- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoka
csendes tag
válasz
raubisoda #38369 üzenetére
Zárd be a játékot, áramtalanítsd le a rútert és a modemet. Várj 20mp-et és kapcsold vissza. Mikor a windows jelez hogy a hálózat oké indítsd el a játékot. Elvileg jó lesz.
Több dolog is okozhatja, Ha folyamatosan ilyen akkor lehet, bug, vagy az internetszolgáltatód kaki!
De nekem sokáig a windows 10 baszkódott a hálózattal, máig nem derült ki miért. Azt hiszem a hálókártyám nem tetszett neki (ultra mezei realtek) kb óránként eldobta az internetet. Míg ugyanezen a hardveren volt hogy egy hétig ment egy huzamban Linux torrentel és nem volt szakadás a kapcsolatban.
Végül az oldotta meg, hogy egy szerver hálókártyát raktam a PCI foglalatban. Ezzel a típussal nem bugol.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
raubisoda #35733 üzenetére
Értékek kiírását és kép videó készítést PlayClaw 5[link] csinálom
Teljes gép monitorozást meg Aida64-el(monitorozás funkciója), ami ilyet csinál kép
(#35735) zzola
Nehéz ha egy ebere majd kettő jut és a csapatagok se csupa csalók
Mire kiegyenlítődött a csapat addigra vagy 150-el vezettek, de a végét meghúztuk ha jól emlékszek 1000-940 lett a vége nem a mi javunkraNem értem miért nem lehet ezt megoldani, egyszerűen pálya betöltésnél random ebereket át kellene dobáljon hogy egyenlő létszámmal induljon a kör, pálya betöltés után kevesen lépnek le így nagyjából egyenlő eséllyel indulna a kör
-
bul07
nagyúr
válasz
raubisoda #34320 üzenetére
PlayClaw5
És a képeket is ezzel lövöm
Keres rá a Steam-en van demo változat is[link]Gépemet meg Aida64-el (naplózás)
Érdekes nézni hogy a vga ép eléri a határt és elkezdi pörgetni a ventilátort majd mikkor határ alá esik ki is kapcsolja és passzív módban van(jobbról az utolsó oszlop) -
Dtomka
veterán
válasz
raubisoda #34197 üzenetére
Nekem is volt ilyen problémám, gpu ~60% ment. De megtaláltam a megoldást
Remélem neked is beválik!
(#33931) Dtomka -
zzola
titán
válasz
raubisoda #34190 üzenetére
Ha minden win telepítés után jó egy ideig-gondolom amíg nem jönnek frissítések-akkor én nem a játékban keresném a hibát! Tény, hogy szereti az erős vasat, de én sosem tapasztaltam ilyen hibát! Ezeket a custom cfg fileokat elfelejteném, ddu után feltolnák egy jól működő drivert, a játék beállításokat visszaállítanám alapra, majd próbálkoznák!
Idő közben nem jött chipset driver, ami esetleg keresztbe tett a professzornak? A játékban hogyan állnak a beállításaid? -
anubis6
aktív tag
válasz
raubisoda #32106 üzenetére
De te már tolod egy éve
sixpak #32111 Pedig az akna az fun; lerakod monte grappán az alagút környékén és jönnek szépen a multikillek
Lovas ellen is nagyon jó, akár belelőve is.. az elején nekem se tetszett, de megszerettem
Limpet meg jó kis tapadós cucc, kb. mint a C4, csak időzítvemcmike #32112 Üdv a klubban
Madn!ght #32119 Variable benne van neki, a renderahead meg erősen konfigfüggő, sokat lehet vele nyerni, de veszíteni is.. azt rendesen le kell tesztelni, hogy melyik jön be.. és driverfüggő a hatás is.
(bocsi, hogy így csapongok)
-
-
-
-
steele80
senior tag
válasz
raubisoda #32001 üzenetére
Nálam a Bf1-en kívül egyik játékkal sincs baj a 1709 alatt, ezért valószínűsítem, hogy nem a 1709 a Bf1 problémáinak okozója. Az NV meg egymás után lassan heti gyakorisággal dobja piacra a szarabbnál szarabb viccesen WHQL-nek minősített drivereit. A másik dolog az, hogy aki AMD procit, kártyát használ Bf1 vonatkozásában valamiért kevesebbet panaszkodik.
-
-
steele80
senior tag
válasz
raubisoda #31989 üzenetére
Nálam csak a BF1 a szar. Az összes többi jól megy. Viszont a BF1 100% CPU, 40-60% GPU és 50-70 fps között, ami néhány napja még nagyon nem így volt. Ez a játék a büdös életben nem lesz kész, mert jönni fog egy újabb félkész szar, ami szintén soha nem lesz kész. Nem hinném, hogy Windows vagy driver függő lenne ez a történet. Bár az Nv kártyákat nem zárnám ki teljesen, mert ott is érzek némi sumákságot.
-
voodoo98
addikt
válasz
raubisoda #31935 üzenetére
Az más probléma akkor! A kettő teljesen különbözik. 60 fps-hez azon a mapon, azokon a grafikai beállításon elég a gpu-ból 51%.
Nekem is volt olyan, h a stabil 120 meg volt és láttam, hogy akad. Te szerintem erre gondolsz.
Nekem a "RenderDevice.RenderAheadLimit 4" megoldotta, úgy néz ki. És visszavettem a Post processing-et Mediumra. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
raubisoda #31885 üzenetére
Én meg még régebbi 385.69-el tolom és semmi gondom...
Szóval első körben énis egy régebbi driver + telepítéskor clean install opcióval próbálkoznék.
Ha nem kell a GFE és a 3D vision cuccok, azokat se tedd fel... csak az alap driver kell, meg max physx, hdmi audio.
Aztán igen a windowsban ki kell kapcsolni a gaming cuccokat, dvr, gamebar... stb.
Nézd meg az xbox appot is, ott se legyen semmi rögzítés meg mindenféle user interfész kacat bekapcsolva.
Habár ezeket ugye átrakták a windowsba fentebb már.(#31894) voodoo98
Jah hát ezzel énis így vagyok, ugyis csak BF1-et tolok mostanában szabad óráimban.
Az meg megy egyelőre a régi driverekkel is jól. -
válasz
raubisoda #31892 üzenetére
https://prohardver.hu/hir/geforce_driver_star_wars_lazban_eg.html
Az új eszközillesztő pár hibát is korrigált. Többek között a játékokra jellemző mikroakadás megszűnik, ha a játékos olyan külső monitorozó alkalmazást használ, amely a GPU energiafelvételét méri. Erre vonatkozóan általános javaslat még, hogy ha a jelenség a mostani javítás mellett is zavarónak hat, akkor érdemes elhagyni az efféle, harmadik féltől származó programok vagy programmodulok használatát, a hiba forrása ugyanis alapvetően nem a meghajtóban keresendő.
-
-
voodoo98
addikt
válasz
raubisoda #31881 üzenetére
Fasza!
Amiket esetleg meg lehet próbálni:
- mindenféle gaming mód a win10 -ben kikapcsol! Mindent, amit találsz! Elvileg ez a build (1709) sokkal jobb mint az előzőek, saját tapasztalat is.
- új nvidia driver install, nekem a 387.92-vel nincs gond, 388.13-mal dadogott a kép rendesen (1080ti)
- semmilyen 3rd party-t ne rakj fel egyelőre (GF experince, MSI AB, stb.)Bios-ban nem resetelődtek esetleg a ram és cpu beállítások?
Ezeket mindenképpen próbáld ki. -
-
voodoo98
addikt
-
Aventador91
őstag
válasz
raubisoda #26836 üzenetére
én hülye meg sajnáltam pár ezernél többet kiadni egy egérre, billentyűzetet meg vettem 13k-ért
de jól néz ki
az egér fontosabb lenne
de jövőhéten veszek azt is valami jófélét
nem aranyárban, max 10 k
nekem nagyon bejön, nem 70ezres cucc, de szerintem jóó
lehet hogy ilyen egeret veszek, csak ez 18k
lehet súlyokat tenni bele, ami szerintem hasznos.
-
prokxy
veterán
válasz
raubisoda #23670 üzenetére
Ez egy teljesen jó masina, medium-high-ra tökéletes! Érted, nézd meg az adatlapom, aztán bf1.exe hiba, pedig IT-s vagyok, fel tudok rakni dolgokat én is, stb és szívtam vele, nem tudom, h minek a függvénye, régebben virágbolti win-nel semmi gond nem volt, most eredeti, csak szoptam vele.
Tegnap D3-aztam este, szól közben a YT-ról a zene, egyszer csak kidobja, h újraindítás és semmit nem lehetett tenni. Már nem hardcore-zok, de ha emiatt meghalt volna a karim, hááát, nem lettem volna boldog. És igen, be van állítva az aktív időszak, csak úgy gondolta, h az office-t felfrissíti és kell egy restart neki, megtette...
-
pils00
tag
válasz
raubisoda #23194 üzenetére
Tegnap én is lefutottam egy hasonló kört.
8-10 x próbáltam bejelentkezni az originbe.
Csak a karika forgott.Küldték a 6 jegyű numerikus kódot SMSben minden alkalommal.
Sokadik próbálkozásnak beléptem az Origin webes felületén szintén sms megerősítéssel, ami sikerült.
Ezután kb fél perc alatt sikerült bejelentkezni a kliensbe.Meg ne kérdezd, hogy miként és miért!
Egy próbát talán megér.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar