Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricc
tag
Ven még a teszkoban Battlefield 1?

-
malacka87
őstag
Na megvan akinek dx error hibákat dobál. Settings originben-Origin In-Game.disable.
-
Balika23hun
aktív tag
Map töltés közben mit látok a bal felső sarokban, Han Solo nevét említik. Vmi olyasmit írtak hogy a C96 pisztoly alapján készítették el Han Solo blasterét. Utána néztem és valóban, miket nem tanul az ember játék közben

-
lofagi
addikt
-
Ilyenre gondolsz?
http://symthic.com/bf1-weapon-charts?assault=1&sort=Class&adsc=DESC
-
malacka87
őstag
A jó istenit már 4 nvidia drivert próbáltam ddu-val töröltem mindent és még mindig direct x hibákat dob. Tegnap este még semmi baja nem volt? Jött a játékhoz valami elcseszett frissítés vagy mi?
Laraxior: Nincs semmi oc 1 hetes a rendszer is. Nincs valami config fájl amivel átlehet rakni dx12-t 11-re? -
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem muszáj a játékban állítgatni, lehet weblapon keresztül is
Be kell lépni majd Career menüpont és BF1-et kiválasztani, és jobb oldalt a Loadout
Nekem valamiért nem aktív egy két kaszt állíthatósága, lehet nem mentem eleget velük
Tud valaki egy olyan oldalt ahol a fegyverek sebzési karakterisztikája ki van gyűjtve
Például ilyen a Smle MKIII Marksman-nak(alap snaper)

-
Fitzgerald
veterán
-
malacka87
őstag
Új nvidia driver után dx error hibákat dobál a játék. Kár volt felrakni...
-
válasz
@rglaaf
üzenetére
"teszt félét"
Az indexen még nem láttam se játéktesztet, se teszt félét, ez egy egyszerű beszámoló, ráadásul a srác, aki írta, teljesen más szemszögből vizsgálja az egész játékot (történelem), nem pedig az élmény/fps/játszhatóság oldaláról.A másik, hogy mindig írja valaki, hogy ez ugyanaz, mint az eddigi BF-ek, csak más pályákon, más kinézettel. Hát nem tudom mit vártok, lehet repülő kutyákat vagy madáretetést, de sosem fogom megérteni, amikor valaki ennél is többet vár egy FPS-től.
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Ezek apróságok, oké, zavaróak, de ha az az ember, aki nincs velünk játékban, az adott szerveren, annak kéne kilépnie a lobby-ból...Így van kitalálva...de jelenleg ez nem így megy, szóval vmi változás csak lesz.
Ha nem, akkor mi alkalmazkodunk és megyünk külön partyba.
És csak az lesz oda meghívva, aki feljön TS-re, ennyi.Ill. itt is kellene egy leader, aki a partyt verbuválta, mert akkor ő ki tudná dobni belőle, de egyelőre még nincs ilyen opció benne.
Nagyon összerakták, valóban, a játékélmény elég komoly, főleg, ha TS-en barátokkal közösen kockulunk!

-
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Csak akkor tudod, ha elég gyors vagy, és sikerül egyre rákattintani. Javasolt az üres szerveren való beállítása.
-
CptAdamica
nagyúr
Járműveket hol tudom testre szabni?

-
Dtomka
veterán
válasz
MikaVejneGI
üzenetére
Battlefield 1: GTX 1060 vs RX 480 DX11/DX12 Gameplay Frame-Rate Test
A DX12 ben az AMD vga-k jobban szerepelnek, legalábbis BF1-ben.
Battlefield 1 : DX11 vs DX12 Ultra FPS Test R9 280X FX 8350
A régebbiekre pl 280x-re sajna ez nem igaz

-
venomka1
aktív tag
a granatot akarom az eger bal oldalan levo gombra tenni,de nem erxekeli, miert? es a kozepso gorgetore sem tudom tenni.
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én se de neked meg ugy is mindegy mert életed játéka, de legalább össze dobtak valami teszt félét nem úgy mint a többi "piacvezető" Gamestar. Gamepod etc
-
STC Speed
őstag
Ritkán, de ha beszállok egy járműbe nem birom mozgatni az egérrel,remeg a kép is, aztán ujraindítoma játékot és jó, ez mitől lehet?
-
nesh_019
senior tag
Ez a hiba volt másnak is, engem néha kidobál.... 16.10.2 driver van fent a 16.10.1 ugrált a kép.
Most jelenleg minden Highra van rakva és be van kapcsolva a DX12. Tegnap még ment rendesen, de néha játékközben ugyan ezzel a hibával kidobott.
R9 380 4GB kártyám
-
Viper26
nagyúr
Első tapasztalatok...64-es mapon stabil 60 fps, vajsima az egész (high), semmi drop nincs.
Eddig nekem ez a bf tetszik a legjobban, graf és játékélmény zseniális.
-
Pubszon
veterán
Tescoba lehet kapni?
Ha igen, mennyibe kerül? -
Edem05
őstag
Ami igen zavaró tud lenni ebben a játékban... előttem a gyerek próbálom eltalálni mert a golyók úgy repülnek mint ha pisálnál... úgy meg azért nem egyszerű. Aztán hirtelen feldobja az ablakot, hogy valaki behívott party-ba... persze ilyenkor nem tudsz csinálni semmit. Csak ott állsz mint egy f@sz és próbálsz kétségbeesetten rákattintani a NO-ra, ami úgysem sikerül időben és nézed ahogy ledarál a gyerek. Tegnap ettől már kikészültem teljesen. Remélem erre gyorsan kitalálnak valami megoldást.

-
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a Dx hiba csak dx12 futattva jön elő , vagy dx11 alatt is jelentkezik?
Jelenleg egy r9 280x alatt játszom dx 11 -ben.(mert volt pár dx hibám)
Váltani szeretnék egx RX 480 vagy egy GTX 1060 -ra. Melyikkel járok jobban? Mind két oldal véleményére kiváncsi volnék. DX 12-ben tényleg jobb egy AMD? vagy csak bullshit reklám az egész?
Köszönöm. -
venomka1
aktív tag
ez a jatek lenyugozo, full HD ban ultran mint egy film, el sem merem kepzelni hova fog fejlodni a jatekelmeny, pl VR stb. Csak legyen penze az embernek ezekre.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Az volna a kérdésem, hogy melyik kiadást éri meg megvenni ? A deluxe-ot vagy a prémiumot ?
-
törölt tag
hullo, players is tollja? A hullo tankja kurblis!

-
lofagi
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Jaja sokba volt, főleg abban az időben, úgy voltam vele az az enyém nem adom!

Végre kikerül a tesztem a logoutra is a Gamer székről!

-
Laraxior
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Amikor játékban vagy akkor az adott kasztot kiválasztod, ahol akarsz valamit venni (Assault, medic, support, scout,stb) és ott tudsz rányomni a listában a vásárlásra. A jármű vásárláshoz a járműre kell menni.. ha van időd, mert hamar elviszik.
Rafkósan van megoldva, menün belül nem lehet
Ezért is van üres mapon az egyik tank amit linkeltem. Felmentem egy üresre, és elvásároltam az összes warbondot, meg megnéztem a skineket.
Ez a legnyugisabb, készen vagy, kilépsz, mész egy normális szerverre ahol vannak.
-
CptAdamica
nagyúr
Végre! A tegnap esti szopás után, mert hát mikor menjen el az internet, mint amikor megjelenik a játék, ma végre kipróbálhattam. Életem játéka!

-
guftabi96
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Ezek már megvoltak.
Semmi nem futott a háttérben.
A béta tök jól futott. Ez meg teljesen random összeszarja magát. Próbáltam már mind a 2 DX-et.
Vsync az nekem ilyen játékban alapból off, a motion blur meg még annál is offabb, hányok attól az effekttől
Remélem kezdenek vele valamit.
A light tankkal még mindig keményen lehet darálni, ha ügyes az ember, azon a városi pályán nagyon durván szét lehet szedni az ellent.
Sniperlimit nagyon kellene, még mindig az van, hogy a fél csapat piknikezik egész meccsen, pontot meg nem foglalnák...
Az nem tetszik, hogy nagyon sok golyó kell egy emberbe.
Illetve nem gondoltam volna, hogy a BF4 után sikerül még jobban elszabni a spawnt, de úgy látszik sikerült. Ez már-már művészet.
A spot az nálam még mindig hol működik, hol nem.
Nem rossz játék egyébként, tetszik, de azért a 4-et jobbnak tartom.
-
Laraxior
titán

Jól néz ki ez a festés

-
Laraxior
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Azok nem fegyverek, csak skinek

Majd akkor tudod használni, ha megveszed a fegyvert "X" warbondért és utána ráaggathatod a színt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bulikavagyok
nagyúr
Lehet, h ez egy láma kérdés, de nem jöttem rá magamtól: hogy tudom használatba venni azokat a fegyvereket amiket a battlepack-ból kaptam. Adott már kb hatot, de nem látom őket sehol.

-
ProEvoFan
nagyúr
GTX 960 2GB vgaval játszik valaki?Ha igen mondana pár tapasztalatot mennyit bír a kártya?
-
Attix82
addikt
CPU-t tegyétek alapra és nem fogja pörgetni 100%on DX11-be.
-
4690k, nagyon lightos tuning (4,1ghz), 3,9 a default, gtx 1070 alapon, 16gb ram, W10, ssd, dx11, ultra settings, full hd: min fps 87, max fps 140 körül.
Map: monte grappa 64-es, fullon.
Konklúzió: elég az i5...be is b@szna, ha nem lenne....Szerk: cpu usage 100%, gpu 80-90%, ram használat max 9 gb.
-
-
voodoo98
addikt
válasz
N@idia
üzenetére
Amit gondolok, hogy kell Nvidia kártyához (ATI-t nem tudom) és nagyon magas (>60-80) fps számhoz
- legújabb driver
- DX11 (DX12-ben ciklikus fps droppok voltak 1080-nal és 4790k-val 4.6-ra húzva)
- win 10 még ha dx11 használsz szerintem akkor is
- 16 gb ram (legalább 12, 8 szerintem is kevés)
- ramból sem mindegy, hogy milyen még 4790k-nál is hozott plusz fps-t (plusz gpu usage-ot), az hogy felvettem 1333->1866-ra (gta5-ben rendesen hozott, szerintem itt is) [véletlen 1333-on volt 1866 helyett
]
- és a legfontosabb a vga mellett, hogy legalább core i7 a HT miatt (4 szál kevés), ebből persze minél nagyobb órajelű, tehát csúcsra húzni
-
kisza25
félisten
válasz
namenyicsavo
üzenetére
nálam is volt ilyen ezen a pályán, egy részén meg nagy feketeség
-
borkarico
aktív tag
engem be sem tesz egyetlen egy mapra sem a multiban, join gomb és visszadob lobby-ba...
valamint ha újra indítom a játékot az írja offline vagyok és sehogy nem akar csatlakozni...
eddig megérte megvenni...
valami ötlet?
-
Gyula84
veterán
úgy néz ki köv hétvégén jövők én is

-
tomas51
senior tag
Elkészült a saját teszt videóm Battlefield 1 PC: All Max GTX1070 Prologue ResScale 150%
Minden maxon 2560x1080-on.
Nézzetek rá BF1 videoüdv:
Peti -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
...nem kevés.

-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Éjfélkor már megvolt a 600k

PC: 167,223 (24h peak: 171,382)XBOXONE: 248,375 (24h peak: 248,375)
PS4: 224,059 (24h peak: 230,058)
Total: 639,657
-
sagem
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nem tudom az Index miért erőlteti ezeket a játék teszteket, ez az ember össze-vissza ír mindenfélét
Többször leírja pl., hogy jó játék, majd azt is, hogy tulajdonképpen nagyon jó, meg azt, hogy igen, lényegében valószínűleg nem igazán lennének az emberek kíváncsiak egy teljesen valósághű játékra, de akkor is olyan kellett volna, ezért egy így nem jó. Majd a legvégén ezzel zár:"Na, a Battlefield 1 azt is megmutatta, hogy ráadásul ahhoz sem elég jó, hogy valaki csak úgy, mindenféle tupírozás nélkül világsikert elérő játékot kalapáljon belőle." -ezt a világháborúra érti. Igen, ez a játék sem rendelkezik mély erkölcsi mondandóval és igen, nem valósághű, és nem, a Bf meg sem próbált Verdun lenni, de könyörgöm..ez egy Battlefield..tisztelt cikkíró mit vár ettől az igen nagy hagyományokkal rendelkező sorozattól, nem is értem

omg..

Lovas témához: a csónak torpedójával telibataláltam egy folyón átkelő lovast..de csak 80at sebzett...

-
lofagi
addikt
válasz
Dtomka
üzenetére
Makró?! LOL
Szerintem csak egyszerűen béna volt az ellen az látszik. 
(#10221) prokxy: nem baj, a negatív reklám is reklám tudod.

(#10224) sagem: sikerült elolvasni nekem is, de minek?!
Nem értem amúgy még mindig, hogy a BF-et miért akarja valaki lelassítani. Ez egy pörgős játék volt mindig is, talán az első rész nem, nem is játszott vele senki kb, akkor mindenki a cs-t tolta. Viszont mára kinőtte magát, nem mehet vissza abba a korba.Nekem egy gondom van csak a játékkal, hogy a 4ben azért szerettem,hogy lehetett sok mindent fejleszteni, unlockolni a fegyókhoz, a kasztonak voltak cuccaik amiket meg kellett szerezni. Itt viszont, már lassan ott tartok,hogy nem tudom mire költeni a pénzt. Aztán mi lesz? Csak a fejlődés a szintlépés és kész?
-
lofagi
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Óriási volt, sokkal jobb így játszani, ha van TS és haverokkal, a játékélmény hatványozódik nem kicsit!
Így használjuk a lovasságot ló nélkül!

-
prokxy
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Biz! Ez alapján ne ítéld meg...ma is olyan fasza köröket mentünk, h beszarás. Fagi, EMS, Dave, Liq, zzola, LnB, meg még páran.

Voltunk du is, meg amióta lehet, este azóta, most is játszanék, engem beszippantott, de már leesik a fejem, úgyhogy majd holnap!
Mi a terv, megveszed?
-
Dtomka
veterán
Miért van az , hogy bespawnolok 1 tankba és nem lehet lőni vele?

-
malacka87
őstag
Lol jól beszippantott a játék!
Ez valami isteni! 
-
@rglaaf
veterán
-
zzola
titán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Akkor a Telekom topicban köszönd meg, ne itt!
.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
PeeterssoN
őstag
30 megás nettel full pocket loss köszönöm Telekom!

-
whitezo88
nagyúr
Friss driverrel, VGA-t kicsit húzva mentem egy full OP-t, CPU (mind a 4 mag egyenletesen) és a GPU is 70% körül dolgozott végig. DX11.
Btw hol van a weapon és egyéb customize? Nem találom pedig pár napja már megtaláltam...
-
Czvik2.0
tag
Felraktam az új Nv drivert..mentem egy kört.. nem értem ezt az i5 mizériát. i3+1060 60-95 fps nyilván szerencsétlen vért izzad de ha nem írja a fraps hogy 80ról 60ra esett az fps akkor én nem érzem mert nem röccen meg. Szépen fut az egész.

-
venomka1
aktív tag
Nekem 70 fps el fut ultran a scale fel huzva mind2 max ra,jobban megy mint a beta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2016-10/22/429691_yn0zpxi3pvvbqapp_bf1_2016-10-22_7-50-41-985.jpg/800)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És csak az lesz oda meghívva, aki feljön TS-re, ennyi.

![[link] [link]](http://kepfeltoltes.hu/161022/1313334150bf1_2016_10_19_15_06_40_459_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)