Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
A normandiai partraszállás estéjén ellenséges területre érkező amerikai ejtőernyősök a nácik által megszállt faluban szembesülnek a természetfeletti lényekkel, amelyek a németek kísérletei során jöttek létre.
IMDb 7 -
Dtomka
veterán
Van ám. 20 -as és nem csak engem lealáz de a saját csapatát is... score-ban.
(#39623) Swinegod
Tudom és qva idegesítő.Elég régóta 200% dmg szerverekre járok... mert azokon könnyebb ölni.
De! A mai napig ...ki...ott idegesítő, hogy 5 méterre lévő embert sokszor zoomolás nélkül nem lehet lelőni mert úgy szór a fegyver mintha a katonát megrázta volna közben a mosógép....És itt jön képbe amiért várom a BF V-t. Ott nem kellett rázoomolni az enemyre, ha 5-10 m en belül volt... mert rácéloztál, lőttél és már lefeküdt is.

Na mind1, sry a káromkodásért de néha fel...asz a játék

-
Dtomka
veterán
Kicsit off kicsit on is:
A HULLAGYÁRAKTÓL A SZELLEMKATONÁKIG – RÉMTÖRTÉNETEK AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚBÓL -
Dtomka
veterán
válasz
viking_arc
üzenetére

(#38937) ForRedGlory
OK(#38938) prokxy
Nekem is.
-
Dtomka
veterán
válasz
muszurkefal
üzenetére
Keresgéltem, itt pár tippet adnak, hátha:
Sweetfx Not WorkingLehet a dx-et kellene újratelepítened?
-
Dtomka
veterán
Ismét van valami gikszer? 2 szerverre próbáltam csatlakozni, de visszadob a serverinfo részbe.
Feladom, sehova nem lehet becsatlakozni... loading pár másodperc és ledob... -
Dtomka
veterán
válasz
voodoo98
üzenetére
Bennem nem kérdések merülnek fel nap mint nap, hanem a remény. Remélem, hogy ez a BF olyan lesz melyre sokak vágynak. A II. VH a történelem egyik leghíresebb\legszomorúbb és legtragikusabb eseménye. Ez tény, vitathatatlan, aki nem érez hasonlót arra azt mondom, kicsit tanuljon és nézzen pár videót. Esetleg hallgassa meg a nagyszüleit, vagy a Dédszüleit, ha oly szerencsés, hogy még élnek.
1. Semmi baj.

2. :erre inkább nem írok semmit
3. 1 multicégnél dolgozom lassan 14. éve (2004. okt 4-én léptem be). Nem adják ingyen, de tavaly és azelőtt is itt vettem meg a dobozos változatot.
~ 1 hónap múlva is így fogok tenni. 
Raytracing ide vagy oda... én azt érzem, a BF V -ben is benne lesz pár száz órám. Annak ellenére, hogy sok bug\hiányosság volt az alphában.
1 kérésem lenne felétek és nem a tizenéves gyerekek felé! SRY!
Elég sokan kaptunk (PH tagok) 2. alpha kódot. Írjátok le véleményeteket, őszintén... sosem lehet tudni. Mert sztem ahogy a BF1 esetében az V nél is lesz "űrlap".
Akik régóta (legalább 2010 előtt, jómagam 2005 óta nyomom) játszik a BF sorozattal "ne hagyjuk", hogy 1 agyatlan lövöldéjévé váljon... Én nagyon sajnálnám, kár lenne.
Remélem értitek mire gondolok
Így vagy úgy találkozunk, jó lenne 1mást segítve mint 1más ellen! Ha a PH BFV klán megalakul, remélem lesz még 1 szabad hely számomra.
OFF over
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem nevezem egyből csalónak aki lelő... de, hogy én mindig alulmaradjak (ja, nem a tegnapi volt az első..) a Donigyerek ellen, az már több mint gyanús. Miközben másokat simán leszedek...
2 gbites netem van
20-30 között szokott a ping -em lenni
a játék nem szar, de tény vannak szerverek ahol a lagg jelen van. Ilyen mostanában az ENAW szerver, ezért pártoltam át az említett szerverre, mert itt ilyen szempontból minden ok. -
Dtomka
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Nem arra, ez nem magyar szeró, SKL a neve és Epyx nevűek az adminok.
(#38543) Lendova
Észreveszem, BF3 ban és a 4 ben is kiszúrtam. Sok eset volt, volt mikor azt gondoltam, hogy béna vagyok, valaki ellen aki már 3x leszed, mikor 1 az egyben lőttük 1mást.Kis idővel látom a csetbe, hogy írják xy cheater arra a playerre, akiről kezdtem gondolni, hogy túl jó.
Nem tudom tapasztaltátok, de a 3-4 ben mikor csaló ölt meg a olyankor volt 1 furcsa hang úgy emlékszem.Hogy érted mesterségesen? Töltsek le vmit közben?

És miért lenne jobb a k/d-m ha vaktölténnyel lőnék? Nagy ping esetén ezt tapasztaltam mindig.
-
Dtomka
veterán
válasz
dergander
üzenetére
Értem. És mivel magyarázod, hogy 200% dmg szerón 2x volt olyan eset, hogy lőttem 2-3 m ről és nem halt meg? Mások meg olyankor pikk-pakk lefekszenek.Ja biztos nem találtam el lmg08-cal...

(#38540) Lendova
A fentiek miatt nem semmis gyanúsítás. Én járműben voltam... Ö meg pisztollyal szaladgált és 70:10 statot hozott össze.
Pedig vannak csalókLáttátok a szerót, néha nézettek fel, ha van kedvetek. Hátha valamelyikőtök összefut vele, és akkor leírja majd a tapasztalatát. OK?
-
Dtomka
veterán
Tuti hogy ez a rus doni nebű gyerek csal. 2x lőttem supporttal hátba...1-2 mp-ig olyan volt mintha páncélruhában lett volna. (mint amikor a sentry-t lövi az ember...)
ö meg pisztollyal 70:10-et produkált. Jah, égő mind2x azall lött le, miutám megfordult...
Tényleg ilyen csít is létezik már?
Szánalom, mert kértem az admin, chekolja... miközben más is beírta rus doni hacker.
A végén kiderült, ismerik 1mást...száradjon le mindkettőnek a ... -
Dtomka
veterán
válasz
prokxy
üzenetére

Ejj de szép szája van a néninek.
idézek 1 klasszikust "jóféle"
képkereső alapján már meg is találtam.
Igaz, hogy vannak természetes szépségek. Bár manapság vannak akikről a vakolatot kellene lebontani....De ne feledjétek...undorító funky
Ja az 1 jelenettel korábban volt
-
Dtomka
veterán
Most én érzem azt, hogy a support skullón (lmg 08) vmit módosítottak, vagy csak a BF V alpha után ...
-
Dtomka
veterán
Én tuti nem tudnék játszani konzolon fps gémet. Aki azon jól tolja az ügyes...
"De minap mondtad, hogy azért jársz ilyen szerverekre, mert könnyen hal az enemy..." Igen, és azt, hogy én is
Tehát nekem inf -ban elég nagy kihívás (egyedül) jó statot összehozni. Remélem érted mire gondolok. Én nem vagyok sehol klántag, nem vagyok ts-sen... annyira nincs időm.De 99% -ban squadban játszom, és gondolom nem kell bemutatni senkinek milyenek a public szerók...
-
Dtomka
veterán
válasz
dergander
üzenetére
A jó multkor sinai mapon 70:2 vagy 3 lett a statom. Supporttal telescopic fegyóval voltam ( 200% dmg szeró inf only).
A házakban voltam és csak úgy haltak az enemyk. (utalhatod a fél misit
)
Most jön az, hogy kempelés. Nem 1 sarokban heverésztem, hanem egyikből ki másikba be és ablakból lőttem az ellent. Tény a mi csapatunk jobb volt (bár 1x sem élesztettek fel), akkor nekem is jól ment.
De igaz, hogy 1 jó squaddal jó statokat lehet összehozni. -
Dtomka
veterán
válasz
dergander
üzenetére
Igen, könnyű ölni, de halni is. De akkor is inkább ezeken a szerokon játszom. Mert utálom azt mikor lövöm az ellent, megfordul és leszed. Bf3-4 és az 1ben is tapasztaltam...
Itt ilyen nincs,mert ha jól célzol sokat ölsz.De gyalogosan olyan nagyon jó statot pl 50:1 -et nem igazán vagy ritkán lehet összehozni. Tanknuubok előnyben ezeken a szerokon.
A legújabb sniper fegyó viszont tetszik, gyors és pontos. -
Dtomka
veterán
Ha normál szervereken játszanék nap mint én is mérgelődnék. Próbáljátok ki a 200% dmg szerókat.
Ott ha lövöd az ellent nem szalad tovább.
-
Dtomka
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
OK
-
Dtomka
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Segítesz... de nem fogom sosem megérteni mi a fa...ért kell mögé az az unalmas arc. Azért mert vki nem tud valamit, vagy kérdez.
Most vagy segítesz vagy nem...(de ez mindenkinek szól. )
Gyűlölöm, ha vki beszúrja azt a jelet, lekezelő. De ezt Te is tudod, ugye? Jah, nem...most már tudod.
Sry, nem ellened irányul... de nap mint nap látom és kezdem unni...Peace. -
Dtomka
veterán
Úgy érzem, hogy csiszoltak a Hitboxon, mert 200% dmg szerveren nagyon könnyen fekszenek le a playerek. Persze én is

Bár az egyik kedvenc szerverem eléggé laggos lett. Szaladok, megállok és még "csúszik" a karakter... -
Dtomka
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
Már nem lesz gond a letöltéssel
Csak azért voltam kicsit kiakadva mert korábban nem kért semmit...
Szinte mindennap nyomom.De sry ha nem jó a szeró akkor váltani szoktam.
És ha hiszed ha nem azért néha én is kicsit megunom a játékot
-
Dtomka
veterán
válasz
Nyethuszar
üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
A BF 1 nem a tárhely hiánya miatt akadhat.
Az alábbiak ajánlatosak:
A tárhely SSD esetén min 10-15 %!2x8 gb ram - látom ez ok
egy erős CPU - látom ez is ok
egy legalább közepes\felső kat vga - látom ez is ok
megfelelő hűtés(ek) ami miatt a CPU vagy GPU nem "throttling" -ol (GPU és CPU OC miatt is lehet )
Coinminerek - okozhatnak teljesítményvesztéstA BF1 - update -k nem mindig előnyére változtatják a játékot. Na olyankor szoktam hanyagolni napokig, hetekig....
A több monitorozó program is bekavarhat. Prbáld ki, hogy ne inditsd el.
Illetve ha régi az op rendszer, ajánlatos 1 reinstalll.hirtelen ezek jutottak eszembe

-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A simán kicsit túlzás, de tény, hogy járművekkel jó statot lehet összehozni. Na igen, Ö sem nyomta rosszul.
Az utolsó DLC mikor lesz ingyenes? Remélem még az V előtt kiadják
200% dmg szeron a legrosszabbak a sniperek. Annak örülök, hogy az V-ben limitálva lesz a lőszermennyiség, Így a nem hasalhatnak órákig...
-
Dtomka
veterán
Akkor nem nálam van a gond. Köszi a választ.

(#38085) FollowTheORI
Valóban nem, de nem is arra mentem ~1 hónapja már 150 lvl vok. A sok free dlc által a k/d 2,5 alá süllyedt, így most azt tartom szem előtt.
De nézz kicsit feljebb, na még feljebb...na megvan? OK (135:1 - kalapácsot elő...
) -
Dtomka
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Előző pálya Sinai volt. Egész jól állt a csapat, ~300-35 pontal vezettünk. Megjelent Ö, és 1 Epix előtagú player és ~1850 nél megfordították az állást és ki is kaptunk. Akkor repülőzött (és sniperkedett), A ködben nem vagy ritkán lehet spotolni a repülőket. Ö mindig tudta, hol vannak az ellenséges repcsik, és a gyalogosok.
Én is kalapáccsal masszíroznám meg a kezeit, De nem csak az övét, hanem az összes csaló gyökérnek!
-
Dtomka
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mert nem nézek TV-t...

-
Dtomka
veterán
Kis infó, mely által érdekesebb lesz.
A vége előtt nem sokkal lett kickelve.... hisz többen panaszkodtak rá. Ellenünk volt 1 vagy 2. helyen, alázva a 100+ osokat statban. És mégis ilyen statja lett a végére? Én úgy tudtam, ha vki rejoinol akkor a statja 0-ról kezdődik...
Bár ennyi fos ápdét után lassan már semmin sem lepődök +...
-
Dtomka
veterán
válasz
HUNter_Tom
üzenetére
Lehet ddos támadás?

-
Dtomka
veterán
válasz
viking_arc
üzenetére
-
Dtomka
veterán
válasz
viking_arc
üzenetére

Na azt pont nem... -
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
OK, köszi szépen a választ. Fegyverek java feloldva, most a medálokra fogok "rámenni"...

-
Dtomka
veterán
"Mondjuk én nem cicózok ha érzem hogy sz@r a csapat lépek át a másikba már ha van rá lehetőség"

Nem attól leszel jó játékos, hogy a lámákat alázod. Nem mindig a győzelem a fontos...főleg ha úgy hagyod cserben a másik oldalt, hogy ott magyarok is voltak.
Persze, tudom a k/d nem lényeg...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dtomka
veterán
válasz
sealandfirst
üzenetére
Láttam, tetszett

-
Dtomka
veterán
válasz
SyMbioTe
üzenetére
Egyik legjobb újítás a pc iparban utóbbi időben szerintem.
Egyetértek! Bárki is találta fel, 1 nobel díjat megérdemelne
Miért? Mert én és biztos sokan emlékeztek még a c64, 286... időszakra. Nagyon jó volt, de ha visszagondolok többet kellett várni a gépre mint a Nőkre

-
Dtomka
veterán
válasz
Snooker
üzenetére
Akkor lassan vegyél mert olcsobb lesz\lehet

Tovább csökkenhetnek a NAND Flash chipek árai+SSD az egyik leghasznosabb dolog amire költhet az ember. Nem az rgb mánia...

Én tervezek venni egy ~500gb-sat, de lehet inkább 1 TB -ot fogok. 256 mára még elég, de amilyen ütemben híznak a játékok, 1-2 év és az 500 gb kelleni fog!És ha megvetted, akkor megérted miért írtam, hogy hasznos.
-
Dtomka
veterán
válasz
aiminet
üzenetére
A BF1-et lassan 2 éve játszom. Ezalatt ~10-15 kedvenc szerverem lett, jelölve.
Azok közül is az ENAW (200 dmg 50 respawn) szerverekre jártam 90% -ban.Mióta megírtad, hogy van szerveretek párszor felmentem. Tegnap mikor beléptem a játékba nem az ENAW szervert kerestem... Mert a kedvencek között lett 1 kedvenc

Remélem sokáig fog üzemelni! De ősszel a karrierem folytatom az V részben.A délutáni órákban még nincsenek játékosok, de ahogy nézem napról napra többen vannak fent.
Mivel ma már péntek van így jobban ráérek, este\éjszaka mehet a móka
-
Dtomka
veterán
válasz
Jocikablack
üzenetére
Probáld ki az alábbit, hátha megoldja.
Monitor turns off when I go to Fullscreen -
Dtomka
veterán
válasz
viking_arc
üzenetére
Ilyet én még nem láttam. Mint valami anomália a stalkerből

Ősszel hiányozni fog ez a map, mint a korábbi részekben a op. lockers & metro, strike at karkand

Remélem az új részben is lesz hasonló pálya mint az a fentiek. Jó kis inf mapok... -
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz
steele80
üzenetére
Azért futtas le 1 antimalware progit ki tudja, lehet vmi vírus\trójai\coinminer miatt áll fenn a probléma.
Én nem tapasztaltam problémát 7végén.
-
Dtomka
veterán
válasz
sealandfirst
üzenetére
Ok, de ennek mi köze van ahhoz a bughoz amit én említettem?

Mert korábban még a visszatöltési időt is jelezte meg a bombák számát, most semmi. Ha megnyomod az F-et a repcsiben, váltasz másodlagosra...Vmit elb...tak, 1 kicsit...
-
Dtomka
veterán
Nektek is feltünt, hogy repcsiben a bombákat nem jelzi? 0-t ír ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)