Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem05
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
melyik nyert?
-
Edem05
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez most komoly?
Hát akkor így ma sem lesz 1-2 körnél több az tuti. -
Edem05
őstag
válasz
giornalista
üzenetére
Az igen! Biztos hatalmas móka lehetett.

-
Edem05
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen velem, a coop része nagyon tetszett aztán a multit meg elvittem 50-es szintig, azóta elő se vettem. SWBF2-t eddig csak videókról láttam, de én ezért egy árva petákot sem adok, az biztos.

-
Edem05
őstag
Engem inkább az zavar, hogy az automata fegyverekkel úgy kell lőni mint ha pisálnál.
Értsd, jó elé vagy fölé kell célozni. Vágom én, hogy ballisztika meg ilyenek, de én BF: BC2, BF3-4ből jöttem ott nem kellett ennyire látványosan elé célozni. Elég volt ha csak a fegyver irányzéka rajta volt a célponton. Itt meg annyira fura, hogy mai napig nem tudtam megszokni, igaz nem is játszottam annyit a játékkal mint a korábbi részekkel. -
Edem05
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez használ de majd kipróbálom.

-
Edem05
őstag
Ti miket szoktatok beírni a user.cfg-be? Illetve, mit érdemes?
-
Edem05
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
még így is sok... majd ha lemegy 20 környékére akkor talán.

-
Edem05
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ja, először én is azt hittem. Ott álltam a tér közepén azt csak néztem mi a fene ez

-
Edem05
őstag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
sztem nem trollkodik

-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Jól nyomod, ment a like. 😁👍
-
Edem05
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Nekem is ugyan ez plusz még egy érdekes és egyben idegesítő bug vagy nem tudom mi ez mert eddig jó volt. Szóval az egér görgővel nem tudok fegyvert váltani, hanem most elkezdett horizontálisan pörögni a karakter ha fel le görgetem
Mutattam is Faginak, hogy úgy tudok pörögni mint a búgócsiga
Beállításokban nem állítottam el semmit, beléptem játszani és ilyen volt.

-
Edem05
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát nem vagy túl szerencsés ezzel a Battlefield játékkal.
Lehet, hogy ez egy jel. 
-
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Attack repülőből a hátsó gunner ülésből elengedtem egy lövést a bespotolt ellenségre, magát az embert nem is láttam csak a piros kis pontot. Majd jött a killfeed hogy enemy killed headshot
Csak néztem nagyra nyílt szemekkel.

-
Edem05
őstag
Ami igen zavaró tud lenni ebben a játékban... előttem a gyerek próbálom eltalálni mert a golyók úgy repülnek mint ha pisálnál... úgy meg azért nem egyszerű. Aztán hirtelen feldobja az ablakot, hogy valaki behívott party-ba... persze ilyenkor nem tudsz csinálni semmit. Csak ott állsz mint egy f@sz és próbálsz kétségbeesetten rákattintani a NO-ra, ami úgysem sikerül időben és nézed ahogy ledarál a gyerek. Tegnap ettől már kikészültem teljesen. Remélem erre gyorsan kitalálnak valami megoldást.

-
Edem05
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
ha egyszer veszel prémiumot (mert veszel) benne lesz az is.

-
Edem05
őstag
válasz
Jacktor
üzenetére
"Letölthető verzió érdekelne igazából de ahhoz nem találtam túl sok megbízhatónak tűnő oldalt..."
Egyszer már volt erről szó, úgyhogy csak belinkelem egy régebbi kommentem.

-
Edem05
őstag
Ha nem kell a tok meg a többi hülyeség akkor én EZT a boltot ajánlom. Kódot kapsz és ez hivatalos, megbízható bolt. Legutóbb az új Deus Ex: Mankind Divided-et vettem innen, kb megjelenés előtt fél-egy héttel kiküldték a kódot és volt preload.
szerk: sagem kolléga gyorsabb volt.

-
Edem05
őstag

-
Edem05
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Én elő se rendelem, megvárom szépen a megjelenés utáni 1-2 hetet. Ha nagyon sokan fikázzák meg sem veszem. De most amúgy is elvagyok más játékokkal. Valahogy nem is hiányzik ez a BF.

-
Edem05
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Mondok jobbat. Megyek az autóval 5 métert erre eltűnik a semmibe és ott állok a sivatag kellős közepén mint f@sz a lagziban
Természetesen egy semmirekellő sniper a homokdomb tetejéről leszedett. Mert miért is ne. -
Edem05
őstag
Ez mára teljesen megdöglött...
Már fél órája nyomkodom a GO ONLINE gombot a menüben de semmi. Egy kört sikerült játszani azóta kuka. Szerintem hagyom is, holnap rápróbálok megint. -
Edem05
őstag
-
Edem05
őstag
OMG! Ez most mi? Nincs recoil? [link]
-
Edem05
őstag
Azt hiszem ez most pont aktuális... [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Edem05
őstag
Szerintem Gyula viszi még mindig a pálmát a "kinek lassabb a nete" versenyben.

-
Edem05
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hát akkor így ma sem lesz 1-2 körnél több az tuti.

Kis gyógyítós zacsival nyomtad vagy a ládával?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már fél órája nyomkodom a GO ONLINE gombot a menüben de semmi. Egy kört sikerült játszani azóta kuka. Szerintem hagyom is, holnap rápróbálok megint.