Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
üdv
találtak itt a városban egy iphone-t, telefonosba elvinnék valahogy ő tud vmit mókolni hogy kiderüljön a tulaj, esetleg a számok, vagy simbe belépni,stb?
(rendőrségbe nem bizok)
esetleg egyéb mód ?
apple ugytudom leszarja ilyenkor.. -
Hzi
aktív tag
Sziasztok!
Van egy alap, kínai okosórám, ami fogad hívásokat is.
Ha BT-on összekapcsolom a Mate-val, akkor az óra az alapértelmezett, hiába a telón veszem fel a bejövő hívást, az órán jön a hang.
Van a Huaweiben olyan lehetőség, hogy ha a fülemhez emelem a telót, akkor átteszi oda a bejövő hangot. De ez 1-2 mp és kis gondot okoz, a hívó fél nem jól, nem úgy hall addig.Van vmi ötlet arra, hogy az alapértelmezett eszközt változtatni tudjam?
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Pityu.
nagyúr
Van valami jobb módszer a kaparáson kívül,hogy el tudjam takarítani a régi ragasztót az üveghátlapról meg a keretről?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
core i7
addikt
Sziasztok szeretnék egy Bloototh (USB-s) adaptert Nokia Lumia 930-hoz ,hogy a számítógépre adatott udjak rajta átvinni milyet ajánlotok?
Láttam árukeresőn 1000Ft osakat de írnak bloototh verziókat és nem tudom melyik lenne jó
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz core i7 #45156 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy Bluetooth-kapcsolattal tudsz majd adatot továbbítani a gépre Windows Phone-ról.
Ezt először a topikjában tisztázd le.Ha mégis menne, akkor kb. mindegy a Bluetooth-adapter. Vagy felismeri alapjól a gép vagy kapsz hozzá driver-eket.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #45155 üzenetére
Köszi
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Adott egy hibas s7 edge telo, ami nem lett legalabb fel evig megjavitva ...
Annak az akku-jat ha kimerem es nagyon alacsony erteku akkor mivel tudok bele toltest pumpalni?Csak annyi a lenyeg, hogy egy akarmilyen li-ion toltore (18650; okosora; ...) rakotom a megfelelo "labakat"?
Esetleg kell valamire figyelni? A felvett v,a monitorozva lesz
-
quailstorm
nagyúr
válasz detroitrw #45159 üzenetére
Olyan li-po, li-ion töltővel, amit nem zavar, hogy le van merülve, vagy labortáppal kézzel monitorozva a feszt és áramerősséget.
Én Gophert táppal hoztam vissza iPhone 5s akkut így.Csak annyira töltsd fel, hogy a teló beinduljon, utána a telóval töltsd.
Kézi töltésnél 4.0V 600-900mA-ról indítani elég.[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
válasz quailstorm #45160 üzenetére
Koszi
-
crok
nagyúr
válasz Pityu. #45162 üzenetére
Pl. mert az egyes engedélyezett mobiltechnológiák közt ugrál a térerő SNR miatt, ha egyáltalán van értelmezhető jel vagy egyáltalán felismeri-e a SIM-ed a készülék. Ha generálsz egy bugreport-ot akkor talán többet is tudok mondani (keresd itt hogy "akinek nem alszik a telefonja") bár ahogy nézem van egy SIM ikonod egy felkiáltójellel ami nem sok jót jelent, van egyáltalán mobiljel vagy felismeri egyáltalán a SIM kártyát? Mert ha folyamatosan ez az ikon van akkor folyamatosan próbálkozik vagyis az a telefon nem alszik így merül mint nyeletlen balta a Balatonban.
-
Pityu.
nagyúr
Ja a képet most csináltam, egy másik telefonban van most a sim kártya bár elméletileg a másik telefon is gyorsan merül.Csak egy ismerősé ő mondta valami nagyon szívja az aksiját én meg meg néztem a fogyasztási adatokat és a képen láthatót találtam.
A bugreport sim kártya nélkül is visszamenőleg meg mutatja miért nem aludt a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz Pityu. #45166 üzenetére
Ha elkezdte csinálni és mikor készen van szólni szokott róla a rendszer egy értesítésben (ha böködöd de nem szólt róla hogy elkezdte csinálni akkor nem is csinálja). De annak nézz utána hogy neked Huawei-n hogy kell bugreportot készíteni, lehet simán a fejlesztői menüben lesz olyan menüpont hogy bugreport. Ha máshogy nem akkor ADB-vel ki lehet húzni belőle.. (ott van az is a logout blogban) Ja igen, természetesen minden Android-on lehet bugreportot készíteni, max a módja más, de az adb mindegyiken megy.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Az mitől lehet,hogy kb 34% volt az aksiban és fel raktam a gépre a Hsuitot bedugtam a telót usb-re és már csak 4%-ot mutatott,lehúztam az usb-ről és azt írta mindjárt kikapcsol a készülék.Mitől eshetett hirtelen ennyit a töltöttség?
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #45174 üzenetére
De ez már az ujj akkumulátorral volt
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene. Anyukám nem tudja felhívni a telefonjáról apukámat.Illetve kicseng,viszont ezzel egyidőben a fater telefonján rezeg egyet és megszakad a vonal.Mi a francot sikerült elállítaniuk?Mindenki mást gond nélkül lehet hívni a telefonról.Köszi -
localhost
Közösségépítő
localhost segítséget várPraktikussági szempontból, ha egy GSM-kompatibilis riasztóba SIM-kártyát szeretnék, azt melyik szolgáltató milyen csudatarifájú SIM-kártyájával érdemes felszerelni?
Rendelkezésre állási idő, feltöltési összeg, SMS Ft/darab és egyéb hasznos, gyakorlati válaszokat várok.
Jó a "Csak adatkártya" is? Vagy beszélgetős legyen?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
KDavid17
aktív tag
Sziasztok
Van egy j5(2017)-m, az lenne a probléma, hogy egyik nap leesett és azóta "gerjed " a hangszóró és nincs rajt hang , gondolom meghalt a hangszóró, mennyi lehet ennek a cseréje? -
MODERÁTOR
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #45178 üzenetére
Igen akkumulátor csere után mikor rá dugtam a gépre adatmentés végett,Nem tudom ismétlődő e majd a tulajdonosa beszámol róla tartósabb használat után.
-
localhost
Közösségépítő
válasz Viktor0610 #45181 üzenetére
Viktor, ÉN VAGYOK a riasztósom :-)
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #45183 üzenetére
Gondolom a következő töltésnél majd kiigazodik.
-
MODERÁTOR
-
őstag
Sziasztok!
Keresek egy youtube videót, amiben régi, nosztalgikus játékok voltak végigmutatva, kicsit beszélve róluk (pl prince of persia, vmi varázslós sidescroller, jazz jackrabit, stb), és vmi olyasmivel zárta le a videót, hogy 'és végül felnőttünk'. Semmi másra nem emlékszem belőle, hátha esetleg vki tud benne segíteni.
Köszi előre is!
-
crok
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz Freddycom #45187 üzenetére
Ha a retró érdekel, akkor – bár nem videó – ajánlom az IDDQD oldalát, ahol megtalálod a Chechpoint podcast összes adását is.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Adott egy s6 edge mobil. Olyan gondom van, hogy lassan tolt, holott gyorstolto van hozza, es eddig szuperul is mukodott. Semmit sem csinaltam, es megis nagyon lassan tolti. Mar megneztem a toltot, nem volt leejtve sem semmi. A mobilt sem erte semmilyen utodes. Toltes kozben a telo kiirja, hogy gyorstoltes, de semmit sem erek vele. Valami otlet esetleg? Udv: Tibi
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
MODERÁTOR
válasz Enigma1945 #45193 üzenetére
Valószínű, a töltő/kábel/akku valamelyike bedöglött, de legalábbis n működik tökéletesen.
Xiaomi 13T
-
válasz Enigma1945 #45193 üzenetére
Első körben a csatlakozót takarítsd ki. Új puha sörtés fogkefe vagy fogpiszkáló jó lesz hozzá.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Valaki találkozott már olyan problémával, hogy bootloader nyitás, rootolás és custom ROM telepítés után szét esett a kép? Tegnap telepíteni szerettem volna a lineage-16.0-20190812-nightly-pioneer custom ROM-ot a a SONY Xperia XA 2 H3113 telefonomra, minden rendben is volt, feltelepült SD kártyáról recovery módban, de amint rányomtam a rebootra ez a szét esett kép fogadott:
Sajnos csak így sikerült elkapnom, de van hogy durvábban néz ki. Sajnos nem is látok semmit rajta. De innen lesz szép nyerni. Nem hinném, hogy hardveres hiba mert hibátlanul ment minden, egészen a reboot gomb lenyomásáig. Esetleg van valakinek tippje, alaplap csere nélkül hogyan lehetne megoldani?
-
crok
nagyúr
-
zsolti_20
senior tag
Egy youtube videó alapján próbáltam telepíteni a legújavv lineageOS-t. Először is kinyitottam a SONY weboldalon található program segítségével a bootloadert. Aztán a Minimal ADB és Flashtool CMD segítségével a "fastboot boot <valami>.img"-vel indítottam recovery módot a telefonomon a "twrp-3.2.3-1-pioneer" file segítségével amit a hivatalos oldaláról töltöttem le. Amikor elindult a recovery, ott rámentem a wipe-ra, ekkor már az SD kártya a telefonomban volt, amin megtalálható volt a "lineage-16.0-20190812-nightly-pioneer-signed.zip " custom ROM amit innen töltöttem le. Majd szerettem volna telepíteni az OpenGAPPS.ot mi innen származik, a recovery modból az install részből kiválasztva, de ekkor hibát írt ki, hogy az androidom 8.1-es és nem 9.0-ás. Ekkor rámentem a rebootra gondoltam bekell fejeznie a custom ROM telepítését és ezután ez a kép fogadott amit láthattatok linkelve. A fostboot mod továbbra is működik és úgy néz ki hogy a newflasherrel feltudom tölteni a stock ROM-ot amit a XperiFirm-el töltöttem le, de ugyan az a hiba van továbbra is.
quailstorm: Igen szerintem teljesen rávaló a ROM amit letöltöttem, de a linkek alapján tudtok majd egyeztetni. Xperia companion szóba se áll velem a kinyitott bootloader miatt, a flashtool meg nem akarja valamiért írni a stock ROM-ot. Elvielg valami script kellene neki, ezért próbáltam a new flasherrel.
Remélem minden infót sikerült leírnom.
-
zsolti_20
senior tag
Valahogy sikerült szerintem elindítani, mert hallottam az üdvözlő hangot amikor a szoftver elsőként indul el. Most ennyit csinál a kijelző csak:
videoMintha a kijelző beállítás nem tetszene neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest