- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Én a játék megjelenése óta szenvedek ezzel. Félek, hogy az 5-ben se fog normálisan működni. Nekem is van olyan barát, akivel nagyon nehéz együtt játszani. Pl ha meghívjuk egymást partyba, akkor általában a meghívott félnek csatlakozáskor dob egy failed to join server üzenetet. Általában keresünk egy szervert, felmegyünk rá mindketten, utána imádkozunk, hogy egy csapatban legyünk.
Ezért a bugos, 2 év után sem normálisan működő cuccért kár volt leváltani a Battlelogot..
-
guftabi96
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Fordítva. Általánosságban elmondható, hogy dpi-t érdemes alacsonyan tartani. 2000 fölött azért már tud csúnyaságokat csinálni egy-két jó szenzor is. 336X talán még egész vállalható 2400 körül is.
Egeres topiknak az összefoglalóját érdemes elolvasni.
Nálam 400dpi / 20% ingame -
guftabi96
addikt
válasz
showtekk
üzenetére
Program promós topikban nemrég linkelt valaki egy vpn programot. 1 éves licensz. Én is most aktiváltam be, mert engem is mindig kidob. (Bár nálam helyi szolgáltató van, ami elvileg valamilyen digi közreműködéssel működik)
Mindjárt tesztelem, hogy milyen. 1 óra múlva tudok véleményt mondani.
[link]
[link] -
guftabi96
addikt
VPN-nel meg simán tudtam játszani 2 kört

Akkor úgy látszik, hogy hasonló a problémám, mint a UPC neteseknek. Innen is csókoltatom a készítőket! -
guftabi96
addikt
Pár hete nem játszottam már a játékkal, most akartam egy kicsit, de 1-2p után server disconnected. Ez az új patch eredménye?
Eddig nem volt ilyen problémám. -
guftabi96
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ladat + amik az exchange menuben aktualisan vannak
-
guftabi96
addikt
Azért azt tegyük hozzá, hogy Bf4-ben is a CQ megy leginkább. Az ott bevezetett játékmódok szintén elég gyorsan kihaltak. (chainlink). Bf1-ben meg amilyen rosszul működik mostanában a MM, nem csodálom, hogy azt látja az ember, hogy nincs szerver. Én már az utóbbi pár napban inkább keresek egy szervert és kivárom, hogy bejussak, mert a MM üres vagy szinte teljesen üres szerverre dob be valamiért.
-
guftabi96
addikt
Mi van mostanában a matchmakinggel? Az utóbbi időben akármikor próbáltunk játszani szinte kivétel nélkül az lett a vége, hogy a szerverkeresőbe kellett szervert keresnünk, mert:
-üres szerverre rakott be minket
vagy
-US/AS szerverre rakott be
vagy
-Nem mindenki tudott csatlakozni (failed to join és társai)
De egyedül is hasonló a helyzet
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
Battlefield 2018 - Unwanted features (Jackfrags) Az én listám is valami hasonló lenne.
-
guftabi96
addikt
Akiknek laggol, azok biztos eu szerveren játszanak?
Engem se oda rakott ma -
guftabi96
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
Ne is mondd, úgy meg a mortar spam, hogy nem alig mer az ember egy pillanatra is egy helyben állni.
Amúgy a Cape Helles nem tűnik rossznak, bár ez csak így 2 kör után mondom, szóval még nem ismertem ki teljesen a pályát.
Az Achi Baba nekem nagyon dara. Megy a mortar/gránát spam, mindenki futkározik össze, mint pók a falon, a kis oldalsó szűk helyeken meg megakad a játék. Sok rá a 64 ember.(#32706) Źşë
Nem, még jön az Apocalypse -
guftabi96
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Elvileg ki van kapcsolva, de az utóbbi időben vagy 3x resetelte a grafikai beállításaimat, szóval már nem merek rá megesküdni.
+ nem fokozatosan lesz ilyen és szintén nem fokozatosan tűnik el, hanem mintha egy gombnyomásra felnyomnám a fényességet 200%-kal. -
guftabi96
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Ja tényleg, reggel van még

A kör felére értem be, fel se tűnt. Mondjuk aztán sikerült spawnolni.Most 5 perce történt chatben:
Írja a gyerek, hogy k*rva dice/ea, az összes szerver laggol, rohadjanak meg stb.
Írják neki, hogy nem eu szerveren van, ezért laggol.
Válasz: "this is not an excuse for lag"

-
guftabi96
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Hát ez csodálatos lesz

Így is egy rakás olyan pálya van, ahol 1 ponton megy a dara a map kialakítása miatt, erre itt van egy újabb csodálatos lineáris map. Ezek meg se próbálnak normális, Battlefieldbe való pályákat csinálni? Írtam már többször, de itt tényleg az a lényeg, hogy olyan jól nézzen ki, hogy leessen az állad, az hogy jól játszható-e az nem számít.
Aztán remélem, hogy nem lesz igazam. -
guftabi96
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
-
guftabi96
addikt
válasz
giornalista
üzenetére
Igen, így látom én is.
Tényleg gyönyörűek a pályák, még alacsony beállítások mellett, még amikor először volt premium trials az orosz dlc után, akkor én is volt, hogy megálltam "nézelődni", mert tényleg eszméletlen, amit ez a motor tud.
De nekem is az az érzésem, hogy a pályák igen jelentős része vagy "sniperfield" vagy a zászlók elhelyezése/pálya kialakítása miatt kialakul egy pont, ahol megreked a szerver háromnegyede és ott megy az agyatlan dara. Rosszabb esetben mindkettő jellemző a pályára (és sajnos ez sem ritka).
Elkezdtem erről írni egyébként egy logoutos kis összehasonlítást bf4-gyel összehasonlítva), de nem tudom, hogy még befejezem-e egyáltalán.(#32194) mcmike
Ha még aktuális az adatlapod, akkor szerintem is a Shadowplay a legjobb megoldás. Teljesítményre talán ez van a legkisebb hatással, van ahol kb észre se lehet venni, és végre tud több hangsávban is rögzíteni (külön a játék és külön a mikrofon) -
guftabi96
addikt
válasz
Gery9112
üzenetére
Remélhetőleg majd szépen lassan megtanulnak újra multiplayer pályákat csinálni, mert jelenleg nem nagyon megy. Az a baj, hogy a legtöbbről tényleg csak az mondható el, hogy nagyon szépek, és ennyit a pozitívumokról. Nálam már jópár éve a multiplayer fps lövöldék teszik ki a játékkal töltött időm jelentős részét, de ezen évek alatt ennyi rosszul megtervezett pályát egy játékban én még nem láttam. Az az érzésem sokszor, hogy a fő szempont nem az volt ezeknél, hogy jól játszhatóak legyenek, hanem, hogy minél inkább leessen az ember álla, ha először meglátja őket. Sajnos. Remélem ezen a következő 2 dlc fog valamennyire javítani.
-
guftabi96
addikt
Szerintem érdemes most megvenni. Ilyen nagy akció nem lesz minden héten. Bár szerintem egy év múlva már elkezdik ingyen osztogatni a dlc-ket, de az még messze van.
Az sem véletlen szerintem, hogy ekkora nagy akciót kapott a prém.
Bár továbbra sem nagy kedvencem a játék, behúztam én is.
Nem igazán figyeltem a topikot mostanában (vagy 2 ezer nem olvasott hsz). A fegyvereket érintő nagy patch bekerült már a játékba, vagy még mindig tesztelik? -
guftabi96
addikt
Elmaradtam nagyon a topikkal, szóval bocsi, ha volt már róla szó.
Valamelyik patch óta olyan érzésem van, mintha egy blur effekt lenne a játékban + a spottolható dolgoknak teljesen más a színe. messziről meg sem tudom különböztetni, hogy ellenség vagy csapattárs.
Ráadásul a pontok szinte teljesen szürkék:
Nem állítottam semmit, a patch előtt tökéletes volt minden. Mit tudok ennek tenni? -
guftabi96
addikt
Bocs, ha volt már (tuti), de nagyon elmaradtam a hsz-ekkel, 500+ olvasatlan volt.
Mi lett az objective-ek színeivel? Ha miénk a zászló, akkor nagyon sötét szürke a színe a pontnak, szinte nem is lehet kiolvasni, de az ellenfeleknél is ez a helyzet. Távolban nem tudom megkülönböztetni, hogy akit bespottoltam, az a csapattársam, vagy ellenség, mert csak egy nagyon sötét szürke jel van a feje fölött.
A laggokról ne is beszéljünk
-
guftabi96
addikt
válasz
LeRoy18
üzenetére
Szerintem G Pro-t felesleges.
Ott van a G203, ami 10k-val olcsóbb, a külseje megegyezik a G Pro-val, szenzorban valamivel rosszabb, de bőven elég az is. Normál játék közben nem éreznél különbséget. [link]
De a zzola által linkelt egeres topikban tudnak segíteni. Csak olvasd el az összefoglalót, és azután kérdezz! -
guftabi96
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Egyik haverom is panaszkodik, hogy orbitális droppok vannak nála.
Megy szépen neki a játék, aztán beesik neki 20-30 fps-re (és van, hogy nagyon sokáig ott is marad).
Most kezdte neki. 16gb ram van a gépében, szóval nem az a kevés.
Nem lehet, hogy valami gáz van megint, és a W10+nv driver ez okozza (tudtommal nem olyan régen W10-en voltak gondok).
Nekem 8.1-en nincs gond. (a ping az viszont nekem is néha trágya. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Még ha csak a csapattársra születéssel lenne gond.
De a sima pontra spawnolást se tudják normálisan megcsinálni. Már a 4-ben is rossz volt, itt meg azt várná az ember, hogy javult, de nem, mert még rosszabb lett...
Simán berak az ellen elé.
Bár én kezdem azt mondani, hogy szarok bele, néha játszok vele 1-2 kört, többet nem tudok anélkül, hogy ne idegesítsen fel.
Tegnap is 1 kör alatt Fao Fortressen olyan spawnjaim voltak, hogy az agyam elszáll. Leéledek C-re, és belerak a tűzbe. Pár perccel később ahogy leszülettem, egyből elütött az ellenfél autója. Harmadik ilyen az volt, Amikor az ellenfél heavy tankja elé éledtem, konkréten farkas szemet nézve vele. Nyomtam is egy altf4-et.
Én nagyon vártam ezt a játékot, megjelenés napja óta játszok vele, de én kezdem elengedni azt a vágyat, hogy ebből valaha is "normális" játékot fognak csinálni. -
guftabi96
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"nem mindig működik a behívás adott játékba/körre."
Ismerős, nekem is csinálja egy ideje. Nyomom a backspace-t, körbeér a kis sáv, és nem történik semmi
De ha rájoinolok, akkor eddig mindig összerakott az adott emberrel. -
guftabi96
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én se találkoztam túl sokkal. Van néha egy-két gyanús emberke, de sokszor betudom annak, hogy ennyit jelent a rossz netcode stb.
Szerintem a két kezemmel meg tudom számolni azoknak a számát, akiknél biztos voltam benne, hogy csalt. Megjelenés óta azért ez elég jó szerintem. Bár lehet, hogy csak szerencsém volt, és biztos van olyan is, aki nagyon ügyesen csinálta, és nem tűnt fel.Menjetek csgo-zni, na ott találtok csalót bőven, még premium fiókkal is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma is kint volt az üzenet, hogy bannoltak több általam jelentett játékost.
És ott 5v5-nél sokkal jobban haza tudják vágni a játékélményt az ilyen férgek. -
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
A fene megeszi, ha ez így lesz.
Mi értelme van ennek?
Én pont, hogy többet adnék, hátha kevesebb lenne a sok félkegyelmű, aki a pálya szélén fekszik.Arról nincs valami leírás, hogy mi alapján adja a ticketet a játék? Mert már a tököm televan, hogy sokszor szinte ugyan annyi pontunk van az utolsó 100 ticketnél (pl 900-907) és hiába van több pontunk, nem tudjuk megfordítani a meccset. Ennyire sokat számít a kill?
-
guftabi96
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Este még felmentem játszani, és tényleg jobban adta másik szerveren, bár azért párszor így is előfordult, hogy vaktöltény volt a puskában.
Szidtam is rendesen azt, aki kitalálta ezt a sweetpotos baromságot...
-
guftabi96
addikt
Ez a Martini Henry mikor lett ekkora trágya? Van vele közel 300 killem, de mostanában nem játszottam vele. Most újra elővettem, de borzasztó, egyszerűen nem talál el senkit. Nem hiszem, hogy elfelejtettem vele játszani

-
guftabi96
addikt
válasz
laskr99
üzenetére
A premium csak a kiegészítőket tartalmazza, az alapjátékot nem.
Az ultimate edition tartalmazza az alapjátékot + a prémet. (nagyon remélem, hogy jól emlékszem).
Neked kell eldöntened, hogy mire van szükséged.
A cél meg szvsz ne az legyen, hogy minden maxon, hanem a minél stabilabb futás elérése.
--------------Írtam párszor, hogy bizonyos pályákon egyszerűen nem fut szépen a játék. Hiába van 100+ fps, teljesen darabos.
Vsync nem játszik, ha meg lockolom az fps-t a monitor frissítési frekvenciájára, akkor úgy törik a kép, hogy a szemem kifolyik.
A megoldás az lett, hogy belockoltam az fps-t monitor hz + 5-re, tehát esetemben 80-ra (75hz-es monitor) Így nem törik a kép, de nem is érzem azt a darabosságot, amit eddig éreztem.
Sokkal simábban fut, bár még így is egy nagyon picit észrevehető, hogy Amiens és Quentin Scar nem az igazi, de tényleg ezerszer jobb a helyzet.
Nem mondom, azért a 4-et jobb játszani fix 150 fps-sel, de ez is jobb, mint a semmi. -
guftabi96
addikt
Engem ez a videó inkább elszomorított...

Hogy tudott odáig süllyedni ez a széria, hogy egy I. Világháborús korszakban amolyan felvehető powerupként kapsz egy csávót, aki egy buzogánnyal csápol össze vissza, mindamellett annyi hp-ja van, hogy esélyed nincs ellene 1v1. Itt is látszik nem egyszer, hogy időben reagál rá az ellen, beleeresztenek egy tárat, ez meg simán lecsapja őket és megy tovább
Egyszerűen nevetséges.
De az ilyen faszságokkal legalább mindig meggyőznek l, hogy nem kell nekem az a premium. Pedig párszor már majdnem elcsábultam. -
guftabi96
addikt
Shadowplaynél az utólagos felvétel csak nekem nem működik BF1-nél?
Hangokat felveszi, de a képet nem. Csak egy nagy szürke paca van helyette, apróbb színes foltokkal.
Csak ennél a játéknál tapasztalom ezt, minden másnál tökéletesen működik. Ha én indítom a felvételt, akkor működik tökéletesen, csak az utólagos rögzítés nem akar életre kelni.
-
guftabi96
addikt
Most nem csak UPC-sek írják, hogy rossz, hanem mint feljebb látható, Telekom is.
A játék a rossz, Dave is írja, hogy a legutóbbi patch után megszabadult ezektől a hibáktól, erre mostani patch-csel újra előjött. És nem csak neki, hanem rengeteg embernek. Szerintem ennyire sok embernek soha nem volt még ezzel baja.
És érthető is a felháborodás, sokan megveszik súlyos tízezrekért a játékot, aztán 1 perc múlva kidobálja őket a játék. Dave helyében biztos, hogy rágnám a fülét a supportnak, hogy vagy refund, vagy levásárolható kupon vagy bármi, mert ez nem is normális, hogy nem tud vele játszani. -
-
guftabi96
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Milyen új bugokat kaptunk?
-
guftabi96
addikt
Sniperrel mostanában nekem se adja.
Nem tudom miért. Ugyan ez van, mint neked. Nincs supression, ott áll tőlem 20 méterre, telibe rácélzok, és semmi.
Más:
Egyébként nekem szépen lassan eltűntek az FPS droppok, ilyennel szerencsére már nincs problémám. Viszont bizonyos pályákon (Amiens, Quentin Scar), továbbra is az van, hogy a kiírt fps jó, viszont borzasztóan darabos a kép. Nem lehet valami részletesebb grafikont kiíratni a játékkal, ami az fps-t figyeli?
Mert az átlag nem elég nekem, az jó. És ahogy láttam, nem én vagyok az egyetlen, akinek ez a baja. -
guftabi96
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen
Hellfighter M1911
Hellfighter Insignia
Hellfighter Bolo Knife
Hellfighter Trench Shotgun -
guftabi96
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
Mostanában valamiért nekem se adja úgy, mint régen.
Pedig tudtommal nem csináltak velük semmit."még akkor sem pontos ha lapítok valahol"
Ne lapíts
Ebben a játékban mindenki azt csinálja...
Csak menj a pontokra, foglald őket. K/d-val ne törődj.
Majd látni fogod, hogy mennyi hülye van ebben a játékban. Én abban bíztam, hogy majd szépen lassan kikopnak, és megmaradnak a normálisak, de azt veszem észre, hogy megmaradnak a hülyék, a normálisak meg feladják szépen és elfogynak. -
guftabi96
addikt
válasz
nagybá
üzenetére
Szép, meg érdekes, de nekem nem igazán indul be a nyálelválasztásom ezektől az éjszakai mapoktól.
Én Bf4-ben is utáltam az éjszakai Zavodot. Miért jó az, hogy nem látok semmit?
Itt is a sötétebb helyeken idegesített,hogy nem látom, hogy mi van körülötte.
Én a havas pályákra sokkal inkább kíváncsi vagyok. -
guftabi96
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Én az Amiens-nel voltam így. Először nem értettem miért szeretik annyira, de most a kedvenc pályám.
Itt legalább nem egy nagy puszta az egész, néhány épülettel, nem az van, hogy valami camper noob a világ végéről próbál folyamatosan eltalálni. És elég jól lehet érvényesülni járművel, és gyalogként is. -
guftabi96
addikt
egy kicsit sóher szeretnék lenni:
Olyan embert keresek, akinek megvan a premium, és tudnék vele hétvégén (nem este!) játszani, kihasználva a premium friends adta lehetőségeket.

-
guftabi96
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Grafika engem nem érdekel, full low-on játszom a multi fps-eket. (Ráadásul sokadlagos szempont szerintem, hogy hogy néz ki, és nem ettől függ, hogy leül-e cszni a bf1 után)
Szép a grafika ez tény, de nem különösebben érdekel, ha olyan grafikája lenne, mint a cod2-nek, akkor én azzal is megelégednék.
Azt nem mondom, hogy váltottam, mert néha még játszok vele, de nem sokat. Egyébként maradtam a 4-nél, és megvettem a gta-t és a divisiont.
+Maradtak a szimulátorok (assetto, rf2, ams) szóval nem maradtam játék nélkül. -
guftabi96
addikt
válasz
Olympos
üzenetére
A Giant's Shadow-t is így kommunikálták. (ezt már nem kívánom kifejteni, többször megtettem).
Nekem, ami a bajom ezzel az egész premiummal, hogy egyrészt drága (főleg ezért a játékért), másrészt szétszakítja a játékosokat.
Szvsz el kellene felejteni ezt az egész premiumot, legyen minden dlc ingyen, és csinálják azt, amit a CSGO is csinál: itt vannak a skinek, ládák, lehessen őket pénzért venni, legyenek nagyon ritka (és drága) skinek. Csináljanak ebből pénzt. A fegyvereket, pályákat meg adják ingyen. Még egyszer: ez az én véleményem. -
guftabi96
addikt
Pont olyan nevetséges, amit csinálnak, mint a játékuk
Remélhetőleg most már te is tudod élvezni eme remek alkotást, anélkül hogy ok nélkül bannolnának.
Azért én írnék nekik egy levelet, hogy egyrészt csak neked volt igazad, másrészt megköszönd nekik a "segítőkész" magatartást, amit tanúsítottak.
Jól megszívattak
-
guftabi96
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Köszi a meghívást, de hogy őszinte legyek, általában akkor szoktam az 1-gyel játszani, amikor üres az iram, és mostanában elég szépen megtelik esténként.
De ha valamikor úgy alakul, akkor írok originen
+ most már azt is meghallom, ha írnak nekem. Kicseréltem az alap értesítő hangot valami hajókürtre. Olyan hangja van, hogy beszakad a dobhartyam, ha valaki ír.
De legalább észreveszem
-
guftabi96
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Épp elég nagy kihívás az nekem, hogy ne nyomjam meg az altf4-et.. megint annyi retardálttal hoz össze a játék, hogy arra szavak nincsenek. Giants shadow, egy pontunk van, és kezdőről csipáznak a csapattársaim.
7 embert számoltam, aki a bázis területén befeküdt egy számára szimpatikus fa tövébe, és onnan csipázott. -
guftabi96
addikt
válasz
prokxy
üzenetére
Én nem igazán foglalkozom velük.
Ha éppen olyan van, amit amúgy is csinálnék, pl öljek 20-at supporttal, és éppen pl suez-en vagyok, akkor megcsinálom, de pl Giant's Shadow-n nem fogok azért mp18-cal rohangálni, mert a medal azt kéri. (Csak példa, nem tudom, hogy volt-e ilyen medál) -
guftabi96
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hasonlóval én is találkoztam. Mondja a hang, hogy jön a zeppelin, és alig volt a levegőben, szinte hullott le egyből.
-
guftabi96
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Szerintem itt te vagy inkább a különleges, mert valószínűleg csak te "nem tudsz vidékiül"

-
guftabi96
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
A tank most az új patch után nekem is bugos volt párszor.
Az, hogy egy tankot hallasz lőni, de sehol semmi, az a megjelenés óta jelen van, én gyakran találkozok vele. Tegnap viszont nekem a kardnak a "suhogása" ragadt be, és egy adott helyen állva folyamatosan azt hallottam.
A láthatatlan ember bugot sajnos nem sikerült javítani
Tegnap Fao Fortressen befutottam C-nél az egyik épületbe, egyszer csak összeesek, és a killcamon látom, hogy szemben velem guggolt az ellenfél...
Nagyon jó lenne, ha összeszedné magát a dice, mert az ilyen bugokkal már a tele a tököm.Lassan inkább maár csak abban bízom, hogy a sok hülye megunja, és lehessen hétvégén is egy jót játszani, ne csak hétköznao esténként. De attól tartok, hogy az értelmes játékosok hamarabb fogják megunni ezt a szerencsétlenkedést.
Eleinte nagyon szidtam, és továbbra se tartom olyan jónak, mint az elődöket, de azért el tudok/tudnék vele lenni, ha legalább a játékosok normálisabbak lennének.
-
guftabi96
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Ennyire rossz a helyzet?
Mondjuk már videók alapján is a Fort Vaux (asszem ez a neve) tűnt az egyetlen jó pályának, a többin már azokon is látszott, hogy 64 fővel sok.
Sossions (ennek se tudom a nevét, a nagy tankos pályára gondolok) is egy darának tűnt. Sehol egy fedezék, pedig a tankok ellen elkélne. Nem nagyon erőltetik meg magukat a pályatervezők ennél a játéknál
Kivéve Fort Vauxnál, az tényleg jó infes pályának tűnik.
Megvár engem az a premium úgy látszik, 15k-ért nekem nem kell a fejfájás
-
guftabi96
addikt
válasz
bivalyolo
üzenetére
Nekem is rosszabb valamivel.
Úgy látszik ez patchenként egyre rosszabb lesz.
A revive bugot javították? Nem találkoztam vele tegnap.
Viszont azzal megint, hogy beülök tankba, és össze-vissza vibrál a kép, és ha átülök másik helyre, akkor nem lehet lőni. Ezzel már nagyon régen találkoztam pesig. -
guftabi96
addikt
válasz
jety91
üzenetére
Hétköznap este kell játszani, olyankor kevesebb az agyhalott.
Most megint megjelent egy rakás amúgy, gondolom a free trial miatt.
Pl mostanában a vonat rengetegszer nem ment előre, hanem ott állt végig, ahol át lehet venni az irányítását.
Most is inkább kiléptem egy kör után. Amikor egy csomó ember megelégszik azzal Sinai Deserten, hogy felfekszik f-en a sziklára, és onnan csipázik, akkor ott nincs mit tenni.
Abban bízok, hogy a premiummal majd tényleg értelmesebbek játszanak. (Bár annak a megvásárlásával meg "támogatnám" a játékipar egyik (szvsz) legundorítóbb sajátosságát, a dlc-ket..., Na meg az ea-t, akinek amúgy sokszor legszívesebben inkább egy jó nagy eladás-visszaesést kívánnék nem még egy rakás pénzt) -
guftabi96
addikt
válasz
LLKobe
üzenetére
Na, itt egy újabb bizonyíték, hogy mennyire eltérő.
Neki 8gb-tal már spawn is akadva ment.
Voltak pályák, ahol egész jó volt neki, és csak néha droppolt, de pl Empires Edge-en C és D pont környéke kifektette a gépet.
Ezt a fast sync-et jó hogy mondtad, még nem próbáltam, pedig már akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- VGA kibeszélő offtopik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Villanyszerelés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)