Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
válasz attiati #45833 üzenetére
És ha csak egy SIM-et teszel bele? Akkor csak egyet tud "aktiválni" és akkot tán' bedobja a kis értesítést is.. akkor lezongorázhatnád.. hagyd benne a SIM1-ben egyikszer az egyik, másikszor a másik SIM-et. Hátha. Fura, tényleg nincs benne a MIUI 11-ben, megnéztem pár telefonon és mintha teljesen kivették volna a global stable ROM-okból.. de ez a vacak elvileg csak akkor aktív ha nincs aktiválva..
-
attiati
veterán
Anno beaktiváltam a kártyákat, mert feldobálta 2 sim mellett is. De akkor is volt, hogy fél óráig nem volt elérhető az egyik sim, aztán újra feldobta az aktiválást.
Végül újból meg kellett csinálnom.Nagyon örülök neki, hogy kivették.
Ha jól értem, az egyetlen esélyem, hogy magától feldobja az aktiválást?
De nem sok esélyt látok rá, hogy utána jó lesz, mert az a feldobott aktiválást megcsináltam. -
crok
nagyúr
válasz attiati #45852 üzenetére
Szerintem akkor tudod megint elérni hogy abbahagyja ha megint eléred hogy feldobja azt az értesítést.
Egyébként mennyire merül? Dobj egy bugreport.zip-et és szivesen megnézem.. vagy nézd meg te nyugodtan Battery Historian-ban. Írtam róla ebben a Logout blogomban (keress rá arra, hogy "akinek nem alszik a telefonja") vagy pl. Telegra.ph-on.
-
Fortitude444
csendes újonc
Sziasztok!
Mobiltelefon vásárlás előtt állok, és nemigazán értek a témához, és szeretnék segítséget kérni benne.
Most egy Sony mobilom van, ami kezd lassulni, akku gyorsan merül, lett 1-2 bug szoftverfrissítés után..
Szeretnék (ha lehetséges) egy HTC telefont venni, mert előtte ilyen telefonom volt, és megvoltam vele elégedve.
Vodafone-os vagyok, és az ő oldalukon nemtalálok csak egy mobilt a HTC-től (U11).
Van arra mód/lehetőség, hogy egy másik mobilt veszek (pl. a HTC oldalán), és ugyanúgy a vodafone lesz a szolgáltató?
Sajnos online chat supportot nemtaláltam sem a HTC-nél, sem a Vodafone-nál, hogy tudjak ebben segítséget kérni.. -
crok
nagyúr
válasz Fortitude444 #45855 üzenetére
Hello,
szerintem inkább kérdezz a megfelelő topikban,
100x gyorsabban kapsz választ - valóban hozzáértőktől!A topik összefoglaló alapján szedd össze mit szeretnél és hajrá (:
-
HMárió
junior tag
válasz Fortitude444 #45855 üzenetére
Nem értem, hogy miért gondolod, hogy a HTC jobb lesz.
Amit te most tapasztalsz, az a tervezett elavulás része.
Egyébként verziószám ugrás után illik csinálni hard resetet, wipe cache partitiont. Aztán csak semmi biztonsági mentésből visszaállítás, hanem új telefonként kell belakni. A nem használt alkalmazásokat altatni, ami nem kell azt kikapcsolni, amit lehet uninstallálni. Ez mindent megold.
Bár ha csak szimplán unod a mostani telefont, akkor gondolom mindegy, hogy mit is írok itt neked. Sokan inkább vesznek másik telefont 120 ezerért, minthogy aksit cseréltessenek 10 ezerértHa egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
Brett001
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy az egyik ismerősöm panaszkodott, hogy amikor hívni akar azt mondja be egy hang, hogy a kért szám az előfizető kérésére nem kapcsolható. Nem értem miért én nem tettem fekete listára (megnéztem kétszer is nincs rajta). Szolgáltató hiba lenne?"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
crok
nagyúr
válasz Brett001 #45859 üzenetére
Az ismerősödnél esetleg nincs bekapcsolva hogy szám nélkül hívjon nálad meg letiltva hogy senki ne tudjon szám nélkül hívni? [Pl. Telenor]
-
crok
nagyúr
-
-
mzso
veterán
válasz HMárió #45866 üzenetére
Talán a ragasztás valamivel valószínűbb hogy nem eredményezi a telefon jelentős szétbarmolását. (Ha jól sikerülne)
Bár nem tudom, hogy lehetne ilyen kis dologra ragasztani valamit, úgy hogy megfelelő erőt is ki tudjak fejteni.A csavarfej szétfúrása az erősen kétséges lenne mivel nem a fej fog valamit, ha fog. Hanem oldalirányban fog a csavar. Ahogy látszódik a szétszedős videókban is.
-
Pityu.
nagyúr
Ha be ragasztok egy kijelzőt B7000 vagy T8000-res ragasztóval akkor a keret és kijelző közül kijövő ragasztót mivel tudom letörölni,hogy utána ne legyen csúnya?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
JJ988
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan telószervízt ajánlani Pesten, ahol ha beviszem a telót ott a helyszínen megcsinálják? Galaxy s5 kijelző cseréről lenne szó.
Köszi előre is! -
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #45871 üzenetére
És az nem károsít semmit sem? Meg leviszi a már megszáradt ragasztót is,meg hülye kérdés de 100-as benzin is jó vagy valami speckós kell?
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #45875 üzenetére
Kijelzőt is meg lehet tisztítani vele?
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #45877 üzenetére
Még egy kérdés huawei mate 10 lite fém hátlapos ugye de a tulaj zsebben hordja és valamennyire ferde a hátlap azt lehet egyengetni vagy ujjat érdemes venni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #45879 üzenetére
Mondtam is a srácnak érdeme lenne egy hátlapba befektetni szegény teló sokszor zsebbe feszül meg már kapott ütést is.
-
Whysperer
addikt
-
törölt tag
Két dologra tudok gondolni.
1: Úgy ki van kopva eséstől/hordástól, hogy kiszedés nélkül is szét tudod szedni. Azaz nem akadályozza a további munkamentet, és pattintsd szét nyugodtan. Összerakásnál viszont kellene rá kék izé*, hogy fogjon.
2. Kamucsavar, mint valamelyik Galaxy Active-on volt....*Valami menetrögzítő, amit ilyen finom melókra használnak.
-
-
mzso
veterán
-
pube111
senior tag
Hogy lehet bállítani, hogy lezárt állapotban töltés közben ne jelezze a töltés állapotát?
Samu j5 pie. -
MODERÁTOR
Sziasztok!
Adott egy Huawei P8 lite(2017).
Egyik pillanatról a másikra minden elveszett róla(képek, zene, stb..) és a galéria play áruház stb is bezár egyből.Mi lehet a baj, valahogy visszanyerhetőek a rajt lévő dolgok, vagy legalább az, hogy innentől megint menjen?
Ha a tárhely adta meg magát, azt PC nélkül valahogy formázni?Restart nem segít..
Everybody lies.
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek.
A következő történt pár perce. Próbáltam hívást kezdeményezni, a kijelzőn ki volt írva,hogy hívás viszont a telefon hangszóróján nem jött hang. Próbáltam utána másik számot hívni. Ugyanez történt. Újraindítottam a telefont s minden tökéletesen működött utána.
Kell az említett dolgok miatt aggódnom vagy érdemes volna vele szervizbe mennem?
A telefon egy Samsung Galaxy S10 PlusKöszönöm előre is a válaszokat.
-
HMárió
junior tag
válasz Selynelar #45892 üzenetére
Az incidens lőtt nem használtál zsinóros fülest? Mert ha igen, akkor az nem kapcsolta vissza a hangszórókat. De ettől függetlenül osztom Zsolt_72 véleményét.
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
norbuska82
újonc
Samsung A40 képeket szeretném helyreállítani, mert törlődtek. Tudtok programokat amivel pc-ről helyre tudnám állítani?
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Lehet nem ez a legjobb topik, de hirtelen jobbat nem találtam.
Egy Galaxy s7ben szeretném atforrasztani a mikrofont, de 3. se akar működni
Ennyire hőérzékeny lenne a mikrofon?
Próbáltam több módszert de semmi.Köszi
ÜdvJanaboy
-
HMárió
junior tag
válasz Janaboy #45898 üzenetére
- Biztosan kompatibilis mikrofont használsz?
- Jó helyre forrasztod a lábakat?
- Tényleg nem jó ezeket sokáig melegíteni
- Esetleg más (is) a hibás és nem a mikrofon, tehát lehet, hogy más is tönkrement.Mitől ment tönkre?
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Huawei P30 - nál frissítés után a letöltések mappa eltünt egy ideje. Hol találom meg a letöltéseket?
Üdv : feri1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest