Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Akkor mit szólsz ahhoz hogy BF5 már most haldoklik
Képen látható játékmódok vannak benne
És most hétvégén megnéztem 14óra magasságában és két játékmód volt ahol 3 szervernél többen játszottak, a Conquest és a Breakthrough a többi halott volt
Na de a fent kiemelt játékmód esetén se több száz szerverre kell gondolni, max 20-30 esetleg -
bul07
nagyúr
válasz
lofagi
üzenetére
Hát azért jót küzdöttünk
És ha megnézed nálunk nagyon sok kicsi rangú játékos volt
De becsületükre csapattal dolgoztak
Ha nem lett volna egy két jó játékos a csapatba akkor simán bukjuk, nem egyszer volt hogy csak 2pont volt a miénk a 5-ből, és egyszer csak 1pont, és mondanom se kell ha akkor azt az egy pontot befoglalják esélyünk se lett volna kitörni -
bul07
nagyúr
Minden napra jut egy ilyen kör, úgy néz ki, bár most megfog szakadni mert 4-5 napig nem fogok semmivel se játszani
Lett volna ez jobb is csak az átkozott köd miatt semmit se láttam úgy a kör feléig, majdnem vakon bombázgattam
És természetes buktuk a kört hiába bombáztam én őket, na meg a spot-ot is dobáltam rendesen hogy tudják hogy hol van az ellen
-
bul07
nagyúr
válasz
Hopkins95
üzenetére
Ott van a képen

Suez pálya
Amúgy St Chamond, szerintem mással nincs is értelme menni, mert ha véletlen St Chamond jön szembe mással semmi esély sincs
Ez a tank minden ellen jó, gyalogos, tank, és még nem is lassúVégig segítettem a csapatott, de sok nyomi csak kempelt snaperrel
-
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ugy latom nagy divat lett a "nyelvtannácizás"
Amugy hol van ebben pirossal barmi kiemelve [kép], pfffffffff
Amugy van ennek foruma ott lehet erolködni, na mindegy
-
bul07
nagyúr
válasz
koplarovic13
üzenetére
-
bul07
nagyúr
Nem
Egy fórumtárs jóvoltából toltam 10órát, de nem érzek ingert a vételre főleg ennyiért
Kevés nagyon kevés jelenleg
Járművek vicc, repülés nem az igazi az állandó bázisra kanyarodás miattGyalogos harc meg hát, a pálya másik oldaláról lődöznek ki, és nem ám távcsövessel sima fegyverrel annyira nyílegyenesen lő minden
Na meg az a 8pálya se az igazi, 10óra alatt is sikerült egy kettőt megutálnom
Várok akcióra, na meg ha tényleg igaz hogy ez csak 1évre tervezik akkor főleg nem éri meg teljes áron
Repkedtem kicsit valamelyik nap
Gyorsan váltottam belső külső nézetre bombázásnál erre nem úgy ragadt, meg elégé hiányos lett a gép is
-
bul07
nagyúr
válasz
ULPIUS
üzenetére
Sőt
Én megjelenés óta játszok vele, és így van ennyi
Az igaz hogy ilyen olyan gagyi feladatokra sose hajtottam, így biztos maradt bent egy kevés ScrapDe engem nem is izgatott, sőt repülő esetén nem is állítok be semmit mert az alap rejt a legjobban szerintem
Fegyverek esetén is van hogy csak használom de nincs beállítva semmi, ha pont rákattintok és látom hogy van vagy van jobb akkor átállítom de engem se mozgat a dologMedálokra se hajtok azok nagy része sincs feloldva
-
bul07
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Nyitás után két lehetőség vagy raktárhoz adni , vagy beváltani Scrap-ra, jelöli ha valamiből kettő van és én egyből be szoktam váltani
Másik lehetőség ládás menüben Inventory, rámész arra amit be akarsz váltani rá kat és akkor lesz ott a gomb
Sok láda nyitogatós videó van pl [link]Puzzles esetén ha megvan minden darabja akkor ki kell rakni, két gomb van ez egyik a kirakás a másik a beváltás, ha kirakta az ember és maradt még darab akkor az be lehet váltani
(#39752) Hopkins95
Fegyverenként járművenként egyet lehet ugye használni, de ha már megvan hagy gyűljön a raktárba
Amúgy tegnap eladtam mindent amit akartam és megint van vagy 34e Scraps-om , majd megint lehet nyitogatni

Amíg meg nem veszem a BF 5 addig még eleszek a 1-el
Nagyon nem tudom hogy megvegyem e mert nagyon kevés -
bul07
nagyúr
Na megvolt a láda nyitogatás
466db-ot tudtam venni és olyan 1óra 40percig tartott kinyitni, csak egyszer fagyott ki a játékAdott összesen 146 olyat ami még nem volt meg
Vissza jött 19600, meg adott még 35db XP Boost, meg 30-40 puzzle darabot
A XP meg a felesleges puzzle-t majd eladom és majd megint nyitok ládákat -
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát két év alatt elenyésző mennyiségű ilyen hibán volt, de az utóbbi egy két hónapba igen sokszor előfordul
Mint egyes márka telefonjai, jön az új széria jön szoftver frissítés és lassul a telefon (amit be is vallottak így nem mítosz)
-
bul07
nagyúr
Húzom halasztom de lassan megveszem a V-öt és kénytelen leszek megvenni a ládákat 1-be
Jelen állás szerint 460db tudok venni, de van még pár nap így még 10-20 jön hozzáLesz mit nyitogatni

-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
10órás cucc is szerintem azért kell hogy tudják szépen feltornázni a számokat
Majd 20 után, és utána majd olyan 2-3hónnapal, na az megfogja választani
-
bul07
nagyúr
Hát én pedig azzal nyomtam sokáig
Egy
Microsoft SideWinder X8-al [link]
Hú nagyon szeretem vele játszani, csak elromolt és már nem tudták cserélni visszakaptam az árát, jó régen
2010-ben vettem 21e Ft körül volt akkor az ára
Majd volt LOGITECH Performance Mouse MX, na azzal már nem ment igazán jól a játék, eladtam
-
bul07
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
Már kezdésnél elhozom, általában olyan 3-4-nek érek a pályára
Van hogy egyszer se lőnek le, de ez ritkaMajd ha lelőnek elkezdek számolni magamba és addig gyalogos vagyok, majd 80másodpercnél megölöm magamat ha addig nem halnék meg mert 90 környékén jelenik meg újra a repülő
Már persze ha van kedvem repkedni -
bul07
nagyúr
válasz
Swinegod
üzenetére
A nehéz bombázókat ki nem állhatom én se, nem is tudok velük repülni, se perc alatt szétkapják
Néz rám Bomberel alig van ölésem
-
bul07
nagyúr
válasz
ULPIUS
üzenetére
Persze ott a TDM és akkor nincs jármű

Azért repülővel is lehet támogatni a csapatot nem is kicsit
Én állandóan azt a pontot támadom amelyiket épen foglalja az ellenség, dobom le a spot rakétákat, és ha tudom megölöm aki foglalVan hogy jön egy spot köre 200-300 pont is(25pont egy általam megjelölt ellenség likvidálása), sok repülős ezt se képes megtenni a csapatért hogy ledobja
Á én a UCAV-ot csíptem, [link], PH-s tagok voltak az elszenvedői
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
(#39511) voodoo98
Hiába nyomkodtam bármire nem jött ellő
Próbakép beléptem egy szervere na már betöltő képernyőnél megjelelt a 25 láda(#39513) zzola
Hát igen
Piszkosul elvannak szállva a DRR4-es árak
2015-ös árhoz képes még mindig +3 e Ft-ért vettem most
De kénytelen voltam hiába hétről hétre olcsóbb, mert lejárt pár utalványom(5000-os) és el kellet költeni
Ugyan azt vettem mint ami most is van a gépembe, mert így kisebb eséllyel nem férnek meg egymás melletKedden rendeltem de már ma is 1000Ft-al olcsóbb ugyan az
Még a végén normális árra csökkenek az árak
-
bul07
nagyúr
Hogy is képzeli valaki hogy vasárnap délután játszana kicsit ááá

-
bul07
nagyúr
Akkora egy rakat f@s ez a játék hogy nem igaz
Monte Grappa pálya bent vagyok az alagútba(C pont) tankkal, hátból elkezdenek lőni
Ekkor váltok hátsó géppuskára lövöm sebzem is elfut, visszaváltok megyek kicsit előre megint betalál váltok megint a hátsó géppuskára és nincs nem tudok lőni
Ott fekszik tölt és nem tudom lelőni mert eltűnt a géppuska

Ha ezt a rakat barna meleg valamit nem tudták ennyi idő után rendesen megcsinálni akkor mi lesz V-el
-
bul07
nagyúr
Nekem is alig ment a láda nyitás
Megvolt a napi feladat is, mi lesz majd ha majd 400 ládát kell kinyitnom
Én mostanában a feles időmet Dreadnought játékkal töltöm el, kis változatosság és ingyen is van

-
bul07
nagyúr
Már megint mi az anyja kínja van ennek, nem tudok szervere belépni

Pedig már csak a napi feladat miatt lépek be de már azt se lehet
-
bul07
nagyúr
Egyre jobban bosszant ez a játék
Ma a kör vége előtt 50-el a nyerő csapatból átrak a vesztőbe

Hát kösz -
bul07
nagyúr
Semmire nem valók
De legalább rontották a játékot is
Főleg ha olyan volt a feladatMég szerencse hogy a következőben vehetők lesznek, legalább lehúzzák a balgákat, nekem meg nem kell fizetni a prémiumért
Legjobb példa a CS GO, sok kis p#&& képes akár 10-20 sőt 50-100 dollárt is adni egy festésért
-
bul07
nagyúr
playstation-re 1529Ft a játék [link]
-
bul07
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Számít már

Tolom míg megjelenik a V és azon pillanatban Delete
Szerintem V megjelenése után a BC2-vel többen fognak játszani mint a BF1-el
-
bul07
nagyúr
Nem elől voltam, a roncs zeppelin-nél lévő sines pontott én húztam be elsőre, mindig oda vágtatok, majd mellém jött a másik tankunk és sikeresen kiszedtük mind a kettő ellenséges páncélost
Utána zeppelin pontjai között ingáztam
Amúgy tökkre nem értem ilyen 150-es rangú játékosok is megálnak a legközelebbi pontnál húzni, á nem sprintelnének előre á nem
(#39140) prokxy
Napi 600 cucc miatt mentem fell, és mivel jól ment a gyenge játékosok miatt így toltam pár kört
Meg mással nem is játszok, bár a gépen fent can a bf4 meg a BC2 is
-
bul07
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nagyon sok olyan játékos lett aki nem tudja mit is kellene csinálni
Ugye BF1-be nem olyan nagy baj mert azért egyedül is lehet jót játszani
Na de mi lesz a V esetén??

-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Annyira sötét játékossokkal van tele a játék hogy nem igaz
Mentem 4kört és mind a 4x az első 3-ba voltam, ez ám a színvonal, én 27óra ébrenlét után nem ép topp formában így elől vagyok akkor a többi játékos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És ezeket akarják csapatmunkára fogni BF V-be, hát nem fog összejönni, akkora egy sz@r játék lesz ha nem alakítják át olyanná mint a BF 3-4 és esetleg egy 1 hogy nem igaz
Ezekkel csapatba -
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Na igen
-
bul07
nagyúr
Szerintetek milyen ládát érdemes venni a 200-ast vagy a 450-est?
Van vagy 54.000 elkölteni valóm -
bul07
nagyúr
válasz
voodoo98
üzenetére
Én most már csak max a alapot venném meg
Bőven elég az isTeljesen kikészít a játék pedig mostanában csak azért lépek me hogy a napi feladatott megcsináljam és lépek is ki
Agyatlan játékosok, tömkelege, össze vissza mennek, vagy egy helybe kempelnek
Megesett hogy vezettünk 600:400-ra, ellen csapatba feljött 3db egy klánba tartozó és megfordították, annyira agyatlan volt a csapatKész idegbaj az egész
-
bul07
nagyúr
válasz
gekkoka
üzenetére
Így van a géppuskások többsége semmit nem ér.
Direkt úgy döntöm a gépet hogy jó rálátása legyen kicsit az orrát is felhúzom hogy még jobban de ép hogy csak megsebzi és minket kilő.Amúgy én én figyelem mikkor a pilóta hátra ül, és addig lövöm míg hátraül, mikkor elkezd lőni lefordulok róla és jobbra kicsit lefelé teszek egy kört, és újra ráfordulok ekkora elkezd visszaülni de sebesség hátrányba van 5-ból 4-szer az ilyen esetekbe kiszedem
-
bul07
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
És mivel gyorsan töltődik a füst gránát szinte kifogyhatatlan szindróma
De ezt én a dombtetőn kempelő tankkal is eljátszom, füstárba borítom így kénytelen mozogni, na meg Limpet Charge-el elkezdem elsüllyeszteni a földbe(már ha olyan talajon van)
-
bul07
nagyúr
Én lassan hetek óta csak azért lépek be játszani hogy megcsinálja a kötelezőt a 600 cuccért
De elég is már ebből a játékból -
bul07
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nincs letiltva az ablak? Mert arra is van gomb
-
bul07
nagyúr
válasz
Gery9112
üzenetére
Fekszik egy sarokban meg bujkál hogy lelőjön valakit azzal a valamivel
Persze az már hol érdekli az ilyeneket hogy a csapat -1 emberel küzd, mert nem segít
Ha rendes fegyverrel menne akkor lehet hamarabb kiszedné és nem lenne ideje mondjuk a csapatársát lelőni, áá nemMint amikor gyökér fut mögötte hogy lekéselje közben meg engem meg másokat is hátba lő, ha simán fegyverrel leszedte volna akkor segítette volna a csapatot
Nem ő megy a késelésre -
bul07
nagyúr
válasz
viking_arc
üzenetére
Persze tud vaktában bele a füstbe és vagy talál vagy nem
Meg elfut a pontól nem segít húzni
Nem véletlen hogy 48:8-al zárt de simán előtte van egy 15:15 álló játékos is, de többen is, ugye ők a célra mentek és nem az ölésre
Ha ilyen játékossokkal van telei egy oldal tuti a kör bukásaAz ilyeneknek TDM-re kellene menni
-
bul07
nagyúr
válasz
viking_arc
üzenetére
Amúgy aki csinálja a videót elég sz@r játékos
Esze ágában sincs mondjuk a gránátot eldobni, ááá -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Valami nagyon nem kóser
The ST. Quentin Scar pálya
-Felveszem a Elite class-t erre se embere se járműre nem sebez
, kis gazocska volt előttem az nem szokott gondot okozni, de több pozícióból is próbáltam
-Majd egy tankot nem lehetett felvenni, de nem csak én hanem senki ott volt állandóan hogy vihető, így egy járművel kevesebb volt a mi oldalunkon
-És a csúcspont kivágott a franca hogy nem vagyok OnlineHát ez kész
Bár eddig is voltak hibái de most még raknak bele többet hogy jobban várjuk a BF 5-öt (mint az egyik telefon gyártó aki direkt lassítja a telefonjait)
-
bul07
nagyúr
válasz
Dtomka
üzenetére
Nem nem számít a kd, de azt nem tudom elviselni hogy balfasz a társaság
Látom hogy mondjuk jobbról tőlünk nincs senki 1000% hogy ott fognak jönni, megyek oda egyedül és velem szemben vannak 10-en,
És hiába spotolom mondjuk őket ott a sok piros pont a térképen de senki nem jön ara a csapatból, sőt elfutnak velem szembe, na ilyenkor nézem hogy át lehet e lépni ha nagyon nem mert mondjuk eleve 3-4fővel kevesebben vagyunk akkor lépek a szerverről
Ha látom hogy jó küzd a csapat de mégse nyerünk az nem gondÉn nem vagyok jó játékos
Ha megy akkor megy de van hogy semmi nem jön össze -
bul07
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Én is azt vettem észre hogy mostanában nagyon hígult a társaság
És nem is kiszámítható a dolog, egyik körben jó a meccs, másikban győzünk gond nélkül, harmadikra meg már az elején olyan hátrány jön össze hogy vége, ez így nem jó
Mondjuk én nem cicózok ha érzem hogy sz@r a csapat lépek át a másikba már ha van rá lehetőségÉs nagyon sok a 90 rang alatti játékos
Szerintem a régi öreg jó játékosok már kezdik elhagyni a játékot, ezért a szervereken többségbe kerülnek a gyenge vagy kezdő játékosok
-
bul07
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Igen sok hibája van, és nagyon sok hiányossága, állítom a BC2 szerver keresője tudott ennyit vagy még többet
Hát majd két év után csak játszhatóra pofozták
El se hiszem hogy majd két éve játszok ezzel a szörnyűséggel, és még mindig olyan ordas nagy hibái bugja vannak hogy nem igaz -
bul07
nagyúr
Na csak megjavult, nagy nehezen
Kérdés hogy lehet hangtompítót tenni snaper fegyvere?
Csak a napi feledet miatt mentem fel pár percre(Semmi kedvem már ezzel játszani), és egy játékos hangtompítós fegyverrel lövöldözött mellettem
-
bul07
nagyúr
Valami volt
Nem értem
Gyalogosként voltam azt hiszem support és volt nálam szerelő kulcs
Ment a harc egyszer látom hogy ellenséges tankból kipattan a vezető és elfut, na mondom hajrá be is sikerült ülni
De valami nem volt kerek
Irtó lassan váltott a fegyverei között
És megszokásból elkezdtem javítani és meglepetésemre ment is a javításHogy lehet ez?
Nem úgy van hogy belülről csak pilóta vagy tank sofőr tud javítani? -
bul07
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Ahhoz új monitort kellene vennem, azt meg csak akkor ha a mostani elromlik
Mondjuk ha BF5 is futna úgy mint a BF1 akkor lehet nem is kellene költenem a gépemre
Én beáldozok minden a FPS oltárán, csak Low grafika, amúgy se érdekkel hogy milyen a fű mozgása meg ilyenek
Valahogy jobban adja 100FPS környékénHa tehetném minden füstöt ködöt homokot mindent kikapcsolnék, egyszerűen dühítő hogy semmit nem látni
És ez meg is érezhető a játék menetén, ha bejön egy köd vagy homok vagy bármi ilyen b@romság megtörik a játékmenet
Mint BC2-be azok voltak előnybe akik Low grafikán játszottak, mert a növényzeten átláttak akik meg feljebb vették nem láttak át
-
bul07
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Én is kérdeznék
Monitorod felbontása?
Esetleg ha próbáltad Low beállításon
Mennyi FPS-ed volt?
Mennyire terhelte le a 7700K-t?Mert nekem is 1050Ti van és erős processzor limitem van, 6600K(nem húzva)
És hol azt írják azét mert mert kicsi felbontáson játszok 1680x1050, és kellene erősebb processzor, hol az hogy kevés a 1050Ti és ezért jobban terheli a processzortMár lehet kivárom BF5 Beta tesztet de ősszel lehet cserélnék vagy vga-t vagy processzort
-
bul07
nagyúr
Honnan bújhatott ellő ez a sok játszani nem tudó, játékos
Mai játék egy kínszenvedés volt annyira retardált játékosokkal van teliÓ jaj péntek van a kicsik ma játszhatnak mert holnap nincs iskola meg is van
-
bul07
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Persze ha kell akkor kell, de aki nem akar 2 vga-s gépet építeni pénzkidobás túl nagy tápegységet venni
Van az embernek rá egy összeg kerete akkor inkább vegyen egy jobbat mint nagyobbat még ha ajánlott mindkettő is
Példa: van rá 20e Ft , inkább vegyen egy 550W 85+-at, mint egy 700W 80-ast -
bul07
nagyúr
válasz
voodoo98
üzenetére
Mégis miért nem elég egy olyan táp ami tud 12V ágon 456W-ot
Gépe jó ha eszik 250W de maximum 300W-ot, 65% használja max a tápegységét
(1080 vga szerelt gép fogyasztása is olyan 350W környékén van PH teszt szerint)Egyre fiatalabb alkatrészek egyre kevesebbet fogyasztanak, teljesen feleslegesek a 750W feletti tápegységek(egy egy vga-s gépbe ha friss legnagyobb vga is van a gépbe elég egy 650W táp)
Nem mondom ha valaki két 1080Ti vga-t tesz a gépébe annak kell egy izmos tápegység -
bul07
nagyúr
BF1 egy akkora egy bugos gőzölgő barna végtermék hogy nem igaz
Ez ma történt , és sok ilyen szokott történni
És repülő esetén is nem jól jelzi a fegyverzett töltődését
-
bul07
nagyúr
Hát igen a nagy ping azért előny mert nem ott van ahova lősz
Így ha lősz rá folyamatosan mellé és ő szed leVolt hogy elfelejtettem kilőni a adatott feltöltő programot és csak néztem hogy miért van 100 feletti pingem
De úgy ment a játék hogy csak néztem, egyszerűen nem találtak el -
bul07
nagyúr
válasz
Juhasz27
üzenetére
Ha hiszed ha nem nekem a Telekomos nettem pingje rosszabb, alapból 28-30, szervereken játék közben meg 48-50
Amúgy simán észre lehet venni a ping hátrányt
Lövöm mint állat rám fordul és ő öl meg, megnézem neki 10 a pingje a szerveren hát ennyi, nekem 50 neki 10 és előnybe vanAzért tesztelem a Telenoros nettet hogy mennyire stabil hogy folyamatosan tudja tartani vagy van hogy meglódul és felugrik mert az nem lenne jó
És ugye korlátlan Teleonor-os nett 3900Ft-ért, igen jó ár, mért sebesség mellet
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://i.imgur.com/I2fJ6Rd.jpg)