Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Létezhet olyan telcsi amiben nincs sim kártya csak MEID száma van? (nem hazai szolgáltató)
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz meroly #26292 üzenetére
Köszi
Ez épp kanadai rendszer... muszájbol vettem egy hulladék telcsit a szolgáltatás miatt ,s szerettem volna a régi nokiámat használni továbra is ,de akkor ez igy ugy látom felejtos...Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Nokia 3710 fold telcsi
Angol nyelvü és szeretném lecserélni magyar nyelvre ,létezik mert láttam ilyen hirdetést... melyik topicban vagy hol érdeklödjek?
Thx
RicsiEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Sziasztok.
Samu s10.. egy haveromé aki gyorsba ki akar szálni belöle.
dilelmám
Rootolva van a készülék.....
1.) honnát tudom ellenörizni hogy az imei stimmel e? telcsin kivülröl nincs felirat...
elméletileg nincs mert elöfizetéses szerintem még
papir persze egy szál se
rootolást le lehet e szedni? a mobilbankos applikációm az tuti nem megy rootolt telefonrólEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
válasz #33253120 #45384 üzenetére
Nem hinném ,hogy "kamionrol leesett termék" meg ez nem is magyarhonban van itt kissé mások a garis feltételek. De az a legutolsó ami izgat, ha összetöröm akkor összetöröm ,ennyi.
Rootolt telefon elönye pl ,hogy nem csak a playstore bol lehet telepíteni
Szal vissza lehet pakolni eredetire, akkor elhozomEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Hagyjatok már ezzel a garis baromsággal....
Most kit érdekel? volt kérdés? nem... de csak gari ez megy...
Javaslom nektek ,hogy a telefonotokat ki se vegyétek a dobozból és a garipapírral integessetek egymásnak.Penguin
A telefonszolgáltatómnál köthetek biztosítást / lopásra vagy ha összetöröm... aminek 50* nagyobb esélye van mint ,hogy tönkremegy.
Samsung gari igy nem érdekel...T_chris
Tudom mi a knox és azt is láttam hogy 1-en áll ,köszi nem ezt kérdeztem.Bozek
irtam "pl." de gyengébek kedvéért..."rendszerhez hozzáférő programok, és egyebeket is felpakolhatsz"... pl egy wifi shark ot ...amikor odalopakszom a házadhoz kinyitni a wifidicemad
ha olvastad volna pl az online bankom nem megy rootolt telefonról
meg még sok más se ,de számodra mind1
amazont nem tudom te hol olvastad .... de gondolom a te világodban a kettö ugyan ott vanha garin túl juttok ,van ötletetek ,hol tudom ellenőrizni az imei helyességét? Vagy egy topic ahol nem a garancia minden második szó?
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Poblem solved
Lekérdeztem , az imei valós
1/2 óra alatt jött a válasz respect... ennyit megérEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Legyen úgy ahogy gondolod.
Nyugodtan mutass rá a nyelvtani szerkezet hibákra... értelmezni felesleges a kérdés/választ.
Részemről a téma lezárva , a kérdéseimre a választ megtaláltam.
Irónia be
Külön köszönet neked a kérdésben nyújtott segítségért.
Irónia kiEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
ricsi99
addikt
Ha föggö kiirja a te kártyádra hogy kér feloldó kódot. semmi kárt nem tudsz igy okozni.
Csak ne probálkozz vaktában a felodó kodokat begépleni... mert elöbb utobb letilt.[ Szerkesztve ]
-
ricsi99
addikt
Sziasztok
Help me...
Eladtam egy telefont amin teljes törlést csináltam a gyári menuben...
Tegnap kaptam e-mailt ,hogy valaki belépett az accomal egy uj telefonnal.
Ip szerint azon a környéken ahol lakik a vevő.... én még a környéken sem jártam.
Play store ban is regisztrálva a teló olyan tipus ami sose volt.Hogyan lehetséges ez???? A gyári törlés nem törli az adataim??????
Most változtatok meg pánikszerüen mindent ,de a levelezésem miegyébb ,amiben rengeteg fontos banki acc miegyébb visszaigazolás volt azt láthatta több orán keresztül.Tegyek feljelentést?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs