbáld régebbivel, ha nem, akkor az legújabbal
- win10 creators update van fenn? kapcsold ki a game mode-t. info- cpu-t állítsd alapra és úgy próbáld meg.jah, alapon megy.
- vinyó nem bad sectoros?
- töröld documents-ből a bf1 beállításokat (config)
- kapcsold DX12, ha úgy van, akkor DX11-be.
- bf1 repair
- bf1 reinstall esetlegszerintem nincs directx vagy .net issue. Mert elindul a game, de amikor betoltene a map, akkor van crash.
Tehát amikor elkezdené meghajtani a gépet, akkor térdel le.szerk.:
"A hibát okozó modul neve: MSVCR120.dll". Bár ez valóban, dotnetfx-re mutat. -
raubisoda
senior tag
Hát gyerekek berosálok.Mondja meg valaki mi van.Annyit csináltam,hogy a real tempet futtattam.Új winfos fent és megint 65-90% közt dadog a vga.

PL: mikor kinyírnak eldöglik a paraszt a képernyőn rögtön 99%-os a gpu használat

-
prokxy
veterán
válasz
chalee
üzenetére
Sokan vannak így, ez megoldotta a problémát:
I deleted my settings folder in C:\Users\YOURUSERNAME\Documents\Battlefield 1
Just played a match. Had zero issues. nice 60fps on ultraSzóval hajrá!

Ettől minden alapra áll vissza, érdemes megjegyezni, h mit állítottál mire, screenshot v leírod, stb. -
chalee
csendes tag
Srácok nem tudjátok mitől lehet az, hogy a játék indítása után nem tud a menüből elkezdődni a játék? Eventlogban ezt találtam:
A hibát okozó alkalmazás neve: bf1.exe, verzió: 1.0.49.28890, időbélyeg: 0x58ad6a16
A hibát okozó modul neve: MSVCR120.dll, verzió: 12.0.21005.1, időbélyeg: 0x524f83ff
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x000000000003c7a9
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x2a24
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d2bbb2934f81b9
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\Origins\Battlefield 1\bf1.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSVCR120.dll
Jelentés azonosítója: ce4210c6-3c40-4fdf-b614-8659700c7e65
A hibát okozó csomag teljes neve:
A hibát okozó csomag relatív alkalmazásazonosítója: -
LeRoy18
aktív tag
melyik a magyar stuki a játékban? kérdem chaten
simán rávágja a válászt, lehet otthon is rejteget egyet -
raubisoda
senior tag
Beta 7.0.0 rtss fent a guru3d.com oldalon
-
Lendova
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Újabb RTSS verzió kell a DX12, különben fagy.
-
válasz
hszilard666
üzenetére
En is ezzel a hibauzivel kuzdottem honapokig. A hibaforrasa a VGA tuning volt , nem eleg bezarni a tuningprogit , elobb vissza kell allitani a VGA orajelet alapra (ha gyarilag OCs karid van , akkor is crashelhet )
Nezd meg a ref kari orajelet es arra allitsd be BF kozben a VGA-t .
Nekem ez megoldotta, azota nincs hibauzi. -
raubisoda
senior tag
válasz
Edem05
üzenetére
Válogass kedvedre

PerfOverlay.DrawFPS 1
gametime.maxvariablefps 125
Thread.ProcessorCount 4
Thread.MaxProcessorCount 4
Thread.MinFreeProcessorCount 0
Thread.JobThreadPriority 0
GstRender.Thread.MaxProcessorCount 4
RenderDevice.RenderAheadLimit 2
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0
RenderDevice.VSyncEnable 0
Render.VSyncFlashTestEnable 0 -
N@idia
őstag
válasz
Zso Ro
üzenetére
Sajnos nem támogatja a gsync-et, de nem is kell, mert ott a fast sync amit támogat a kártya
Egyébként egy Dell U2913WM monitorról van szó ami 80hz-ig overlockoható pwm mentes ips kijelző stb. Nekem nincs szükségem gamer gsync monitorra amennyit én játszom heti 1-2 alkalom arra felesleges 
-
Zso Ro
senior tag
válasz
N@idia
üzenetére
uDX11-ben erősebb a 480-nál,ami nekem van és én Ultrán játszom.1-2 dolog van lentebb véve,amit feleslegesnek tartok az FPS csökkenés elkerülése miatt és így ma is 87-137 FPS-em volt 2 mapon monitorozva.
Aztán meg ott jön még a G-sync Neked a GTX-el,már ha tudja a monitorod.Milyen is lesz? -
N@idia
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem érzem szükségét, hogy váltsak mert fhd felbontásban minden játék 60+ fps-el fut és egyébként is vsync mellett játszom így nekem felesleges ettől erősebb. Akkor váltok erősebbre ha a mostani kártyám nem bírná a 2560x1080-at, de találtam videót és úgy néz ki nem lesz gond bf1-ben

2560x1080 gtx1060 -
Edem05
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez használ de majd kipróbálom.

-
N@idia
őstag
válasz
sixpak
üzenetére
Köszönöm a javítást akkor egy kicsit tévedésben voltam, de most már tiszta sor. Remélem elég lesz neki a 1060, ha nem lesz neki elég akkor lecserélem a kártyám egy 1080-ra, aztán egy darabig biztos nem költök gépre

(#23622) Zso Ro
Köszi az információt akkor nem hiszem, hogy gondom lesz a mostani kártyámmal, mert nem szeretnék lentebb adni a mostani teljesítményből a bf1 ultrán fut 1920x1080 felbontásban és semmi drop nincs. -
Edem05
őstag
Ti miket szoktatok beírni a user.cfg-be? Illetve, mit érdemes?
-
Gyula84
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
érdekes nekem miért 2GB vramot ír

-
hszilard666
veterán
Előre ittam a medve bőrére

Most bő 3 óra játék után chrashelt. De legalább újfajta hibaüzenetet kaptam
[link] -
Zso Ro
senior tag
-
N@idia
őstag
Játszik itt valaki 21:9-es monitoron? Hamarosan megérkezik hozzám egy ilyen monitor 2560x1080 60hz-es, de oc-val 75-80-at is tud, ha minden igaz. A kérdés valójában az lenne, hogy a jelenlegi kártyám ami egy gtx 1060 6gb elég ehhez a felbontáshoz ? Ha jól tudom a 21:9-es monitorokon elvileg több az fps, mert kevesebbet kell számolnia a gpu-nak vagy tévedek ?
-
Zso Ro
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nekem mostanában 570-es pingem is van,de nem dob ki a game.IGaz,játszhatatlan lett így,holott a CU fent sincs,1607-es a win és ha rányomok a frissítésre,akkor sem hozza fel,mint lehetőség.
Fura -
hszilard666
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jah, azt a pikcsört a netről ollóztam, de ugyanezt kapom, csak más gpu val és más driverrel. De a dx12 megoldotta, a sebesség okés, de levettem a minőséget mediumra, mert ultrán voltak mikrolaggok, valszeg azért mert 2560x1080 ban kezd kevés lenni a 3gb vram.
-
dergander
addikt
Nekem ezt dobja az új Sapphire RX 580 DX12-be...

-
válasz
hszilard666
üzenetére
OK. Csak azért mondtam, mert a 376.33 az nem a legfrissebb volt, ami a hibaüzenetben volt.

-
hszilard666
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mindenből a legfrisebb van fent, DDU val uninstall is megvolt, majd reinstall, nem segített.
DX12 vel abszolút játszható szerintem... -
válasz
hszilard666
üzenetére
Frissítsd a drivert... creators update fenn van?
DX12-vel nem lesz fasza az NV...

-
spanglee001
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
nálam a sör vált be, egyeseknél a bor

-
hszilard666
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Ééééés ez volt a megoldás! Köszönöm!

Most már csak az akszidentális ragequitjaimmal kell valamit kezdenem

-
hszilard666
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Windóz 10 em van, de dx12 offolva van.. megpróbálom ha be van kapcsolva...
-
spanglee001
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
2 tippem lenne ami egymásból következtetik
1. windóz 10
2. dx12 -
Aventador91
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
gtx 1080 gyenge bf1hez. a nagyon minimum, de tényleg a legalja a 1080ti
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Ezt az hibaüzenetet kapom bő fél óra játék után:Volt valakinek hasonló? Ha igen akkor ezt hogy tudom kijavítani?
Köszi!
-
nejad
aktív tag
Hellosztok! Páran mondtátok, hogy ráálltatok az otthoni 4g netre, mik a tapasztalatok azóta, voltak gondok időjárás miatt pl és, hogy alakult a fogyasztás az adatmennyiséget illetően, a pingetek milyen? Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford topik
- Autós topik
- Magyarországra is megérkezett a Poco M8 5G
- Call of Duty: Black Ops 7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nintendo Switch 2
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja meg én! 
ki akarom próbálni 
találkozott már valaki ezzel?!

Ettől függetlenül megpróbáltam de ugyanaz a helyzet...