- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:34 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekkoka
csendes tag
Zárd be a játékot, áramtalanítsd le a rútert és a modemet. Várj 20mp-et és kapcsold vissza. Mikor a windows jelez hogy a hálózat oké indítsd el a játékot. Elvileg jó lesz.
Több dolog is okozhatja, Ha folyamatosan ilyen akkor lehet, bug, vagy az internetszolgáltatód kaki!
De nekem sokáig a windows 10 baszkódott a hálózattal, máig nem derült ki miért. Azt hiszem a hálókártyám nem tetszett neki (ultra mezei realtek) kb óránként eldobta az internetet. Míg ugyanezen a hardveren volt hogy egy hétig ment egy huzamban Linux torrentel és nem volt szakadás a kapcsolatban.
Végül az oldotta meg, hogy egy szerver hálókártyát raktam a PCI foglalatban. Ezzel a típussal nem bugol.
-
voodoo98
addikt
-
prokxy
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
Törzsúr
senior tag
-
bul07
nagyúr
Értékek kiírását és kép videó készítést PlayClaw 5[link] csinálom
Teljes gép monitorozást meg Aida64-el(monitorozás funkciója), ami ilyet csinál kép
(#35735) zzola
Nehéz ha egy ebere majd kettő jut és a csapatagok se csupa csalók

Mire kiegyenlítődött a csapat addigra vagy 150-el vezettek, de a végét meghúztuk ha jól emlékszek 1000-940 lett a vége nem a mi javunkraNem értem miért nem lehet ezt megoldani, egyszerűen pálya betöltésnél random ebereket át kellene dobáljon hogy egyenlő létszámmal induljon a kör, pálya betöltés után kevesen lépnek le így nagyjából egyenlő eséllyel indulna a kör
-
bul07
nagyúr
-
zzola
titán
-
steele80
senior tag
-
zzola
titán
-
Dtomka
veterán
Nekem is volt ilyen problémám, gpu ~60% ment. De megtaláltam a megoldást
Remélem neked is beválik!
(#33931) Dtomka -
zzola
titán
-
zzola
titán
Ha minden win telepítés után jó egy ideig-gondolom amíg nem jönnek frissítések-akkor én nem a játékban keresném a hibát! Tény, hogy szereti az erős vasat, de én sosem tapasztaltam ilyen hibát! Ezeket a custom cfg fileokat elfelejteném, ddu után feltolnák egy jól működő drivert, a játék beállításokat visszaállítanám alapra, majd próbálkoznák!
Idő közben nem jött chipset driver, ami esetleg keresztbe tett a professzornak? A játékban hogyan állnak a beállításaid? -
zzola
titán
-
omfgk
veterán
-
zzola
titán
-
Seep
senior tag
-
anubis6
aktív tag
De te már tolod egy éve

sixpak #32111 Pedig az akna az fun; lerakod monte grappán az alagút környékén és jönnek szépen a multikillek

Lovas ellen is nagyon jó, akár belelőve is.. az elején nekem se tetszett, de megszerettem
Limpet meg jó kis tapadós cucc, kb. mint a C4, csak időzítve
mcmike #32112 Üdv a klubban

Madn!ght #32119 Variable benne van neki, a renderahead meg erősen konfigfüggő, sokat lehet vele nyerni, de veszíteni is.. azt rendesen le kell tesztelni, hogy melyik jön be.. és driverfüggő a hatás is.

(bocsi, hogy így csapongok)

-
Németh Péter
őstag
-
Németh Péter
őstag
-
steele80
senior tag
Nálam a Bf1-en kívül egyik játékkal sincs baj a 1709 alatt, ezért valószínűsítem, hogy nem a 1709 a Bf1 problémáinak okozója. Az NV meg egymás után lassan heti gyakorisággal dobja piacra a szarabbnál szarabb viccesen WHQL-nek minősített drivereit. A másik dolog az, hogy aki AMD procit, kártyát használ Bf1 vonatkozásában valamiért kevesebbet panaszkodik.
-
Németh Péter
őstag
-
steele80
senior tag
Nálam csak a BF1 a szar. Az összes többi jól megy. Viszont a BF1 100% CPU, 40-60% GPU és 50-70 fps között, ami néhány napja még nagyon nem így volt. Ez a játék a büdös életben nem lesz kész, mert jönni fog egy újabb félkész szar, ami szintén soha nem lesz kész. Nem hinném, hogy Windows vagy driver függő lenne ez a történet. Bár az Nv kártyákat nem zárnám ki teljesen, mert ott is érzek némi sumákságot.
-
törölt tag
-
voodoo98
addikt
Az más probléma akkor! A kettő teljesen különbözik. 60 fps-hez azon a mapon, azokon a grafikai beállításon elég a gpu-ból 51%.
Nekem is volt olyan, h a stabil 120 meg volt és láttam, hogy akad. Te szerintem erre gondolsz.
Nekem a "RenderDevice.RenderAheadLimit 4" megoldotta, úgy néz ki. És visszavettem a Post processing-et Mediumra. -
dancsili26
csendes tag
-
edari
őstag
-
prokxy
veterán
-
edari
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
Én meg még régebbi 385.69-el tolom és semmi gondom...

Szóval első körben énis egy régebbi driver + telepítéskor clean install opcióval próbálkoznék.
Ha nem kell a GFE és a 3D vision cuccok, azokat se tedd fel... csak az alap driver kell, meg max physx, hdmi audio.
Aztán igen a windowsban ki kell kapcsolni a gaming cuccokat, dvr, gamebar... stb.
Nézd meg az xbox appot is, ott se legyen semmi rögzítés meg mindenféle user interfész kacat bekapcsolva.
Habár ezeket ugye átrakták a windowsba fentebb már.(#31894) voodoo98
Jah hát ezzel énis így vagyok, ugyis csak BF1-et tolok mostanában szabad óráimban.
Az meg megy egyelőre a régi driverekkel is jól. -
Németh Péter
őstag
https://prohardver.hu/hir/geforce_driver_star_wars_lazban_eg.html
Az új eszközillesztő pár hibát is korrigált. Többek között a játékokra jellemző mikroakadás megszűnik, ha a játékos olyan külső monitorozó alkalmazást használ, amely a GPU energiafelvételét méri. Erre vonatkozóan általános javaslat még, hogy ha a jelenség a mostani javítás mellett is zavarónak hat, akkor érdemes elhagyni az efféle, harmadik féltől származó programok vagy programmodulok használatát, a hiba forrása ugyanis alapvetően nem a meghajtóban keresendő.
-
Németh Péter
őstag
-
voodoo98
addikt
-
zzola
titán
-
törölt tag
-
voodoo98
addikt
Fasza!

Amiket esetleg meg lehet próbálni:
- mindenféle gaming mód a win10 -ben kikapcsol! Mindent, amit találsz! Elvileg ez a build (1709) sokkal jobb mint az előzőek, saját tapasztalat is.
- új nvidia driver install, nekem a 387.92-vel nincs gond, 388.13-mal dadogott a kép rendesen (1080ti)
- semmilyen 3rd party-t ne rakj fel egyelőre (GF experince, MSI AB, stb.)Bios-ban nem resetelődtek esetleg a ram és cpu beállítások?
Ezeket mindenképpen próbáld ki. -
Németh Péter
őstag
-
eugabesz
őstag
-
voodoo98
addikt
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
voodoo98
addikt
-
Aventador91
őstag
-
steele80
senior tag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
Aventador91
őstag
-
scabi78
senior tag
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
Aventador91
őstag
-
prokxy
veterán
-
Aventador91
őstag
-
Aventador91
őstag
én hülye meg sajnáltam pár ezernél többet kiadni egy egérre, billentyűzetet meg vettem 13k-ért
de jól néz ki
az egér fontosabb lenne
de jövőhéten veszek azt is valami jófélét
nem aranyárban, max 10 knekem nagyon bejön, nem 70ezres cucc, de szerintem jóó

lehet hogy ilyen egeret veszek, csak ez 18k
lehet súlyokat tenni bele, ami szerintem hasznos.
-
Aventador91
őstag
-
Aventador91
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Aventador91
őstag
-
anubis6
aktív tag
-
ingalls
senior tag
-
ingalls
senior tag
-
smokiii1
aktív tag
-
smokiii1
aktív tag
-
prokxy
veterán
Ez egy teljesen jó masina, medium-high-ra tökéletes! Érted, nézd meg az adatlapom, aztán bf1.exe hiba, pedig IT-s vagyok, fel tudok rakni dolgokat én is, stb és szívtam vele, nem tudom, h minek a függvénye, régebben virágbolti win-nel semmi gond nem volt, most eredeti, csak szoptam vele.
Tegnap D3-aztam este, szól közben a YT-ról a zene, egyszer csak kidobja, h újraindítás és semmit nem lehetett tenni. Már nem hardcore-zok, de ha emiatt meghalt volna a karim, hááát, nem lettem volna boldog. És igen, be van állítva az aktív időszak, csak úgy gondolta, h az office-t felfrissíti és kell egy restart neki, megtette...

-
prokxy
veterán
-
LeRoy18
aktív tag
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
Aventador91
őstag
-
Aventador91
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
zzola
titán
-
jety91
őstag
-
JasonD
aktív tag
-
JasonD
aktív tag
-
Aventador91
őstag
-
Aventador91
őstag
-
pils00
tag
Tegnap én is lefutottam egy hasonló kört.
8-10 x próbáltam bejelentkezni az originbe.
Csak a karika forgott.Küldték a 6 jegyű numerikus kódot SMSben minden alkalommal.
Sokadik próbálkozásnak beléptem az Origin webes felületén szintén sms megerősítéssel, ami sikerült.
Ezután kb fél perc alatt sikerült bejelentkezni a kliensbe.Meg ne kérdezd, hogy miként és miért!
Egy próbát talán megér.
-
deadwing
addikt
-
arpii
tag
-
DonDennis
senior tag
-
Zso Ro
senior tag
-
zzola
titán
-
guftabi96
addikt
-
LeRoy18
aktív tag
-
JoceeHunt
őstag
-
JoceeHunt
őstag
-
Zso Ro
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)