Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
laposonly11
senior tag
Az egyszemélyes kampányban, a teljesen hülye Ai-val szemben nem tudja fejleszteni a reflexeit, az szinte semmire sem jó, ott csak át kell szaladni a kötelező filmen és kész!
Emlékszem én még a Bad Company 2 vel kezdtem, vagy 2 hét telt el mire team-deathmach-ban időben megtanultam előrántani...a fegyvert, a pontos célzás elsajátítása az meg még tovább tartott!
-
guftabi96
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
Pont az ilyenek miatt szoktam mondani, hogy kellene egy kötelező tutorial, amiben bemutatják, hogy melyik játékmódot hogy kell játszani, hogy kell éleszteni, javítani stb stb.
Egyáltalán nem bántásból, hiszen te is írtad, hogy még nem vagy képben.
Nekem ilyen szempontból szerencsém volt, olyanokkal kezdtem el a játékot, akik azért valamennyire képben voltak.
Érdemes amúgy nézni akár régebbi bf-ekből is "tutorial" videókat, úgy emlékszem volt magyar is. A játékmódok alapjai ugyan azok.
Q-val jelölöd az ellenfelet, mindig használd.
Igen, az alap látószög szerintem is kicsi, a beállításoknál fel tudod húzni.
Bf4-ben volt egy test range nevű pálya, nem tudom itt van-e hasonló. Ott tudnál gyakorolni. -
Jacktor
aktív tag
Okés, kösz Srácok, így már azért kicsit jobban képben vagyok.
A FOV (látószög) beállításokról tudna valaki egy screenshotot dobni? Csak hogy biztos jót állítsak be...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Jacktor
üzenetére
Menj majd kisebb létszámú szerverekre/játékmódokra. Mikor spawnolsz, akkor látnod kell "betűket" a térképen: ezek az elfoglalandó pontok. Kékek a tietek, pirosok az ellenfélé - ha az egyik villog és csökken benne egy fehér ív, akkor vagy foglalnak titeket, vagy foglaljátok az ellenséges pontot. Értelemszerűen vagy támadsz, vagy védekezel, verdődj más játékosokhoz, mint ahogy fentebb írták is.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Jacktor
üzenetére
Ez azért van mert az agyad még nem szokta meg az új környezetet, egyelőre legyél sniper(és/vagy járművezz, főleg így WOT után), keress egy jó kis fedezéket és figyelgesd a terepet, azt kell megszoknod hogy amikor elmozdul egy két pixel valamerre akkor odafordulj mert az ellenséget jelent. Ha ez menni fog akkor már csak azt kell gyakorolni hogy elé lőve eltaláld, tapasztalni a fegyvereket stb. csak néhány hét után ajánlom hogy gyalogosan rohangálj a tömegben, mert az bizony már arról szól hogy mindenfelé kell figyelni rohanás közben, méghozzá lehetőség szerint fedezékből-fedezékbe, eszedbe ne jusson nyílt terepen mászkálni és nézelődni, mert elég egy pro sniper aki rálát oda és 2-3 másodpercen belül halott vagy, de ezért kell cikk-cakkban rohangálni és ugrálni, lényegében itt állandóan mozgásban kell lenni.
A piros bizbasz csak akkor jelenik meg az ellenség feje felett, ha valakinek automatikusan bespotolódott, vagy Q val bespotolta, úgyhogy tessék rálőni arra aminek a feje felett nincs semmi! Ha piros baset látsz, ne indulj úgy hogy majd lesz valaki mert ilyenkor tuti odaspawnol néhány emberek és egyedül nem fogsz mit kezdeni ellenük, maradj csak az osztagod közelében. A látószög igen állítható (1060 as kártyával akár 360 fokos látomezőt is állíthatsz magadnak). Gránátra ne akarj váltani, egyszerűen megnyomod a G gombot és dobod, a többi fegyvert meg szokd meg hogy az 1, 2, 3, 4, 5 stb. billentyűkkel lehet váltani, járműben az F1, F2, F3 stb. vel tudsz az ülések között váltani. A célzást gyakorolni kell, gépfegyverrel sose tapadj rá a ravaszra mert szétszórja a lövedéket, hanem inkább rövid célzott sorozatokkal találod el az ellent, közelharcban viszont csípőből nyomjad... -
sith7
félisten
válasz
Jacktor
üzenetére
Azaz csak meg kell tanulni/szokni a pályákat/pozíciókat?
Az egyik legfontosabb dolog, de ha mész 3-4 emberrel abból nem lehet nagy gond ... ennyi birka nem lehet egy rakáson, hogy egyik se tudja merre menjen

Ha messzebb van az enemy, próbálj meg pötyögtetni, ne sorozatot lőjj, mert elránt a fegyver és nem találod el
Elindulok egy irányba, caplatok, caplatok, puff, végem.
Fedezékből - fedezékbe fuss, nyílt terepen ne nagyon mert a sniper -ek leszednek, mint tapasztalodRengetegszer volt, hogy a keresztbe futó katonákat láttam ugyan, de nem mertem lőni, mert semmi nem utalt arra hogy ellenség lenne (piros bizbasz fölötte vagy valami). Egyenruháról meg még hadd ne találjam ki

- Q (spot) pontosan hogy működik (elfelejtettem tegnap kipróbálni)? Mikor érdemes használni? Mi a hatása?Lőjj mindenkire

Ha piros jel van a fején , akkor azt már bespottolta valaki, azért van rajtMinden esetben érdenes használni, hiszen akkor a többiek is tudják, hogy ott enemy van
Talán medic - kel kellene játszanod, kicsit lemaradva futni 3-4 emberrel, és már azzal sokat segítesz, ha feléleszted őket, ők meg majd lőnek helyetted is

FOV - ot állítsd nagyobbra 70-80-90 körülire, így nagyobb lesz a belátható tér
Az irányítással még vannak gondjaim, de kezdem már megszokni (guggolás, futás, stb.). A célzást viszont még nagyon gyakorolnom kell

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni

Jó lesz ez, ne add fel
... különben sose töltöm le többet a Jacktor mod pack - ot 
-
Jacktor
aktív tag
Na gyerekek, tegnap játszottak kicsit, és hát sokkal sz*rabb vagyok mint előre tippeltem volna... 0,07 K/D az jó?
Help meee!- Spawn után egyszerűen fogalmam sincs merre induljak. Nézem én a kistérképet, de ha csak kék bizbaszok vannak rajtuk akkor mi legyen az irány? Leszületek egy erődbe, és fogalmam sincs merre menjek.. általában követem a többieket (már ha vannak) míg le nem lő egy (számomra) láthatatlan ellen. Vagy ez a "skillem" pályaismeret fejlődésével már változni fog majd? Azaz csak meg kell tanulni/szokni a pályákat/pozíciókat?
- Elindulok egy irányba, caplatok, caplatok, puff, végem. Fogalmam sincs honnan kell várni az ellent, hol vagy honnantól lehetnek egyáltalán. Mikor piros egy base akkor ok, arra indulok, aztán majd lesz valaki... Az most más kérdés hogy közelharcban többször is öltek meg úgy hogy míg belém nem állt a szurony, sejtelmem sem volt hogy ott lehet valaki.
- Rengetegszer volt, hogy a keresztbe futó katonákat láttam ugyan, de nem mertem lőni, mert semmi nem utalt arra hogy ellenség lenne (piros bizbasz fölötte vagy valami). Egyenruháról meg még hadd ne találjam ki
- Q (spot) pontosan hogy működik (elfelejtettem tegnap kipróbálni)? Mikor érdemes használni? Mi a hatása?
- Ami még nagyon zavart, hogy nagyon kicsinek találom a látószöget (horizontálisan). Ennek reggel utánanéztem, ezt a menüben a Vertical scale(angle)/Vertical valami beállítok vezérlik? (asszem 50/50 volt, meg utána zárójelben a horizontal) Ha igen, meddig vegyem fel hogy ne akadjak rommá (4460+1060 6GB), de jóval nagyobb látómezőt kapjak?
- Az egérgörgőn defaultban az inventory items van, így viszont nem tudok görgővel pl. a gránátra váltani. Jól gondolom hogy ha beállítom a Weapon change műveletre a görgőt, akkor már okés lesz?Az irányítással még vannak gondjaim, de kezdem már megszokni (guggolás, futás, stb.). A célzást viszont még nagyon gyakorolnom kell

-
Laraxior
titán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Hello... Ez az a játék ahol el kell talalni az ellent...

Ne mellé nyomjad
-
Laraxior
titán
Majdnem dupla árat fizettem azért, hogy 3-4 nappal korábban játszhassak. Valamit valamiért

(#9473) guftabi96:
Az nagyon szép pálya
Infantry only. Argonne Forest.Amin tátva maradt a szám, amikor körbenéztem a mapon: Monte Grappa, itt vannak a magyar erők is. Hát az valami elképesztően szép

-
guftabi96
addikt
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Pont ez a baj, h mindig megöltem. Már Dave-nek mondtam TS-en, h lőjje már le ha én vettem észre hamarabb az enemyt, mert sosem lesz meg ez a medál!
Én meg tunkoltam mellé a skulót, lett is a körben 9% accuracy-m! 
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Jaja, tetszetős!

Ill. nem rossz a a mandagon sem, csak kevés benne a lőszer.

Még lvl1 vagyok medic-kel, mert az assaultot és a supportot húzom a medálok miatt, tegnap este nem jött össze 15 suppression assist bazzeg...ma már csak meglesz, lvl6-os supportom és lvl4 az assault.
Ezután jön a medic.
Tank meg már 7-es szint! 
-
prokxy
veterán
-
Blaise
veterán
Medic alap puskát melyikre érdemes lecserélni?
-
voodoo98
addikt
Én ezt még 560ti SLI-nél vettem észre BF3-ban! Ott is vissza kellett venni 50mhz-cel az órajelet, előtte és utána még soha.

(#9434) warcat
Köszi a 2. tippet!! Nem is tudtam. lol
(#9437) Laraxior
Ezeket hol kell beállítani?(#9441) Olympos
BF1-ben DX12-t próbáld ki mindenképpen. AMD-ken elég jól fut.(#9447) warcat
Kib. drágák a szerók. Ultimate-t vettem, meg gépet fejlesztettem, de ezt már valszeg kihagyom!
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Frankó, majd keress, aztán játszunk együtt.

-
prokxy
veterán
Srácok, tegnap megjelentek a kétségbeesett, noskilles huszárok is, akik meg akartak ölni dinamitoskiskocsival, kisebb sikerrel!
Még jó, hogy a lóra nem tapad ilyesmi! 
-
lacus83
senior tag
Sziasztok
Rendszeresen ph zok,napi szinten.
Eddig nem volt aktuális a Bf1 topic keresése,de örömmel konstatáltam hogy van és közel 9500 hsz.
Béta kimaradt mert épp nem volt dvga a gépben.
Bf3 óta nagyon origint se használtam.
Kérdés hogy áll most ez a Bf1 dolog.
Szerverek milyenek?
Szerver oldali lagg van e?Webes account belépős ez is?
Tudom korai hozzáféréssel tolja még aki tolja de hátha vannak válaszok a számomra.
Ki honnan szerezte, szerzi be a játékot?
Hol most a legolcsóbb? Szürke importos oldalakkal forássokkal gondolom nem érdemes kockáztatni.
Üdv
Lacus -
Laraxior
titán
Azert annak ellenére hogy már elég sokan jatszottunk PCn engem pl egyszer sem dobott ki egyik szerver sem.
Persze majd 21-e lesz a mérvadó, de azert nem olyan rossz ómen ez... -
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem, már ez javítva lett!

(#9447) warcat: kösz
Nem semmi árak PC-re, 30e/3hónap, de egy németnek ez aprópénz!Tegnap felmentem egy üres szerverre, hogy belőjjem a loadoutot és megnézzem a logokat. Aztán jött még 2 ember, majd még 3, és mire eljutottam a Scout kasztig már indult is a kör 64 fővel!

Mi lesz itt péntekről? Néha így is alig lehet bejutni a szerverekre...Van aki innen tervez szervert bérelni? Bár nem tudom, hogy mennyire kell, mert nekem tökéletesek amik most vannak, jó a maprotáció, elég jó a vehicle spawn, csak az a rohadt HOLD SPACE dolog idegesítő, meg hogy a végén tuti meg kell nyomni. Nem lehet ezt vhogy kiiktatni? (tudom, ne dögöljek meg
) -
No DLGamer megküldte a kulcsokat, szóval énis pre-loadolok már... akkor 21-én csatlakozok a csapathoz.

-
warcat
veterán
Hello Battlefield Community,
We’d like to share a bit more information about the Rental Server program, coming this November.
As you know, Rental Servers for PS4 and Xbox One have gone through EA. Now with Rental Servers going through EA, there’s quite a lot of questions. Let’s answer some now:How much will it cost?
PC
1 day: $2.99
7 days: $11.99
30 days: $42.99
90 days: $99.99
180 days: $149.99PLAYSTATION® 4 / XBOX ONE
1 day: $1.99
7 days: $7.99
30 days: $26.99
90 days: $64.99
180 days: $99.99 -
Soos95
tag
Ezt a zenét most itt hagyom. Aki érti, az érti...

-
1m1s
tag
Venném az Origin acces-t de a mesterkártyát nem akarja elfogadni.Másnál is ez van, vagy csak az én kártyám sz@r?
-
Olympos
senior tag
Ma tettem be a gépbe az RX 480-at, a barátomnak GTX 1060-as kártyája van.
Sajnos csak BF4 alatt tudtuk (még) tesztelni, ott teljesen egyforma FPS volt azonos pontról nézve azonos célt. (+/- 1-2 FPS volt talán a max. különbség.)Szerintem az nVidia GTX 1060 jobb, de állítólag az AMD RX 480-ban több erő rejlik, mint amennyit a gyári beállítások mellett a gyári alapfogyasztással elérsz.
Az AMD-nek van vmi Wattman programja, amivel még igencsak sok FPS-t tudsz kicsikarni. (Még nem próbáltam. (Mindkettő szubjektív kijelentés, még; úgyis lesz vki, aki erre vagy arra voksol.)Tök mindegy melyiket veszed. Ebben a döntésben hallgass a szívedre, mert tényleg egyformák.
Még annyit, hogy az RX 480 crossfire funkciót nagyon beharangozták anno, ami most még nem olyan tuti.
Sok játékban szinte mindig ráver a GTX 1070-re - bár ez elvárható dupla pénzért - és vhol még a GTX 1080-at is beelőzi, de nagyon sok játéknál még rosszabbul megy, ha CFX-be kötöd, mintha egyedül lenne. -
SkyS1gn
félisten
Én ezt nem értem, mintha a BF3 óta a kreativitás a dögcéduláknál elveszett volna. Ott tök sok olyan volt ami számlálta az öléseket pl tankkal vagy nyert köröket, kinyírt jármű stb... ittmeg mint a BF4... kapsz 100 tanker killért egy ilyen lufaszt aminek a felső részét vagy egy pcsányi kis emléma alatta egy baxottnagy kihasználatlan területtel. Ennek mi értelme?

(#9431) Laraxior
Én is laposon tolom ultrán 60-90 FPS TAA-val. 980M kicsit bikább
-
Laraxior
titán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Nekem is volt 750Ti-m. Ha tetszik a jatek akkor kompromisszumot kell kötni.
Ha nem ér ennyit akkor ne vedd meg.
De jo kis game még butitott grafikaval is szép
-
warcat
veterán
Részemről tippek-trükkök:
1.mivel még mindig sok killt/assistot lehet behúzni a gázgránáttal:
alapesetben T betűvel lehet fel- és levenni a gázmaszkot, nincs újratöltés rajta,csak letompulnak a zajok és nem lehet jobb egérrel célratartani a fegyvered,csak spray and pray2.ha nem használod ténylegesen a bajonettrohamot,akkor szereld le a fegyveredről,rontja a tulajdonságait (vállhozemelési idő stb)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na pénteken a normál kiadással meglesz a fél-1 millió játékos?

-
Laraxior
titán
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Hát nem tudom.. GTX660 a minimum VGA...
Lehet mas gond van nem? Laptop? -
PeeterssoN
őstag
Nah, nekem is ennyi volt ez a BF1.
Sajna 960m nek vérzik a torka. Élvezhetetlen a játék. Hiába van 16GB ram.
Akkor lehet vele "csapatni", amikor a scale-t leveszed kb 75-85 -re és visszaveszed a képarányt. Na akkor fut olyan 30-40 fps-vel. Többel nem, de kevesebbel biztos.
Szóval nem tudom a trialhoz képest mennyit javult etéren a játék, de így felejtős, nem szeretném bezúzni a képernyőt!
-
boogie84
veterán
Urak akik már játszotok a játékkal. Csináltatok videót? Esetleg fent van már yt-on?
Csak 62-es szerverek vannak?
-
Laraxior
titán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Jah... Alig kapsz...es csak skinek vannak benne

Tehat sz*rt sem ér.
LVL26 vagyok, de még csak kettőt kaptam
-
laceszgamer
addikt
Battlepack rendszer változott itt v mit?
-
STC Speed
őstag
Fu de messze a péntek.
Annyit viszont megtettem,hogy postapontra kértem így reggel 7 re már mehetek érte, futárral már többször megjártam,hogy este 5 fele jött
-
zzola
titán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
PS4-en nincs trial...
A keveset a Hardline-ra írtam. -
SkyS1gn
félisten
válasz
malacka87
üzenetére
Én meg pont hogy semmi bugot se találok szinte, a 60Hz-es tickrate és az új netkód igen fasza!
"Fedezék mögül a földet vagy a falat lövöm." Talán azért, mert nem a szemedből jön a golyó hanem a fegyverből? Ezt BF4-ben hozták be pont azért hogy akinek csak a fejét látod a fedezék mögül az ne tudjon lelőni. Amikor ő csak egy picike célpont és nagyon előnyben van. Jobban ki kell dugnod a fejed.
-
malacka87
őstag
Hát mit ne mondjak elég bugos még a játék. Fedezék mögül a földet vagy a falat lövöm. Szokásos netcode itt is megvan. Fejlövés mellkaslövés nem történik semmi. Maga a menü és a szerver keresés tetszik nem volt rossz ötlet. Mapok, játékmódok tetszenek. Pár száz óra szerintem belemegy ebbe is. Grafika 2560*1440 ultra minden. Szépen fut nem akad.
-
mettek
addikt
senkinek nincs olyan gondja mint nekem, hogy 5-10 perc mulva elveszti a kapcsolatot a szerverrel, befagy és kilép a játék? ez nálam folyamat megy, szinte egy kört se tudok végigjátszani
-
Soos95
tag
OFF: Ha BF Hardline ilyen lett volna

-
Xaels
félisten
Tapasztalat. A rosszul eldobott gránát, a pontra beeső BTR aki lendületből ment át rajtam. A sarokban bújva húzva a pontot a csapattárs rámránt és sorolhatnám... Lehet tankban gubbasztva vagy a pálya szélén egy távcsőből kémlelve a tájat nem sűrűek az ilyen esetek, de én nem ezt a játékos típust személyesítem meg. Bent vagyok mindig a közepében és engem frusztrál... A sok kemperről nem is beszélve akik lubickolnak a killcam hiányában
-
kriszpontaz
veterán
Még mindig úgy indul a multi hogy a fél kör lement mire csatlakozni tudtok?
-
laceszgamer
addikt
válasz
Dancs Ákos
üzenetére
Procival szerintem nem lesz gond, neten sok video van, ahol I3-al meg Q9650-el is szépen játszható sebességet hoznak összeg, és azok még a étával készültek.
-
Laraxior
titán
Nem a legujabb kell neki, de ugye ajanlott.
Nalam valami nagyon nem stabil. Bluescreen hegyek...
Visszatettem mindent defaultra.
A drivergond az Nvidia Experience miatt volt..
Napokig gameltem a GTA5-el semmi gond nem volt OCn.
Kicsit jobban terheli a BF1 a gépet
De igy is simán megy fullHDn szépen. -
zzola
titán
válasz
Dancs Ákos
üzenetére
A legújabb driver kell neki. Grafikus beállítás függ attól, milyen a monitorod. Ha 120-144 Hz-es, akkor nem kérdés, auto vagy mediu- esetleg az nvidia app beállítását is használhatod. Procit nem próbáltad még feljebb húzni?
-
VincentVG
senior tag
köszi mindenkinek
izgi.
egyszerűen annyira ez most a top nálam grafikában, h belevágtam az FPS-ezésbe.
valahogy sosem kötött le, + ragaszkodok (még) a controller + kanapé + nagytévé 3ashoz..
úgyhogy igazán kompetitív sosem leszek, de próbálom majd ésszel pótolni.bár grafika-junkie-ként ha azt látjátok h valaki az erdőben a falevelek erezetét nézegeti közelről mert szépen csillan rajta a harmat, akkor az is én leszek.
pls ne szúrjatok egyből hátba a bajonettel, adjatok 1-2 másodpercet.!

-
Dancs Ákos
csendes tag
Na sikerült lezsíroznom,hogy egy fórumtárs megvegye nekem az origin accest.
Fél óra múlva lent is van a game.Nvidia tulajdonosokat kérdezném,hogy melyik drivert érdemes használni a játékhoz??
Milyen grafikus beállítást érdmes használni i5 6500 és gtx 1070 mellett.
A procim gyengécske és nem szeretném ha droppolna a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5120, 100% AKKSI
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hajrá!
megin leböklek

... különben sose töltöm le többet a Jacktor mod pack - ot