- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:34 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Ilyenkor valamiért a partiban levő embereket úgy látja mintha bent lennének a szerón, ezért nem engedi "újracsatlakozni" őket.
Aztán egyszercsak annak aki bent van kiírja, hogy a másik haver -a szellem- disconnectelt a szerverről na onnantól már be tud menni. Teszteltük...
Megoldás: party nélkül kell játszani. Legalábbis ez nekünk pár hónapja még bevált. -
prokxy
veterán
-
prokxy
veterán
-
Gery9112
őstag
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
sixpak
nagyúr
-
voodoo98
addikt
Ez a VPN-es dolog hogy van?
Miért nem szakad meg VPN-n?
(Arra az esetre, ha szolgáltatót váltanék és baj lenne.)Más:
Tegnap kibontottam vagy 50 Ultimate Revision-ös sima BP-et.
Volt benne kb. 15 skin, amit megtartottam. 10-esével vettem őket. Kedvenc fegyvereimhez tudtam pár skint beszerezni (unatkoztam). Ezekben a BP-ekben az összes skin benne van (700+), emiatt is érdekes. -
showtekk
tag
-
showtekk
tag
-
zzola
titán
-
Johnny_vT
senior tag
Az első hónapok intenzív patch-elése után már semmi gond nem volt a BF4 netcode-al. Hála az égnek, ezt a szokásukat azóta is tartják

-
feco70
senior tag
-
feco70
senior tag
-
mcmike
őstag
De jó lesz megint jópárszor hallani a sörétes hangját...

Másnál is úgy jelentkezik hogy ilyen gyors pötyögtetés hangot hallani, ekkor már semmit nem tud csinálni az ember (100% supression) és kis idő elteltével következik a fekvés? Mármint amikor meglőnek shotival, arra a pillanatra gondoltam...
Ja meg olyan gondom van, hogy nem engedi menüből változtatni a loadout-ot, és a karakterem mintha LVL1 lenne. Játékban megmaradt a loadout, és elérhetőek a fegyverek is, viszont a menüben mintha most kezdtem volna a játékot... találkozott már valaki ilyennel? Hogyan lehet orvosolni?

-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Én eddig még nem játszottam sokat az új pályákon, de eddig még szerencsére egyszer sem akartunk el az első pontnál.
Sőt, a legelső köröm azon a búzamezős pályán (sryn nem tudom a nevét)
olyan jól sikerült, hogy 2,5 körüli volt a K/D-m.
Szerencsére ki lehet fogni jó köröket./pályától függetlenül néha olyan szar csapatba kerülök, hogy semmi értelmeset nem csinálnak és 5 perc alatt végignyom az ellen a pályán/
-
Snooker
senior tag
-
M0ng00se
őstag
-
Rico45
őstag
-
Gery9112
őstag
Az Achi Baba valóban az......nem volt túl jó ötlet berakni a mortart a játékba.

A Cape Helles meg nem lenne rossz de ugyanaz a baja Operationben mint a Red Tide Operationnél. ANZAC számára 0 fedezék csak a lövészárok, míg a törökök számára rengeteg fedezék + lövészárok.Viszont amiben rosszabb itt a helyzet a Red Tide-hoz képest az az, hogy a törökök összes ütege az adott szektoron kívül helyezkedik el és büntetlenül darálhatja a támadókat.
A csapat 90%-át úgy vesztettük el 2 hullámon keresztül, hogy a 2 zászló közül az egyiket lazán el tudtuk foglalni, a másikat kb. esélytelen volt és jelentős része a csapatnak próbált a szektor szélére menni, hátha ki tudja lőni a török bázison lévő ágyúkat....vicc....

-
Lavar
aktív tag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
SkyS1gn
félisten
-
@rglaaf
veterán
Nem tudom mi lett a mapperekel vagy csak az az elvárás hogy rajzoljanak egy teknő alakú pályát az aljába kényszeritik aki megy a feladatra körbe meg ott vannak a sniperek nagy élvezet igy játszani.
Kell csö map is mert néha darára vágyik az ember de pl bf3 a close quarters pici mapokkal teljesen jó volt Kiasar is egy full egyenes map volt de szinte a legjobb cq mapok között volt még ctf re is -
Németh Péter
őstag
Szerintem már ez a normális Battlefield pálya BF1-ben. A jelenlegi fegyverekkel a kör alakú conquest pályákkal az lesz, hogy hordaként megy körbe két nagyobb tömörülés és foglalják a pontokat. Szerintem már eleve a lineárisabb játékmódok a jobban játszhatóak, mint pl. Frontlines vagy Operations. A BF1 fő játékmódja az Operations, ami ugyancsak lineáris pályát kíván.
-
voodoo98
addikt
-
Gery9112
őstag
-
giornalista
senior tag
nagyon-nagyon egyetértek veled.
óriási változás visszamenni egy BF3-as pályára. fantasztikusak a BF1 pályákhoz képest. azok olyan pályák voltak, ahol tudtad kontrollálni a területet és a kitettségedet. a BF1-ben ilyen nincs, az esetek nagy részében túl nyíltak a pályák és túl sok irányból kerülhetsz tűz alá.
ez főleg két dolog miatt van így. a BF1 sokkal casual friendlybb játék, mint a BF3 és a BF4. ez látszik a player counton is, a BF4-et 15, az évekkel újabb BF1-et csak 10 ezerrel több, 25 ezer ember játssza mostanában (napi peak hour). ugyebár, ha csökkented a megtanulható és kontrollálható dolgok számát (pl. recoil pattern, vagy map design terén), akkor azokat hozod helyzetbe, akik egyébként kevesebbet játszanak, mert kisebb lesz az elsajátítható különbség a sokat és a keveset játszó játékosok között. a kevesebbet játszónak is ad sikerélményt, mert a tapasztaltabb játékos nem tudja olyan mértékben pontokra és killekre váltani a tapasztalatát, mint egy olyan játékban, ahol megtanulhatók a pályák.
a másik ok, hogy a BF1 pályáin sokkal több fegyver tud érvényesülni. pl. a DMR-oknak egyszerűen kell a viabilityhez, hogy legyenek nagyobb távolságok is, ahol jobb a DPS-ük, mint az SMG-knek. ez viszont azzal jár együtt, hogy nagy, open areákat kell rakni a pályákra. ha folyton eltűnik, fedezékben van, jól mozog egy infantry játékos, nem lenne esélye a medicnek, hogy leszedje. így, hogy időről időre kénytelen vagy kitenni magad egy akár 360 fokos beláthatóságnak is, viszont simán.
ugyanez az oka a chalk pointoknak is. lásd pl. Argonne Forest. egy jó BF pályán középen nem kiszűkülne a pálya, mint egy csokornyakkendő, hanem kiszélesedne, hogy legyenek flanking route-ok. nem úgy a BF1-ben, ahol az a cél, hogy egy helyre koncentrálja a játékosokat és a taktika és a tudás helyett ismét a randomitás legyen a döntő tényező (grenade spam, mortar, stb.)
szó se róla, kell skill is ehhez a játékhoz, egy Battlefront ebből a szempontból még sokkal rosszabb, de amiket leírtam, azok attól még így vannak. a BF3-hoz és a BF4-hez képest sokkal kevésbé skill based a játék gunplay és map design terén. mivel az eladások elég szarul alakulhattak (lásd még: 9 hónap után Origin Accessben a játék, 10 hónap után pedig kijött normál áron a teljes játék + összes DLC), reménykedni lehet talán abban, hogy a következő Battlefield egy fokkal talán taktikusabb és a kitartó, jó játékosokat jobban honoráló játék lesz. persze meg kell találni a balance-ot. én szinte csak BF-ezek, ha játékról van szó, az időm 90%-át ezzel töltöm. de mások meg nem. és nekik is kell adni valamit.
a BF3-ban szerintem túl magas volt a léc, amit meg kellett ugrani egy kezdő játékosnak. nagyon sokat kellett tanulni ahhoz, hogy decent, majd pedig jó játékos legyél. én élvezettel toltam bele azt a több száz órát, de lehet, hogy van, aki a második óra végén kilépett és soha többé nem nézett rá a sorozatra, mert folyton esett-kelt.
a BF1 egy rossz irányba eltolt változtatás.
na bocs a sok pofázásért, csak kikívánkozott.
-
Németh Péter
őstag
-
voodoo98
addikt
-
steele80
senior tag
-
voodoo98
addikt
-
LeRoy18
aktív tag
-
voodoo98
addikt
-
STC Speed
őstag
-
zzola
titán
-
scabi78
senior tag
-
blue01song
aktív tag
én bővítettem 1155 konfigról , I7 7700K, 4.6ghz, 16GB ddr4 3ghz, gtx 1070, win10, minden csutkára kimaxolva és meg se rezzen olyan folyamatos. 1155-n ugyanezzel a vga-val játszhatatlan volt,olyan droppok voltak.ha épp nem történt semmi 50 fps volt átlag,de kis akció befigyelt,bezuhant 30-40-re. amúgy mindenből legfrisebb driver van fenn.
-
FollowTheORI
nagyúr
Én nem vettem észre ilyesmit nagyon... igaz nincs is 1080-am, meg mindenféle sync csodám.

És még a W10 Game Mode is be van kapcsolva.
Az mondjuk igaz hogy én a 382.53-as driveren vagyok még, ez bevált így nem cseréltem le még.
Csak kíváncsiságból, vegyétek ti is vissza a grafot mediumra... és nézzétek meg úgy is.

Nálam így van most...Meg van a Gameplay / Advanced alatt a Camera Shake... azt is vegyétek minimumra 30%... hátha valamelyik effekt okozza a problémát.
Meg ugye W10 Game Mode ON.
Persze aztán lehet a driver vagy a Geforce Experience is... nekem az nincs fent.
-
Laraxior
titán
Megmondom én mit kell csinálni. Nem kell mindent állandóan frissítgetni.

Se drivert, se oprendszert, se semmit.
Ami pár kört mentem, nekem ugyanúgy futott mint régebben, más ok miatt nem játszom a játékkal különösebben többet.
Talán W10 1601-re volt frissítve, de azóta semmi. nVidia drivert is csak azért, mert kellett a játéknak. De abból is jött ki azóta újabb.
Ami egyszer működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni.
-
l.skywalker
titán
-
whitezo88
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Zso Ro
senior tag
-
spanglee001
addikt
-
prokxy
veterán
Nem nagyon értem, hogy miért ilyen szerverfüggő ez a vaktöltény téma...voltam 2-3 kört tegnap, mintha a levegőbe lőttem volna totál másfelé, a célkereszt végig az enemyn és 100%-kal leszed. tuti nem volt csíter és tuti eltaláltam, de hogy ennyire elcsúszna valami, ez elég idegesítő tud lenni.
Átmentem Kádárék, Stillmayer után másik szerverre, ott meg olyan szinten adta, hogy öröm volt nézni. Pingek egyik esetben sem voltak senkinél 70-80 felett, többször néztem, szóval nem vágom. -
l.skywalker
titán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
whitezo88
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
laskr99
addikt
-
l.skywalker
titán
-
zzola
titán
Hát a buzogányos cucc bizony elég OP-sajnos. Aknával meg C4-gyel azért ki lehet szedni...nagy nehezen!
Tegnap éjjel 10 embert lecsapott a Vouxon egy ilyen karakter, mire szét tudtuk szedni! Engem annyira nem zavar, a prémiumot én megvettem. Azt a kis időmet-amit játékkal tudok tölteni-úgy is ebbe ölöm bele... -
nagybá
senior tag
-
prokxy
veterán
-
STC Speed
őstag
-
Balubike75
tag
-
daveoff
veterán
-
HoyHoy2
tag
-
l.skywalker
titán
-
jety91
őstag
-
A.C.E.
aktív tag
-
juve600
nagyúr
-
Don't Panic
őstag
-
Frod
addikt
-
nagybá
senior tag
Egyszerűen a hangulata miatt jók. Persze, ha játékélményben neked ez nem számít akkora súlyban, mint pl. az elért eredményeid, akkor teljesen jogos. BF4-es Zavodnál külön taktikai elem volt az, hogy most thermal scope-pal vagy esetleg lámpás fegyverrel nyomulsz. Nekem az nagyon bejött.
Viszont a havas pályákra én is nagyon kíváncsi vagyok, megjelenés után, mikor az ingyen plusz map-ot hype-olták nagyon bíztam benne, hogy havas pálya lesz (tél+havas bf1 pálya úristen de jó lett volna), erre meg megkaptuk ezt a csodát...hát nem voltam túl boldog
. -
prokxy
veterán
Amiens a legjobb mapok egyike sztem is!
Erre az újra pedig rá kell hangolódnom vagy nemtom, nálam a szemem miatt szarabb az éjszaki map, BF4-ben sem szerettem, zavod egyenesen katasztrófa volt, nem tudtam érvényesülni. Az újon tegnap mondjuk jól ment, csak nem tetszik! 
Mi van már Schumival?

-
juve600
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
zzola
titán
-
Rigormortiis
veterán
Azért nem teljesen helytálló a hasonlat. A bf1 aaa kategória, annak megfelelő audiovizualitással. A csgo hozzá képest egy garázsfejlesztés teljesen más modellel. Mondhatnánk a WoTot is, hogy milyen jól el lehet lenni vele ingyér is, de szintén nem egy liga, pont a modellből fakadóan, mozgasson meg bármennyi játékost is.
Engem inkább az zavar, hogy régen 5 dlct kaptunk a prémiumhoz, most már csak 4et. Ez a mostani tsnp meg valahogy nem a szívem csücske, de lesz majd jobb is.
Btw...megint dupla xp van. Fura is volt, amikor tegnap beléptem, hogy jelzett, ahogy már lehet quick matchből dlc pályára menni.
Az van, hogy barmilyen hibái is vannak a játeknak, számomra még mindig ez A multi lövölde.
-
giornalista
senior tag
A fegyverekért nyugodtan kérjenek pénzt. A mapok legyenek ingyen. Ne legyen olyan, hogy bizonyos szerverek paywall mögött vannak.
Egyébként teljesen egyetértek veled. A cosmetic itemekért kérjenek pénzt, fegyverekért, akár járművekért.
Lásd még: Rainbow Six Siege. Az Operatorokat megveheted pénzért, vagy feloldhatod őket XP-vel, a skinek többségét viszont kizárólag pénzért veheted meg. Ez egy tökéletes rendszer lenne, és mivel a Ubisoft (!) már másfél éve foglalkozik a játékkal és legalább fél évig még fog is vele, valószínűleg jön belőle a pénz rendesen.
És a játékosoknak is jó ez, sokkal jobb, mint a BF Premium.
-
tom_tol
addikt
-
@rglaaf
veterán
-
gyiku
nagyúr
-
prokxy
veterán
Nekik ez a játék, hogy messziről 1-2 embert megöl, de már ez boldoggá teszi, azt pedig nem nézi, nem érdekli, hogy nyer-e vagy sem, meg tudom érteni. Az már más, h ez nekünk, aki PTFO-zik, annak rossz, de a multi ilyen lesz, ha nem premade squaddal, csapattal játszunk.
Szóval gyere ma este fel 8 után és megyünk együtt, jönnek Dév-ék is, aztán sztem jobban fogod érezni magad.
Van hogy én is szerverről-szerverre járok EGYEDÜL, ha nincs esély kitörni, mert ugye egy fecske és a nyár esete...szopás meg van máshol is, nem kell plusz extra. Szóval fel a fejjel!
szerk: én is voltam kezdő, nuboztak agyba-főbe, fogalmam nem volt, h mit kell csinálni. Minap játszottam innen egy lvl5-ös sráccal, TS-re feljött, domination-ozni akart, gondolom vmi CODmatyis volt előtte, medic volt, megpusztultam, ott állt rajtam, 1m, 0m, mondom neki, h felhúzol pls? Kérdezte, hogy hogy kell, szóval érted...azt sem tudta, h mi az a szuri!

De jól érezte magát, mert ölt 10-et a körben, halt vagy 20x, de utána már tudta a dolgát és segített, healelt, élesztett, ha úgy van, szóval van fejlődés itt kérem!
-
prokxy
veterán
Kedvencem a Behemoth-os medál, 1 hét alatt addig nem jutottam el, hogy 5 masinériát szétkapjak vele, nemhogy öljek vele 20-at még sebezzek 50-et, bele sem tudtam ülni sokszor. Vagy ha igen, akkor is a már említett zeppelinbe, ahol éltem kb 1 percig.
Valahol jók ezek a heti medálok, de van amire kb. esélyem nincs megcsinálni, persze ettől még tudok aludni!
-
daveoff
veterán
Dehogynem, ők is szépen beálltak a sorba, csak a profit a lényeg, az legyen minél nagyobb. Most már ők is úgy vannak, hogy azt gondolják, a Battlefield névvel el lehet adni minden szemetet. Egyetlen pozitívum van, a grafika, az tényleg eszméletlen, ahogy haladunk előre.
TTomax: na erről a skines faszságról inkább ne is beszéljünk, az teljes agyrém. És ez vonzza a játékosokat...
-
prokxy
veterán
Sztem meg nem ennyire rossz a helyzet, nekem tetszenek a mapok. Bár eddig 1x nem nyertem Fort Vaux-on, de úgy értsd, hogy kb 8x már voltam fent és nem, ebből 3x baserape volt, szerinted? Na de tetszik, shotival és automaticoval lehet rendesen darálni!

A többi 3 map pedig valóban kicsi 64 főre, de pl. rupture nekem nagyon is bejön. A grafra meg tényleg nincs panasz, epic ahogy kinéz ez a játék. -
prokxy
veterán
-
Gery9112
őstag
-
bivalyolo
őstag
-
laceszgamer
addikt
Jó EA-t végképp nem védeni akarom, mert amit a MoH-al tettek számomra nagyon rossz pontot jelentett, de ettől független, az EA is csak egy cég amelyiknek a célja a minél nagyobb profit, ott viszont nem árt néha egy kis pofátlanság ami az árakat illeti.
Szerintem bárki lenne olyan helyzetben, hogy épp van egy cége amiből profitot termel, ott biztosan megváltozna a véleménye a dolgokról, és ha az emberek kifizetnék még 100eurot is egy játékért, akkor tuti elkérnének annyit, s nem adnák 60-ért csak mert akkor " szeretni fognak ".
-
jety91
őstag
-
Snooker
senior tag
-
Laraxior
titán
-
LLKobe
veterán
-
prokxy
veterán
-
nejad
aktív tag
Most ezzel a spawn dologgal mi a bajod? Ha a kezdőre rakna le akkor azért sírnál mert túl messze rak le, a zászló körül meg kb tökmindegy mert ha valaki már ismeri a pályát az tudni fogja, honnan fog jönni az ellenség és ha akarja akkor kempeli a spawnpontot mint minden eddigi bf-ben, de ha random dobna le a zászló körül és épp arra futna egy ellenfél akkor meg a randomot szidnák. Ez egy játék korlátokkal. Na jó egy szar játék bugfos szerókkal de tökmindegy mert bf buzik vagyunk mind és megvesszük a következő bugfos részt is mert azé se kodozuk.
-
nagybá
senior tag
-
daveoff
veterán
-
sixpak
nagyúr
Így van...vicc az egész.
Én is jó párszor találkozok azzal amit mondasz, de ez még a kisebb hibák egyike.
A másik kedvencem, amikor rá akarok spawnolni valamelyik squad társamra, de nem enged...nem under fire miatt, csak úgy....paródia ez a játék, minden idők legfosabb battlefieldje...csak ne lenne ennyire szép.
Szerk.: megnézzük mit mutat a prémium, jövő héten...
-
Aventador91
őstag
-
prokxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370 i7 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 4GB Rampage SHIVA Thermaltake 600W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA AeroCool 700W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10400 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Eladó egy poco f7 pro dobozában
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem hülyeség! Valamit olvastam róla asszem.