Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz deadwing #4395 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz deadwing #4402 üzenetére
Aztán mekkora király érzés lesz a pár sec-es betöltés után figyelni a “waiting for other players” feliratot... Ezért nem vettem a mai napig a 120-as SSD-m mellé még egyet.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz deadwing #4542 üzenetére
Ez már magyar időzóna.
"Azt sem értem, hogy miért nem lehet reggel vagy délelőtt indítani. Akkor kevesebben mennének fel, egyenletesebb lenne a szerverek terhelése, meg legalább látnák, hogy alakul..."
Na jó de kinek legyen reggel vagy este? Nekünk EU-ban, vagy Amerikában? Valakinek így is úgy is rossz lesz.
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
válasz deadwing #4858 üzenetére
Nyűgös vagy?
Nem jutott a mai kódból?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz deadwing #5072 üzenetére
Erdekes. Nekem szinten 16GB ram van, pagefile asszem 1 vagy 2GB.
Az egesz rendszer nem evett 8GB ramnal tobbet. A GTA5 sokkal tobbet zabalt.
980Ti vramja meg a 4GB-ot se haladta meg, pedig a resolution scalet is feljebb vettem. A beallitasok ultran vannak."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz deadwing #5078 üzenetére
“Programhiba, amelynek következtében a már használaton kívüli memóriablokkok sem kerülnek felszabadításra, és ami így hosszú távon a szabad memória teljes elfogyását okozza.”
Erre páran panaszkodtak anno Bf4-nél is.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
tkesy
őstag
válasz deadwing #5072 üzenetére
16 GB RAM mellett kb 2 óra játék után nálam is közölte hogy elfogyott a memória de mikor megnéztem a feladatkezelőt kb csak a 2/3 át használta fel a memórianak a rendszer... lapozofájl méretét nem tudom a rendszer kezeli az origin-en kívül csak a shadowplay futott
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Dtomka
veterán
válasz deadwing #5644 üzenetére
Igen mert nem teljes képernyős, hanem ablakos módban fényképeztem, De így is látszik a lényeg
Csúnya lesz a játék mint a bűn (0%-ra állítva)
Ha 980Ti-t megfogja akkor a többség nem fogja feltenni 100%, magamat is beleértemSzebb a játék, de talán a DX12 segít ezen (is). Oh, csak már működne jól, mert van már win10 + dx12-t kezelő vga-k, és végre ez a játék alapból támogatja. Majd a teljesben ez is kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
-
-
prokxy
veterán
válasz deadwing #7284 üzenetére
Van, aludj vissza!
Itt áll mellettem a metron egy emberke, agyonlőnének sem tudnám megmondani így kívülről, h kukis vagy cuncis!Szerk:
Dél koreát nézte már vki h mennyi átszámolva a game?[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
-
M@rdel
őstag
válasz deadwing #11735 üzenetére
High-medium vegyes beállításon játszom a min fps /több mérés alapján/ így is 70 körül van.
Úgyhogy nem esem kétségbe, 5 fps-től!
Egyébként teljesen random, hogy fut még közel azonos gépeken is.Csak azért írtam, mert ez is egy megoldás a cpu használat csökkentésére.
(#11736) N@idia Mit állítottál? Bár amd van, de nem árt a tapasztalat.
(#11738) Dtomka Nem. Soha nem volt bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz deadwing #16425 üzenetére
Külvárosban vagyok, a központtól kb 6-7km-re, a upc hálózat egyik végpontján, nem tudom ez számít-e valamit. A szerelő, aki itt volt, mondta is hogy nem túl ideális a helyzetem a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
nagyúr
-
nagyúr
-
N@idia
őstag
válasz deadwing #16442 üzenetére
Én teszteltem délután és nekem nem volt jó kivágott folyamatosan. Én ma már nem tudom csekkolni, hogy javult-e valamit, mert dolgozni kell mennem, de nagyon remélem holnap reggel már nem fogja ezt csinálni. Nálam eddig nem volt jellemző ez a probléma csak ma délután valamiért végig szar volt ami még érdekes hogy konzolra is meg van a játék és ott például egyszer nem dobott le délután ezt add össze
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
daveoff
veterán
válasz deadwing #16451 üzenetére
na megjött a server disconnected, úgyhogy gulya bekaphassa.... (meg a kisza is! )
de ezt nézd, kevesebb a packet loss, mint előbb!!!
kurvára a játék a ludas, nem tudom miért nem akarjátok elhinni.....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
N@idia
őstag
válasz deadwing #16465 üzenetére
Meséld mar el mit tudsz tenni, ha magas a pinged ? Ne adj isten tényleg az akkor tudsz javítani rajta hat elárulom neked nem max ha szolgáltatót váltasz, de ahol csak T-Home van és más nincs akkor cseszheted. Szóval kezdem mar unni az idióta ötleteket, hogy biztos a Windows a ludas stb aminek nem sok köze van ha kikapcsolod a frissítéseket akkor az se lehet hibás. A játék sem feltétlen lehet egyedül a szolgálatást lehetne okolni, de ők leszarjak, hogy neked magas a pinged...
-
N@idia
őstag
válasz deadwing #16470 üzenetére
Nem neked szólt! A szolgáltatót en mar annyiszor hívtam, hogy mar belefáradtam, de mostanság lekopogom nem jellemző a magas ping átlagban 45-57 között van és ez jobb sosem lesz és így meg lehet multizni A disconnected meg nem jellemző nálam, de a mai frissítés után nagyon szar volt, mert ledobott folyamat remelem ma mar jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest