Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
abridabri
üzenetére
Nekem oszt írhatod, egyikre se vertem el pénzt... még.

Amugymeg, ma ez még lehet igaz... holnap meg ki tudja.
Elég régóta űzöm már az ipart ahhoz hogy ezeken a kijelentéseken átlépjek. Mert sosem jöttek be, főleg hosszútávon.

Megmosolyogtató optimizmusok számomra ezek az overkill kijelentések bárhol bármikor.
Meg ja, amugy arra veri el mindenki a pénzét amire akarja, vagy még racionálisnak tartja.Te meg procira meg vízre verted el azt a plusszt... lám (feltéve ha újonnan vetted anno). Eddig meg azok is feleslegesek voltak, pl az én nézőpontom szerint.

1.5 éve még egy i5 is elég volt mindenre, főleg OC... ma meg már a 4c/8t procik is néha köhögnek. Nem is volt olyan rég. Szerintem ez a Ti is kb max 1 évig lesz "overkill" (ha azt értjük alatta hogy kényelmesen visz mindent amit ráküldünk és a csövön kifér), aztán köhögni fog hamar.
Jövő ilyenkor már mindenki a Voltát/következőt fogja várni meg isteníteni.Öröm az ürömben, hogy aki pl kihagyta a GTX1070/80 vonalat, mint én, az most ugyanannyiért Ti-t tud kapni... tekintve milyen sokan vettek, nem is annyira pénz elverés nem (relative)?

-
Laraxior
titán
Resoultion scale:
100% az adott monitorod natív febontása, amin futtatod a Windowst is. Ez az alap.
Legyen mondjuk 1920x1080
200%: Ebből lesz a kétszerese azaz 3840x2160, azaz a 4K.Igenám, de akinek mondjuk 2560x1440 monitorja van, annak már más lesz a 200%... mint ahogy a 100% is.
Egyszerű matematika.De ha nem megy a szorzás meg az osztás akkor játékon belül megnyomod a nullát, majd beírod, hogy:
render.drawscreeninfo 1
Erre ki fogja írni, hogy milyen felbontásban fut a game, milyenben rendereli... ha szükség van rá.
Ezért futtatható a játék egy mikrón is, mert le lehet butítani 800x600-ra, vagy 320x240-re akár. -
DonDennis
senior tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Hát ne csodálkozz
a 200 az tudtommal 4K ra scaleli fel a játékot
, nekem is 2600k van mellé 3gb-t 1060 és 2560x1080ba játszok, de én sima 100-s scalel mert ha feltolom 125re akkor ez a 56-60fps nekem kevés, de 100-s scalel 78-95fps között mozog ami 144hz-n azért jobban esik mintha 50-60 lenne és annyival nem szebb 120scalel mint amennyivel bántóan kevesebb az fps. 200-ba brutal a játék de oda kéne 1080
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
5 év alatt első hardveres aggódalmi okokból felmerült kérdésem lenne:
Profilomban olvasható masinán a BF1 (PC) fHD felbontáson ULTRA-n szépen megy átlag 60 fps-el. De találtam ezt a bizonyos Resolution scale opciót. Eddig 120%-on volt. Gondoltam feltolom 200-ra. FPS-em alig éri el a 30 fps-t. Ez normális? Elvileg jobb render ami által még szebb a játék. De igencsak megeszi a gépem!
A másik érdekesség, hogy a CPU-t jól használja a játék, de nem hajtja fullon. Viszont a GPU loading folyamatosan (még a menü alatt is) 100%.
Mi lehet az alapvető gond? Beállítás vagy az i7 2600 kezd elavult lenni?

-
daveoff
veterán
Ne foglalkozz ilyenekkel, játssz. Nem fog bannolni senki, azért mert játszol. Ha nem csalsz nincs aggodalomra ok.
Te legalább tudsz játszani. Engem egy hete megint 5 percen belül lebasz minden szerver, és jön a DLC, SP-t meg kicsengettem, gondolhatod. Pár ezer pont kell a rank 100-hoz, de nem tudom már 2 hete megcsinálni, mert minden körben pár perc után server disconnected....
-
bul07
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
Nagyon megugrott a kill a tankkal és félek hogy csalónak néz
Statisztikán is jó látszik a nagy ugrás (Light tankot nézd, és úgy hogy nem sokat játszok. Tegnap este játszottam legközelebb szombaton délután fogok játszani, már ha úgy alakul)(#21667) prokxy
BF4-be volt egyáltalán FF védelem, én a FF védelem miatt tartok a banntól
Amúgy nekem nem volt javítóm , talán ha egyik eredménynél volt egy emberke aki néha jött javítani(#21670) FollowTheORI
Nem csalok, csak amióta jött a frissítés és elég hamar betölt a pálya így tudok tankot vinni, azóta belelendültem a tankozásba
És ezért is félek mert most hirtelen nagyon megugrott a tank kill -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezzel csak magadat hitegeted ,hogy nem csinaltal rossz vasarth , de sajnos igen.
Nalam az 1070 el is 100-120 fps van (minden maxon) es nalam a felbontas is nagyobb 2560*1080. Csunya lenne ha egy gtx 1080 al nem lenne meg a 144fps. Ott a proci lesz a szuk keresztmetszet nem a VGA.
Persze mindenki arra veri el a penzet amire akarja
-
válasz
STC Speed
üzenetére
Akkor az inkább nálad helyi géppel probléma, nem a netszolgáltatóé.
A gépet kell rendberakni inkább... vagy egyszerűen már túl kevés néha, valszeg a proci.
Vagy valami beállítás túl sok neki.Ha a hálózattal lenne komoly lagprobléma, akkor a ping és packet loss ikonok villognának, nem a low fps.
-
STC Speed
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
EPC3925 van most kb 5 éves modem,fekete.Néha a wifi is megszakad,szóval lehet ez a ludas.
FollowTheORI! Néha a filmkocka ikon megjelenik!
-
-
STC Speed
őstag
Mostmár 2 hete nem tudok játszani annyira laggol a játék,másodszorra dobja el a gránátot csak,futás közbe megáll a katona ...stb Váltsak szolgáltatót? UPC van most.
Sz. gépet nem babráltam,nagy ritkán néha jó,hajnalba talán
-
prokxy
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Persze, ugyanezt mondtam én is havernak, amikor megvette a 1080-at FHD-ra, de 144Hz-re hidd el, hogy kell a Ti, ha 1-2 évre veszem a VGA-t.
#21676) spanglee001: persze, próbáltam mindkettőt, 2K-ról + IPS-ről + 60Hz-ről tértem vissza FHD-ra + TN-re + 144(180)Hz-re, de nem bántam meg, nagyon nem.

4K az már más világ, majd ha lesz olyan kártya hozzá, ami tudja is rendesen kihajtani, na akkor érdemes váltani, de egyelőre még túl drága...single-re még megy is szépen, de azt meg nem játszom!
(#21678) FollowTheORI: király, jön Liquidator is, 8 körül tali!

(#21679) FollowTheORI: skilles? LOL, haggyámá!

-
-
-
spanglee001
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
köszi van ennek 27 ese is meg az 2560x1440 a pg278q azt adtam el

nem tudom próbáztad e már a 2k v 4k felbontást? mert ezt is meg lehet ám szokni
no mindegy bujom a monitorokat, hogy lehetőleg holnap már legyen valami. próbálom magam az ipsre rávenni, de inkább a bevált tn marad
sajna asusra nem futtya így vagy benq lesz, vagy kimarad a gsync 
-
-KP-
veterán
hali,
8gigás RX 480-on hogy fut a bf1 full hd-ban? Proci valszeg használt non K Skylake i7 6700 lesz 16gb rammal.
-
prokxy
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
De genyó vagy...
De legalább megúsztad, h meglátogassalak, mert így már nem kell megnéznem a 144Hz-et, tapasztalom, h kb soha többet 60! 
Van ennek 27-ese is, csak nekem az már nagy, emiatt is váltottam kisebbre, nem beszélve, h +100k.
Még jön egy 1080 Ti custom hűtős OC , vmikor, meg ha rámszakad a bank, akkor lap,ram,cpu csere, ja meg nem ártana akkor már egy nvme 512 a mostani sata3 helyett, ááá, ördögi kör!

-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ma mozizol vagy jössz velünk?

Azóta megvan az ASUS PG248Q, hogy is fogalmazzak, adott egy kis skill pluszban!

-
-
jsk
senior tag
válasz
guftabi96
üzenetére
Nekem most már 8 nap telt el a fellebbezésem óta. Azóta nem válaszolnak, csak a Term of Use-t küldték el. Viccesen a tárgyban FIFA megjelöléssel. Megírtam nekik, hogy nincs meg a FIFA 17. Így kaptam egy sima Term of Use-t, aminek a tartalma egyébként ugyanaz

Úgyhogy ma rendeltem egy PS4 Pro-t, megyek oda lámázni kontrollerel
Bár ezek után meg kell erőszakolnom magam, hogy újra megvegyem a játékukat. -
prokxy
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Én sem értem, mintha ez kiemelkedő lenne...
Én tudom hozni ez a dolgot gyalog is, tankban meg pláne, Te meg főleg, többen vagyunk így. Bár sok a nub, de a régi BF-es veteránok azért nem 0,5-ös KD-val rohangálnak.
Utóbbi napokban pedig a free hétvége miatt sok a kezdő, ez természetes, ha vki jobb az átlagnál és a csapat sem a legbénább, akkor simán hozható a szép killstreak.XBULL: csak hogy értsd...amikor rákaptam a BF4-ben a tankozásra és volt is rendes javítóm, TS, stb, na akkor az "b@szott" fel, ha meghaltam a körben, volt ott 81-1-is, meg 5x-0,6x-0, nagyon sokszor...egymás után, stb, mégis itt vagyok!

Más: egy, még BF3-ból ismert barátommal taliztam egy szerveren kedd este, de akkora egy fos neve lett, vmi ZIGGY... vagy vmi hasonló, hogy nem találom az originen. Meg lehet nézni vhogy a reportot? Sztem ő sem talál engem a szép, egyszerű nickem miatt, duplafacepalm!

-
Źşë'
addikt
azért írtam nemrégiben, túl op az a tank, megközelíteni se nagyon lehet gyalogosként, mert egyszerűen bedarál, bekap pár találatot és visszahúzódik azt megy a repair - meg ahogy nézem az emberek többsége vagy csipa vagy assault, medik alig alig, és ha van azt sem tudja mi a revive, csak a killstreak.. vagyis csak az lenne a lényeg ha némelyiknek menne is

-
bul07
nagyúr
Kezdek adódni hogy egyszer csak FairFight berág rám
Mostanában elég amatőrökkel hoz össze sors és light tank nagyon aprít, és nem is sokat játszok, pár naponta egy két órát
Ilyen sorozatom van
8-a
Hajnal
44:0,[link]
33:0
most
53:3, [link]
56:2, [link]
30:3
45:7,[link]
5-e
26:0, [link],[link]
23:0
38:1, [link]
48:2, [link]
31:0Ha egy két körben nem ilyen de ha tankhoz jutok biztos megy
Szerintetek van aggódni valóm?
-
válasz
Olympos
üzenetére
"Komolyan kérdem: van vmi haszon abból, hogy a normál bugok mellett még a CTE-vel is foglalkozol? Mi abban a jó? Van ebből előnye azon kívül, hogy hamarabb játszik egy új pályával?"
Semmi elonyod nincs, csak segited a gyartot ingyen , pusztan jofejsegbol.
Igy nem kell teszteloket fizetniuk ,es igy nem turistaosztalyon kell utazniuk Hawaiira nyaralni, hanem business classon is mehetnek.
Nem minden a haszon ,allatmenhelyen se fizetesert dolgoznak az onkentesek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Olympos
senior tag
Elsőnek azt hittem, hogy a totál a Battlefield 1-ről szólhat a cikk

...elvégre egyre jellemzőbb, hogy hülyének nézik a vásárlót: egy "Open Alpha / Beta" meghívóért a vásárlók ölre mennének, arról nem is beszélve, hogy a CTE környezet meg egyenesen idiótának nézni a felhasználót; mintha akkor kiváltság lenne ingyen szoftvertesztelőnek vagy minőségellenőrnek lenni...közben meg bugos vackokat adnak ki több száz euróért / dollárért...
...ja, aztán meg jön a nagy "Winter Patch, sry"Komolyan kérdem: van vmi haszon abból, hogy a normál bugok mellett még a CTE-vel is foglalkozol? Mi abban a jó? Van ebből előnye azon kívül, hogy hamarabb játszik egy új pályával?
Ha visszajelzést adsz, akkor kapsz érte kupont? Vagy olcsóbban veheted meg az alapjátékot?
Vagy ha már megvetted, akkor egy köv. DLC-t? -
DonDennis
senior tag
válasz
dergander
üzenetére
Nem értek 1-t ezzel, mert hamarabb tudsz játszani a DLCkel ,havonta minimum1 de van hogy 2 legendary láda és a legfontosabb, hogy a teli szervereken előnyt kapsz a feljutásnál, és kb midig ha játszok 4-5 szerver közül választok amik az esetek 99%ban (3-4-5-6-7) sorállás van. Tegnap beálltam 8.iknak a sorba és 3 percen belül a szerveren voltam(és nem azért mert map váltás volt mert 350-290 volt éppen az állás), régi BF-be nem volt sose premiumom ott volt hogy 10 perc után meguntam és kerestem másik szervert, BF1- be sose kell, ami rohadt nagy előny, mert nem véletlen játszok csak azon a 4-5 szerveren.
-
-
dergander
addikt
Én úgy gondolom a Premium-osok nem kapnak elég figyelmet. Oké hogy most 2 héttel hamarabb játszok,de csak ennyi? Legendary cuccokat nem adnak,normális ládát nem kaptam csak 1x. Legalább minden kör végén dobálhatna ládát még ha gagyi is,vagy nem tudom. De ez kevés. Nem erre számítottam sajna.
-
wolf13
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Dobozos verzió nem tartalmaz semmilyen DLC-t. Premium pass nélkül úgy játszhatsz a DLC mappokon, ha külön megvásárolod a DLC-k valamelyikét , értelem szerűen csak arra mehetsz fel. Viszont, ha tudod , hogy mindegyik DLC-t meg akarod majd venni, akkor éri meg a P Pass-t , mert úgy egybe olcsóbb. Ha csak DLC-t vásárolsz , akkor azokat a mappokat és amit még tartalmaz csak a premium passos megjelenés után héttel tudod csak használni. Igazság szerint fordítva, ők kapják meg héttel előbb, de a lényegen nem változtat,
Túl lassan gépeltem. Ha úgy van törölhető.
-
S1M0N
senior tag
válasz
geckowize
üzenetére
Season Pass: Fizetős DLC-khez való hozzáférést biztosítja, 2 héttel korábban játszhatóak az új tartalmak ahhoz képest, mintha külön vennéd meg őket.
1. Alap játékot vettél: Alap játékod van, maximum az ingyenes tartalmakat kapod meg, minden másért fizetned kell. A DLC-ket megveheted egyesével, külön-külön is, vagy egyben, ez a Season Pass.
2. Nem tudsz premium/season (ugyan az a kettő) pass nélkül játszani a DLC-s pályákon, csak ha egyesével megveszed őket, vagy egyben, a Premium/Season Pass-t.
-
geckowize
őstag
válasz
Carasc0
üzenetére
Premium Pass nélkül: Március 28.
Mar kerdeztem, hogy mi az a season pass, de ignoralva lettem, ez a premium pass nelkul dlc-vel jatszas megjobban elbizonytalanitott:
1. Ha en megvettem a dobozos alapjatekot, akkor milyen passom van?
2. Ha lehet premium pass nelkul jatszani a dlc mapokon, akkor miert 50 euro a premium? Azert, hogy 2 hettel elotte mar tudjon valaki jatszani?
Bocs, ha hulyeseget kerdezek, de uj vagyok BF teren.
-
Góliát
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Van benne egy-két érdekes jelenet, amúgy jó kis összeállítás!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Carasc0
őstag
Marha jó fegyver ez a mini aknavető!

-
whitezo88
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem hiteles a jatek, nem a 10A hunter volt az

-
zzola
titán
válasz
Varga György
üzenetére
Persze, domination-t kell tolni...
-
Varga György
csendes tag
meg akarom szerezni a pisztoly medált de 3-nál valami kemper csíra leszitál szinte lehetetlen, valakinek sikerült már 1 élettel 5 kill? az 5 headshot is necces volt
-
Melyik volt a Nagy Háború leggyűlöltebb fegyvere?
A németeket olyannyira sokkolta a fegyver pusztító ereje, hogy szeptemberben diplomáciai úton szólították fel az amerikaiakat arra, ne használják a puskát. Hivatkozva a hágai egyezmény a „szükségtelenül nagy szenvedést okozó” fegyvereket tiltó pontjára, azzal is fenyegetőztek, hogy a Model 97-el, vagy akár csak a hozzá való töltényekkel elfogott katonákat a helyszínen agyonlövik.
Tiltsuk be...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én ebben az évben még 1 filmet nem néztem, vagy a BF vagy az Asszony vagy az angol megy.
De majd elmeséled, ahogy a logan-t is!
Majd utána gyere, de ne büfögj pattogatott kukoricásat! 
-
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akár, néha nem ártana egy reboot, de Asszony szerint meg egy hard reset

Gyere este Te is Ori!
Guszti: 8 után tali!

-
törölt tag
Ha úgy van este én is megyek bf4-ezni ha asszony nem tervezi másképp

-
-
-
guftabi96
addikt
-
prokxy
veterán
válasz
Liquido159
üzenetére

Leszek, de az origint nézd, ha nem vagyok fél9-kor online, akkor restartold, mert van h bebugol az a szar és nem mutat online. Vagy akár engem... -
prokxy
veterán
Ma este 8-tól jön vki gémelni? Elsősorban operation 40fős + CQ érdekel.

-
arpii
tag
válasz
Askformore
üzenetére
Milyen cpu-d és vga-d van? DDU az mi? Driver clean install?
-
Askformore
senior tag
Múltkor írtam nagyon zavaró FPS droppokról (80-ról 45 és társai), nos úgy néz ki, ez egy DDU-val és a 16.10.2-es driver visszarakásával megszűnt.. így már 90%-ban tartja a 60fps-t vsync-kel (tudom hülye vagyok, hogy így játszok, de így a jó a szememnek a látvány
). -
Carasc0
őstag
Ha meccs közben kilépek, akkor az ottan megszerzett pontjaim elvesznek?
-
Varga György
csendes tag
oké köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- WatchGuard AP432- Wifi 6 - Beltéri hozzáférési pont - Több db
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A fekete régi modem sokkal stabilabb volt, mint ez a csodaszép fehér, de végülis üzemel normálisan, de hetente ráfér egy resi. Míg a fekete csak áramszünetnél volt resetelve

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha tetszik a game és van rá keret, ne habozz.