Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Legyen úgy ahogy gondolod.
Nyugodtan mutass rá a nyelvtani szerkezet hibákra... értelmezni felesleges a kérdés/választ.
Részemről a téma lezárva , a kérdéseimre a választ megtaláltam.
Irónia be
Külön köszönet neked a kérdésben nyújtott segítségért.
Irónia kiEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
válasz ricsi99 #45395 üzenetére
Hol írtál te online bankról? Nézted mire válaszoltam? Segítsek?
Nem hinném ,hogy "kamionrol leesett termék" meg ez nem is magyarhonban van itt kissé mások a garis feltételek. De az a legutolsó ami izgat, ha összetöröm akkor összetöröm ,ennyi.
Rootolt telefon elönye pl ,hogy nem csak a playstore bol lehet telepíteni
Szal vissza lehet pakolni eredetire, akkor elhozom
Válasz:
Enyém nem rootolt, mégis tudok telepíteni akárhonnan. Amazonról pl.
Root ehhez biztosan nem kell, nem tudom, hogy ezt hol olvastad.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zgyorik
tag
[kép] [kép] Üdv a csoport tagoknak.egy olyan kèrdèssel fordulnèk hozzàtok,hogy van egy galaxy A50 típusú telefonom ès szeretnèk hozzà vàsàrolni vezetèk nèlküli töltő lapkàt.Van-e ès ha igen akkor hol tudnèk vàsàrolni ilyet.
A vàlaszokat előrebis köszönöm.
Egy ilyet ami a kèpen van màr vettem csak nem veszi fel vele a telefonom a töltèst sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Hali,
Huawei gyári garival sokra megyek? Itthon mennyire van szervízük? Mennyire macerás, megéri csak 2 év gyári garanciával venni huaweit illetve ezt hol tudom megnézni hogy gyári garis e?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
MODERÁTOR
válasz AsakuraDave #45405 üzenetére
A Telemax javítja a készülékeiket tudtommal.
Nekem nem volt velük gondom.Xiaomi 13T
-
minek?:S
őstag
Sziasztok, esetleg ennek a kérdésnek valaki tud válaszolni a második részére?
[link]Üdv.:M.
-
AsakuraDave
őstag
válasz Viktor0610 #45406 üzenetére
Értem köszi.
Ha aprón vennék huaweit 2év gyári garival hírdetve azt hogy tudom lecsekkolni hogy él e? Ha ad egy bolti vásárlási számlát akkor onnantól számítva kéne hogy legyen de ezt ott helyben hol tudom megnézni hogy valóban úgy van? Telefonon van egy ilyen infó a beállításoknál pl?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
törölt tag
válasz AsakuraDave #45405 üzenetére
Remélem jól értelmezem a problémádat.
Számít a készülék forrása is. Ha külföldi a készülék, és hazai gsm kereskedésből lett hivatalosan vásárolva, akkor a hazai szervíz vagy foglalkozik vele, vagy nem.
Ha hazai forrású a készülék, akkor mindenképpen megéri a két év gyári gari..
Megnézni szerintem ezt sehol sem tudod, maximum SN, imei, stb adatok birtokában a jelenlegi tulajdonos lekérdezi a Huawei telefonos ügyfélszolgálatán, vagy valamelyik márkakereskedésben.
Nem szabad elfelejteni, hogy ismeretlen eredetű készülékeknek lehet megvont garanciája. Az, hogy utána valahol fizetősen újszerű állapotba hozták, és újra bekerült a kereskedelem körforgásába az csak egy dolog. -
MODERÁTOR
válasz AsakuraDave #45410 üzenetére
Passzolom, de talán a 06 80 HUAWEI "számot" hívva megmondják neked.
Azért nehéz a kérdés, mert az lehet, hogy kapsz hozzá gar.jegyet és érvényes is az, de ha pl. valaki belenyúlt szoftveresen, hardveresen, az nem feltétlen látszik a készüléken, de szervizben kiderülhet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Pityu.
nagyúr
Adott egy samsung j5 2016 telefon,anno meg járta a hadak útját a kijelző be van törve de a tulaj elmondása szerint képet még adott anno,de a múltkor azt mondja bele csúszott egy pohár vízbe vagy mibe.Szóval ide adta a telót nézzem meg,én szét bontottam de elsőre semmi szemmel láthatót nem láttam ami vízbe esésre utalt volna,majd nagyítottam kicsit a fotókon amit az alaplapról csináltam és pár helyen találtam nyomát.Letakarítottam óvatosan de ugye a telefon nem kapcsol be,viszont ha töltőre dugom akkor egy kis idő után érezhetően langyos a cucc.Ennek a telónak vége,alaplap,vagy aksi halott lehet?És mitől langyosodik a telefon,meg próbálná tölteni az aksit?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Márk
senior tag
Sziasztok.
Vettem használtan egy Sony Xperia XZ Premium telefont, az előző gazdája Telekomos volt, én Telenoros vagyok.
Nem tudja, hogy függő-e a készülék.
Ha belerakom a Telenoros sim kártyámat, és kéri a függetlenítő kódot, ha ott akkor nem írok be semmit csak simán kikapcsolom a készüléket, akkor bármi bajt csinálok-e vele?
Esetleg magában a készülékben valahol jelzi-e, hogy akkor ő most függő vagy független?
Előre is köszönöm a választ.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
ricsi99
addikt
Ha föggö kiirja a te kártyádra hogy kér feloldó kódot. semmi kárt nem tudsz igy okozni.
Csak ne probálkozz vaktában a felodó kodokat begépleni... mert elöbb utobb letilt.[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
quailstorm
nagyúr
-
Márk
senior tag
válasz quailstorm #45419 üzenetére
Köszönöm a segítséget, vettem egy nagy levegőt, és beleraktam a Telenoros simet, és gond nélkül látta, induláskor be is kérte a kártya pin kódját.
Igaz, hogy egymás után kétszer sikerült beleraknom fejjel lefelé a sim kártyát (fordítva), (ekkor értelemszerűen nem látta) de úgy tűnik hogy nem vette zokon.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
rii
nagyúr
sziasztok
nokia e51 mikrofonja elromlott, amit mondok nem hallja a masik
mennyiért csinalhatjak meg szervizbe?
lehet olcsóbb venni mégegyet 5.ooo-ért?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
amoledus
aktív tag
válasz Pityu. #45414 üzenetére
Ha elégszer próbálgattad töltőre dugni zárlatosan akkor vége....de ezt neked senki nem tudja megmondani egy fórumból anélkül,hogy műszerrel átnézné!
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
1 GB 2 euroert / 650 forintert mennyire olcso v draga?
-
-
Nathan_x1
friss újonc
Sziasztok, úgy jártam hogy az A40 újraindításakor addig próbálkoztam míg bekérte a PUK kódot. Azt már helyesen megadta majd egy új pin-t, de nem oldja fel. Azt írja: az újraindítás után írja be a pin kódot amit le is futottam többször de semmi változás. Hogyan tovább? Tök jó lenne elkerülni a factoryresetet Köszi.
-
Golyobis
aktív tag
Heló,
A mobilom töltője kezd kontaktos lenni, gondolom kikopott a sok ki-be dugdosástól, elvégre a fém is kopik.
Van-e valami anyag amivel utólag lehet ezt orvosolni?
Van-e valami kenő anyag ami lelassítja ezt a kopást, és egyben vezeti is az áramot? -
válasz #73820095 #45429 üzenetére
De ezt így ki fogja neked megmondani? Nekem drága lenne, mert napi szinten van 2-3 GB forgalmam. Ha te ritkán használod, akkor lehet, hogy 1 GB elég egy hónapra. Akkor olcsó.
Fogalmam sincs mire kell neked.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Golyobis
aktív tag
válasz #33253120 #45436 üzenetére
Szerk: problem solved. Tele volt szöszökkel a foglalat.
De továbbra is fenn áll a kenegetős módszer gondolom...
Vagy a rugós technika miatt lehetetlen hogy kikopjon?
A csatlakozó másik felében is vannak rugók?Ahogy elkezdtem ott piszkálni a dolgokat derült ki hogy szöszös
-
törölt tag
válasz Golyobis #45438 üzenetére
Elég csak a kábelen hajtogatni a rugót, nem kell kenegetni semmivel.
Ha fizikai behatás nem éri, (bedugott csati odaütődik valahová, megfeszül) akkor amíg megvan a készülék, az aljzatot nem kell piszkálni, csak esetleg takarítás miatt.
Tapasztalatom szerint a kábelek szoktak ilyet okozni, és/vagy a szösz.
Örülök, hogy összejött. -
Márk
senior tag
Sziasztok.
Most ismerkedem az Android 9.0-val (előtte Windows Mobile 10-et futtató lumia 950-em volt), és a beállítások között sehol sem találom, hogy az alvó mobilt 2 koppintással fel lehessen ébreszteni.
Valóban nem tudja ezt, vagy csak én vagyok béna hogy nem találom?
A készülék egy Sony Xperia XZ Premium.
Köszi.
-
-
Bozek
nagyúr
Ahhoz, hogy ez működjön, érzékelnie kellene a kijelzőnek. Viszont ahhoz nem lehetne kikapcsolva, ami LCD-nél nagy fogyasztást eredményezne. OLED esetében megoldott, de az XZ Premium-ban nem ilyen van.
Anno valamelyik Sony-ban (talán a Z1/Z1C-ben) volt ilyen, de egy frissítéssel ki is vették a funkciót a menüből.
-
AsakuraDave
őstag
Hali
Tud valaki Huawei P30-ra(sima nem pro sem lite) minőségi kijelzővédőt(folia vagy üveg?) illetve egyszerű áttetsző szilikon védőtokot? Vagy igazából mind gagyi kínai mindegy a márka?There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Nekton
aktív tag
válasz AsakuraDave #45449 üzenetére
Szia!
Kijelzővédőnek ajánlom a MediaMarkt okospultos Clearplex fóliát.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest