- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
@rglaaf
veterán
battlelog mikor szünik meg?
-
Xaels
félisten
Battlefield 1 War Stories: Through Mud and Blood ezt nem láttam még itt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn #8284 üzenetére
Most olvasom:
" Your progression will be kept as long as the weekly reset hasn’t happened yet. "Ilyen döntéseket ki a faxom hoz meg? Jól pofán kéne b@cni!
1 heted lesz a medálok teljesítésére, utána resetelik amit addig összeszenvedtél. WTF?!
Aki nem tud reggeltől estig farmolni akkor az kb le is tojhatja mert nem fogja tudni 1hét alatt megcsinálni.
-
daveoff
veterán
válasz
PeeterssoN #8285 üzenetére
nálam pont fordítva, ez az első bf, ami nem mozgat egyáltalán, a béta után meg még jobban ezt érzem
-
voodoo98
addikt
válasz
+1
dettó
gyakorlatilag az összes bf-ben van összesen 30-40 órám, bf1 bétában meg 29! -
Laraxior
titán
válasz
A 4-et hasonloan vártuk, a 3 még túl új volt a BC2 utan...
Mostmar tudjuk h mi jön... Ezert varjuk ennyire -
PeeterssoN
őstag
Amúgy a bf3 és bf4 nél is ennyire nagy volt az izgalom? Mert emlékszem még a 3.- ra de nem fogott meg annyira, hogy akkor megvegyem, igaz később beszereztem ingyen. De a mai napig nem nagyon mozgat. Ennek viszont valami hihetetlen jó hangulata van! Lehet kevés új játékkal játszom / játszottam és azért érzem így.
-
lofagi
addikt
Amúgy megmondom őszintén, ha már egyszer van lehetőség 13-ától tólni a játékot, igazán megadhatnák a teljes lehetőséget annak aki amúgy is előrendelte. Gondolom, hogy nem különbözik majd semmiben a két verzió, csak a limitáltságában. Igazi függőség ez már úgy érzem.
-
csapee
őstag
Akkor az Access-el kigrindelek egy kasztot es az elso napokban legyakom a kezdo noobokat
I <3 AccessEtedeju:
-
Laraxior
titán
Gondolom 50GB körül lesz az alapgame... Eleg lesz leszedni...
Na meg helyet prezentálni neki, vagy 80-90GB kelleni fog. -
voodoo98
addikt
válasz
daveoff #8276 üzenetére
Ez két külön release/build lesz szerintem. Technikailag könnyebb így megoldani (developer vagyok).
Számokban:
trial: okt 13-20 (!!)
deluxe: már okt18-án kezdjük!! Tehát kvázi átfedés van, akinek marad órája 18 utánra (nekem nyilván nem), az tolhatja mindkettővel.
De majd meglátjuk. -
voodoo98
addikt
Ezen már én is gondolkoztam és szerintem igen, 2 külön download lesz. Lesz egy "Battlfield 1 Trial", és lesz majd a "Battlefield 1". Tehát 13-án szedjük a trialt, utána meg 14-től holtidőben pedig BF1 preload.
Kérdés, hogy 13-án hány órától lehet itt elkezdeni szedni? (szar netem van) Senki nem tudja?
-
lofagi
addikt
Én arra lennék kíváncsi,hogy akinek ugye meg van az előrendelés, játszhat majd 17/18-adikától és akiknek van OA azok ugye letölthetik már 13-án. Ez két külön letöltést fog majd generálni? Tehát 14-én le kell majd töltenem az egészet megint? Ezt tudja valaki?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #8271 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Féloff, de azért leírom, mert látom hogy néhány embernél nem teljesen tiszta hogy mi is ez az EA/Origin Access.
Az Electronic Arts 2014. augusztus 11-én indította el ezt a szolgáltatást Xbox One-on, majd 2016. január 12-től PC-n is elérhetővé tette. (Xbox-on EA Access-nek hívják, PC-n Origin Access-nek)
A dolog lényege, hogy befizetsz egy bizonyos havidíjat (PC-n 4 euró, Xbox-on 990Ft, utóbbinál van éves díj is 5990 Ft-ért).
Ha kipengeted ezt az összeget, akkor PC-n 30, Xbox One-on 31 db teljes értékű játékot kapsz meg, amikkel egészen addig játszhatsz amíg él az előfizetésed. (mentések, acsik, elért eredmények előfizetés lejárta után is megmaradnak.
Ezekkel a PC-s játékokkal játszhatnak az előfizetők:
Ez meg az Xbox-os, de csak azért hogy lehessen látni, van néhány címbeli különbség:
Ezek az alapok. Az előfizetők ezek mellé minden EA-s játékot (kivéve Titanfall 2) 10% kedvezménnyel vásárolhatnak meg addig, amíg él az előfizetésük. A kedvezménnyel megvett játék az véglegesen a mienk, futtatásához nem szükséges az Access.
Ami még fontos:
Minden EA vagy Origin Access előfizetőnek lehetősége van megjelenés előtt kipróbálni a nagy EA-s címeket, de ez mindössze 8 vagy 10 órányi játékot ad. Ehhez nem kell megvásárolni a játékot, elég csak előfizetőnek lenni. A 8-10 óra lejárta után nem lehet már az adott alkotással játszani ugyanazon az accountot, csak ha megvesszük a teljes játékot.
Tudni kell, ezek a trial kiadások bár a teljes játékot mutatják be, többnyire korlátozással játszhatóak, például a kampányból csak egy két küldetés csinálható meg, vagy a multiban csak néhány pálya és játékmód az amit ki lehet próbálni. Ilyen lesz a Battlefield 1 is.
Ha valaki játszik az ilyen trial kiadással akkor az ott megszerzett eredményeket továbbviheti a teljes játékba, amit esetleg később megvesz. (mentések sem vesznek el)
Remélem segíthettem pár embernek.
-
törölt tag
válasz
Olympos #8261 üzenetére
Ööö jó pár 50/60€-os single játék csak 10-20 órás játékidővel bír, de akár egy 1.5 órás filmre szóló mozijegy is kb. ennyibe kerül.
Az EA/Origin Access pedig nem csak a BF1-re szól és egyáltalán nem kötelező megvenni...Részemről örülök, hogy legalább az elején nem lesz ingyenes a trial így is lesz elég repülő ló meg hasonlók ha rákapnak a cheat készítők...
-
Olympos
aktív tag
10 óra játékért 4 EUR nem sok?
Ezt komolyan gondoljátok?
Akkor fizessek visszamenőleg több száz EUR-t a BF3 és BF4-ért, mert többet játszottam, mint amennyi lett volna a játék ára?
...na pontosan az ilyen felfogás miatt kérnek egyre több és több pénzt a játékokért, mert a sok reklám és várakozás miatt minden pénzt hajlandóak vagyunk kifizetni.
Sőt, még ingyen teszteljük is nekik. -
törölt tag
Ja hogy azt meg limitálták, kár... mondjuk 10 óra játékért 4€ nem sok, meg ha minden igaz hamarosan berakják a Mirrors Edge-et is úgyhogy legalább nem kell megvenni
Szerk.: én azt hittem, hogy a 2 kampány 2 külön küldetéscsomagot takar (pl. két nemzet), nem küldetést, kár.
-
SkyS1gn
félisten
-
voodoo98
addikt
Már csa 2 nap! Mikor kezdődik itthon pontosan? Azt tudom, hogy október 13. 10:00, de itthon 10óra vagy keleti/nyugati parti 10 óra?
Még azt sem találom sehol, hogy 10:00-kor kezdődik.
Info -
GMG VIP a legolcsóbb (39 font), aztán ha kell preorder bónusz is akkor a DLGamer UK (40 font, ha FB-on likeolod őket -1%, amugy 40.5
) ezek kb 13.600Ft, ha pedig magyar kell, akkor az offline magyar boltok a következő legolcsóbbak 14.000-16.000Ft, utána pedig maga az Origin online bolt, itt van több bónusz + előtöltés, de jóval drágább is 60 EUR ~ 18.000Ft (EA Access-el -10% lejon 4 EUR-ért + akkor van trial/próba is okt 13-tól).
Persze ezek a hivatalos források... ilyen CDKeys, Instant-Gaming, G2A, Kinguin és tsai lehetnek még olcsóbbak is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Battlefield 1 reviews should be live on October 17 at 3AM PT/ 6AM ET."
-
sixpak
nagyúr
válasz
Olympos #8247 üzenetére
Aha, itthon.
60 euro, standard edition, annyi hogy 3 nappal később kezdek, mint a deluxe tulajok...de mindegy is, pont jól jön ki, péntekre esik a 21.-e.
Nem néztem, hogy levonták-e, lehet csak az előtöltés napján, ami 14.-e.
Nem hiszem, hogy változna az ár megjelenés után egy darabig. -
Xaels
félisten
válasz
Laraxior #8241 üzenetére
Multizhatsz is, de csak "Five maps and four modes will be available, including St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress and Suez in the Conquest, Rush, Operations, and Domination modes. There’s also a taste of the singleplayer campaign, with the missions Storm of Steel and Through Mud and Blood. Your progress carries over, too, if you decide to buy the full game after your Play First Trial ends." [link]
-
sixpak
nagyúr
Na, én is megvettem Origin-en, remélem lesz HC..ha nem, akkor így jártam, megy a többi feleslegesen megvett játék közé.
-
-
N@idia
őstag
Ha most előfizetek erre az EA Accsess vagy mire akkor én nem kapom meg a teljes játékot csak annak egy szeletét ? A többi EA Accsess játékkal meg ingyen játszhatok ami nem trial hanem teljes például hardline, bf4, bf3, mass effect stb ...?
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
-
pohár
félisten
mennyiért lehet most beszerezni a legolcsóbban a sima/ultimate verziót? még nincs netem otthon (csak melóban, itt pedig megfogja a tűzfal az ilyen site-okat), és nem akarnék Premiumos verziót venni még, ha nem élvezhetem a 3 nappal előbbi játékot, lehet ráér a játék+Premium később felállás is
-
-
SkyS1gn
félisten
Ma láttam COD-os Monstereket, ezekszerint Mao-ra megint cod-os szállítmány jön?! Azthittem idén csak BF-es lesz.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Ez a napi 2óra stream jól hangzik!
SP kép
-
sixpak
nagyúr
válasz
boogie84 #8212 üzenetére
Persze, sőt a 3-ban és a BC2-ben is...pontosabban mióta HC mód létezik, csak azon tolom. Nem is tudom elképzelni, hogy olyan szervereken toljam, ahol nincs friendly fire, persze bizonyára megszokás kérdése csak, de most már szégyellném magam, ha egy csapat katonát látva belelőnék a tömegbe, mondván úgy is csak az enemy hullik vagy tankkal/helivel osztanám az észt, mivel tétje nincs.
További vitákat megelőzvén mondom, hogy semmi bajom a normál szervereken játsszókkal, nekik az jön be, ennyi.
Amúgy a COD4-ben volt a legjobb HC mód szerintem.
Daveoff és Olympos kolléga is HC-t tol, úgy tudom. -
boogie84
veterán
válasz
FollowTheORI #8206 üzenetére
Remélem az Origin Acc. kollégák beszámolnak róla, hogy van e HC v nincs. Ha nem lesz akkor idén télen a CoD fog dübörögni.
(#8210) sixpak : BF4-ben is csak HC-t játszol? Véégre valaki...
-
sixpak
nagyúr
válasz
A HC mode csak szerverbeállítás kérdése, mivel rajtam kívül rengetegen csak azt tolják és lehet szervert bérelni, ezért gondolom lesz...
...remélem jól gondolom, valaki megerősíthetné ezt... -
stoon
addikt
válasz
easy!easy!easy! ja ez nem a ziram!
(#8203) Zolar :gondolom nem véletlen!
-
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Olympos #8194 üzenetére
Pár oldallal ezelőtt azért ment a hiszti mert vmi géniusz kiírta reddit-re hogy nem lesznek bérelhető szerverek. Most meg majd azért mert csak az EA-tól lehet és biztos drága lesz meg korlátozzák a beállítási lehetőségeket. Nem mondom hogy nincs rá esély hogy így lesz csak előbb várjuk ki a tényleges információkat mielőtt feleslegesen fessük a falra az ördögöt.
Más: Seven Nation Army [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged