- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
urbi73
senior tag
Lesz-e DX -12 ?
-
Soos95
tag
válasz
IntelKiller7 #8197 üzenetére
már csak a Beverly Hills Cop OST-jét kellene mellé csomagolni
-
IntelKiller7
veterán
Tudtátok, hogy Eddie Murphy-t csomagolják a Collectors edt-be?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Road to Battlefield 1 - Livestream Event from October 12 to October 21Starting on October 12 and running right up through the launch on October 21, we'll be hosting daily livestreams for two hours a day, from 1PM to 3PM PT.What sort of thing will we be showing off? A whole lot. We'll have every map on display, from Sinai Desert to Suez and Ballroom Blitz. Each mode will be played as well, including new entries Operations and War Pigeons. They'll be played by members of the Battlefield community team, as well as a bunch of special guests.Most látom vótmá. Sry.
-
Olympos
aktív tag
válasz
gyilok82 #8192 üzenetére
Annyira kapzsik, hogy már a szervert is csak tőlük lehet bérelni.
Szar duma. A szervert ők is bérelni fogják ugyanott, ahol most is futnak a BF3, BF4, és a világ többi játékai. (Vagy tud vki olyan infót, hogy az EA/DICE - mindegy melyik - elkezdett szerver parkokat építeni minden kontinens legnagyobb országaiban???)Teljesen le lesznek korlátozva a szerver beállítások.
Aki egy kicsit is benne volt a szerver működtetésében az tudja, hogy folyamatos utánaolvasással, programozással teljesen testre szabhatóak lettek a szerverek.
Valakinek ez persze nem tetszik, valaki viszont csak ezt keresi. Ezzel nem is volt baj, mert a sok szerver szolgáltatónak hála az árak nem szálltak el, így bőven volt miből válogatni. (Drága volt persze...de most mi fog jönni; jaj, előre félek!)Azt mondják, hogy most is állítható marad. "Persze"
Nevét, egy két apróságot majd tudsz állítani, persze; de gondolom lőttek a Proconnak és Rconnect-nek, így ha nem tetszett, hogy több sniper van a pályán, vagy mindenki flirt használt...hát most törődj bele. (persze első világháborúban nem volt flir, de itt is lesz vmi halálidegesítő attachment biztos, amit minden második játékos legszívesebben tiltana.) És még sok más, mint aknavető elővétele auto-killt jelentett egy kicsi pályán; na ilyeneknek is pá-pá.
Egységesíteni fogják a beállításokat - mint az amcsik az Apple termékeiket - és a hülyére korlátozott szerverek miatt lehet, hogy pofonegyszerű lesz beállítani, de a profibbak biztos megkönnyezik majd a régi rendszert és a veterán játékosok is érezni fogják azt, hogy hiányzik a szerver egyénisége; mind egy sablon lesz.Bocs a károgásért. Persze jobb, mint a semmi, csak a népszabadságnak is fuccs, erre ezek is itt szaroznak
-
sixpak
nagyúr
Köszi srácok, csak erre vártam.
Ebben az esetben megkapják a 60 eurómat. -
-
front3r
őstag
-
voodoo98
addikt
Igen! Nem árulnak zsákbamacskát ez tény!
Lényeget kiemelem:
...we'll be hosting daily livestreams for two hours a day, from 1PM to 3PM PT.
What sort of thing will we be showing off? A whole lot. We'll have every map on display, from Sinai Desert to Suez and Ballroom Blitz...Azaz:
okt 12-okt21-ig mindennap lesz 2 órás stream az összes mapról (a trialon belül szerintem). PT 1PM-3PM között, ami itthon 22-0 óra között lesz.Cool!
-
voodoo98
addikt
-
Ellia
addikt
válasz
voodoo98 #8181 üzenetére
Nekem inkább úgy tűnt, hogy az maga a bevezető "tutorial" lesz csak, majd az utána következő 5 fejezetben más karaktereket (egyet-egyet) fogunk irányítani. Abban se lennék biztos, hogy maga a történet részek összefüggenek-e.
Ha egyébként volt valami info erről akkor javítsatok ki
-
Xaels
félisten
válasz
voodoo98 #8174 üzenetére
Mafia-ból az első volt igazán jó és hangulatos, a 2. már nem fogott meg annyira és ott is bőségesen voltak technikai gondok vele megjelenéskor. Nem is jutott volna eszembe előrendelni. A Shadow Warrior 2 meg fele annyiba kerül Steamen előrendelői akcióban mint a Mafia 3. 10% azért mert előrendeled és még 10% mert meg van az előző rész is, de egyébként sem volt 40EUR.
Nagyon sajnálom egyébként, hogy az SP most sem kap egyébként normális COOP módot.
-
feco70
senior tag
Kiváncsi leszek ,hogy bírják majd a szerverek. Mert erre aztán sokan rákattantak.
-
voodoo98
addikt
Egyébként most a Mafia3 fiaskó után, 5x is meg fogom gondolni, h előrendeljek-e bármit is. Ha nincs a BF1 idén, akkor előrendeltem volna és most k ideges lennék! (még a season pass-on is filóztam!!). BF1 viszont bátran elő mertem rendelni, mert játszottam a beta-val 30 órát. Remélem, hogy nem okoz csalódást!
-
Laraxior
titán
Lassan akkor ideje lenne lemondani az Access-t is mielőtt még egy havi 4EUR-t von...akkor aztán ugyanannyi lesz a game mint Access nélkül
-
Xaels
félisten
válasz
voodoo98 #8169 üzenetére
A Beta nekem is bejött, a bugoktól mondjuk elvonatkoztattam emiatt, de ki tudja mihez nyúlnak megjelenésig illetve a többi map milyen lesz. Nekem a Doom nagyon bejött, a Shadow Warrior is odaszegezett a monitor elé és a folytatásban lesz 4fős COOP ahogy a Space Hulkban is lesz.
-
Xaels
félisten
válasz
voodoo98 #8167 üzenetére
Mondjuk én egyébként is kivárom a megjelenést. Addig az Accessesek meg Deluxosok letesztelik és lesz rengeteg képi anyag meg visszajelzés. A Premiumra valót meg idén elköltöm Shadow Warrior 2-re. Bár havernak azt mondtam, ha a BF1 vacak lesz akkor a PC is megy a levesbe és rá költöm a motorra.
-
voodoo98
addikt
Természetesen ráértek megvenni, persze! Később még origin-ben is fel lehet upgradelni ultimate-re a játékot, szóval még az is meg van (, ha a deluxe előtte meg volt). De én mégis jobbnak láttam előre megvenni az egészet, a teljes élményért. Cserébe viszont nem veszek idén más játékot!
Mafia3-at előrendeltem, de lemondtam az ultimate miatt, és nagyon jól tettem: link.
-
Xaels
félisten
válasz
voodoo98 #8163 üzenetére
Persze amíg az achikat meg a kieg cuccokat megszerzik. Utána ki tudja. Ezért sem fizetem ki én sem előre az összeset. BF3-ban első nap befizettem a Premiumra és végül az 5 csomagból 2-n játszottam előszeretettel. A B2K-on és a CQ-en, de ebből a kettőből az elsőt megkaptam Premium nélkül is "ingyen". BF4-ben egy DLC-t sem vettem, és most ingyenesen sem játszom rajtuk maximum a Second Assaulton ami megint csak korábbi mapok feldolgozása. BF1-ben is ráérek majd azt megvenni ami tetszeni is fog, lehet külön az összeset meg fogom venni egyesével, de az is lehet, hogy 1-et sem.
-
Olympos
aktív tag
válasz
front3r #8162 üzenetére
Kifejezetten óckodom a nem Premium szerverektől. Vonzza a cheatereket, akik nem költenek kiegészítőkre, mert esetleges - és esélyes - lebukás esetén felesleges pénzkidobás lett volna.
Összességében mindig megéri a Prémium, olcsóbban jössz ki, ha tényleg játszol a kiegészítőkkel már a megjelenésüktől fogva.
A csalók az Offical+Normal+non-Premium szerverekre járnak. -
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Olympos #8146 üzenetére
Nem a futási sebesség volt a legnagyobb gond ott... hanem a fagyások meg a hitreg/netcode...
Szerencsére a Harline/SWBF és ennek a bétája óta látszik, hogy ilyen gond nem lesz ezzel már.
Inkább csak egyéb bugok tehetnek neki keresztbe.
Fú jó kis bukta lett ez a funstock refund... pont most kellett a fontnak megint beszakadni a héten.
Hát végül átgondoltam mennyi időm lesz játszani mostanában, meg mennyit ér meg nekem és maradtam a DLGamer-nél. 40 fonttal megúsztam és a Hellfighter preorder bónuszt is adják elvileg, nem mintha ezek a pre-order skinek érdekelnének.
-
front3r
őstag
Én nem látom értelmét a Premium-nak: A premium mapokon nincs sok játékos, kevés szerver van rá. Tehát ez kilőve, maximum a fejlődés gyorsabb a battlepack-ek miatt. De aki meg sokat játszik, az amúgy is kapja a battlepack-eket, és az alap fegyverek is használhatóak...
-
MésziGab
tag
Hali
Battlefield 1-ből lesz PREMIUM?
-
zzola
titán
Október 12-től, ez a macro király is bekerült...
Szerény bemutatkozás, főleg az utolsó mondata... -
bul07
nagyúr
Hátha más is az ipon-tól rendeli elő azoknak infó
21- érkezés kérdésre:
Általában a megjelenés napjára szoktuk szállítani a rendelését, de ez
a beszállítótól is függ, hogy időben küldi-e a játékokat, sajnos ezt
csak előtte lévő nap tudjuk biztosan. -
Olympos
aktív tag
Az optimalizálás egy átverés.
A BF4 induláskor nem volt "optimalizált", aztán egyre jobban az lett.
Átverés! Nem optimalizáltak semmit, butítottak mindig egy kicsit a grafikán. Ez a patch váltáskor volt szembetűnő. (Majd azt mondták: "optimalizált".)
Ezt akkor vettem észre, amikor Metro pályán leomlott a mennyezet és ott maradt a törmelék. Majd jött egy patch és a törmelék úgy olvadt bele a padlózatba, mint a hab a habfürdőbe. -
regener
veterán
válasz
martinkeet #8143 üzenetére
Megjelenéskor vonnak le.
-
martinkeet
aktív tag
Sziasztok!
Originen megvásároltam a játékot.
2 napja "processing" státuszban vagyok ,és az összeg még nem került levonásra.
Valamit elrontottam?Köszi!
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Szerintetek ezen a konfigon elfutna 1080p ultra-n a játék?
i5-4xxx Haswell
R9 290
8gb ram
ssdÜdv Gyuri
-
feco70
senior tag
Akkor muszáj lesz vennem egy új kártyát!
-
Dtomka
veterán
-
voodoo98
addikt
Beta benchmark
Talán a 750ti-jal tudod összehasonlitani az kb. egy szinten lehet a GTX660-nal. -
feco70
senior tag
Üdv. Szerintetek,hogy fog futni a játék?- i5-3570- Asus gtx 660 DirectCU ii top 2gb- 8gb ram Kérném a véleményeteket.Köszi!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
PeeterssoN #8121 üzenetére
Azt csak Originen tudod megvenni.
-
PeeterssoN
őstag
Helló fanok!
Tudtok olyan kereskedőt/értékesítőt aki értelmes áron árulja azt a verziót, amellyel hamarább tudnék játszani? Nekem nem kellenek/érdekelnek a ficsörök csak a korábbi hozzáférés. -
voodoo98
addikt
Rengeteget filóztam, hogy melyik verzió legyen. Elő is rendeltem a dobozos standard-et itthon, de utána lemondtam és az ultimate-t választottam (ami kib. drága, tudom! sokkolt engem is), de cserébe nem veszek idén más játékot. Mafia 3 előrendelést is lemondtam, pedig k nagy fan vagyok. De még nagyobb BF1 fan vagyok.
Úgy voltam vele, hogy a standard és premium mindenképpen kell. Mivel a premium ára tavaszig nem nagyon fog esni és kockáztatni sem akartam most, hogy más key-es oldalakon vegyem meg, alig olcsóbban.
Ezért, amit mindenfeléképpen megvettem volna az 31k-ba került (16k standard + 15k premium utólag). Mivel az origin access is kellett az okt 13-as kezdés miatt, így az már majdnem 33k. Tehát kb. 4k-ra voltam a teljes élménytől és a 3 nappal korábban kezdéstől. Azt pedig még rátoltam. -
FollowTheORI
nagyúr
Anno egyszer kisakkoztam hogy a legolcsóbb... valami 25ből megvolt.
Csak több országba kellett vándorolni... nem tudom Cris99 után megkockáztassam e.Valami ilyesmi volt, hogy Kanadában kell venni az Alapot/Deluxe kiadást, és Ausztráliában meg a Prémiumot.
US alap, Canada alap ~54 EUR
Canada deluxe ~ 68 EURAUS prémium meg 41 EUR
Ez így egyben 95 EUR, vagy 109... ha jól számoltam isthereany alapján.
Na jó ez így azért 29-33 között mozog.
De még ígyis olcsóbb lenne.Ja és még ebből lejön -10%, azzal nem számoltam... bocsesz.
86 EUR meg 98 EUR... szóval olyan 26 meg 30 körül.
Ha meg alapból jó a GMG 44 EUR körül... akkor 44+ 41 = 85 EUR körül meglenne egyben.
Feltételezve persze, hogy az AUS prémium megvehető és nincs belőle gebasz.
-
prokxy
veterán
válasz
voodoo98 #8115 üzenetére
Nekem közel 40e-t nem ér a játék, de most komolyan...ez nagyon sok pénz...már a deluxe is luxus sokaknak, 3 napért majd' 10e Ft.
Imádom a BF sorozatot, ez nem kérdés, rengetek pozitív élmény fűződik hozzá, új barátokat ismertem meg, a játékélmény, a warozás anno, áááá, sorolhatnám, persze vannak hullámvölgyek is, de ezt a deluxe-t 2x is meggondolom...az alap oké, ha a szerverek normálisak lesznek, ill. a trial alapján döntök/döntünk. -
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI #8114 üzenetére
Battlefront premiummal érdemes összehasonlítani. Szerintem sem lesz lényegesen olcsóbb, ezért vettem meg az ultimate-t. Kockázatot meg vállalom, ha nem lesz rajta senki, de csak lesz!
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
SkyS1gn #8103 üzenetére
Kötve hiszem hogy kapsz rá -10% kedvezményt addig... sőt...
Nem is tudom mikor szokták először kedvezménnyel adni... talán 1 év után.
A BF4 Prém az árgrafikon szerint 2014 júliusban kapott először akciót, több mint fél évvel a megjelenés után (2013 november ugye).Kivéve ha lesz valami kedvezménykódos akció, hasonló mint nemrég az 50%-os volt.
De ez nagyon ritka.Itt inkább az a rizikó, hogy baromira nem lesz sikeres.
Ha meg sikeres lesz, akkor mégannyira sem fogják a prémet külön akciózni. Előbb lesz az alapjáték meg az Ultimate akciós egyben, mint külön a Prém... fene vinné el őket.Még a Hardline Prém is csak 2016 februárban volt először akciós, úgy hogy 2015 márciusban jelent meg a játék. Pedig az sem egy sikersztori...
(#8115) voodoo98
No igen, azis csak most nyáron... jóval több mint félév után kapta meg az első akciókat. Addigra minimum 1, de inkább 2 fizetős DLC is kint lehet már.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn #8056 üzenetére
Integrated Creative Tools Coming To Battlefield 1!
Sokkal részletesebb + konzolokon is.
Lesznek jó videók megint post launch.
-
guftabi96
addikt
-
gyiku
nagyúr
ipon 14990 [link]
További információk
http://www.microsoft.hu -
wolf13
őstag
Akik cdkeys.com -tol vették még senki nem kapott kulcsot ? Ugye elvileg azt írta , hogy megjelenés előtt pár nappal várható.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
FollowTheORI #8102 üzenetére
2017 márciusig nem lesz fizetős DLC, addíg lehet lesz olcsóbban is prémium, szerintem várj vele.
-
FollowTheORI
nagyúr
No megoldódótt a funstock "probléma", ma automatikusan refundolták egy szó nélkül az előrendelésem.
Ugyhogy marad nekem is az origin preorder accessel.
Viszont akkor lehet énis egyben behúzom az Ultimate kiadást.
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS