Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Tegnap megkaptam, hogy hacker vagy BF1-ben, de valahogy örültem neki.

Bár mondjuk na, hogy fogalmazzam, az ellenfélnek volt köszönhető az egész, Monte Grappa Operation 3 köre alatt csináltam egy 188 - 14 K/D állást. A trükk annyi volt, hogy azon a részen mikor 3 bázis van, a B előtti részen csoportosultak az emberek, én meg nehézbombázóval szórtam őket, arról meg nem tehetek, hogy mindössze egyszer kellett amiatt új gép mert lelőttek mert amúgy nem is foglalkoztak vele, hogy szórom őket. Nem tudom, hogy most a free lehetőség miatt, de azért tényleg vicc, ráadásul azt se lehetne mondani, hogy nehezen leszedhető gép lenne, könnyebb elkapni mint a kis fightereket. -
-
laceszgamer
addikt
Kissé off, de esélyes hogy mégse a második világháború lesz a következő BF környezete, hanem egy Bad Company 3-mat kapunk. Bár ha igaz és tényleg Vietnám is benn lesz... BC 2 Vietnám máig nagy kedvenc, kár hogy nem játszanak vele már sokan.

-
laceszgamer
addikt
Roadkill repcsivel sikerült már valakinek?

Üldöztem egy másik gépet, szétlőttem, pilota kiugrik, erre durr bele.
Adott egy roadkill-t a levegőben. 
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Hol a gond a járművekkel? Max a playerrel lehet gond, aki nem tud velük játszani.
rengeteg olyan van aki tankostól bemegy 20 enemy közé aztán csodálkozik, hogy repülnek felé a gránátok és bumm, na meg persze javítani sem javít senki szinte... ha van 2-3 ember együtt, akkor angyon jó móka a tank is, repülők meg még mindig nagyon erősek, ha jó a pilóta, szinte mindig repülősök vannak elől pontokban.
-
laceszgamer
addikt
válasz
giornalista
üzenetére
Mert ez a divat.
Ha ingyen kocsit osztogatnának, valószínűleg abba is belekötnének sokan, hogy de nekik kell majd tankolni, vagy épp nem tetszik a színe. 
-
laceszgamer
addikt
válasz
Olympos
üzenetére
A lényeg nem jött át: Ingyen van nem? Kerül ez bárkinek egy fillérjébe is? Nem.
Ha még fizetni kéne ezért, akkor megérteném a felháborodást, így nem.Innentől meg nem mindegy, hogy csendben teszik be a dolgokat, vagy épp adnak neki egy reklámot?
Az, meg hogy épp nem adnak azért semmit, mert " reklámozol " szerintem a legtöbb embert hidegen hagyja, ha most simán csak ingyen hétvége lenne DLC-s serverekre akkor mi lenne?
-
laceszgamer
addikt
válasz
Olympos
üzenetére
Kell ezért most fizetni vagy nem? Nem.
Egy ingyenes event, amivel biztos, hogy céljuk az is, hogy több játékost vegyenek rá a DLC vásárlásra, de szerintem hátránya ebből senkinek semmi sem származik.Tényleg vicces néha, hogy emberek mindenért tudnak panaszkodni. Ha meg semmi ilyesmi nem lenne, akkor biztos azért lenne a sírás, hogy ez sincs.
Legtöbb mostani játékosnak ami ebből hasznos az a dupla XP és a ládikó amit adnak. Ebben most mégis mi a rossz?
-
laceszgamer
addikt
válasz
dergander
üzenetére
Nem, ez nem túlzás, 5 másodpercet nem volt lenn, ahogy elindult a kör már következő pillanatban hullott is le. Jóformán ellenséges repülő sem érhet oda ennyi idő alatt.
Most vagy valami hack ez, vagy valami bug. Mert nem csak ma láttam ilyet, igazából amióta a DLC-s patch kijött, azóta lehet ezzel találkozni.
-
laceszgamer
addikt
Azt mivel csinálják, hogy a zeppelint 5 másodpercen belül szétkapják? Láttam már többször is, de például az előbb operation ban is mindkétszer szétkapták 5 másodpercen belül.
-
laceszgamer
addikt
Miért feltétel, hogy folyamatosan 100%-on menjen minden?
Nálam proci tuning nélkül 70-90% körül mozog, bár játékmódtól is függ eléggé a VGA-k pedig 60 és 100 között mozognak folyamatosan.
Stabil 60 FPS megvan 64-es CQ-ban is, innentől meg az se zavarna ha csak 10%-on menne a proci és a VGA-k is.

-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz
jety91
üzenetére
Mentél javában foglalgatni? Meccs közben mennyi pontod lett bonuszok nélkül amit írt?
Tegnap toltam este én is egy menetet, ellenfél csapatában egy gyereknek valami 70.000 pontja volt, de ahogy láttam végig a pálya széléről lövöldözött sniperrel, így lett neki ennyi.Igaz volt 300 fölötti killje, illetve 60 halál. Aztán, hogy csaló vagy nem, azt passzolom.
-
laceszgamer
addikt
110 perces Frontlines... jó játékmód, csak egy kicsit finomítani kéen rajta, mert oltárira el tud húzódni így, utolsó fél órát már csak azért amradtam, mert elég sok pontom volt, mondom ha ynerünk szorzóval igen szép lesz. Persze hogy kikaptunk.
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz
TTomax
üzenetére
Nem, egyáltalán nem, csak ebben a topicban szinte mást sem lehet már olvasni, mint de szar, jajj de rossz, de bugos, legrosszabb rész, mert régen sokkal jobb volt, ez már nem BF stb...
Senkit sem zavar ha leírják a negatív tapasztalatokat is az emberek, de lassan át elhetne nevezni a topicot "Battlefield 1 panaszkönyv"-re
-
laceszgamer
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
69 szintén valamilyen tankkal, bár nálam operation-ben.
"Off" de ha a BF3-bam, BF4-ben minden jobb volt, akkor miért nem azt tolja aki szerint így van? Olyan mintha kötelező volna az 1-et tolni...
-
laceszgamer
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
A papíron leggyöngébb " tank " a legjobb szerintem, konkrétan az AA truck.
Jó persze nem bele a sűrűjébe, de iszonyat jól lehet vele támogatni, illetve az ellenséges repülőket leszedegetni. Bár azt bírom, mikor nekiállnak miatta cryolni chaten, ha egy AA távolról segít, közben sokszor hasznosabb mint mikor egy-egy nagyobb tankkal ész nélkül bemennek a csata közepébe és pillanatok alatt szétszedi az ellen.
Ügyesen használva egy pontot jóformán meg lehet vele védeni szépen, ráadásul nehezebb is szétkapni a mozgékonysága miatt.
Kedvencem mikor jönnek a bombázókkal, és ahogy repülnek rám, szépen szemből kapnak egy találatot, és bumm. 
-
laceszgamer
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Én azt nem értem, hogy a túróba találkoznak az emberek benn ennyi buggal, vagy lehet tényleg én vagyok vak, vagy nálam szimplán nem jönnek elő.
Na jó, egy bug 1-2 hetente előfordul, de az se veszélyes. A hang néha elmegy, pontosabban csak a saját lövésem hallani, semmi mást, de 1-2 perc és visszajön rendesen.
Pedig a CF miatt amúgy is papírforma szerint szívnom kéne a játékkal.

Az élvezeti része meg tényleg teljesen szubjektív. Nekem bejött nagyon, lassan beérem játékidő tekintetében a BF3-al egy év alatt elértet szűk fél év alatt.

-
laceszgamer
addikt
Egyetlen gond ami nálam a DLC tekintetébe van, hogy a Verdun Heights map mintha kicsit unbalanced lenne. Legalábbis támadó felet 12 menetből egyszer láttam átjutni Fort De Vaux-ra.
Az a vicces amennyire titokzatos volt Verdn Heights az elején, szinte biztos voltam benn, hogy az fog legjobban tetszeni, de Rupture lett a kedvenc, az valami nagyon hangulatos, főleg a sok páncélossal.

-
laceszgamer
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Jó EA-t végképp nem védeni akarom, mert amit a MoH-al tettek számomra nagyon rossz pontot jelentett, de ettől független, az EA is csak egy cég amelyiknek a célja a minél nagyobb profit, ott viszont nem árt néha egy kis pofátlanság ami az árakat illeti.
Szerintem bárki lenne olyan helyzetben, hogy épp van egy cége amiből profitot termel, ott biztosan megváltozna a véleménye a dolgokról, és ha az emberek kifizetnék még 100eurot is egy játékért, akkor tuti elkérnének annyit, s nem adnák 60-ért csak mert akkor " szeretni fognak ".
-
laceszgamer
addikt
válasz
giornalista
üzenetére
Na igen, annyira alapos még nem voltam, nem is lehettem, csak megnéztem mindkét Operationt, szerencsére így láttam mind a 4 mapot egyszer.

Új játékmódot is dicsérik nagyon, azt is ki kéne próbálni milyen lett.
Mobil appot még nem néztem, remélem azt is frissítették már, akkor azon még végig tudom zongorázni az új fegyvereket stb.

-
laceszgamer
addikt
válasz
JasonD
üzenetére
A fő gond inkább azzal van, hogy sacc 10-ből 6 kommentben megy az ez ilyen rossz, az ilyen rossz komment.
Nem mondom, hogy ne írja le valaki a negatív tapasztalatát, de azért tényleg vicces mikor látom van 20+ új komment, és akkor az ember keresgesse azokat a kommenteket amik esetleg valami másról szólnak mint a szokásos panaszkodás. Meg mikor ugyanaz az ember 5-ször leírja ugyanazt csak más megfogalmazásban.
Szolgálatban gondoltam telon olvasgatom mik a vélemények a DLC-ről míg este nem tolhatom én is, hát nem volt energiám kiszedni a lényeget...
Meg mikor a balance miatt sírnak sokan, hogy ez meg az túl erős, mert olyan, hogy tökéletes balance egy multiplayer játékban sosem lesz. Van persze, hogy valami kifejezetten erős, vagy épp gyenge, de amíg emberek játszanak emberek ellen, addig mindig lesz olyan aki egy átlagos fegyverrel is iszonyatosan jól játszik, és aki még egy nagyon jóval sem képes jól. Aztán ebből jön, hogy forumon megy a sírás, hogy jajj, de erős a tank, jajj de rossz a sniper...
Amúgy meg, hogy ne csak off topic legyen, szerintem nagyon jól sikerültek a mapok, fegyvereket még annyira nem próbálgattam, de a pályák igazán hangulatosak lettek, ráadásul még nem is nagyon találkoztam olyan helyszínnel mint például Monte Grappa híres bunkerei.

Tartalékoltam pár bonus XP-t, kérdés, hogy a most aktív kétszeres XP-vel vajon összeadódnak-e vagy sem, mert elég komolyan lehetne XP-t gyűjteni 4 szeres szorzóval.

Na, hogy egy kis " negatív " is legyen, számomra egyetlen gond, hogy néha iszonyat időigényes a játék, mikor mennék egy Operationt, de csak 10-20 percem van... szóval úgy kell időzíteni, hogy legyen elég időm rá, de ennyi baj legyen.

-
laceszgamer
addikt
válasz
Carasc0
üzenetére
Ez szinte minden játék esetében így van, mindig megy a sírás, hogy ilyen meg olyan rossz, de azért mégiscsak játszanak vele.
Meg persze az " Ennek a következő részét sem veszem meg " körök, aztán valszeg úgy is első héten már sokszor ugyanezek tűnnek fel egy-egy széria épp következő részénél. 
Na meg ugye sokszor egy-egy hibát túl dramatizálnak, illetve ha nincs sikerélmény, akkor is a játék a rossz, és véletlen sem az embernek kéne gyakorolni és fejlődni.

-
laceszgamer
addikt
válasz
whiteman0524
üzenetére
Hát itt más topicban még nem láttam, vagy csak nem néztem elég helyen.

-
laceszgamer
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ár / időt érdemes lesni, bár ezt sokszor csak később elhet megítélni, de például egy olyan játéknál ahol tudom, hogy akár 100 órák is mehetnek bele, nem szoktam sajnálni a pénzt. Jó, nem mondom, hogy nem keresem mindig a legolcsóbb helyet ahol ezt-azt be elhet szerezni, de ettől függetlenül szerintem bőven megéri az árát az alap BF és a Pass/DLC-k is.
-
laceszgamer
addikt
Hétvégén amúgy ingyen 10 óra multi lesz meg az első két single küldi is kivihető mindenkinek, elvileg még Origin elöfizu sem kell hozzá.
Meg XBox-on is lesz hasonló, de ha jól tudom ott kell hogy legyen Gold elöfizetve.Szerk, most látom már írták kicsit korábban, sorry.
-
laceszgamer
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Pedig nagyon úgy néz ki, hogy Vaux és az " égő erdős " map lesz ennek a DLC-nek a két favoritja, bár a Vaux tekintetében biztosabb vagyok. Meglesz a megszokott Metro itteni megfelelője. Az erdei map ( neve sosem ugrik be ) hanguatban néz ki esőnek, legalábbis azok alapján amennyit eddig lehetett belőle látni. A másik kettő nem mondom, hogy nem jó map, de semmi különlegeset nem hoznak.
-
laceszgamer
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Arra leszek még kíváncsi, bár ez még eléggé odébb van, hogy a következő 3 DLC is úgy lesz-e, hogy 5 hónap telik el közöttük.
Oké, 2 évre tervezett játék, de azért egy ekkora DLC nem hiszem hogy 5 hónapig lefoglalná az emberek nagy részét, valahol a 2-3 hónap ami még reális sz.tem.Bár legalább a következő fog az oroszokkal foglalkozni, jó kis havas pályák.

-
laceszgamer
addikt
válasz
guftabi96
üzenetére
Csak iszonyúan csapatfüggő, bár melyik játékmód nem az.

Iron Walls-on is volt már olyan, hogy a templomot nem tudtuk elfoglalni, csak léghajóval, aztán a kövi két kört meg meg is állították a templom utáni két ponton.

De volt olyan is, ahol mint a gőzhenger, mindkét mapon végig mentünk, ellen még hajót is kapott második pályán, de az se segített rajtuk.

nem tudom, hogy teljesen random csapatok voltak-e, vagy épp volt elég premade emberke és együtt tudtak dolgozni, de azért jó látni, hogy van ilyen is.
-
laceszgamer
addikt
DLC-re már igazán kiadhatnának egy dátumot.
-
laceszgamer
addikt
Akkor szerintem tényleg nem lesz gond, köszi mindkettőtöknek. Már csak megfelelő monitort kell keressek, de szerintem ahhoz átfáradok monitoros topicba

-
laceszgamer
addikt
4k-n tolja valaki a játékot?
Erőteljesen gondolkodom rajta, hogy már megérné 4k-ba beruházni. Witcher 3-at próbáltam kölcsön monitorral, illetve a mostani kártyákkal. Az ment szépen, de BF1 tekintetében már nem vagyok biztos benn, hogy elegek lennének 4k-hoz is.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Liquido159
üzenetére
A nagy baj vele, hogy lassú és viszonylag keveset bír, így elég könnyű szétszedni, még akár egy embernek is.
Ha be kell menni a sűrűjébe akkor valamelyik nagyobb tank előnyösebb szerintem, távolról támogatni, meg az AA truck. -
laceszgamer
addikt
válasz
whiteman0524
üzenetére
Na asszem ez kimarad nekem, helyette inkább játszom.

Gondolom az meg úgy se működne, hogy Giants on csak odamenni, mert nem jönne a galamb.
-
laceszgamer
addikt
Na nekem belépésnél megjelent egy üzenet, hogy hamarosan jön a DLC, illetve mivel pass van, tolhaton 2 héttel előbb, a soon vajon mennyit jelent EA nál?

-
laceszgamer
addikt
Komolyan, én vagyok az egyetlen, akinek az forumon felsorolt hibák nagy része elő sem jön a játékban?
Még disconnect is talán ha 2-4 alkalom volt mióta kijött a játék, pedig közeledek a 200 órához.
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
válasz
szukjozsef
üzenetére
DLC-k megvehetők külön-külön is. Ingyen szerintem majd maximum 1-2 év múlva osztogatják, mint a BF4 esetében volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen TV-t vegyek?
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)