- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
FingR86 #5261 üzenetére
Na igen nálunk is ilyen akkorát kiált hogy a kert végébe hallani
Bár vannak gondok mert van hogy más cucca hozzám kerül mert automatikusan hozzánk dobja a "szemetes zsákos" csomagokatMost ősszel érett be a nagyobb adag csemege szőlőnk és le is lett kenyerezve pár kiló szőlővel
Pár éve kezdtünk szőlőt ültetni van 1-tő Szőlőskertek Királynője, meg , 2-tő Attila , meg van még kettő fajta de nem tudom a nevüket ezek még nem igazán teremnek
Úgy van összeválogatva hogy felváltva érjenek meg
3-tő szőlőn idén is volt vagy 100-120Kg szőlő, így jutott minden is merősnek, családtagnak, munkatársnak -
válasz
FingR86 #5239 üzenetére
Köszi előre is. A kínai küldemény azonosítók is "követhetőek" az országukon belül, mert az ottani posta meg tudja oldani hogy az ügyfeleik lássák a küldemény mozgást, de ez azért mégsem a nemzetközi nyomkövetés lenne.
Ez működhet a belga postánál is, nálunk is működhetne, ha akarnák, itt még az ajánlottat is titkolják. -
FingR86
őstag
válasz
FingR86 #4867 üzenetére
ezt az üzit pont beírásra dobta. Azt írta, hogy 480 pont "lenne" felhasználható. De mivel "promo" cucc így mégsem engedi.
Annyi lett vna a kérdésem, hogy akkor kupont sem engedne rá ugye? Nincs még meg a kellő pontom rá, ma már volt FB megosztás. Még később tudok kattintani egy "vote" 10 pontot, de akkor is hiányzik 2 pont
Értékelést tudnék leadni, de azt gondolom jóval később írják jóvá, addigra meg már lehet nem akciós. -
-
grimm2015
senior tag
válasz
FingR86 #3847 üzenetére
Én is egy Drónt akarok rendelni 130$
(ugye kb egy + 10-12 ezer mindennel)
(bár készletre várok, egy darab sincs sehol belőle, már annak is örültem ,hogy találtam olyat, ahol nem 8db a min rendelési)Csak ez a szarakodás... (Mellékesen nekem internetbankot is el kellene intézni)
Ugye a számlát, már megtaláltam, hogy lelehet tölteni a banggod-ról...
A Bankkártyás fizetés igazolása (gondolom bankot is elfogadnak nem csak pay pay)
De ez a rendelés visszaigazolás? (mivel még nem csináltam)
Ezt is letudom tölteni, ha kifizettem a terméket, vagy ez mailra jön?Köszi!
Olyan figyelmeztetésre gondoltam, hogy küldi az emailt, ha a termék ismét elérhető/rendelhető!
-
maestro87
őstag
válasz
FingR86 #3789 üzenetére
Kár, pedig sok kütyü van ami kellene, de sajnálom rá a 3$-t.
Mindegy, van még egy fiókom.
(#3785) musli26: Ezért van az én kívánságlistámon 384 termék, hogy ha ilyen akció van, akkor tudjak miből választani.
Vegyél egy Jackly csavarhúzót 1,54$-ért. -
maestro87
őstag
válasz
FingR86 #3603 üzenetére
Csak nehogy a sok levélnek az legyen a vége mint Gearbest-nél, hogy jól behúzzák a kéziféket és kiveszik az app-ból ezt a lehetőséget...
Pár pontért én biztos nem írok.
WRC-nél már le is vették a megosztást. Pedig ha nem szólt volna senki érte, akkor lehet észre sem vették volna hogy már elmúlt az akció és mehetett volna a napi 50 pont ha megjavul a rendszer. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
FingR86 #3430 üzenetére
Fenti összefoglalóban ott a Help Center linkje, abban a garanciára vonatkozó kérdesekre is választ kapsz.
Szerk.
Na, V/ kolléga megelőzótt, mert nem frissítettem az oldalt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Starlink
- További aktív témák...
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest