Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Hopkins95
üzenetére
A BF5 esetében még annyival rosszabb is a helyzet, hogy mivel nincsenek fizetős tartalmak a kozmetikai dolgokon kívül, így ennek várhatóan még rövidebb lesz az élettartama support szempontjából. Nekem bejött tavaly a béta, úgyhogy befizettem Origin Access-re 1 hónapra hogy 2 héttel korábban tolhassam. Aztán mire megjelent a játék 12 nappal később már 100 óra környékén jártam, és rohadtul untam az egészet, annyira kevés volt a tartalom.
Ettől függetlenül megvettem a teljeset amikor lejárt az Access decemberben.
Január közepéig-végéig még azért belement vagy 100 óra, de a 8 alap conquest map mellett gyakorlatilag júniusig egyetlen egy darab nagy conquest map-el tudtak előállni (Panzerstorm), az is szar lett (járműves rapefest az egész). De a gyökér ideiglenes játékmódokkal amelyek senkit sem érdekeltek (vagy ha mégis, akkor azokat is kiveszik idővel, lol), meg a battle royal-al amit senki sem kért volt idejük kísérletezgetni.
Majdnem egy évvel vagyunk a megjelenés után, és nagyjából most van annyi tartalom benne, amennyinek már a startkor is benne kellett volna lennie. Mondjon bárki bármit: a fizetett déelcés modell sokkal jobb volt mint ez a live service állatság.
BF3-BF4-BF1-nél tudtad, hogy a 10-15 euróért megkapod azt a 3-4 új mapot, pár új fegyvert/járművet, aztán csók. Vagy vettél premium-ot, és akkor összességében jobban kijöttél, mintha egyenként vetted volna meg a déelcéket.
De gyakorlatilag arról van szó, hogy kevesebb pénzért kevesebbet kapsz, vagy annyira lassan kapod a tartalmakat (arról nem is beszélve hogy milyen állapotban érkeznek - most pár napja ez a Metro remake Operation Underground is botrányos állapotban jelent meg), hogy mire megérkeznek már elveszítetted az érdeklődésedet. -
Fitzgerald
veterán
Én abbahagytam most pár napja megint. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nekem 3 év alatt voltak sok-sok hónapos kihagyások is. Tehát ezt a 800+ órát úgy hoztam össze, hogy pár, néhány hónapos időszak alatt napi szinten játszottam, aztán volt hogy fél évig szinte 1x sem (ahogy eddig az összes Battlefield játékkal nagyjából).
BF1-ben olyan 650 óra magasságáig tényleg nem futottam bele olyan sok csalóba, nem tudom miért.
Azt gondolná az ember hogy csak a support hozzáállása változott ahogy telt-múlt az idő, mert mégis csak a BF5 a legfrissebb játék, a BF1-es ticketekre, reportokra nem jut annyi erőforrás már, mert nem ez a játék hozza nekik a pénzt.
De a BF5 is tele van ma ezekkel, még ha nem is olyan mértékben, mint az 1. -
Fitzgerald
veterán
Ez a cheatelés dolog most már túlmegy mindenen. Gyakorlatilag majdnem minden második meccsen belefutok egy ilyen patkányba. Nem tudom mi történt, mert több mint 800 órám van a játékban eddig, de valamiért az elmúlt 2 hónap során kezdtek el igazán szaporodni ezek az arcok.
Csak hogy elébe menjek a dolognak: felismerem a cheatereket (igazán jó játékosokba ritkán futok bele), nem szoktam csak úgy vaktában dobálózni ilyesmivel. 10-ből 8-9x vagyok első a csapatomban conquestben. -
Fitzgerald
veterán
Ennyi űrkadét hogy lehet még mindig ebben a játékban 3 év után is? Komolyan minden második meccsről kijövök mostanában, annyi szerencsétlen van...
-
Fitzgerald
veterán
M1917 Enfield Infantry: erre vártam bazzeg. A francia DLC óta szinte kizárólag a Lebel 1886 Infantry-vel nyomtam, szerintem az volt eddig a legjobb bolt action a játékban. Az Enfield-el könnyebb célozni, erős, gyors, és bár csak 6 töltény fér bele, clip-el kell tölteni, nem egyenként beletolni a golyókat mint a Lebel-be.
-
Fitzgerald
veterán
Hajjjak meg, ez a két új map nagyon tájger. Lassan tényleg érik az a premium, a táváris dlc-ben is volt két map, ami tetszett.
-
Fitzgerald
veterán
300-as ping-ű szerverek, meg packet loss. What the sandwich fuck? 3 napja ez megy.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Én 13 hónap alatt még mindig csak lvl98 vagyok 390 óra alatt, de az nagyon.

Ebben volt egy kb. másfél hónapos időszak év elején, amikor egyáltalán nem játszottam.
Járművet gyakorlatilag nem is használok, nincs összesen 100 járműves killem a kb. 20000-ből. -
Fitzgerald
veterán
A szerverkeresőt a phaszért manipulálják már ennyire? Úgysem fogok brémiumot venni azért, mert ott van kiszürkítve az a 20 cár DLC-s szerver, amelyeken van hely...az alap meg a francia dlc-s mapok közül meg van kettő, ahová beférek. Kamu.
-
Fitzgerald
veterán
Nem tudom már mikor jött az utolsó downgrade, de ősi svéd szokás szerint a DICE-nak megint sikerült elszarnia valamit, miközben egy korábbi hibát meg kijavítottak a folttal. Van újra foslag, meg brutál framedropok is.
-
-
Fitzgerald
veterán
Kipróbáltam a cár dlc-t premium trial kapcsán. Bár premiumom nincs, a francia dlc megvan, szóval csak az orosszal fogom nyomni amíg tart a trial. Galicia-n és Brusilov Keep-en tudtam eddig nyomni egy meccset. Galicia a tipikus ratyi snipers galore map néhány trench-el, de teljesen nyitott az egész, alig van fedezék. Nem gyere be.
Brusilov Keep viszont az egyik legjobb map eddig a játékban, eléggé bejött. A többit próbálom ahogy időm engedi, nem tudom meddig tart a trial. -
Fitzgerald
veterán
Másnak is volt problémája a Lebel 1886 Infantry unlockolásával? Kell hozzá ugye 20 spot flare assist.
A gond az, hogy egyetlen egy darab spot flare assist-ot sem regisztrált eddig a játék, pedig legalább 80-100 órát játszottam sniperrel csak a They Shall Not Pass megjelenése óta, és folyamatosan tolom a flare-t.
Még ha nem is az assignmentre mennék, akkor is kellett volna már rengeteg spot flare assist-ot csinálnom. A másik furcsaság, ami valószínűleg ehhez köthető: a flare által érintett terület a térképen nem jelenik meg kör formájában, ahogy kéne, és sosem jelent meg, amióta játszom a játékkal (több száz órája). Jah, és természetesen nem is jelöl meg senkit a flare a minimapon. Valaki tapasztalt hasonlót? Repair-t nyomtam már többször Originből, semmi változás. -
Fitzgerald
veterán
Hű vazzeg, ez a mai downgrade aztán downgrade a javából. 1-2 két hétig tuti nem játszok, amíg rendbe nem teszik amit most elszartak.

-
Fitzgerald
veterán
Mrühühü végre lenne időm játszani kicsit, mennék fel, erre nyóc gigát szed ez a szar má' megint!!44
-
Fitzgerald
veterán
Nem is tudtam hogy lesz új map, nekem 3.3 gigát szedett le. Összességében nem rossz, de szerintem az összes tereptárgyat láttam már valamelyik másik mapon.
-
Fitzgerald
veterán
Hú de imádom amikor nincs normális szerver, és be kell mennem valami lagos, rubberbandinges szar török szerverre. Az mondjuk érdekes, hogy török szerveren mintha kevesebb lenne a török szöveg, mint európai szervereken
. EU szervereken szinte garantált az üzdük bülülübü isim mümümümü a chaten. -
Fitzgerald
veterán
Battlefield-es karrierem eddigi legjobb, legszebb, legmákosabb lövését sikerült ma összehoznom, és pont a ratyi Martini Henry Sniperrel, amit első pillanattól kezdve átkozok, hogy milyen gyalázatosan szar, és mennyire nem éri meg a vergődést unlockolni.

Soissons mapon, kb. 180 méterről lőttem le három mozgó embert egy lövéssel, bár a harmadik assist counts as kill volt igazából, a lövés utáni másodpercben. Csúnyán beleszaladtak mind egyszerre, szerintem sosem lesz többet ilyen lövésem. -
Fitzgerald
veterán
Vaux az gyors xp farmolásra jó, egyébként ugyanaz mint a Locker BF4-ben. Mindenki körbe-körbe rohangál mint valami agyalágyult, meg blokkol. De legalább közel lehetetlen meghalni, mert szinte mindig van egy medic a közelben. Mindenesetre nekem is az jön be. A Verdun sem rossz, ott meg lehet nyomni nagy erőkkel a buzikempet a bombatölcsérekből sniperrel.

-
Fitzgerald
veterán
Mért lesz olyan jó ez a scoped Martini, hogy megérje ennyit genyózni érte?
Dög lassú, és hiába sebez nagyot, ha nem felsőtestre megy a lövés ugyanúgy túléli a célpont, mint bármelyik másik, gyengébb sniperből leadott lövést.
Egy jó sniper a legkulább puskával is one shot killeket nyom, és a Martininél mindegyik gyorsabb.
A Lebel Model is nagy csalódás volt, van egy ilyen vintage feelingje amikor lősz vele, de egyébként az egyetlen előnye az, hogy 8-at lőhetsz, mielőtt tölteni kéne...
Még mindig az SMLE a legjobb overall sniper, de csak mert többet tudsz vele lőni töltés nélkül, mint a G98-al. Egyébként az lenne. -
Fitzgerald
veterán
A legújabb downgrade nekem eddig 10% fps dropot hozott, meg foslagot. Jah, meg szerverek sem nagyon vannak. Eddig minden a papír szerint megy.

-
Fitzgerald
veterán
Ehh, ma megint olyan nap van amikor nem kéne játszanom, mert a legegyszerűbb face offot is elveszítem, meg folyamatosan lehetetlen helyekről lőnek ki ilyen tankban/sentry cuccban kempelő, 70:1 k/d-s homzerek.
Az meg külön örvendetes, hogy az utolsó peccs óta szó szerint mindig a vesztes csapatba tesz a játék, ha egy már zajló meccshez csatlakozom. -
Fitzgerald
veterán
válasz
giornalista
üzenetére
Próbáltam megszeretni ezt a mapot, de lehetetlen. Vagy 10-12 meccset játszottam rajta eddig, de folyamatosan a vomitusz kerülgetett közben. A Fao Fortresst szerettem eddig a legkevésbé, de ez magasan veri azt is.
-
Fitzgerald
veterán
Mekkora hurka ez az új map te Jéhzusom...Monte Grappa + St. Quentin Scar, csak 3x annyi ratyi sniper van mint ezen a kettőn.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Akkor a BF ilyen szempontból egyedinek mondható, mert a legtöbb játékban néhány fps-ről van csak szó.
Talán csak a Witcher 3 az ami durván meghúzott DDR4-el számottevően magasabb framerate-et tud produkálni.@fuvi
Ehhez mondjuk kell egy komolyabb setup is. Egy 60-70 fps-re belőtt konfigurációval már jóval kisebb lenne a teljesítménynövekedés.
-
Fitzgerald
veterán
Ezzel a nyomorult szerverkeresővel sosem fogok kibékülni. Ha 63-an vannak a szerveren és joinolsz, a rohadt animáció miatt már tuti hogy megelőztek, és már csak sorban állni tudsz. A másik meg hogy mi a rákért nem tudják feltüntetni hogy hol áll a meccs éppen? A tököm menne be olyan szerverre, ahol 900 fölött van már a ticket count, és mindjárt vége a meccsnek...
Battlelogban nem volt ilyen probléma. -
Fitzgerald
veterán
Megint állnak a szerverek, hogy a bőr hűljön mindenkinek a fejére.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha ismered a mapot tudod hol szeretnek lenni a sniperek, és azt is tudod hogyan kerüld el őket.
Én szar sniper vagyok (meg nem is szeretek sniperkedni), viszont elég jó assault, és alig szednek le sniperek.
Az elején ez ugye még nem így volt, de közel 40 óra alatt azért kiismertem már annyira a legtöbb mapot, hogy ez ne legyen probléma. Amúgy meg AT rocket a szájukba, az elveszi a kedvüket a sniperkedéstől, de legalábbis helyváltoztatásra kényszeríti őket.
-
Fitzgerald
veterán
Legköltséghatékonyabb megoldás Skylake platformon. Itt az én 6500-am, 4.35-ön atomstabil. A proci a 4.5-öt is bírná 1.36-1.37v környékén, de a ram egy idő után szarni megy. Nézek is mindjárt procihasználatot, béta óta nem néztem. Sokan panaszkodnak hogy eszi a tuning i5-öt is a játék, nálam viszont semmi gond, úgyhogy kíváncsi vagyok mi történik a háttérben.
-
Fitzgerald
veterán
Ehh, Amiens-en 1000-480-ra kikapni szerintem rekord. Gyalázatosan nyomorék csapatba kerültem lol.
-
Fitzgerald
veterán
Az mér' van hogy trackelem az egyik medált, teljesítem a feltételeket, de mégsem kapok érte semmit, és nem pipálja ki őket a játék?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Nem kell, de ha gondolod kérdezd meg.
Amúgy meg a játék sem magyar szerintem, azt is lefordíttatod a DICE-al?Más: Milyen downgrade jött a mai peccsel, valaki tud már nyilatkozni?

-
Fitzgerald
veterán
Hát én ezekért egyenlőre nem játszom végig a singlet, BF4-et sem nyomtam végig csak hogy megkapjam a Bulldogot (asszem azt ad kampány végigjátszásra). Majd valamikor.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ehh, meg amikor a vonattal megáll a gyerek a map közepén ahol nincs senki, a map két végén meg (ahová nem tudunk ellőni csak ha előrébb/hátrébb megy) vígan szaladgál az ellenség. A chaten meg hiába írod neki négyszer egymás után hogy mozdítsd már valamerre azt a k#rva vonatot te demented turd.

-
Fitzgerald
veterán
Én is vagyok éjféltől kb., vegyetek fel. Supportra és reconra gyúrok egyenlőre.
TS-en óbégatni nem tudok mert gyerek van.h34dkr33pz
-
Fitzgerald
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Igazából látom én is.
Ha nem spotolnak, szar a csapat.
Ha reconként a védelmünkön átjutva a közelembe kerül és automata fegyverrel ledarál egy assault vagy support, szar a csapat.
Ha nem szedik ki az ellenséges snipereket és nem tudunk miattuk mozogni, szar a csapat. Ha lebombáznak a levegőből mert nincs rendes légi támogatásunk, szar a csapat. Ha tankkal lőnek ki gyalogosként mert nincs páncélos vagy más anti-tank támogatás, szar a csapat.
Ha a spawnolás pillanatában lőnek ki egy, a harcoktól mesze eső helyen, félkegyelmű a csapat.
Ha óbégatni kell a medicnek meg a supportnak hogy adjon gyógyszert/lőszert, szar a csapat.
Amit én mondok az az, hogy idővel az ilyenek úgyis kiszanálódnak a jobb szerverekről.
Én is sokat átkozódok, de egyenlőre ez van. -
Fitzgerald
veterán
válasz
boogie84
üzenetére
Új még a játék. Nem kötelező ismerősökkel játszani ahhoz, hogy jól együtt tudjon működni egy csapat. Ha mindenki tudja hogyan játssza ki a kasztját, sokkal dinamikusabb a játék még idegenekkel is.
Jelenleg én is ott tartok, hogy feles K/D ratio-m meg lol score-om van tök mindegy milyen kasztot játszok, pedig pl. BF4-ben a top 5-ben vagyok szinte mindig.
Ez azért van, mert a legtöbben még csak ismerkedünk a játékkal.
Majd 100-200-x játékóra után szépen látszani fog már, hogy a rang/teljesítmény mutatójuk alapján kik azok, akinek nem való ez a játék. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Olympos
üzenetére
Én a béta óta nem néztem a procihasználatot, arról meg fogalmam sincs hogy mennyire használja ki a játék a 4-nél több magos rendszereket, de azt tudom hogy a 8320-at egy Sandy i5 is röhögve elveri teljesítményben, a proci lesz ott a szűk keresztmetszet. A 4790k nem kicsivel erősebb. Jah, meg a ramot és a vramot is eszi a játék rendesen.
-
Fitzgerald
veterán
-
Fitzgerald
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Hogy sorvadna el a keze a sok kis gyökérnek, akiknek az az egyetlen szórakozása az életben, hogy mások hétvégi szórakozását vágja haza.

Remélem hamar helyrerakják. CNN-t meg nem nézem, tőlem a Holdra is kilőhetik őket

-
Fitzgerald
veterán
Na szerintem elindult a poodlecorp támadás megint. Ezeket úgy meg kéne verni, hogy többet ne is tudják használni a számítógépet.
-
Fitzgerald
veterán
Az erdő nagyon komolyan néz ki.
Viszont már elkezdődött a buzikemp mindenfelé, nincs sok idő nézelődni mert leszednek. -
Fitzgerald
veterán
A néger pakk elérhető már azonnal ha megvan az a dlc, vagy warbonds-al kell unlockolni? Meg se néztem még hogy milyen cuccok vannak, alap felszereléssel nyomtam csak eddig, annyira elkapott a játék.
-
Fitzgerald
veterán
4 mapon nyomtam 1-1 meccset, holnap délután folyt. köv. Nem csalódtam, ez most tényleg nagyon jól sikerült. Mondom ezt úgy, hogy az I. VH-s settingre bejelentéskor még azt mondtam, hogy meh.
Az optimalizáció is csillagos ötös, atomstabil a framerate.
Jó béna még mindenki, úgyhogy lehet hízni gyorsan.
-
Fitzgerald
veterán
Simán elindult 00:01-kor nekem is. Nagyon jó lett a game baszki.
-
Fitzgerald
veterán
Tyááá more, és akkor mi lesz éjfélkor. Gondolom egy hétig játszhatatlan lesz az egész.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
A homokvihar az kajak megfőzi a videokártyámat. A ködtől viszont mintha stabilabb lenne a framerate, és az a kevés mikrolag is megszűnni látszik. Érdekes.
-
Fitzgerald
veterán
Szerk. Na látom közben megtaláltad. Szóba.
-
Fitzgerald
veterán
Ez csak annyira Battlefront skin amennyire a BF4 BF3 skin volt, vagy a Hardline BF4.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Ennél vannak jobbak is, pl. amikor az ember beépül a falba, a végtagjai meg elkezdenek helikopter módjára pörögni. Klasszikus Battlefield ronyó.
@Xaels
F-nél az a szar, hogy he fölötte repülőből kiugrik valaki a szikla tetejére sniperrel, akkor az F-et és a G-t is tűz alatt tudja tartani, és ha jól használja a fedezékeket gyakorlatilag lehetetlen leszedni onnan, mert gyalogosan nem lehet felmászni oda.
-
Fitzgerald
veterán
Na így 30 órához közeledve a bétában már gyakorlatilag fejjel lefelé, csukott szemmel is herén lövök bárkit a map másik végében, úgyhogy lassan abbahagyom szerintem. Meg fogom venni.
Szerencsére senki sem tudta elvenni a kedvemet a játéktól az ilyen "ez bazmeg tatuin, ez kajak Battlefront" szövegekkel, talán azért sem, mert sosem játszottam a Battlefront-al.
Bár a settingtől én az elején eléggé idegenkedtem (I. VH), játszani vele mégis teljesen más élmény, mint videókat nézegetni róla. Jó lesz ez. -
Fitzgerald
veterán
válasz
Németh Péter
üzenetére
Biztos lesz a Metro/Lockerhez hasonló jármű nélküli conquest map.
-
Fitzgerald
veterán
A mindenféle technikai dolgoktól eltekintve 8 óra játék után én úgy érzem hogy teljesen rendben lesz ez a játék. Elő nem rendelem, de ha lesz legalább 12-14 nagy map induláskor, akkor megveszem az alapot, egyenlőre premium nélkül.
-
Fitzgerald
veterán
Na egyre jobb vagyok a G95-el, készüljetek geciek

Egyébként tényleg furcsa ennyi modern shooter után újra világháborús lövöldével játszani.
Nem tudom lesz-e test range, de remélem igen. Jó lenne gyakorolni a célzást, meg a járműkezelést. -
Fitzgerald
veterán
Az is lehet, mert hajnalban miután elindult minden úgy spawnolt az egész szerver (két különböző szerveren is), hogy nem volt fegyver a kezedben. Amikor meg volt, nem tudtál célozni és lőni.
@Dtomka
Pingem mindig rendben, játék közben chaten is írják ugyanezt a dolgot, nem nálam van a gond.
@IntelKiller7
Igen, ismerős a szitu.
Amúgy ha valaki még nem tudná, itt lehet jelenteni a hibákat a fejlesztőknek. Minél többen sírunk valamiért, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a véglegesben javítva lesz.
-
Fitzgerald
veterán
A snipper hitbox-al nagyon elkúrtak valamit, mert sokszor telibelövöd az embert háromszor egymás után, és nem érzékeli a találatot

-
Fitzgerald
veterán
Azt nem értem hogy hogy a rákba nem tudnak felkészülni ezekre a dolgokra, miért kell minden egyes bétánál meg launchnál ugyanezt eljátszani? Ez a tizedik Battlefield játéka a DICE-nak....
-
Fitzgerald
veterán
Aki az előrendelés lemondásán gondolkodik, vagy csak mindenféle gondja van: az gondolom megvan hogy ez egy béta, aminek elsősorban az a célja, hogy a mindenféle nyavalyáidat szépen összeírogasd, és elküldd a fejlesztőknek? Ha valami nem tetszik, jelezd.
-
Fitzgerald
veterán
Játszottam 3-4 meccset. Optimalizáció szokás szerint csillagos ötös, bár eléggé melegszik tőle a kártya (390).
A supersampling-el viszont szerintem csalnak, a default 42% az biztos hogy butítás. 60-70 közé saccolom azt a minőséget, ami mondjuk a BF4-ben a 100.
Jó lett volna ha egy másik mapot is ki lehet próbálni, ez a sivatagos map leginkább a sniperes buzikempet díjazza, assaultként nem az igazi.
Összességében eddig nekem eléggé bejön, bár vannak azért kisebb hibák, hiányosságok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest