- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
FollowTheORI
nagyúr
-
válasz
prokxy #39125 üzenetére
Hétvégén játszhatatlan kb az összes multi fps játék a koca playerek miatt (egyedül az R6 nem, de oda nem is jönnek noob-ok annyian), de BF, COD, PUBG, katasztrófa hétvégén. Amúgy azért jöttem vissza 10 év konzol után 2 éve pc-re mert az hittem pc-n értelmesebb a társaság, hát tévedtem, kb mindenhol ugyan az a helyzet, a playrek 60-70% totál idióta. Ha nincs minden játékban fix csapatod, az ideg megöl.
-
bul07
nagyúr
-
Źşë'
addikt
válasz
prokxy #39052 üzenetére
az tényleg durva amúgy, mert 99állok, nemrég még a dupla xp hétvége előtt néztem és kb 1100percet írt a 100-ra való lépésig
a bc2 nél még érdekelt a platina fegyverkihúzás meg dogtag, de ennél a résznél már nem érdekel valahogy - sőt a bc2nél konkrétan emlékszem az 50es szint elérésére - atacama desert C pont conquestben, házból def kiszedve egy tankot lol
-
ForRedGlory
félisten
válasz
prokxy #38837 üzenetére
Utolsó kör szép comeback volt. Ahhoz képest, hogy először láttam ezt a pályát nem is voltam utolsó.
Bakker, azok a linkek, amiket dobálsz lejárnak 1-2 nap alatt... Nincs erre valami állandó link?
Komolyan ez a Discord olyan, hogy 1-2 napig él a link, aztán szevasz, nem lehet fellépni, csak ha ad valaki új linket? Mondtam, hogy hülye vagyok még hozzá.
Holnap beszélünk telefonon... aztán kioktatsz.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
prokxy #38706 üzenetére
Az enyém nem nyikorog...
(#38705) ForRedGlory
Amúgy ha ki tudod próbálni érdemes lehet a drágább Astro-kat is megnézni, a márkát a Logi nem véletlenül vásárolta fel.
De szvsz a 933 is pöpec, nekem pozitív csalódás lett abszolút megérte.
Simán pariban van a Sennheiser sokkal drágább cuccával is hangminőségben.A party rendszer meg bugos... szerintem lehet nem is jól rakott be a partyba, én sem voltam benne pár körig.
Meg alapvetően a körön belüli balancer, ha aktív, csak a squadokat nézi és pakolgatja. Ez a tapasztalatom.
Szóval ha két vagy több squadba férünk csak be, simán átrakja az egész squadot ha olyan van (tegnap is ugye ez volt, simán áttette Pr0xYékat a vesztes oldalra, azt a kört bukták is.).
-
ForRedGlory
félisten
válasz
prokxy #38704 üzenetére
Nem vettem még, de hamarosan veszek (kb 1-2 hét), csak még érlelődik, hogy melyiket. Tudom, hogy neked a G933 van, lehet nekem is az lesz, mert jót írnak róla, de van még pár alternatíva.
Inkább arra mondj valami okosat, hogy ha partyban vagyunk, mi a bánatért dob külön csapoatba ez a szar? A partyba lépés mellett kell még valamit beállítani?
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
prokxy #38683 üzenetére
Jaja, kár hogy ahhoz nincs...
De jó ez ígyis, pc asztalon elfér az... meg az RS-nél ez egyben töltő is.
Szép ja, csak kár nem fehér... a One S fehér volt az sokkal jobban passzolt ide...
Majd ha egyszer netán lesz fehér box, tuti kicserélem azt is fehérre.
Kontroller is fekete, azis fehér volt... tötél besötédetek a dolgok box terén most. -
ForRedGlory
félisten
-
voodoo98
addikt
válasz
prokxy #38668 üzenetére
3 Legendary (Super Rare) van rá:
Desert Gold:Metallic Lozenge:
Chrome Dazzle:
Ebből az első van meg csak. Metallic Lozenge-et lehetett megvenni 10000scrapért, remélem még lesz.
Összes skin:
Van minden járműre "DICE" skin, de csak CTE-n, a normál játékban nincsenek ilyen skinek, érdekes.
-
Aventador91
őstag
válasz
prokxy #38615 üzenetére
várom már a csatamező(vagy csatatér?
) 5-öt. most még az 1-et is élvezem. legfőképpen a hódítás módot. a frontot és hadműveletet nem kedvelem annyira.
jó kaki lenne magyarul xd ilyen érzés lehet annak akinek angol az anyanyelve és nem beszél más nyelvet? neki vajon olyan érzés ez, mint nekem? bár biztos nem..
-
Dtomka
veterán
válasz
prokxy #38542 üzenetére
Nem arra, ez nem magyar szeró, SKL a neve és Epyx nevűek az adminok.
(#38543) Lendova
Észreveszem, BF3 ban és a 4 ben is kiszúrtam. Sok eset volt, volt mikor azt gondoltam, hogy béna vagyok, valaki ellen aki már 3x leszed, mikor 1 az egyben lőttük 1mást.Kis idővel látom a csetbe, hogy írják xy cheater arra a playerre, akiről kezdtem gondolni, hogy túl jó.
Nem tudom tapasztaltátok, de a 3-4 ben mikor csaló ölt meg a olyankor volt 1 furcsa hang úgy emlékszem.Hogy érted mesterségesen? Töltsek le vmit közben?
És miért lenne jobb a k/d-m ha vaktölténnyel lőnék? Nagy ping esetén ezt tapasztaltam mindig. -
anubis6
aktív tag
válasz
prokxy #38517 üzenetére
Azért az más kategória, ha a bindeket egér gombokra rakod, vagy szoftveresen beállítasz egy gombra gyorstüzelést, no recoil-t (macro)..
aki az elsőre csíterez, az szimplán idióta
Ximre pedig úgy érti, hogy PC-n érzékeli kontrollernek a bill meg egér párost, és úgy kap aim assistot, ami csalás úgyszintén
-
Dtomka
veterán
válasz
prokxy #38501 üzenetére
Ejj de szép szája van a néninek.
idézek 1 klasszikust "jóféle"
képkereső alapján már meg is találtam.
Igaz, hogy vannak természetes szépségek. Bár manapság vannak akikről a vakolatot kellene lebontani....De ne feledjétek...undorító funky
Ja az 1 jelenettel korábban volt -
guftabi96
addikt
válasz
prokxy #38469 üzenetére
Én a játék megjelenése óta szenvedek ezzel. Félek, hogy az 5-ben se fog normálisan működni. Nekem is van olyan barát, akivel nagyon nehéz együtt játszani. Pl ha meghívjuk egymást partyba, akkor általában a meghívott félnek csatlakozáskor dob egy failed to join server üzenetet. Általában keresünk egy szervert, felmegyünk rá mindketten, utána imádkozunk, hogy egy csapatban legyünk.
Ezért a bugos, 2 év után sem normálisan működő cuccért kár volt leváltani a Battlelogot..
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával