Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz bandi0000 #2681 üzenetére
Elvileg csökken a hardver igény és marad ilyen szép. :] Bár ez mondjuk UBI-nál pont az ellenkezője szökött lenni, de bízzunk benne, hogy itt nem ez lesz.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
kisza25
félisten
válasz bandi0000 #2681 üzenetére
szebb lesz, nő a hardver igény, vagy ugyan ilyen lesz, vagy csökken a hardver igény és ugyanilyen lesz
jbauer05: azaz i3 gyengébb a játék alá, mint a gtx 750ti
nekem 90-130 FPS-el fut a bf4 fullHD-ban i5+750ti-vel[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
válasz bandi0000 #2883 üzenetére
Mintha nem lenne vezetéknélküli egér + bill... amihez természetesen van ágyban/kanapén használható állvány/asztal.
Nem tudtad 60fps alatt "kaotikus" lesz a játék
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
spanglee001
addikt
válasz bandi0000 #2892 üzenetére
a több kompromisszum? emberi szem (átlag user) észre sem veszi a különbséget néhány beállításon. ultra az csak azért van, hogy a legkeményebb kártyákat teszteld vele, de játszani stabilan ultrán nem fogsz. minimum 1 milló feletti konfig kellene hozzá és nemsokunknak van itt olyan
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
N@idia
őstag
válasz bandi0000 #2894 üzenetére
Én már eldöntöttem, hogy csak konzolra veszem meg a BF1-et nem csúnya a játék konzolon sem, bár biztos nem olyan mint egy PC-n, de ahhoz képest nagyon jól fut PS4-en főleg az új update óta. A végleges változat meg szerintem ennél is jobban fog futni meg talán javul is még a grafika.
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
-
N@idia
őstag
-
voodoo98
addikt
válasz bandi0000 #21103 üzenetére
Ultimate edition (130eur korul volt) vagy ultimate shortkit (ami fegyókat lockol ki)?
Ultimate edition tartalmazza a premium pass-t, ezért tudja az ultimate-s 2 héttel korábban kezdeni a dlc-ket.(#21104) N@idia
Most állítólag rotálásban megy a 3 map, de én már nem játszok vele, majd a véglegesben.(#21107) FollowTheORI
100-as szintet megcsinálom az tutti. 98-as vagyok. De utána szerintem marha sok kell majd az egyes szintekhez. DLC-ben jön 10 új rang. Gondolom legalább 2-3milka lesz / darab.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
bbdzyx
senior tag
válasz bandi0000 #21226 üzenetére
Nem. Legtöbb egérnek 800 cpi a natív felbontása, azon a legpontosabb (egy-két régebbitől, illetve az újabbaktól eltekintve). Ezen felül egyéni preferencia, hogy mit állítasz a játékokon belül - amennyiben azok raw inputot használnak - nem lesz pontatlanabb.
A Hama uRage Illuminated pedig ipari hulladék kategória.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
bul07
nagyúr
válasz bandi0000 #21750 üzenetére
Hát az engem nem vigasztal
BC2 tolhattam egész nap még egy évvel a megjelenés után is mert volt játékos, még régebben a cod4-ről ne is beszéljünk
De a BF3 és BF4 esetén is bármely időpontba voltak játékosok
Én amióta az eszemet tudom késő éjszaka(hétköznap éjfél után) és délelőtt szeretek játszani mert a kicsik iskolában vannak[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
prokxy
veterán
válasz bandi0000 #22516 üzenetére
Ajánlom Fort de Vaux-ot, mondjuk egy shotival vagy egy automatico-val. Ha pedig nagyon a pont kell, akkor medic + nagy láda és minél jobb hipfire-s/gyors fegyver!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
laceszgamer
addikt
válasz bandi0000 #22566 üzenetére
AA truck.
Kell hozzá egy kis gyakorlás, de a kis gépeket is remekül lehet vele leszedni, a bombázók meg ingyen pontok kategória körülbelül.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
-
Csokifalo
senior tag
válasz bandi0000 #22975 üzenetére
Nem mondtam hogy az EA hibája, és összességében én speciál pont hogy nem fikázom, arra referáltam,mennyien panaszkodtak itt a magas árakra, hogy konzol esetén még több a kiadás. Nem türelmetlen voltam, hanem mint írtam BÉNA vagyok és öreg jobb vasakkal is bénázok, nem hogy a kezdő szettel. Amúgy közben ma megtaláltam a lehetőséget hogy ps4-re megvegyem, és meg is vettem külön ezt a DLC-t 4500-ért online.
L3 köszi, egyébként segít valamit? ( este kipróbálom )
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz bandi0000 #24517 üzenetére
azért fényévekkel precízebb és ez által élvezetesebb a játék egy egér+bill kombó fpsben, sztem ezt kár vitatni
legjobb példa ez a vidi, igen megint és még mindig q3"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Android játékok topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest