Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
laceszgamer #12039 üzenetére
Igen és csak sorban halad, tehát ha van egy medál, miszerint 1) játsz két TDM-et 2) nyerj egy TDM-et 3) csinálj 20 killt egy TDM alatt, akkor hiába csinálsz 22 killt az első meccsen, ahol nyertek is, csak az 1)-es progress halad.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
SkyS1gn #11246 üzenetére
Ha nagyon akarnak, ki tudtak volna szedni, picit komikus is volt, amikor 10-20HP-val futok a medic után, hogy vágjon már hozzám egy szeretetcsomagot, vagy direkt takartam a kilátását, hátha leesik neki.
Nekem tetszik, felőlem maradhatnak bent. Fogalmazhatunk úgy is, hogy szerencsém volt, mert máskor repül vagy három gránát felém vagy kapom az össztűzt a nyakamba.
-
Mister_X
nagyúr
Imádom a flame trooper kitet, Argonne TDM-en ellenséges össztűz közepette fel tudtam venni a vasúti hídon és az egész menetet végig tudtam vele nyomni, mert -bár spammelni kellett a need medicet-, de életben tartottak
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Laraxior #11156 üzenetére
Az az EA Value...
Még anno apám vette egyesével a BF2-ket, megvolt külön az alap és külön a Special Forces lemezen, valamint a két DLC is. Talán még meg is vannak valahol, majd ha elmegyek hozzá, lenyúlom
Nekem csak egy EA Classics BF2 Complete Collection jutott, Xbox 360-ra volt meg a két Bad Company, az összes többi (BF3, BF4, Hardline, BF1) digitálisan van már meg.
-
Mister_X
nagyúr
Olvastátok az IGN "tesztet"? A százéves háborún meg az ausztrál-ottomán fronton még most is röhögök
-
Mister_X
nagyúr
BF4-ben szerintem csak Conquestet nyomtam, az új játékmód az Operations? Ez nem egy Rush járművekkel és Behemoth-okkal?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
daveoff #10323 üzenetére
Hülye kérdésre hülye válasz, esetleg?
Egyébként nálam végighaladt a game a listán: izgalmas SP? Pipa... Rendes rombolhatóság? Pipa. Kevesebb jármű? Pipa. Kiegyenlítettebb harcok? Pipa.
Ezen szempontok alapján jobb, mint a BF4. A kérdés az, hogy ki mire vágyik (történelmi vagy modern harc), nem fog eltűnni a BF4 egyik napról a másikra.
De az biztos, hogy most a DICE megmutatta, hogy lehet még a világháborús korszakba színt vinni és van is rá igény.
-
Mister_X
nagyúr
Nap idiótája címet annak a gyökérnek adom, aki Suezen Armored War Trainnel egy centit se haladt, végig mortarban ült...
-
Mister_X
nagyúr
Egy kis felhomályosítást kérnék szerverügyben. Nem játszottam PC-n BF2 óta, így nem tudom, hogy miként működnek a dolgok: BF4 alatt még a hostnak volt lehetősége testreszabni a szervert egyedi szabályokkal (pl. csak mesterlövészpuska), most meg majd nem lehet?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Laraxior #9519 üzenetére
Az A7V? Igazi halálosztó. Külön poénos, amikor két A7V közelharcol és forgolódnak egymás körül
Mark I sem rossz tank, csak nem jöttem még rá a nyitjára: mozsár + gépágyú a pilótának, emiatt inkább squados tank, szét lehet kapni bárkit (másik Mark I, light tank, A7V), ha van kommunikáció.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Jacktor #9483 üzenetére
Menj majd kisebb létszámú szerverekre/játékmódokra. Mikor spawnolsz, akkor látnod kell "betűket" a térképen: ezek az elfoglalandó pontok. Kékek a tietek, pirosok az ellenfélé - ha az egyik villog és csökken benne egy fehér ív, akkor vagy foglalnak titeket, vagy foglaljátok az ellenséges pontot. Értelemszerűen vagy támadsz, vagy védekezel, verdődj más játékosokhoz, mint ahogy fentebb írták is.
-
-
Mister_X
nagyúr
Hogyan vonjuk ki a forgalomból az ellenséges bombázókat BF1 móda #1
Már csak 4 órám maradt az Accessből, már megjelenhetne
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest