Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czvik2.0
tag
Csatlakozom én is. Originen megvettem már csak el kell jönnie a holnapnak Kiváncsi vagyok hogy mire lesz elég az i3-mam.
-
Czvik2.0
tag
Felraktam az új Nv drivert..mentem egy kört.. nem értem ezt az i5 mizériát. i3+1060 60-95 fps nyilván szerencsétlen vért izzad de ha nem írja a fraps hogy 80ról 60ra esett az fps akkor én nem érzem mert nem röccen meg. Szépen fut az egész.
-
Czvik2.0
tag
Létezik olyan hogy a lángszóróból csak a gáz jön de nem ég? Ma jött velem szemben a tag de nem égett neki...lőttem mint a barom de nem halt volna bele csak szépen nyugodtan odasétált és lekéselt. Nem nagyon találkoztam még buggal de azt hiszem ez az volt.
-
Czvik2.0
tag
válasz sirszevenap #13309 üzenetére
Én semmit...minden tök ultrán van de nem megy 60 alá...a legnagyobb darában is 65 volt a legkevesebb amit láttam. Mondjuk egy kör erejéig mértem egyébként nem szoktam mert inkább játszok mint a bal felső sarkot nézzem...De sose érzem hogy akadna. Win 10-ed van?
-
Czvik2.0
tag
válasz sirszevenap #13323 üzenetére
Nálam hdd-n van mégis jó. 375.70 es driver. Fast sync on. Szerintem a 4690 nem olyan sokkal erősebb nálam hogy az annyit jelentsen. Talán a 16 gb ram lehet.. De sokan vannak akik 8gb al is vígan elvannak.
[ Szerkesztve ]
-
Czvik2.0
tag
válasz sirszevenap #13370 üzenetére
Én dx 11 ben. Viszont a béta az 12 ben is szépen ment...csak mindenki panaszkodott rá úgyhogy nem próbáltam..de tehetek vele majd egy próbát.
-
Czvik2.0
tag
válasz laceszgamer #13710 üzenetére
Ettől tartok én is.
-
Czvik2.0
tag
Nálam most frissítéssel új driverrel együtt...hát ilyen jó még sose volt...és mintha hatásosabb lennék távolabbra is a meggymagköpködő Automaticoval..eddig jó
-
Czvik2.0
tag
Szépen lassan...de indulgatnak a HC szerók. Mentem is egy CQ-t csak még kevesen vannak.
-
Czvik2.0
tag
Én tegnap olyan buggal találkoztam Monte Grappa-n hogy foglaltam a D-t bent a bunkerban, alulról támadtak, behasaltam az ajtóba lent a tag szintén..Lőttük egymást de nem tudtuk sebezni egymást.
-
Czvik2.0
tag
válasz Aventador91 #18807 üzenetére
Pont mint én. 80-90 fps meg van de 137 kínkeserves óra után is még mindig ott tartok hogy csak a létszámot erősítem mert csak halok... Először gondoltam majd ráérzek de ezek a fegyverek nekem olyanok mintha krumplival dobálóznék csak..
-
Czvik2.0
tag
válasz Aventador91 #18818 üzenetére
Azért ott még nem tartok. Most inkább a medic akaszt ki teljesen..azt én nem is értem hogy lehet azokkal a fegyverekkel eredményesen játszani. De érdekel a 10-es fegyver ott is szóval még kicsit szenvedek. Azért hc-n gewehr 98 infantry-val egesz jól el vagyok..csak hogy tudjak valami jót is mondani
-
Czvik2.0
tag
válasz guftabi96 #19320 üzenetére
Nekem néha az sem tiszta hogy mi számít fejesnek. Volt hogy Mondragonnal a földön fetrengő sniperbe kb a fejéhez tolva a puska csövet is 3 kellett bele, meg csak a feje látszódott ki, Bar-al fejbe lőttem és elnyomott egy +32-t... De Sniperrel mellkason lőve ott volt hogy headshot. Vagy ez természetes ezekkel a fegyverekkel?
-
Czvik2.0
tag
Nálam Edge-n van ismét brutális dadogás. Patch után nem droppolt még fent a dombon sem most megint benéz 50 alá is. Többi map szépen megy pedig csak egy non k 4690-em van.
-
Czvik2.0
tag
Játszik valaki 21:9 es monitoron? Történt egy kis baleset a monitorommal Gondoltam kipróbálnám akkor már a 2560x1080 felbontást. Érdekelne hogy milyen. Gondolom az 1060 még csak megbírkózik vele...
-
Czvik2.0
tag
Köszi a válaszokat Nekem a 6 gigás van szóval az gondolom elég. Ha picit lejjebb kell venni ezt azt az nem zavar..sokszor úgysincs látványbeli különbség.
Én egy 25"-t néztem nekem az is elég. Meg gyorsan kell a monitor úgyhogy hirtelen erre van keret. Meg engem zavar is a túl nagy kép. Eddig 23"-on játszottam néha azt se látom be ha nagyon egy helyre figyelek. Most mentem pár kört 40" tv-n hát rendesen bántó volt
-
Czvik2.0
tag
válasz sixpak #20002 üzenetére
Nekem ez azthiszem még belefér. Így még a pixelsűrűség is valamivel nagyobb lesz. Köszönöm a válaszokat De hogy ne legyen teljesen off mivel valahol olvastam hogy ez a monitor beállítható nvidia panelon belül elvileg 75 hz-re , és mostanába vsync-el játszom..valahogy sokkal simább mint 70-80 fps-el.. Tehát akkor itt a vsync 75 hz-re fogja belőni a játékot?
-
Czvik2.0
tag
válasz Runner_fxr #20009 üzenetére
Én az fps-t a játékkal szoktam kiíratni. Konzolba : perfoverlay.drawfps 1
-
Czvik2.0
tag
Még ilyet..végig megy az operations videó rendesen
-
Czvik2.0
tag
Gyerekek én ezt már nem értem...létezik olyan hogy Autoloading 8.25 Extended-el 10 méterről vagy 9-10 lövés kell egy emberbe? Ja és nem..nem volt páncélos.
-
Czvik2.0
tag
válasz nincsnév007 #20573 üzenetére
Igen. St. Quentin Scar.
-
Czvik2.0
tag
Meg akartam venni a prémiumot de valamiért nem engedi paypal-al.. Azt hiszem ez egy jel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest