Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
amoledus
aktív tag
válasz Aureal #45250 üzenetére
Samsung Note 3 Note 4 ennel jobbat nem nagyon kapsz note 4-bol az n910C verziot kell venni (nem qualcommos)
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Aureal
senior tag
válasz amoledus #45252 üzenetére
Szemezek egy [Xiao Note 6 Pro] -val. Szerintem egy Samu Note 4 már elég koros (androt frissíteni rajta pláne), vagy nem?
-
k.mark87
tag
Sziasztok!
Minden tesztet elolvasok mobilarénán már kb az özönvíz óta, ennek ellenére kicsit tanácstalan vagyok. A tesztek egyre inkább a nüanszokról szólnak ezért egyre kevesebb a különösen ajánlott plecsni (azt nyugodtan megvenném). A xiaomi kapja mostanában a legtöbb ilyet, de a miui-t nem tudtam megszokni korábban.
Kérdésem ki szerint mit érdemes venni 60-120 ezer között ? 2 hónap múlva lesz esedékes a vétel.
1, Erősebb üzemidő lenne szempont (nem kell, hogy 5000mah legyen, de bírja átlagon felül legalább egy napot 100-120db 1-2 perces hívással),
2, ne akadozzon 20 alkalmazás feltelepítése után,
3, legyen legalább 3gb ramja
4, Ne miui legyen rajta
Az egészen kis mérettől kezdve a közepes tepsikig minden jöhet, de a nagy péklapátok nem.
Köszönök minden javaslatot ! -
deedee
őstag
Üdv!
Kb két és fél éves, régi Huawei P8 lite esetén, nem túl friss android, a létrehozott "széf" tartalmát, meg tudom nézni másik telefonon is, ha átrakom az SD kártyát? Vagy csak az adott készüléken?
Köszönöm
-
MODERÁTOR
-
Lenry
félisten
a pattanás ledörgölődött, viszont a telefont mára meg tudom pörgetni az asztalon, illetve random lemerül, kikapcsol, úgyhogy ebből instant selejtezés lesz, mert az akku veszélyes állapotban van.
a kérdésem, hogy ezzel mit tudok csinálni? mármint hogyan tudom biztonságosan tárolni? ha csak kikapcsoljuk és lemerül szépen, akkor nem fújódik tovább az akku? vagy le tudom így adni valahol?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
MODERÁTOR
-
Panthera
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Androidos telefonra (Samsung S7) szeretnék másolni Total Commander alól (W7), mi a legegyszerűbb módja? Gondolom valami beépülő kell hozzá.
Let the Zone take me if I am.
-
detroitrw
addikt
Android-on ftp indítása (pl. ES File Explorer/Távoli gyors elérés)
PC-n TC-vel meg rákapcsolódni (persze csak akkor működik, ha közös hálózaton vagytok )azonnal megvalósítható a kapcsolat amint elindítod a telón az ftp-t
felh. és jelszó is társítható hozzá(#45268) kutga
és viszonylag gyors, PC-ről indítva a másolást, olyan 30MB/s volt a max (persze amikor "nagy" méretű a fájl)(#45269) crok
oda van írva, hogy pl.
tehát lényegtelen mivel hozza létre az ftp-t[ Szerkesztve ]
-
-
Pityu.
nagyúr
Képeket meg ilyesmiket szeretnél ide oda másolgatni?Akkor használd ezt ,a legegyszerűbb nem igazán kel mókolgatni WiFi File Transfer én ezt használom már jó ideje és tökéletesen bevált.Mikor elindítod a programot rá nyomsz a start-ra aztán kiír egy ip címet azt gépen beírod a böngészőbe és wifin keresztül már csinálhatod is a dolgokat.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Ben.93
tag
Sziasztok!
30 ezer forintért szeretnék mobilt vásárolni.
Nagy elvárásaim nincsenek. Youtube, csevegő-szolgáltatások, GPS, általános felhasználás. Illetve a kamerája jobb legyen, mint a mostani Lumia 735-ösömé
Xiaomi Redmi 6A 16GB 2GB-ot néztem ki, 27-ért már hozzá lehet jutni, és egy helyen meg tudnám vásárolni hozzá a tokot és fóliát.
A másik, amit nézegettem a Xiaomi Redmi 7A 16GB 2GB RAM. Viszont az árukeresőn a 32 gigás verziót mások igen ócsárolták. Illetve több helyről kellene tokot, fóliát rendelnem, mert ehhez még nem nagyon elterjedt a kiegészítők úgy tűnik.
Sokat nem értek a mobilokhoz, szerintetek rakjam a kosárba a Redmi 6A-t, vagy esetleg nézzek valami más után?
Köszönöm előre is!
-
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Egy Xperia X10 mini pro-t tudok úgy rootolni és ics romot rá rakni,ha nincs memo kártya benne?Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Zaja2
senior tag
válasz quailstorm #45279 üzenetére
Igen. Már közben vissza emlékeztem a régi időkre,amikor még cserélgettem a romot az akkori u20i-men. Csak nekem ez egy másodlagos telóként van most meg és ki szeretném használni a korlátlan netet ezen a kártyán is.
Csak így nem tudok pl. youtube-ozni se rajta,mert már nem támogatott a régi alkalmazás. Esetleg valami okosság,hogyan tudok a teló belső memóriájára alternatív alkalmazásokat másolni? Gondolok itt facebook lite alkalmazás,youtube alkalmazás stb.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Attila.,
csendes tag
Sziasztok,
Szerintetek mennyit ér egy Samsung Galaxy S7 edge, ripityára tört elfő üveggel, ha amúgy jól működik?
Az üveg mindenképp cserére szorul.+Töltő +Talán füles, de nem biztos, hogy megvan a gyárija.
Mindenképpen megérné megjavíttatnom az üveget előbb? nagyon nincs kedvem ezzel foglalkozni, lehet megveszi így valaki (nyilván a javitást meg valaminnyit leszámítva az árból)
Köszi!
-
kutga
nagyúr
-
odium
aktív tag
Üdv!
Iphone 4-en kijelzőcsre történt. Szépen visszakerült minden a helyére, viszont bekapcsolás után nem ismeri fel a SIM-et, nem lehet wifi-t és bluetooth-ot kapcsolni. Minden más működik. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Köszi. -
MODERÁTOR
-
válasz Attila., #45285 üzenetére
Azért egy totálkáros telefont beárazni nem könnyű. Nekem pl semmit nem érne, de valakinek lehet, hogy kell az alaplap meg az aksi tízezerért. A kijelző csere kb annyi lehet, mint egy komplett használt telefon ára...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Ezekiel.
tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok, ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyik készüléket válasszam. Maximum 65 ezer forintig, újan venném.
Szempontok:
-Nagy üzemidő
-Jó képminőségű kijelző
-Főként netezésre használnám: Facebook, Youtube, böngészésA Xiaomi Redmi Note 7-et néztem ki, annál jobbat tudtok ajánlani, vagy maradjak annál?
Köszönöm!
-
Dani82
senior tag
Ma vissza kell adnom egy ceges telefont es szeretnek rola mindent visszaallitathatlanul torolni. Ez gondolom a factory reset. Viszont fogalmam sincs mi az eredeti pin kod es nincs mar meg sehol, mivel egy 10 eves telefonszam. Mi ebben az esetben a lehetoseg?
-
MODERÁTOR
-
Dani82
senior tag
válasz Viktor0610 #45296 üzenetére
de factory reset utan megmarad az en pin kodom? Amit megadtam 10 evvel ezelott, megvaltoztatva az eredeti sim kartya pint.
-
MODERÁTOR
-
Dani82
senior tag
válasz Viktor0610 #45299 üzenetére
ohh, fasza, koszi sracok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs